• 30.11.2014, 18:42

Coco Chanel quotes with photos


"Elegance is when the inside is as beautiful as the outside"
 

 

"Keep your heels, head and standards high"
#innkjøp #outfit #antrekk #photoshoot #hverdag #quot

 • 29.11.2014, 14:25

Lag en utstilling med dine favorittkjøp


Hurra, 30 minutter til overs! Jeg vet at det har vært stille på bloggen de siste to dagene. Det er rett og slett fordi jeg har kuttet all kontakt med verden for å klare å skrive tre essay. Hittil har jeg kladdet de to første, så det er i alle fall en fremgang! Jeg er glad for at oppgavene vi har fått er interessante, så jeg har ingen problemer med ideer. Mitt store problem er å ikke bli personlig i tekstene, og huske på denne akademiske formelle formen å skrive.

Nå har jeg to ting å glede meg til som jeg gjør utenom innleveringer. Det er rett og slett julebord i kveld med Nordic Society (yes, jeg slipper å lage middag!), og en siste Londontur på onsdag før ferien. Igjen, som jeg skrev i et innlegg forrige uke, det er en tid for alt, og når man har noe å glede seg til kan det ofte være en motivasjon til å fokusere her og nå og få ting unnagjort.

Disse bildene har vel egentlig ingenting med resten av innlegget å gjøre, men siden jeg har ryddet rommet og liker å lage "utstilling" i hyllene, tenkte jeg at jeg kunne vise noen detaljer.

God helg til dere alle!

xx

#inspirasjon #hverdag #studentliv #pynt #innkjøp #foto #mac

 • 27.11.2014, 11:14

I do love black and white


Hjelp, nå begynner det å bli kaldt! Er selv ikke så glad i kulde, men elsker å pakke meg inn i varme tepper om kveldene. Har også vært altfor mange ganger på Costa nå og kjøpt varm sjokolade med krem og marshmallows, men det er jo bare så fantastisk godt! Det som er bra med kulde er at jeg kan ta fram pelsluen min (ikke ekte pels). Den er så god og varm, og en absolutt favoritt. Så glad som jeg er i å kombinere svart og hvitt, her er dagens antrekk. (Også skal jeg huske til neste gang og ikke ta bilde foran lyktestolpe.)#antrekk #outfit #hverdag #student #vinter #kakao #kaldt

 • 26.11.2014, 00:42

Blandede følelser etter kinobesøk


I kveld var det endelig min tur til å se Hunger Games - Mockingjay Part One. For meg var de to første filmene skikkelig god underholdning. Jeg må faktisk innrømme at jeg slet litt mer med denne filmen, klarer fortsatt ikke helt å bestemme meg for hva jeg syntes om den. Jeg tror dette kan ha noe med å gjøre med at de delte en bok på 400 sider i to. Det var tider jeg følte på hvordan de prøvde å strekke ut handling på få sider. Du kan jo selvfølgelig argumentere med at de har delt Hobbiten i tre, men jeg tenker bare at hvis jeg flere ganger i filmen blir distrahert av å tenke på at det er noe som ikke klaffer helt, må det være noe i det. Likevel var det også mange øyeblikk som var veldig fine, og jeg tror den siste filmen blir kjempebra, bedre enn part one. Nettopp fordi boka var delt opp, fant jeg ikke et skikkelig høydepunkt eller en god nok oppbygning (selvfølgelig var det jo oppbygning for neste film da), men fortsettelsen blir nok en stor fornøyelse! Må faktisk legge til noe av det beste med filmen for meg var musikken. Jeg har i lang tid vært fan av James Newton Howard, og han gjorde virkelig en god jobb med soundtracket til denne filmen!

Selv om jeg er litt dømmende (tror jeg faktisk har blitt det av å ha studert her kun et halvt år), er filmen fortsatt god, så alle bør ta seg en tur på kino denne uken!
Har du sett filmen ennå? 
#hungergames #kino #film #hverdag #tanker

 • 25.11.2014, 14:19

Blogger verdt å lese!


Jeg har alltid syntes at det har vært gøy å dele ting med andre. Det kan være alt fra en youtube video jeg finner, en bok eller film jeg har sett, et sted, osv. Etter å ha sittet å lest disse bloggene i lang tid følte jeg at jeg bare måtte dele dem med dere, da disse to jentene gir meg masse inspirasjon. Hedda har jeg fulgt helt siden utvekslingsåret hennes i USA, og Jeanette fikk jeg kjempesansen for dette året. Absolutt blogger verdt å følge!

Har dere noen blogger dere følger fast?
(
Legg gjerne igjen en link til bloggen din, så tar jeg turen innom!)


http://hedda.blogg.no/http://wa2wo.blogg.no/
 #blogger #inspirasjon #foto #hverdag #mote 

 • 24.11.2014, 23:11

Ny header og design på plass!


Etter god hjelp fra Katrine (http://katrineaastorp.blogg.no) og Thea som tok bilder, er nå det nye designet og headeren endelig ferdig! Forandring fryder, spesielt etter to år, og det var deilig å skifte til noe som føltes mer som min stil på dette tidspunktet. Jeg har aldri klart å forstå meg på html-koder, men forhåpentligvis får jeg nå byttet litt oftere på bloggen.

I dag er jeg veldig fornøyd med å ha kommet meg gjennom lesing for to hele uker! Tror jeg har lest rundt 400 sider på to dager. Så nå kan jeg endelig konsentrere meg om innleveringene før jul, i tillegg til presentasjon av produksjonen jeg prøver å få regissere til våren. Spennende!

Veldig spent på hva dere lesere syns om forandringen!

 


#header #design #hverdag #inspirasjon

 • 23.11.2014, 17:01

Det er en tid for alt


Da jeg sitter her og prøver å komme igjennom de 200 sidene jeg må ha lest til i morgen, er det lett å spore av noen ganger. Å holde fokus over lang tid kan være vanskelig, men det er da jeg begynner å tenke på at det er en tid for alt. Det er en tid for når jeg kan gå ut med venner og ha det gøy, og det er en tid for når jeg må lese. Å tenke at det er en tid for alt kan faktisk være en motivasjon, da jeg vet at hvis jeg skjerper meg en kort periode, har jeg mange ting å glede meg til etterpå. Akkurat nå er det kjipt med mye lesestoff, men til tirsdag er det over og jeg skal både til London og Staines. De siste tre ukene blir harde hvor jeg har tre innleveringer samtidig som alt annet, men om tre uker skal jeg også hjem til familie og venner og feire jul! Som dere forstår, det er en tid for alt, og nå må jeg snart forstå at jeg må slå av pc'en og jobbe igjen, men før det vil jeg bare si at motiver dere selv til å jobbe hardt, for man får så ekstremt mye igjen for det! Og tenk på alt du ser fram til å gjøre, slik at du kan konsentrere deg om å få unnagjort det du må her og nå.

Kanskje jeg burde skrive litt mer om motivasjon til studier på bloggen?


#student #hverdag #lesestoff #motivasjon

 • 20.11.2014, 11:43

Dagstur til Windsor


I går dro jeg og Thea på dagstur til Windsor da jeg tror vi begge syns det var godt å komme oss bort fra campus og kose oss litt før siste innspurt. Dessuten begynner folk å komme i julestemning, og vi ville se julepynt og lys i gatene! Heldige med været var vi også, så det var en veldig hyggelig tur. På kvelden var det lys og bilder på veggene til slottet, og det var så utrolig flott å se på! (Se siste bilde)

Dere har kanskje sett at designet på bloggen min er endret? Holder på å fornye da jeg har hatt det forrige designet i to år (hjelp!). Så det var på tide med noe nytt. Dessverre er jeg utrolig dårlig på slike ting, og derfor sliter jeg med å få headeren opp. Så dere får bare holde ut med meg, men resultat skal bli bra!

 


#Windsor #england #hverdag #foto #innkjøp #shopping #studentliv

 • 16.11.2014, 18:06

Fitness


Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra treningssenteret her på campus. Går hit tre ganger i uka, noe jeg er veldig fornøyd med. I tillegg er jeg med på zumba på søndager, det er jo alltid kjempebra trening! Har medlemskap her, så det er utrolig deilig å kunne gå inn og ut når man vil. Skal prøve å ta bilder i den store fitness suiten til uka, men dere må forstå at det kan være flaut å stå der og ta bilder når mange (kjekkaser) ser på, haha.. Her har dere i alle fall det lille treningsrommet, og noe av uteområdet. Jeg er utrolig glad for at jeg har fått en rutine å dra hit, og jeg føler helt ærlig at jeg har mye mer energi om dagen. Syns det er viktig å ta vare på seg selv, og man føler seg utrolig bra etter å ha trent, det er helt sikkert!

Hvis noen ønsker, kan jeg legge ut musikk jeg hører på når jeg trener for motivasjon! 

xx
#trening #campus #student #hverdag #helse

 • 14.11.2014, 18:57

Life is Good


(English version scroll down)

Nå passer det seg med en liten oppdatering om selve hverdagen her i England.

Etter travle dager forrige uke har jeg denne uka hatt det veldig avslappende, noe som har vært deilig da man trenger en pause iblant. Presentasjonen vår i Theatre and Culture gikk mye bedre enn vi hadde håpet! Vi fikk mye skryt og fikk nest beste karakter, så veldig fornøyd med det. I dag tror jeg det har vært den beste dagen hittil siden jeg kom i Theatre Performance Making. Vi ble i forrige uke delt opp i grupper som skulle holde 20 minutters workshop for resten av klassen, så i dag ledet vi alle ulike øvelser, og vi hadde det så utrolig gøy sammen! Alle gruppene jobbet rundt et tema. Vår gruppe hadde som tema fantasi/kreativitet og improvisasjon, og hadde satt sammen ulike øvelser rundt dette. Timen ble utrolig vellykket, og alle deltok og var helt fantastiske! Skal se om jeg får lagt ut noen videoer vi tok. Må også legge til hvor flotte våre to lærere er! De er ikke utdannet lærere men har dannet en teatergruppe som turnerer rundt i verden. Så når de ikke er med oss på fredager har de plutselig vært noen dager i Praha, Hong Kong, eller USA! De er ekstremt dyktige, og om to uker tar dem med oss for å se noen av vennene deres opptre i London, noe som blir veldig spennende!

En annen ting jeg har vært svært opptatt med den siste tiden er å kjempe for å få regissere en av de fem produksjonene til våren. I dag fikk jeg bekreftet at jeg har fått rettighetene til å regissere manuset jeg ønsker, så det var en utrolig god beskjed å få! Ett skritt videre. Om to uker er det "buderunde" hvor jeg skal stå foran the Student Workshop og presentere min ide og produksjon. Jeg må blant annet lage en power point eller plakat for å vise dem noen av ideene. Dette gleder jeg meg veldig til, og om jeg ikke skulle få sette opp noe neste semester, er det en flott erfaring å ha med seg da jeg kommer til å kjempe for produksjoner de neste to årene!

Som overskriften sier har jeg det veldig bra om dagen. Jeg føler endelig at jeg er kommet helt inn i hverdagen, og jeg balanserer fint mellom studier og sosiale arrangementer. Jeg har funnet meg noen gode venninner, og blir bedre og bedre kjent med alle dramastudentene. Skulle jeg hatt noe å klage på er det at jeg gjerne skulle hatt mer penger til å reise litt rundt, men det ønske vel vi alle? Jeg tenker også på at det er en måned igjen til jeg kommer hjem for å feire jul, noe jeg gleder meg veldig til. Likevel har jeg tre essay å levere inn før den tid, så jeg får stå på de siste ukene nå!

God helg til dere alle, og tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått i det siste!
xx
 #høst #hverdag #innkjøp #klær #foto #student

It's been some time since I've talked about every day life at campus, so I thought it would be nice with an update. This week I had a presentation in our Theatre and Culture class, which went very well. We got some really nice comments, and we all left there with a smile on our face (also because we were done of course!). Today, I had an amazing Performance Making class. We were four groups who were leading a 20 minute workshop, Our theme was imagination and improvisation, and it was so much fun! All of the exercises (from all groups) were really good, and I think we all enjoyed today's seminar. I also have to say that our teachers are so so great! They are from a theatre company called Forrest Fringe, and they are so good.

I've been busy this week trying to get the rights to direct a play for next term. I finally got the license today, so now I just have to present my ideas in front of the student workshop and hopefully get to direct. I'm so excited about this, and if I don't get to do it next semester, it will be a great experience since I will continue to bid for plays the next two years.

Life is pretty good at this moment. I've found a nice balance between studying and going out, and I found some really good friends. I'm also getting to know all of the drama students more and more each day. I still cannot believe that we are going to spend three years together, but they are all lovely, and I think we will have so much fun together. It's only a month left before I'm going back to Norway to celebrate Christmas with my family, so I'm really looking forward to that as well.

xx

 • 13.11.2014, 11:30

This is Autumn


Måtte bare legge ut dette bildet som jeg tok denne uka. Jeg føler meg så utrolig heldig som går her hver eneste
dag foran denne fantastiske flotte bygningen! Selv om høsten er snart over vises årstiden fortsatt med alle de
flotte fargene på bladene, og den gode varme stemningen man får.
 #campus #rhul #student #høst #vakkert #blader #foto #hverdag

 • 12.11.2014, 17:44

Spennende for noen, mindre spennende for andre


For de av dere som ønsker flere bilder fra campus og hvordan ting fungerer her, her er en liten bildeguide:

Her er kjøkkenet vårt som vi deler. Jeg bor altså i en av bygningene hvor vi kjøper inn mat
selv, mens andre betaler for kantinemat (som jeg ikke har hørt noe særlig bra om). 

 


Alle bygningene har et eget vaske- og tørkerom hvor vi går og vasker klærne. Prøver å samle
opp så mye skittentøy jeg kan om gangen da det koster 50kr å vaske og tørke, så kan ikke 
vaske hver uke.

I samme bygningen har vi vårt eget postkontor hvor vi henter brev. Får vi større pakker må vi
på The Hub for å hente og signere.Og her er da The Hub. "Tårnet" er hotellet på campus hvor foreldre og venner kan komme og bo. Mamma bodde der da hun
var på besøk, og det er kjempefine rom til rimelig pris! I tillegg er en av to kantiner her,  kjempefin cafe i underetasjen, i tillegg
til postkontor for større pakker.

#campus #student #england #uni #rhul #kjøkken #post #hverdag #vask #klær 

 • 11.11.2014, 18:21

Det verste med å bo på campus..


..er at det aldri er stille om natta! I det siste har jeg holdt på å bli sprø
av å våkne fire om morgenen av folk som roper både ute og i blokka vår.
Det er greit når det er helg og fester, det er greit om dagen, men å ikke ha respekt for dem
som har forelesning neste morgen..!

Kveldens frustrasjon.#drittlei #bråk #høst #kveld #natt #studentliv #england #hverdag

 • 09.11.2014, 15:21

Ingen er så god som du


Dagens innlegg kunne jo ikke handle om noen andre enn pappa! Jeg ønsker rett og slett bare å minne han på hvor flott han er.
Takk for at du ga meg god musikksmak fra da jeg var liten, og at vi fortsatt diskuterer film og musikk.
Takk for at du har tatt meg med på så mange fantastiske turer.
Takk for at du alltid hjelper og trøster når det trengs.
Takk for at du alltid har vært en å se opp til.
Jeg gleder meg til å komme hjem og tilbringe julen med deg.

Gratulerer så mye med farsdag, det finnes ingen bedre pappa en deg!

#farsdag #pappa #familie #foto

 • 06.11.2014, 23:46

Begynner å hope seg opp nå


I dag har jeg endelig hatt tid til å svare på kommentarer og jobbe litt med bloggen, noe som har vært godt å få gjort da jeg syns det er utrolig gøy å blogge, og er veldig glad hver gang jeg faktisk har tid til å kunne skrive litt uten å stresse over andre ting jeg må få unnagjort. Dette innlegget har jeg skrevet over et par dager nå, så det er kanskje litt rotete, men jaja..!

Jeg var i sjokk 1. november da det var 18 grader og jeg kunne gå med topp ute. Det aner meg at det er litt kaldere i Norge om dagen?! Vi hadde en liten hetebølge forrige uke, men nå begynner det å bli kaldt her også. Jeg har hatt ganske mye å gjøre de siste dagene da det virkelig begynner å bli mye å gjøre. Det er allerede bare fem uker igjen av første semester (sykt!), så nå hoper det seg opp på slutten. Heldigvis har jeg varm kakao og Made in Chelsea å kose meg med innimellom.

Jeg har klart å dra på treningssenteret tre ganger i uken, så det er jeg fornøyd med. I tillegg har jeg begynt på zumba som er ekstremt morsomt! Har danset mye zumba med wii (haha), men dette er absolutt bedre.

I dag har jeg bestilt flere manus på nettet som jeg kan tenke meg å regissere neste år. Forhåpentligvis kan jeg få rettighetene til å sette opp stykkene, det hadde vært utrolig gøy. Selv om det er vanskelig å få regissere noe første året, tenker jeg likevel å være med på budrunden da det er god erfaring å ha til neste gang. Jeg syns det er flott at det er så mye man kan være involvert i her når det kommer til teater. Neste semester er det fem nye produksjoner, og da tenker jeg absolutt å gå på audition. Jeg føler at jeg trengte høsten til å komme inn i systemet her, men nå er jeg klar for å gjøre noe jeg og!

Håper alle nyter mørke kvelder med teppe og varm kakao!

 

#skole #studier #student #lekser #zumba #trening #dans #høst #hverdag

 • 05.11.2014, 00:56

Autumn collage


Man har alltid tid til å like bilder på weheartit om kvelden, og da bør man jo også ha tid til å dele dem :)

#inspirasjon #hverdag #høst #kakao #quotes #weheartit

 • 03.11.2014, 17:49

The Cherry Orchard


English version scroll down

Grunnen til at jeg dro inn til London på lørdag var fordi jeg skulle møte Becca på kvelden da vi hadde billetter til å se The Cherry Orchard at Young Vic, en forestilling alle dramastudenter må se da det er stykket vi fordyper oss i fra nå og fram til jul. Fy, så bra det var! For en intens forestilling. Jeg klarte rett og slett ikke å stoppe å gråte da siste scene ble spilt, og skuespillerne kom ut for å ta imot applaus. Det var noe med stykket som virkelig traff meg. I tillegg forstår jeg ikke hvordan et stykke kan være så hysterisk morsomt samtidig som så utrolig mørkt og dystert! Skuespillerne og ikke minst regissøren gjorde en fantastisk jobb. Jeg var også heldig å satt på midten første rad, så jeg fikk virkelig den fulle teateropplevelsen ved å se skuespillerne gå gjennom en intens mental prosess.

 

 #london #teater #venner #studentliv #foto

The reason why I went to London on Saturday in the first place, was to meet Becca in the evening. We had tickets to see The Cherry Orchard at Young Vic because all drama students have to watch that performance. It's our case-study for the next weeks till Christmas. And I have to say it was just an amazing production. It really got me, and at the end I couldn't stop crying. I honestly can't get how a play can be so funny and at the same time so extremely dark. Really what I love about theatre. I was very lucky as well to sit at front row, so I did see the emotional process all the actors went through, which was quite intense.

 • 02.11.2014, 20:43

Halloween pictures


 • 02.11.2014, 17:36

All Alone in London


English version scroll down

I går dro jeg for første gang alene inn til London. Det var veldig deilig å kunne bruke tiden jeg trenge til å utforske, og jeg storkoser meg selvfølgelig hver gang jeg er i hovedstaden. Det er veldig kjekt å ta undergrunnen fram og tilbake, og selv om London virker stort, begynner jeg likevel å føle at det ikke er så stort da man kan se samme bygning fra flere stopp (ulike vinkler), og det er så kort avstand mellom stoppene. Dette betyr likevel ikke at man får sett det man vil se i London på en dag! I går kom jeg kun gjennom tre butikker på fem timer da jeg hadde lyst til å dra gå en tur nedover Oxford St. Dro også til Westminster, rett og slett fordi jeg syns det er både koselig og ikke minst flott å gå over brua med Big Ben og London Eye på hver kant. Når jeg går rundt i London alene føler jeg meg selvstendig, en følelse jeg liker veldig godt å føle, så jeg syns det er viktig å gjøre slikt iblant.

Jeg har fortsatt ikke fått dratt til Chelsea ennå, men jeg har sett på nettet at man kan få guide som viser deg stedene fra tv-serien Made in Chelsea som jeg er så hekta på, så jeg vurderer å gjøre noe slikt. Det er akkurat som å få ekstra bonus materiale på dvd'en!

Nå begynner jeg for så vidt å forstå hvor vanskelig det er å unngå fristelser, og det å dra inn til London hele tiden. Pengene går fort, så jeg må virkelig begynne å passe på. Har likevel hørt av alle eldre på skolen at det er det første året hvor du har tid til å gjøre slikt, så alle har sagt at man bør utnytte muligheten til å dra inn til London nå, da det senere vil bli så mye å lese at du ikke rekker.

 #london #reise #hverdag #studentliv #shopping

Yesterday was the first time I went to London by myself. It was really nice to just walk around exploring, taking my time. The tube makes it so easy to get around. Although London is big and you would never be able too see everything in one day (not even in one week!), it's doesn't feel to big anymore because there is such a short walk between stops.

I wouldn't say that I spent my time wisely yesterday, I only manage to look at three stores in five hours! I'm such a girl.. Anyway, I walked down Oxford St., and I also went to Westminster for 30 minutes, just because it's really pretty and lovely to cross the bridge, having Big Ben on one side and London eye on the other. Whenever I do stuff like that, I just feel independent and I love that feeling.

I'm starting to slightly panic about managing my money.. It's really easy to be tempted to go to London three times a week and spend money on parties every night. I definitely need to start to take control..

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits