• 31.12.2014, 17:39

365 / 365


I dag er det den siste dagen i 2014. Helt ufattelig! Tiden har gått utrolig fort, det må jeg si. Likevel er jeg ekstremt klar for en ny start i 2015. Jeg håper det blir et år fylt med masse av glede, nye opplevelser og bekjentskap, kjærlighet og latter! Dette året skal jeg virkelig ikke holde tilbake noe av meg selv, men leve slik jeg ønsker.

Et nytt år betyr blanke ark og nye tegnestifter. Selv om det å gå inn i et nytt år ikke betyr like mye for alle, syns jeg det er er en flott anledning til å tenke over hvordan man vil leve livet sitt. Jeg tror nyttårsfeiring gir nytt håp, motivasjon og energi til mange mennesker. Selv om du kanskje ikke har forandret deg har likevel innstillingen din gjort det og du er klar til å være en bedre versjon av deg selv. Så se tilbake på 2014 og husk de gode minnene mens du lærer av dine feil og erfaringer, for i morgen er det en ny start. Det er opp til deg hvordan du vil starte det nye året, for det er du som sitter med pennen i hånden.

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN
Vi blogges i 2015!

 


#nyttår #ferie #feiring #fest #mål #tanker #motivasjon #inspirasjon #glede #minner

 • 30.12.2014, 16:27

Nyttårsforsetter


Da bestemte jeg meg til slutt for å skrive ned noen nyttårsforsetter jeg og. Selv om dette er noe mange har lagt ut på bloggen sin den siste uken, oppdaget jeg at det var veldig godt for meg personlig å kunne tenke over ting jeg vil oppnå med det nye året. Så kjære lesere; her er mine ønsker, håp, og mål for 2015:
 

Sunnere kosthold: Kostholdet mitt er slettes ikke det verste, men det er heller ikke det beste. Etter å ha flyttet til England har det blitt lite variasjon med maten, og dette ønsker jeg å forandre. I tillegg håper jeg på å kutte ned litt på godsakene, noe jeg tror de fleste har som mål.

Fast trening: Jeg hadde en ganske fin treningsplan nå i høst, men problemet jeg har hatt i mange år nå, er at jeg aldri klarer å holde det gående. Jeg er en typisk person som har en skikkelig god periode hvor jeg trener mye, men så plutselig har jeg ikke trent på tre uker. Nå håper jeg på å komme inn i en rutine hvor jeg trener jevnlig.

Bruke tid på ideer: Jeg får ofte ideer, noen som jeg virkelig tror på, mens andre kanskje ikke like gode. Likevel, da jeg tenker over ideene gjør jeg aldri noe med dem. Dette skal det bli slutt på! Jeg tror det er viktig å skrive ned ting man tenker på, og prøve å faktisk gjøre noe med ideen. Vil man bli suksessfull tror jeg dette er en viktig del av det i tillegg til å tørre å satse litt. Så neste gang jeg har en idé til en historie, et prosjekt, et eller annet, så skal jeg ikke kaste bort tanken, men se på det som en mulighet.

Si ja: I 2014 har det vært øyeblikk hvor jeg har angret på å ha sagt nei til noe, eller gått glipp av en mulighet. Denne følelsen er ikke god, så i 2015 vil jeg absolutt være mer åpen og klar til å prøve ut nye ting, si ja til invitasjoner og ta de mulighetene som kommer!

Streng på økonomi: Som en fattig student ønsker jeg å være mye mer forsiktig med hva jeg bruker penger på. Som de fleste har jeg gått på noen..., men jeg håper å kunne ha et mer bevisst forhold til pengene dette året.

Skaffe meg jobb: Jeg har tenkt så lenge på at jeg må prøve å skaffe meg jobb! Det har vært litt vanskelig da jeg bor halve året i England og halve året i Norge, men nå skal det ut med søknader, og forhåpentligvis får jeg en telefon tilbake.

Fortsette å være meg selv: Jeg vet etter å ha flyttet tre ulike steder at man kan fort miste seg selv når alt er nytt og man vil bli akseptert av alle. Jeg er heldigvis en person som har hatt lite problemer med selvtillit, men jeg har jo også mine svake øyeblikk. Likevel, for hvert år som går lærer jeg mer og mer om meg selv som person, hva jeg leter etter, hva mine verdier er og hva jeg vil med livet. Jeg håper at jeg vil huske hvem jeg er gjennom hele året, utvikle meg som person og ikke la noen andre trykke meg ned.

Dette er altså de første tingene jeg ønsker å jobbe med, og jeg håper bloggen kan være et sted hvor jeg kan oppdatere dere om målene, og at bloggen vil hjelpe meg til å nå dem.

Har dere noen nyttårsforsett?
 


#nyttår #2015 #nyttårsforsetter #mål #motivasjon #tanker

 • 29.12.2014, 12:59

Din bestilling er mottatt


God formiddag!

Jeg må bare takke for alle de fantastiske gode tipsene jeg fikk i forrige innlegg angående shopping på nett! Dem har vært til stor hjelp da jeg i dag har sittet og sett på kjoler. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg føler at jeg alltid bare finner plagg som er for "safe" i butikken.Jeg som har pupper har lyst til å vise fram det jeg har på beste måte, så derfor har jeg vært på nelly.com i dag og klikket meg rundt til jeg fant denne kjolen på salg! 149 kr var noe jeg bare ikke kunne si nei til, så nå venter jeg spent på pakke i posten!

 #nett #shopping #innkjøp #kjole #fest #hverdag #salg

 • 28.12.2014, 11:52

Shopping på nett


Dette innlegget skriver jeg rett og slett for å be om litt hjelp. Jeg må nemlig innrømme at jeg i lang tid har nølt med å shoppe på nettet da jeg syns det er vanskelig å kjøpe klær uten å få sett og prøvd dem skikkelig. For jeg vet hvor annerledes et plagg kan se ut på en selv enn på bildet! Det er jo selvfølgelig mulighet for å sende plaggene i retur, men jeg tenkte å høre med dere om deres erfaringer. Har dere hatt mye problemer med shopping på nett, eller vil dere si at det er en positiv ting? Nå har jeg kanskje ikke følt at jeg har trengt å shoppe på nett da jeg bor rett utenfor London, men det er jo alltid et par ting man ser og tenker at det plagget må man bare ha! Og nå som det er romjul og er det jo masse salg og, så spørsmålet mitt:

Hva er deres erfaringer med shopping på nett?


#hjelp #bloggere #shopping #nett

 • 26.12.2014, 14:04

Romjul betyr familiebesøk og masse mat


Så fort de siste dagene har gått! Jeg har rett og slett ikke engang tenkt på å oppdatere bloggen da jeg har vært med familie og venner hele tiden, men det har jo bare vært utrolig koselig, og noen ganger trenger man kanskje en liten pause for ny motivasjon og inspirasjon?

Julaften var utrolig hyggelig. Vi startet med lunsj hos noen gode venner av familien som har vært en tradisjon så lenge jeg kan huske. Siden vi ikke ser hverandre like ofte som før, gledet jeg meg veldig til å møte dem og få høre hva jeg har gått glipp av den siste tiden. Etter noen timer hos dem dro pappa og jeg til Fredrikstad da vi skulle feire jul hos farmor. Selv om det bare var oss tre var det veldig hyggelig å tilbringe tid sammen.

Første juledag var vi også hos farmor hvor litt flere i familien ble samlet. Senere på ettermiddagen ble jeg hentet av en god venn da vi skulle ut i Halden med vår gamle gjeng fra videregående. Det var en super kveld! Møtte mange kjente fjes, og jeg storkoste meg. I dag skal vi til tante og onkel i Fetsund, gleder meg veldig til å se dem igjen og.

Håper alle hadde en fortryllende jul og koser seg nå i romjulen!

xx


#jul #gaver #desember #juleferie #pynt #julaften

 • 22.12.2014, 18:16

Pappa, se ut av vinduet!


I dag gjorde himmelen det veldig enkelt for meg å poste et innlegg! Da klokken var rundt fire trodde jeg ikke mine egne øyne da jeg tittet ut av vinduet. Det var noen fantastiske vakre regnbueskyer utenfor, noe jeg aldri i mitt liv før har sett! Jeg sto rett og slett i flere minutter å bare stirret, og mens det ble mørkere og mørkere ble fargene sterkere og sterkere. Jeg lar bildene snakke for seg før jeg ønsker dere en god kveld :)
 #natur #vakkert #skyer #farger #desember #jul

 • 21.12.2014, 12:20

21. Desember


Noen ganger tenker jeg; hvorfor kaste bort flere minutter på å prøve å skrive en komplisert tittel? Nei, i dag gjør vi det enkelt!

Som de fleste andre nyter jeg det å ha juleferie. Jeg sover lenge om morgenen, får sett på tv-serier jeg ikke har rukket i England, og koser meg med familie og venner. Nå er det jo ikke mange dagene igjen til jul heller, så jeg holder på med de siste forberedelsene. Jeg har det rett og slett veldig bra om dagen, og jeg håper alle andre også setter pris på, og nyter de neste to ukene med familie og andre bekjente.

Julen er en tid for å ta vare på hverandre og spre glede, og jeg håper alle vil huske på dette i ferien!


#antrekk #outfit #hverdag #vinter #ferie #glede #jul

 • 19.12.2014, 19:32

Favoritter til jul


Når jeg hører ordet juleferie, er utrolig nok noe av det første jeg tenker på at jeg må på shopping og kjøpe nye klær. Jeg må finne antrekk til jul, middager med familie, fester på byen, og i tillegg har jeg bursdag 2. januar! Dem som har lest bloggen min en stund ser ganske tydelig at jeg er glad i svart og hvitt, og det fortsetter jeg med denne juleferien. Disse toppene er helt supre med blyantskjørt og blazer. Absolutte favoritter i klesskapet for julen som jeg kommer til å bruke til ulike anledninger. Når det gjelder selve julaften har jeg en svart kjole med glitter som jeg skal bruke.

Har dere antrekket til jul klart?
 


#klær #innkjøp #mote #svarthvitt #jul #desember #fest #antrekk #inspirasjon

 • 18.12.2014, 14:30

Gi unge jenter et realistisk syn på kropp og skjønnhet


I dag har jeg veldig lyst til å dele med dere noen bilder som jeg syns er helt fantastiske. Jeg er sikker på at flesteparten av Norges befolkning vokste opp med Disney. I løpet av mitt første semester i England diskuterte vi Disney og dette med skjønnhet. Det er ikke bare dagens samfunn som fokuserer altfor mye på kropp og gjør tusenvis av jenter usikre. Skjønnhet er noe mennesker har strebet etter i alle år, bare se på den ekte historien om Askepott hvor stesøstrene kutter av seg tær og hæl for å passe skoen og vinne prinsen. Og hva ønsker alle de onde karakterene? Å være ung og vakker for evig og alltid. Som dere ser blir vi allerede som barn proppet inn i hodet at det som betyr noe er å være vakker. Er det da rart at vi jenter står foran speilet i flere timer og finner feil ved oss selv?

Disney-prinsesser som Ariel, Jasmine og Belle har vært forbilder for mange jenter. Når jeg ser på disse bildene tenker jeg hvor flott det er at jenter i ung alder kan få et realistisk syn på kropp og skjønnhet, og se hvor vakre prinsessene er med litt mer midje og rumpe. Nå er det ikke kun elegansen og godheten til prinsessene som inspirerer, men også hvordan dem ser ut. Jeg syns det er så flott at noen har tatt tak i dette, og jeg håper det blir spredd.

Dette er et tema jeg kunne skrevet utrolig mye om, men jeg ønsker å holde det kort da jeg er veldig interessert i å høre andre sin mening;

Hva tenker dere når dere ser disse bildene?

 

#disney #kropp #motivasjon #inspirasjon #press #samfunn #media #eventyr #hverdag

 • 17.12.2014, 15:50

Tid for å pakke inn gaver!


I dag er jeg hjemme alene, og derfor tenkte jeg at det var en perfekt anledning til å pakke inn noen julegaver! I år gjorde jeg det litt enkelt for meg ved å ta med gaveposer hjem fra London, men jeg syns personlig at poser også ser kjempefine ut under juletreet, og er like bra som gavepapir.

 Er dere ferdig med julegaver ennå?#julegaver #desember #jul #hverdag #pakker #pynt

 • 16.12.2014, 20:40

En hyggelig overraskelse!


For en halvtime siden oppdaget jeg at jeg hadde blitt plukket ut som vinner av linkerunde! Det synes jeg bare var utrolig koselig, setter veldig pris på folk som faktisk har tatt seg tid til å se på bloggen min, og derfor vil jeg anbefale alle mine lesere om å gå inn på bloggen hvor jeg ble trukket ut. Justmenara er en kjempefin blogg jeg har vært innom flere ganger, mange fine innlegg og virker som ei herlig jente!

http://justmenara.blogg.no/ 

 

 • 16.12.2014, 14:01

Vero Moda Love


Selv om jeg bor nærme London som virkelig er en av verdens beste byer å shoppe i, er det en butikk jeg har savnet skikkelig fra Norge og som jeg har gledet meg til å bruke penger i. Vero Moda har de siste par årene hatt mønstre og klesplagg som virkelig har passet min stil, og det var umulig for meg å ikke bruke penger der da jeg var i Oslo i går. Veldig fornøyd med jakkene/blazerne jeg kjøpte som jeg kan style opp til både hverdag og en kveld ute.

Hvilke butikker liker dere best i Norge?


#innkjøp #shopping #klær #klesplagg #classy #mønster #hverdag

 • 15.12.2014, 19:07

I'M HOME!


Først nå etter to dager hjemme føler jeg at jeg kan komme tilbake for fullt med bloggingen. Jeg trengte rett og slett å tilbringe litt tid med hele familien, noe som har vært utrolig godt. Jeg har to fantastiske foreldre som hver for dem har overrasket meg med julekalender og sjokolade (skilt), og vi har kost oss med familiemiddager og kvalitetstid i stuen. Dessverre har jeg ikke vært helt i form, men den norske maten og det å komme hjem har absolutt holdt humøret høyt oppe. Nå blir det garantert besøk til venner de kommende dagene da flere og flere får juleferie, men akkurat nå er jeg fornøyd med å kunne slappe av litt hjemme hos pappa.

I dag var jeg en liten tur i Oslo da, og jeg må bare si hvor rart det var å være der. Det føltes knøttlite i forhold til London, og jeg satt på t-banen og tenkte at i dag må være en spesiell dag siden det ikke er noen her. Så var det bare en vanlig dag i Oslo, haha.. Ble forresten også overrasket over å se at vintermoten er litt annerledes her enn fra London-området! Mens lua dere ser på bildet er på full mote i England, så jeg ingen da jeg gikk nedover Karl Johan! Jaja, jeg bruker selfien som jeg tok da jeg venter på toget som det fantastisk spennende bildet i dette innlegget, men da kan dere se mine favoritter for vinteren :)

xx

 #favoritter #vintermote #desember #hverdag #student #oslo #ferie #familie

 • 12.12.2014, 18:13

CHRISTMAS BREAK!!


Wohoo, etter 13 års skolegang får jeg endelig tidligere og lengre juleferie! Det skal bli utrolig godt å slappe av litt og ikke minst få julestemning hjemme i Norge. I morgen setter jeg meg på flyet hjem, så dagen i dag har derfor gått til pakking og vasking av rommet.

De første tolv ukene i England har vært helt fantastiske og absolutt levd opp til forventningene! Selv om jeg nå gleder meg til å komme hjem, vet jeg at jeg i løpet av ferien blir fort klar igjen til å komme tilbake. Studentlivet er noe som passer meg utrolig bra, og som jeg har gledet meg til i flere år, så jeg nyter nå tiden ved RHUL. Det er også helt utrolig hvor mye jeg har lest og lært på en kort periode, fagene har åpnet øynene mine opp for nye ting innen teater, og jeg gleder meg til å få enda bedre innsikt det kommende året.

I stedet for å ta en glad selfie, her er noen bilder fra julemiddagen som jeg hadde med naboflaten i går. Veldig koselig måte å avslutte semesteret på!

 

#jul #desmber #julemiddag #kos #stemning #lys #venner

 • 11.12.2014, 11:46

Kitchen Winter Wonderland


Bedre sent enn aldri! Endelig fikk vi pyntet kjøkkenet mens vi hørte på julemusikk i bakgrunn, så nå har endelig julestemningen kommet her hvor vi bor også. Disse jentene er også bare helt herlige å bo sammen med, det blir rart uten dem neste år!

Har dere lagd noe julepynt?
 

#kjøkken #dekorasjoner #vinter #julepynt #studentliv #venner #inspirasjon

 • 10.12.2014, 18:19

My thoughts for today


When it comes to winter, you can't help think back to the year that was,
and then hopefully looking forward to the year that is approaching

Det er rundt denne tiden jeg minnes oppturer og nedturer i løpet av året, og ser utviklingen jeg har hatt. Det er også rundt denne tiden hvor jeg har store håp og mål for det kommende året, og drømmer om en forandring, liten eller stor. Jeg syns det er viktig å kunne reflektere over det livet man lever, og hvordan man kan gjøre det beste ut av tiden man har.

Time is valuable 

 


#quote #vinter #hverdag #foto #tanker

 • 08.12.2014, 21:03

Boat Party


Forrige lørdag ble det arrangert en siste kveld med drama hvor vi dro ut med båt og festet. Veldig hyggelig kveld, koselig stemning, lys, hvitvin og musikk, loved it! Føler endelig at alle har blitt godt nok kjent til at vi kan ha det gøy sammen, og jeg vet allerede at jeg kommer til å savne flere over ferien. I dag SKAL jeg fullføre mitt siste essay slik at hjernen min også kan ta ferie! Det skal bli utrolig godt, endelig kan jeg ta en tur på treningssenteret, sitte på cafe med venninner og bare slappe av den siste uka.

Er dere klare for juleferie?
 #båt #fest #student #RHUL #drama #teater #hverdag #desember #lys

 • 07.12.2014, 18:22

December


Celine Dion - Don't Save It All For Christmas Day

Nå vil jeg bare hjem. Det har ingenting med at jeg ikke trives her i England, men etter å ha skrevet essay
i flere dager kan jeg ikke vente med å komme hjem og endelig få julestemning jeg og! Jeg gleder meg til å
endelig spise ordentlig god mat, tilbringe tid med familie, kunne slappe av og se på tv, og rett og slett ha litt ferie.
Heldigvis er det jo bare en uke igjen, så nå kan jeg telle ned!

Flere som er klare for juleferie? 


#desember #collage #hverdag #foto #inspirasjon #jul #fashion #mac #snø

 • 06.12.2014, 12:44

Winter Wonderland


Winter Wonderland var en av de første tingene jeg fikk høre fra flere at jeg måtte gjøre før jeg dro hjem til Norge for juleferie. Og det forstår jeg godt nå etter å ha vært der! Winter Wonderland skjer hvert år i Hyde Park hvor et stort området er gjort om til et vintereventyr med julemarked, konserter, attraksjoner, og alt annet som får deg i julestemning. Det var veldig gøy å se seg rundt på alt som foregikk, og absolutt et sted jeg håper å ta med noen familiemedlemmer neste år. Skal du til London de neste ukene er absolutt dette en koselig ting å gjøre før jul! For de som ønsker mer informasjon:

http://www.hydeparkwinterwonderland.com/

 
#jul #desember #student #london #foto #vinter #marked

 • 05.12.2014, 00:34

Notting Hill


Wohoo, 1/3 essay ferdig! Håper på å bli ferdig med de siste to i helga, slik at jeg kan kose meg den siste uken her ved RHUL uten innleveringer. Ser at folk er innom selv om jeg ikke har skrevet på noen dager, utrolig hyggelig! På onsdag dro vi en gjeng inn til London en siste tur før ferien. Vi startet med å gå i Notting Hill, et koselig strøk med masse forskjellig som du ikke finner i vanlige butikker! Måtte dessverre dra hjem litt tidligere enn de andre da jeg fikk en del ryggsmerter etter å ha kjøpt poser med tunge julegaver. Men før jeg dro hjem dro vi til Winter Wonderland, noe som var kjempegøy å oppleve, men dette kommer i neste innlegg!

xx

 

#london #shopping #julegaver #foto #inspirasjon #innkjøp #england #student #desember

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits