• 31.12.2015, 11:11

Dag 365


Kjære lesere!

Da er det siste dag i 2015, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å gå inn i et nytt år. Jeg er også tilbake for fullt på bloggen, og ser fram til å legge ut forhåpentligvis interessante, inspirerende og gode innlegg til dere gjennom hele 2016.

Som mange andre har jeg noen ønsker, håp og mål for 2016. Selv om du kan gjøre en forandring når som helst, er likevel den siste dagen i året en dag hvor du kjenner et spark i rumpa, og kanskje er litt ekstra motivert til å gjøre livet litt bedre enn det allerede er. Her er mine nyttårsforsett:

 • Kosthold: Jeg vil tro at jeg er en av mange som alltid ønsker å finne litt sunnere matvaner i en studenthverdag. Når man har dårlig tid blir det ofte også dårlig mat, og dette håper jeg kan endres i 2016. I tillegg er jo alltid målet å spise litt mindre sjokolade, og skjønne hvilke produkter som er bra for kroppen. Et balansert kosthold er høyst ønsket!
 • Trening: Våren 2015 var jeg jevnlig på treningssenteret, og følte meg bra og i god form. Siden sommeren har det vært veldig lite trening, og jeg savner å føle meg så bra, og se forandring. Jeg håper å komme tilbake til treningsrutinen, og føle meg fornøyd med meg selv. Jeg har ofte slitet med å holde motivasjonen oppe i lang tid, men forhåpentligvis kan jeg finne motivasjon i venner, magasiner, og andre ting.
 • Instilling: Jeg ønsker å gå inn i det nye året med en enda mer positiv innstilling til livet, mennesker, studier, og egentlig alt. Jeg tror man kan oppnå uendelig mye ved å ha en riktig innstilling til ting, og dette håper jeg å bli flinkere til.
 • Økonomi: Ja, så er det penger da.. Som en fattig student trenger jeg et bevisst forhold til penger. Jeg har gått på noen smeller i løpet av 2015, men jeg håper at jeg har lært litt, og kan tenke to ganger før jeg kjøper noe.
 • Studier: Jeg ønsker å balansere skolearbeid og det sosiale bedre i år, og føle at jeg henger med i stedet for å stresse over artikler jeg ikke har rukket å lese til en forelesning. Jeg liker å føle at jeg har kontroll, og håper at jeg finner en struktur i løpet av året.
 • Fortsette å være meg selv: For hver år som går lærer jeg mer om meg selv og vokser som person. Jeg håper at jeg husker hvem jeg er, hva jeg står for, og hva jeg ønsker med livet, og bruker mine gode kvaliteter og egenskaper gjennom det kommende året.


Måtte det nye året bli fylt med mye glede, nye opplevelser og bekjentskap, kjærlighet og latter.

GODT NYTTÅR
VI BLOGGES I 2016! 

#blogg #hverdag #nyttår #2016 #tanker #nyttårsforsett #håp #ønsker #drømmer #ambisjoner #inspirasjon #motivasjon #kosthold #trening #identitet #tips #innstilling

 • 28.12.2015, 11:06

Pause til 2016


God morgen kjære lesere!

Dere har ikke hørt fra meg siden lille julaften, og det er rett og slett fordi jeg trengte en liten ferie. Med familiebesøk og essays hadde jeg nok å gjøre, og noen ganger trenger man noen dager fri fra blogging til å hente inspirasjon fra hverdagen. Jeg tenker å fortsette å ha fri fra bloggen til nyttårsaften. Jeg ønsker å starte 2016 med gode innlegg, og at bloggen skal være så bra og aktiv som jeg ønsker den skal være.

Til da håper jeg dere koser dere i ferien, og kommer tilbake til bloggen til nyttår!

SAMSUNG CSC#blogg #hverdag #nyttår #pause #inspirasjon #jobb #familie

 • 23.12.2015, 14:49

Dagen før dagen


Gavene er pakket inn. Antrekket er planlagt. Jeg føler meg så klar for julaften! Selv om jeg skal jobbe på morgenen og ikke får sett Tre nøtter til Askepott, vet jeg at resten av dagen kommer til å bli knall. Jeg gleder meg til å ha vår tradisjonelle julelunsj med en vennefamilie av oss, dra til Fredrikstad til farmor og tante og onkel, spise ribbe, og kose oss sammen på kvelden med gaver, hygge, og latter.

I morgen kommer jeg nok ikke til å stikke innom bloggen. Jeg syns det er viktig å bruke all tid til selve dagen, og sparer heller på bilder til første juledag. Derfor er det bare en siste ting jeg ønsker å få sagt;

RIKTIG GOD JUL TIL DERE ALLE <3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #lillejulaften #jul #desember #gaver 

 • 22.12.2015, 14:02

Den perfekte gave


Er du en av dem som fortsatt ikke er klar med alle julegaver?

Jeg har endelig blitt ferdig med de fleste, og er veldig glad for det. De siste årene har jeg lært at det er ikke alltid er like lett å finne julegaver til familie og venner, men en ting jeg virkelig har fått troen på er å gi bort opplevelser. Jeg vet selv at jeg blir utrolig glad for å få billetter til å se noe, dra et sted, osv. Det er gaver hvor man vil få minner for livet sammen, og for meg er det virkelig den perfekte gave. Derfor ønsker jeg å gi noen tips til disse opplevelsejulegavene, og til dere som fortsatt trenger å ordne med de siste gavene til jul.

 

KONSERT

Hvem liker vel ikke å dra på konsert? Det å stå rundt andre mennesker som digger den samme musikken som deg, og alle synger med. Til neste år kommer det flere gode artister til Norge for å opptre, så kanskje en konsertbillett er tingen til jul?

 

REISE

Kanskje ikke for venner, men er det nær familie, er det jo fantastisk å få en flybillett! Det finnes mange steder det er billig og dra til, og det å ta med en søster, pappa eller mamma på tur vil jeg si er noe av det hyggeligste som finnes.


WALLMANS

Wallmans i Oslo er en dinnershowrestaurant hvor du blir servert fireretters-middag av servitører som også er artister og holder et show underveis! Jeg ønsket meg, og fikk en tur hit til bursdagsgave i fjor, og det var bare en helt fantastisk opplevelse. Så flinke folk, så god mat, og så fantastisk god stemning! Anbefales på det sterkeste, trykk HER for mer informasjon.

OPERA
TEATER
BALLETT
RESTAURANT
SPA
Håper dere har fått noen lure tips til å år eller kommende bursdager og feiringer!

#blogg #hverdag #gave #jul #teater #mat #dans #musikk #tips

 • 21.12.2015, 20:36

Balansen mellom kos og stress


Så utrolig fort tiden før jul går! Det virker som det ofte er en god balanse mellom kos og stress. Man hygger seg med baking og pynting av juletre, men stresser med gaver, vasking av hus, og andre ting som må til for at alt er klart til julaften, og det ved siden av jobb eller skole. Selv er jeg endelig ferdig med julegaver, men ønsket jeg hadde hatt tid til noen av de gamle juletradisjonene som baking, noe vi ikke har fått gjort her i hjemmet.

Nå er det også en uke siden jeg kom tilbake til Norge, og siden da har jeg vært i Oslo og handlet, i Fredrikstad i bursdag til farmor, jobbet nesten hver dag, møtt venner som også har ferie fra studiene, og ellers satt pris på god norsk mat. Er det noe rart i at jeg synes tiden flyr?!

Håper dere har noen fine desemberdager før jul, vi blogges <3

 SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #helg #travel #jobb #jul #desember

 • 20.12.2015, 11:02

Physically I'm here. Mentally I'm in a galaxy far far away


I går hadde jeg en fantastisk filmopplevelse med pappa da jeg endelig så den nye Star Wars filmen. Jeg har aldri vært så glad i filmer i verdensrommet, men hele Star Wars serien er filmer som engasjerer så utrolig mye, og uansett om du liker sjangeren eller ikke, er konseptet, karakterene, og selve måten filmene er laget på så utrolig fascinerende at alle burde sette av tid til å se dem. For ti år siden da den forrige filmen kom ut var jeg også for liten til å se den på kino, så det å nå kunne sitte i salen sammen med pappa var skikkelig stas.

Har dere vært på kino i desember?

#blogg #hverdag #kino #film #starwars #helg #jul #desember

 • 17.12.2015, 21:56

Christmas Tag


[Tatt fra StyleConnection]

 

Julesanger eller julefortellinger?

Julesanger! Man får ikke julestemning uten julemusikk, og spotify listen min er full med en god dose jul.

Rød eller grønn?

Hvis jeg må velge mellom disse? Rød. 

Gløgg eller kakao?

Jeg får bare innrømme med en gang at jeg aldri har vært glad i gløgg. Det smaker pyton! Jeg vet at veldig mange er uenige, men for meg er varm kakao med krem i stuen som topper alt.

Fargede julelys eller hvite?

Hvite, jeg syns ofte det simple er det fineste.

Nisser, engler eller snømenn?

Hmm, det må kanskje bli noen fine engler.

Gi eller få gaver?

Jeg tror nok alle liker å få gaver, men en ting er sikkert, og det er at det å glede andre er verdens beste følelse, og jeg gleder meg til å kjøpe julegaver til kjente og kjære hvert år og se fjesene deres når de pakker opp.

Ekte eller plastikk juletre?

Ekte så lenge jeg slipper å bære det inn i stuen, og ta vare på det haha! Hadde jeg bodd alene hadde jeg nok investert i et tre i plastikk. Bedre enn ikke noe tre i det hele tatt, right? 

Har du begynt på julegaver/er du ferdig?

Jeg er ferdig med alle gaver til familien. Siden jeg bor i England er det viktig for meg å kjøpe noe derfra, så det ordnet jeg før jeg kom hjem. Jeg har fortsatt et par gaver til venner igjen, så kjenner jeg begynner å få litt dårlig tid nå uken før julaften!

Julegavetips?

Billetter. Konsert, teater, museum, osv. Alltid gøy å oppleve noe sammen. og jeg har aldri møtt en person som ikke har vært glad for en slik gave.

Hva gleder du deg mest til med julen?

Det må nok være å komme hjem til familien. Når du bor i utlandet setter du ekstra pris på familien, og det å kunne spise et godt måltid sammen, se på serier på tv sammen, og tilbringe litt ekstra tid sammen er veldig hyggelig.


Kjøpe eller bake julekaker?

Hjemmelagd smaker best! Selv om jeg må innrømme at jeg selv ikke kommer til å bake..

Har du en julebok du leser for øyeblikket?

Foruten skolebøker? Nei, dessverre...

Favoritt julefilm?

The Holiday, jeg blir aldri lei av den!

Hva ønsker du deg til jul?

Reise! Forrige sommer jobbet jeg hele tolv uker, og det var nok til at jeg kjente at jeg virkelig trengte en ferie, så nå håper jeg at det blir en uke neste sommer til et flott reisemål.

Ser du på noen julekalendere på tv?

Det er trist og vokse opp; man har ikke tid til julekalendere lengre. Men jeg absolutt elsker Jul på Månetoppen!!#blogg #hverdag #spørsmål #svar #jul #stemning #bake #julaften #gaver #film #julekalender #weheartit

 • 16.12.2015, 09:53

Kursen ødelegger studentlivet


God morgen!

I dag er det fire dager siden jeg kom hjem fra England, og første lange dag på jobb. På mange måter skulle jeg ønske at jeg hadde hele ferien fri til å slappe av, men jeg vet så altfor godt hvor mye jeg trenger noen ekstra kroner. Det er utrolig vanskelig å bo i utlandet med kursen som er nå, og jeg må virkelig lage meg et strengt budsjett til nyåret så pengene kan holde helt til sommeren. Det er ikke bare bare å være student!

Var innom weheartit som vanlig på morgenen og oppdaget sitatet under som jeg flaut nok kjenner meg altfor godt igjen i. Når jeg tenker tilbake på hva jeg bruker penger på utenom selvfølgelig rente, strøm, og telefonregning, så er det jo å dra på cafe, og shoppe klær og sminke. Spesielt mat ser jeg tilbake på og tenker; hjelp, så utrolig mye penger jeg har kastet bort! 

 Jeg håper virkelig at jeg klarer å skjerpe meg litt etter ferien. Det er mye som frister, men man må huske at bruker man penger så bruker man penger, uansett om det er 30% avslag på kjolen du har lyst på, eller 3 betal for 2...

Kjenner du deg igjen i sitatet?

#blogg #hverdag #penger #økonomi #jul #ønsker #jobb #sitat #weheartit

 • 14.12.2015, 11:56

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas


Det er så koselig å komme hjem til Norge og se julepynt på bordet! I England fikk jeg liksom aldri tid eller råd til å kjøpe inn noe pynt, så det å komme til farmor og se julepynten hennes i går var bare tipptopp, og jeg kjenner at jeg også endelig kan tenke på, og glede meg til jul.

Ønsker dere alle en god uke <3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #jul #pynt #dekorasjon #vinter #stemning #hvitt

 • 13.12.2015, 11:29

Home sweet home


Hei på dere!

I går landet jeg trygt på Gardermoen, og etter noen dager borte fra bloggen håper jeg endelig å være tilbake. Det har vært en tøff uke med studier, og jeg er ennå ikke ferdig. Heldigvis er jeg tilbake i Norge og kan tilbringe tid med familie og venner ved siden av lesingen, noe som absolutt vil hjelpe på motivasjonen! I dag er det familiebursdag, og jeg gleder meg til å se alle kjente fjes igjen.

Ønsker dere en riktig fin søndag <3

  #blogg #hverdag #helg #norge #hjemme #selfie

 • 07.12.2015, 11:09

Ingen jul for studenter


Jeg savner tiden da vi gledet oss hver morgen til å åpne pakkekalender. Da vi i desember gikk julebukk, bakte pepperkaker, og så på Jul i Blåfjell. Nå er den gleden byttet ut med stress, bøker, innleveringer, framføringer, lange dager, og lange netter. Desember for meg har hittil vært en måned med lite fri og tid til å tenke på jul. Det er trist å ikke kunne være sosial den siste tiden man er her før man drar hjem. Det er dumt å måtte kun sitte inne og jobbe til du blir gal. Jeg ønsket jeg kunne si at til fredag er jeg ferdig, da skal jeg hjem igjen til Norge, og ha ferie. Men sannheten er at når alle innleveringer før jul er ferdig har jeg to lange essay over juleferien som jeg ikke skjønner ennå hvordan jeg skal klare å skrive. Hvordan skal jeg få hatt ferie? Jeg har valgt å være student, og jeg elsker virkelig studentlivet. Men akkurat nå er jeg sliten og trenger en pause, og jeg ser ikke når denne pausen kommer. Det eneste jeg vet vil hjelpe er å se familien igjen i Norge, og forhåpentligvis få litt motivasjon og julestemning da. Og jeg har fått hatt en fin tur til London i desember som jeg satt utrolig pris på, så det må jeg huske.

Anyway, bloggen er et deilig avbrekk for meg i alt stresset, så vi får se om det kommer noen innlegg før jeg reiser hjem til Norge. Ha en fin uke alle sammen, og sett pris på små ting i hverdagen <3

 
#blogg #hverdag #jul #stemning #student #stress #jobb

 • 04.12.2015, 13:01

Desember antrekk


Som dere ser er det fortsatt ikke vinter i England. Høstfarger sitter fortsatt igjen på blader, og det å komme i julestemning er ikke så lett når det er grønt gress ved siden av juletreet i sentrum. Men vi prøver! Litt julemusikk, innkjøp av julegaver og slikt er det eneste som hjelper hjernen å forstå at det snart er jul. Jeg tror at julestemningen kommer når jeg kommer hjem til Norge, og det gleder jeg meg til. Til da nyter jeg mild temperatur litt til.

God helg til dere alle <3

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #desember

 • 02.12.2015, 21:30

Desember Inspirasjon


2. desember

I dag har jeg fått handlet inn julegaver til de nærmeste, godt å ikke stresse med det de siste dagene før julaften! Det har vært deilig med et lite avbrekk i dag fra studier, og jeg tror jeg trengte det før framføring i morgen og essay skriving i helgen. Viktig å finne en balanse før man ligger deprimert over skolebøkene hahaha..

Har dere fått handlet julegaver ennå?
Ønsker dere alle en fin kveld <3

#blogg #hverdag #inspo #collage #weheartit #jul #stemning #pynt #gaver

 • 01.12.2015, 12:42

Desember er her


Åå, det er endelig 1.desember!

Jeg har prøvd å vente med å skrive innlegg man forbinder med jul til det nærmet seg kalenderdager, men nå blir det jul på bloggen også. Så dere kan forvente et par innlegg med julegavetips, inspo, julemusikk, pynt, og andre hyggelig ting til jul. Jeg rekker ikke å skrive så mye mer i dag, men dere hører fra meg om ikke lenge.

God første desember <3

 #blogg #hverdag #desember #jul #stemningwewe

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits