• 30.11.2015, 12:39

Hva ser vi på tv i England?


Siden jeg i går la ut et innlegg om tv2 sin serie FML, tenkte jeg at det kunne være moro å fortelle dere hva vi følger med på her i England! Selv om jeg ikke har mye tid til å følge med på programmer, er det noen jeg er oppdatert på. Vi er to i huset vårt som liker realityserier litt ekstra, og her er noen jeg gleder meg til hver uke.

 

I'M A CELEBRITY... Get Me Out Of Here!

Kjendisversjon av Fear Factor egentlig. En gjeng med kjente britiske skuespillere, programledere, idrettsutøvere, osv. bor sammen i jungelen i Australia, og må kjempe seg gjennom utfordringer for å få mat og ting til campen sin. Morsomt å se kjente fjes fra tv'en i en slik situasjon haha.. Serien går også live så seere kan stemme hvem som skal få de verste utfordringene, og det går flere ganger i uken.Made in Chelsea

Serien er i litt samme stil som The Hills. Vi følger livene til de som bor i det dyreste området i London, Chelsea. Drømmer du om en posh livsstil (yes please!) kan du kose deg med dette programmet.X Factor
Jeg har alltid elsket sangprogrammer, så når X Factor er på tv'en klarer jeg ikke å la være å se. Alltid gøy å peke ut de to-tre talentene, og se hvordan de klarer seg etter programmet.Gogglebox

Sykt vittig program! Man ser på en gruppe mennesker spredt over hele England som ser på like program. Merkelig at man klarer å lage et program av dette, men det er utrolig morsomt å høre kommentarene deres til programmer og se reaksjoner.

Det var det! Kanskje jeg ga dere noen tips om hva å se på i juleferien?

Hva følger dere med på om dagen?

 

#blogg #tv #england #student #serier #tips

 • 29.11.2015, 19:39

Jeg håper dere ser på


Da jeg var syk forrige helg tok jeg meg tid til å se noen episoder av FML som går på Tv2. For de som ikke har hørt om programmet, er det en serie hvor seere får innblikk i flere ungdommers hverdag, og hver uke diskuterer serien ulike relevante temaer som kropp, press, status osv. Det jeg umiddelbart tenkte da jeg så disse episodene var at det var ikke jeg som burde se denne serien, men mamma og pappa og andre foreldre. Selv om voksne selvfølgelig har vært unge de også, mener jeg personlig at de ikke helt forstår hvordan det er å vokse opp i en generasjon med sosiale medier. Som de sier i serien; vi er generasjon prestasjon, og jeg må si jeg kjente meg utrolig godt igjen i to av episodene om status og det å måtte være perfekt.

Serien kan dere se på tv2 sumo.
Noen som har fulgt med?

 

#blogg #hverdag #tv2 #serie #fml

 • 29.11.2015, 15:17

Første søndag i advent


Tenk at det snart er jul! Første semester i England har gått så utrolig fort, og jeg kan ikke skjønne at jeg snart er ferdig med halve bachelorgraden min! Helt vilt.. Jeg kjenner at både hode og kroppen trenger en liten ferie snart, så jeg gleder meg til å komme hjem og slappe av om et par uker.

Jeg ønsket at jeg kunne poste bilder av tenning av lys i dag hjemme i stuen som alle andre, men jeg er dessverre opptatt hele dagen med skolearbeid. Den siste uken har jeg vært ute av døren 10.00 - 22.00, og slik er søndagen også. Men litt julemusikk skal jeg høre på for å holde meg i godt humør!

Ønsker dere en fin første søndag i advent <3

 #helg #søndag #advent #jul #stemning

 • 28.11.2015, 17:35

Youtube talent: So cool


God ettermiddag til dere!

Det er lørdag, og endelig en dag jeg har noen timer til å slappe av på sofaen med pc'en på fanget. Det har vært en lang uke, og dessverre får jeg ikke slappet av mye mer før ferien starter, men desto viktigere å nyte dagen i dag! Derfor koser jeg meg med blogger, skriver innlegg for de neste dagene, og søker inspirasjon. Ei god venninne kom over denne videoen som jeg bare måtte dele med dere. Todrick Hall lager videoer hvor han lager medleys av sanger til kjente artister, og jeg syns han bare er amazing. Under kan dere høre Rihanna medley.

Ønsker dere ellers en fin lørdagskveld <3

 

#blogg #hverdag #musikk #talent #helg

 • 26.11.2015, 10:23

På tide med lue, skjerf, og votter


God morgen til dere!

Jeg beklager at jeg har vært lite aktiv de siste dagene, dere vet.. studentlivet. Jeg kan bare ikke få sagt det nok ganger; jeg bøyer meg i støvet for de som klarer å blogge bra ved siden av studier. Likevel gir jeg ikke opp! Det å blogge er en av mine største interesser, og jeg er bestemt på at jeg skal ha en aktiv blogg med god standard gjennom studieårene. Det skal jeg søren meg klare. (Snakk om standard, mobilbilde nedenfor..)

Denne uken har det virkelig blitt kaldt her i England! Gradene nærmer seg null, og jeg klarer ikke lenger å gå ute om kvelden uten pannebånd og vanter. Det er jo alltid litt hyggelig å ta fram slike ting, men jeg foretrekker likevel varme. Det å komme hjem til enda lavere temperatur i Norge er det eneste jeg gruer meg til med å dra hjem til jul. og shit, det er jo ikke lenge til heller! 12. desember. Tiden flyr.

Anyway, liten oppdatering fra meg til dere skjønne lesere som er innom selv om jeg ikke har postet <3

 #blogg #hverdag #selfie #kaldt #student #unilife

 • 25.11.2015, 17:17

No life


Bare kjapt innom for å si at denne studenten trist nok ikke har tid til å sitte en halvtime en gang om dagen til å blogge. Jeg er tilbake fredag, når en travel uke er over!

xxxx

 • 23.11.2015, 12:32

It's showtime


I want my name!

For de som studerer teater, litteratur eller lignende vet at disse ordene er blitt berømte gjennom forfatter og dramatiker Arthur Miller. Denne høsten har jeg vært Production Liaison for vår produksjon av Miller's A View from the Bridge, og denne uken er cast and crew klare for å vise fram hva de har jobbet med de siste åtte ukene. Det å være en del av en produksjon uten å stå på scenen, eller måtte være tilstede under alle øvelser, har vært en enjoyable experience, og jeg gleder meg nå veldig til å se forestillingen når kostymer, lys og lyd er på plass. Jeg må også si det er beundringsverdig å se studenter dedikere så mye tid til en produksjon ved siden av studier. De som driver med performing arts er virkelig noen hardtarbeidene mennesker, og jeg er glad for at det er slike mennesker jeg omgås med.

Jeg får dessverre ikke delt forestillingen med dere, men det jeg kan dele er traileren vår!

Ta en titt :)

 

 • 22.11.2015, 12:16

Dere vil ikke tro dette


14. 14 grader i huset!!

God søndag til dere. Jeg har sittet hjemme denne helgen med halsbetennelse, og syns ikke det er så veldig moro. Denne uken kom virkelig kulden til England, og det er kaldt både inne og ute. Det vanskeligste med å bo i hus med briter er at de i England er vant med kalde hus, og syns 16 grader i huset er helt normalt. Elektrisitet skal visst være mye dyrere her, og siden vi er tre mot to, har vi så vidt hatt på noe varme i huset siden vi kom i september. (Vilt, ikke sant??) Det har vært hardt å tilpasse seg til 17 grader i huset, så nå når det ble 14 fikk vi nordmenn nok. I dag har vi kjøpt varmeovn på nett, og jeg kan ikke vente til den kommer på tirsdag!

I dag skal jeg prøve å slappe av, da jeg har en lang uke foran meg med seminarer, ekstra timer øving til gruppeprosjekter, forestillinger, og hva mer som dukker opp. Håpet er at halsen blir litt bedre, så får få i meg te, vitaminer, og alt som skal hjelpe!

Hva syns dere om temperaturen i huset til briter?

 

#blogg #hverdag #kulde #vinter #helg #temperatur #student #syk

 • 19.11.2015, 18:53

London Guide - Sloane Square / South Kensington


[London Guide er en kategori jeg har lagd etter etterspørsel om ting å gjøre og se i London. Som student rett utenfor London drar jeg flere ganger inn til hovedstaden for å oppleve hva bylivet har å by på, og dette ønsker jeg å dele med dere. Ta kontakt om dere ønsker flere tips om hvordan det er å studere i England.]

 

 Tube Stop: Sloane Square or South Kensington

 Chelsea 

  

f8ghoiø

 • 17.11.2015, 22:13

Får du tårer i øynene av denne reklamen?


Er dere godt i gang med juleforberedelser i Norge? Her i England er reklamene dobbelt så lange på tv nå, og alt er relatert til jul.

Selv om jeg syns det er vanskelig å tenke på jul akkurat nå da det er så mye annet som skjer først her i England med studier, syns jeg at de kommende ukene er noen av de beste gjennom hele året, og jeg gleder meg til å høre på julemusikk, pakke inn julegaver, og starte med sjokoladejulekalender. Så også i går at det har kommet snø flere steder i Norge, så det er jo tegnet på at julen står for døren. 

Siden det jeg har sett at jul hittil er reklamene på tv, må jeg bare dele en av de med dere. Jul er en tid hvor vi tenker ekstra på de rundt oss, og denne reklamen fra John Lewis har fått stor oppmerksomhet i England. Det de ønsker å få fram er at vi må ta vare på de eldre da mange er alene under juletider. Selv syns jeg det er vanskelig å holde tilbake tårene når jeg ser reklamen. Tenk at så få minutter kan være så sterke?

Ta deg et par minutter og se hva du syns!

 

 "/>

#blogg #hverdag #student #england #jul #stemning #reklame #butikk #familie #kjærlighet #gaver #tanker

 • 16.11.2015, 12:24

Inspiration


God morgen!

Det er så typisk å skrive at det er mandag og en ny uke med nye muligheter, men jeg skriver det likevel, nettopp fordi jeg syns det er viktig at man faktisk skal huske på at uansett hvor dritt forrige uke kan ha vært, kan du starte på nytt og se framover! Denne uken håper jeg på å få jobbet ganske mye med studier. Jeg har både framføringer og essays i nærmeste fremtid, så jeg ønsker å være så tidlig ute som mulig så ikke alt kommer på en gang.

Ønsker dere en fin mandag, og at dere får en god start på morgenen med denne lille collagen <3

 

#blogg #hverdag #mandag #inspirasjon #weheartit #bilder #mote #classy #chic #collage

 • 15.11.2015, 20:38

Nytt design


Hei og god kveld!

 Nå har jeg akkurat fått hjelp til å sette inn nytt design på bloggen, deilig med litt forandring! Selv begynte jeg å bli smålei av at bildene aldri ble vist på midten av skjermen, men på den ene siden haha.. Så nå føles bloggen ny og ren og fin, og jeg håper jeg har fått et mer oversiktlig og innbydende bloggdesign for lesere.

 Ønsker dere en god søndagkveld <3

 #blogg #hverdag #helg #design #inspirasjon #selfie #header

 • 14.11.2015, 16:42

Pray For Paris


 Hva har skjedd med verden? Det er så vondt å se terrorangrepene i Paris. At mennesker er i stand til slike handlinger er helt vanvittig. Likevel er det slike øyeblikk hvor vi ser at verden står sammen. Vi er alle opptatt av det samme. Britene og oss i England sitter og ser og leser de samme nyhetene som i Norge, og overalt i verden. Det at vi sammen ber for Paris, og viser vår støtte syns jeg på mange måter er veldig sterkt, og viser at det finnes mye godt i verden til tross for de grusomme hendelsene.

 

La kjærlighet vinne over hat

 

 

 #prayforparis #kjærlighet #verden #ståsammen

 • 13.11.2015, 15:11

Favorittfargene i november


  Høst i England er en utrolig fin årstid, og i år går det i svart, brunt og grått overalt. Det er deilig å finne fram skjerf og vanter, og pakke seg inn i varme gode cardigans. 

Tusen takk til alle som er innom bloggen og kommenterer, det er utrolig hyggelig å se at flere og flere leser, spesielt når jeg ikke alltid har tid til å svare og poste selv, så tusen takk for at dere gir meg motivasjon og fortsetter å titte innom <3

   #blogg #hverdag #england #student #høst #antrekk #outfit #mote

 • 11.11.2015, 20:48

Hardt liv


 Hjelp, det å være student er ikke bare bare..!

  

For en uke det har vært. Det var tidlig tydelig at jeg måtte jobbe både mer og hardere dette året på universitetet, men denne uken var første gang jeg virkelig fikk kjenne på det. Første året for meg var helt ærlig et år med mye sosialt, og mye ekstra tid. Karakterene telte ikke, og alt var bare nytt og spennende. I år derimot har jeg ikke vært i nærheten av å gå ut så mange ganger som jeg gjorde i fjor. Det er mye jeg ikke rekker i hverdagen, og jeg har måtte kutte ned på aktiviteter for å prioritere studier. I år er også første gang jeg er en av de mange studentene som sitter flere timer på biblioteket. Jeg kan ikke tro at jeg i fjor ikke satt på biblioteket en eneste gang da jeg nå har sittet i tre dager og aldri gjort så mye research for en oppgave i hele mitt liv! Det å skrive oppgave til fire på natten er også helt nytt for meg, og ikke noe jeg vil anbefale..

  

Som dere skjønner har jeg hatt noen lange dager, og kunne ikke vente til i dag hvor jeg endelig kunne legge meg langflat på sofaen etter forelesning. Oppgaven er levert, og jeg har nå en rolig kommende uke, før resten av oppgavene kommer. Til tross for slitsomt arbeid, syns jeg likevel det er viktig å si at jeg syns studiet er utrolig moro og interessant! Jeg tenker ofte på hvor viktig det er å studere noe man liker, og for meg er det en stor motivasjon å jobbe når jeg faktisk gjør research på noe jeg ønsker å lære.

  

Håper alt er bra hjemme i Norge, og tenk at det bare er en måned igjen før jeg er halvveis i bacheloren min, og kommer hjem til juleferie!! Selv om jeg begynner å glede meg, syns jeg det også er fint at det ikke er vinter i England ennå. Som dere ser har vi det koselig ute med blader og farger, og forhåpentligvis varer det en liten stund til <3

 

 

#blogg #hverdag #student #england #innlevering #slitsomt #jobb #arbeid #motivasjon

 • 07.11.2015, 12:42

London Guide - London Bridge


 [London Guide er en kategori jeg har lagd etter etterspørsel om ting å gjøre i London. Som student rett utenfor London drar jeg flere ganger inn til hovedstaden for å oppleve hva bylivet har å by på, og dette ønsker jeg å dele med dere. Ta kontakt om dere ønsker flere tips om hvordan det er å studere i England.]

 

 Tube Stop: London Bridge 

Tower Bridge  -  Borough Market  -  Shakespeare's Globe

 

 

  

 #london #tips #guide #shopping #marked #mat #sunt #kaker #reise #turist

 • 05.11.2015, 13:51

Dagen før man feirer


 Dagen før helg! Kanskje det er torsdager man trenger litt inspo? Uansett, her er hva jeg brukte morgenen på!

  I disse dager holder jeg på med en oppgave som skal leveres neste tirsdag. Selv om jeg går andre året på universitetet er dette det første året hvor vi får karakterer, og siden research portfolioen teller 25% av karakteren min, er det viktig for meg å føle at jeg har gjort det jeg kan når jeg leverer den. Derfor har jeg de to siste dagene holdt på med research på nett og bibliotek, og i dag blir det å starte å lese og se hva jeg kan bruke. Forhåpentligvis slipper jeg å stresse mandag kveld med å skrive ferdig oppgaven.

  

Ønsker dere en fin torsdag <3

 

 #blogg #hverdag #inspo #inspirasjon #student #hverdag #oppgave #essay #england

 • 04.11.2015, 23:44

Bond


 Er det flere enn meg som har gledet seg til å se James Bond igjen på storskjermen?

 Selv har jeg alle filmene hjemme, og jeg er superklar til å se Spectre i morgen med gode venner. Til da hører jeg på den fine låten Sam Smith har lagd til filmen.  

 

#blogg #hverdag #student #film #jamesbond #kino

 • 03.11.2015, 14:16

Fine dager


 Da er mamma dratt hjem igjen til Norge, og hverdagen er tilbake her i England. Vi hadde noen utrolig fine dager sammen hvor vi blant annet opplevde nye sider av London, musikal, Windsor, og Hampton Court. Det er utrolig hyggelig for meg å vise familie og bekjente hvordan jeg bor, og ta dem med til steder i nærområdet, så besøk av mamma satt jeg stor pris på.

  Nå sitter jeg igjen med mange bilder og gode minner, og ser fram mot neste besøk. Her er et lite bildedryss fra helgen, håper dere ellers har en fin tirsdag <3

 #blogg #hverdag #england #reise #familie #ferie #helg #mamma

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits