• 26.09.2015, 21:44

"Ferien" varte ikke lengre


Noen som lurer på hvordan de neste dagene ser ut for meg?

Reading. Lots of reading.

  Etter noen hektiske, men artige dager skal jeg nå tilbringe resten av helgen hjemme til å lese. Jeg har ganske mye å gjøre, og skjønner at jeg må holde av noen timer hver dag slik at jeg kan komme gjennom alle bøker og artikler. Heldigvis syns jeg det jeg driver med er spennende og interessant, så forhåpentligvis blir det ikke så mye tregt lesestoff.

 I tillegg til lesing er jeg også production liaison for en av hovedproduksjonene på campus denne høsten, noe som betyr at jeg skal sitte med panelet under alle auditions de neste dagene for å se at alt blir gjort riktig og rettferdig. 

 Håper alle har en riktig god lørdagskveld ute eller hjemme i stuen <3

  

 

 #blogg #hverdag #student #uni #rhul #lese #lange #dager #helg

 • 24.09.2015, 14:45

Ingen tid til avslapping og tv-titting


På tide med en oppdatering!

 Denne uken er det Freshers Week, og det har kommet nye nervøse og spente studenter som gjør seg kjent på campus. Det er utrolig rart å tenke på at for ett år siden var det jeg som var ny og ikke kjente noen. I år har det vært helt annerledes å komme tilbake. Jeg vet hvordan ting foregår, og jeg har venner å tilbringe tid sammen med. Jeg har derfor vært mer hjemme i huset og andre steder enn på campus denne uken, da jeg ikke trenger å gå til alle informasjonstelt og introduksjoner.

 Samtidig har jeg absolutt ikke slappet av! Da jeg er i komiteen for Drama Society har jeg arrangert BBQ, pakket goodie bags for Freshers Welcome Fayre, og stått på stand for drama. Vi har også vært ute hver eneste kveld, så dagene har med andre ord gått utrolig fort. Jeg har ikke engang rukket å flytte riktig inn på rommet mitt ennå!

 De siste "fridagene" skal nytes før andre året starter for fullt, og jeg blir sittende på rommet og lese artikler, skuespill og research. Jeg har allerede skjønt etter å ha lest halvårsplanen at dette blir et mye tøffere år enn det første, men da er det godt at jeg er motivert, i alle fall på dette tidspunkt haha..

 Ønsker alle en god ettermiddag og kveld <3 

     

 

 

  

#blogg #hverdag #fadderuke #student #england #rhul #foto #bbq #mat #drama #teater

 • 23.09.2015, 19:43

Our House


På tide å dele noen bilder av huset vårt i Egham! Hittil er jeg utrolig fornøyd med huset vi fant i fjor. Det er åpent og lyst i første etasje, og rommet mitt er passe størrelse. I tillegg har vi verdens beste beliggenhet i forhold til campus, pub, buss, osv. Greit, det er en ting jeg savner. En dusj med skikkelig stråle. En dusj som ikke enten er glovarm eller iskald. Ellers er alt tipptopp, og jeg stortrives med å bo i hus med jentene.

 Enjoy the pictures! 

 #blogg #hverdag #england #student #hus #interiør #hjem #nytt

 • 21.09.2015, 21:38

Nothing but love for Windsor


 • 20.09.2015, 19:27

Travle dager!


Hei dere!

 I dag har jeg ettermiddagen fri, og muligheten til å oppdatere dere kort om hvordan livet er i England! Det har vært utrolig deilig å være tilbake, jeg føler meg både hjemme, og godt kjent i Surrey nå, og liker den engelske kulturen og livsstilen godt. De første dagene har vi jentene som bor sammen (se bildet under) tilbragt mye tid sammen. Vi har vært både i Staines og Windsor for å kjøpe inn både nødvendige ting og kose oss litt før skolestart.

 Jeg dro også en tur inn til London på fredag for å se Oresteia at Shakespeare's Globe, et fantastisk teater langs elven ved London Bridge. Da jeg blant annet har gresk tragedie som fag denne høsten, var dette et stykke vi alle måtte se og lese før skolestart, så det var fint å få se det før fadderuka starter.

 Håper dere har det fint hjemme i Norge, så blogges vi igjen så fort jeg har litt tid til overs! 

 


Typisk studentmat...

#blogg #hverdag #england #london #teater #reise #student #uni

 • 16.09.2015, 22:14

It's good to be back


Etter en dobbel så lang flytur med masse forsinkelser er jeg endelig framme i Egham, og det er så deilig å være tilbake. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg ble da jeg traff jentene igjen som jeg bor med, og huset er like fint som jeg husket! Siden jeg kom tilbake senere enn forventet har vi bare slappet av på kjøkkenet, vi har mye å snakke om etter sommerferien haha. Gleder meg virkelig til de neste dagene, det skjer så mye mot freshers week!

 For de som ikke har lest bloggen så lenge starter jeg i høst mitt andre studieår på Royal Holloway. Jeg bor en halvtime unna London, og liker å dele tips og erfaringer om det å studere i utlandet. Still gjerne spørsmål når som helst om dere lurer på noe!

 Ønsker alle en god kveld, selv skal jeg nyte en Starbucks, såå deilig å ha det i nærheten <3 

  #blogg #hverdag #reise #england #student #tanker

 • 16.09.2015, 09:44

Hello England!


Koffertene er pakket, og om kort tid er jeg tilbake i England. Jeg føler meg så heldig og har så mye å glede meg til! Flytte inn med venninner i nytt hus. Se alle andre igjen fra drama. Gå ut hver kveld på arrangementer. Oppleve freshers week for andre gang. Shopping i London og Windsor. Jeg har virkelig forelsket meg i England, og jeg er så glad for å flytte tilbake å oppleve et nytt år i det flotte landet.

  De neste dagene blir det nok vanskelig å blogge da det er så mye som skjer, men jeg håper på å rekke noen bildedryss. Uansett blogges vi fra England neste gang!

 xxxx

 


#blogg #hverdag #england #reise #student #uni

 • 15.09.2015, 11:51

Å våge seg ut av komfortsonen


 

 

  

 

 

Jeg tror dette er så sant. Man må tørre å prøve noe nytt. Tørre å ta sjanser. Tørre å endre hverdagen sin. Likevel er det lettere sagt enn gjort. Mange som kjenner meg vil kanskje si at jeg er typen som alltid gjør ting som er helt nytt. I tredje klasse ville jeg dra på sommerleir helt alene. Da jeg var 17 år dro jeg alene til Texas som utvekslingsstudent uten å vite hva jeg gikk til eller hvem jeg ville møte. I fjor gjorde jeg det igjen ved å starte studier i England. Ja, jeg har alltid vært reiselysten og ikke hatt noe problem med slike ting, men det er mange områder i livet hvor jeg ikke klarer å leve slik som sitatet over sier. Jeg er både perfeksjonist og analytiker, og dette har kommet i veien for meg mange ganger. Jeg har flere ganger vært i situasjoner som jeg blir sint på meg selv fordi jeg ikke klarer å åpne meg, eller ikke gi ting en sjanse. Jeg kan ofte syns det være flaut eller skummelt å gjøre noe jeg ikke har kunnskap eller erfaring med. Det er ikke alltid så lett å slippe ut av komfortsonen, men jeg tror det er ekstremt viktig, og jeg ønsker å jobbe med dette framover. Jeg ønsker å være en person som virkelig lever livet, klarer å hoppe ut i nye ting, og ikke være min egen fiende når det kommer til nye utfordringer.

 

 

 

Del gjerne dine egne tanker om temaet!

 

 

 

#blogg #hverdag #tanker #motivasjon

 • 14.09.2015, 11:48

Forberedt på høstværet!


 

 

 

God morgen og god mandag! I dag våknet jeg og så at det var 14.september, og jeg bare tenkte hvor er tiden blitt av? Er det virkelig over åtte måneder siden jeg planla alle mål for 2015? Er det virkelig bare tre dager igjen til jeg starter andre året mitt på universitetet? Tiden flyr så utrolig fort!!

 

 

 

Dette innlegget handler egentlig ikke om tid, men om et kjempekupp jeg gjorde på Lindex! Den siste uken har høsten kommet. Etter noen overraskende varme dager forrige uke, blåser det nå kjølig, og jeg skjønner at jeg ikke kan gå ut uten jakke lenger. Etter å ha lett hjemme fant jeg faktisk ut at jeg ikke hadde noen vindjakke heller, så da jeg fikk øye på denne freshe vind-, og regnjakken, tenkte jeg at den er perfekt å ha med seg til England hvor det småregner og blåser litt nesten hver dag. Jakken er lett, varm, og enkel å ha med seg i vesken. Og det beste? Den var satt ned fra 500,- til 100,-

 

 

 

Så nå kan høsten komme, jeg er klar!

 

  

#blogg #hverdag #innkjøp #nytt #antrekk #jakke #inspirasjon #foto

 • 12.09.2015, 18:37

Ønsket at det ikke var slik


 

 

 

  

 

 

Dessverre er dette noe jeg virkelig bør tenke over noen ganger. Hele livet mitt har jeg vært en person som alltid skal lete etter feil med en person, spesielt det motsatte kjønn, og da er det til tider vanskelig å sette pris på de gode egenskapene som den andre har. Jeg tror at en stor grunn til at jeg blant annet ikke har kjæreste er dette. Jeg gir guttene sjelden en sjanse! Mange ganger ønsket jeg at jeg ikke prøvde å finne disse feilene, og jeg prøver virkelig å jobbe med det. For jeg vet som alle andre at ingen er perfekte. Jeg er langt ifra perfekt, så hvorfor skal jeg lete etter en person som ikke har noen feil ved seg?

 

 

 

Dette sitatet har jeg nå på mobilen slik at jeg kan minne meg selv på å rett og slett ikke være så hard mot andre mennesker. Vi er dessverre så altfor dømmende i samfunnet i dag. Media har mye å gjøre med dette, men det finnes også andre ting. Spesielt i 2015 er det ikke kjendiser vi ser opp til lengre slik som for fem år siden. Vi ser nå på vanlige jenter på instagram, blogger, og andre steder som lever det "perfekte liv", så det perfekte føles nå så nærme. Det er ikke lenger stjerner på andre siden av kloden, og vi blir mer og mer like, skal kjøpe det samme, og dømmer de som er annerledes. Jeg tror dette har stor påvirkning på oss jenter, og jeg håper bare at vi alle til slutt skjønner at

 

 

 

 

 

 Life doesn't have to be perfect to be wonderful

People don't have to be perfect to be the most amazing human beings

 

 

 

 

 

 

 

#hverdag #blogg #tanker #inspirasjon #perfekt #feil

 • 11.09.2015, 23:14

Endelig min egen!


 

 

 

Hurra for fredag! Det er vel ingen som klager på at det er helg?

 

 

Jeg har nå hatt min siste uke på jobb før jeg drar tilbake til England. Det er litt rart å være ferdig etter 12 uker, men det skal også  bli utrolig godt å komme tilbake til hverdagen på universitetet, jeg savner å være student <3 

 

 

I kveld må jeg bare vise dere hva jeg fikk av mamma denne uken! Jeg som mange andre har falt helt for disse stilige KÄHLER - vasene. Blomster eller ikke, de er alltid fine og ble i alle fall prikken over i-en hjemme hos oss. Og nå da jeg har fått en blir det garantert flere haha..

 

 

 

Hva syns dere om disse vasene?

 

 

 

  

 


#blogg #hverdag #innkjøp #interiør #shopping #glad #vase

 • 09.09.2015, 13:18

Countdown


 

 

 

 

 

Æææ, om en uke er jeg tilbake i England!!

 

 

 

Jeg kan ikke vente med å få tilbake livet mitt som student i Egham. Det har selvfølgelig vært godt å være med familie og venner hjemme i Norge, men tre måneder har virkelig vært for lenge. Jeg savner rutinene i hverdagen, jeg savner å få invitasjoner til arrangementer hver kveld, jeg savner butikkene, og jeg savner vennene mine. Første året på Royal Holloway var helt fantastisk, og jeg er så glad for at jeg har to år til. 7 dager igjen!

 

 

 

I dag skal jeg tilbringe meste av dagen på rommet. Jeg skal prøve å rydde meg igjennom hele garderoben (hjelp!) for å finne ut hva jeg kan kaste/gi bort, hva jeg kan la være igjen i Norge, og hva jeg ønsker å ha med meg til England. Jeg må alltid starte å pakke en uke i forveien, for det å pakke en koffert for et helt år er craazyyy... Det er umulig å få med alt man ønsker, og man har flere runder hvor man tar vekk ting og sjekker om kofferten fortsatt veier for mye. Jeg har faktisk vurdert å betale for en ekstra koffert, men vi får se hvordan de neste dagene med pakking går.

 

 

 

Ønsker dere en fin onsdag, så blogges vi <3

 

 

#blogg #hverdag #reise #student #england #london #tanker #countdown

 • 07.09.2015, 11:04

Innkjøp


 

 

 

 

Bilder av innkjøp fra Oslo på fredag. Det ble både plagg til fest, kos og hverdag. Noe dere ville kjøpt selv?

 

 

 

 Takk for at dere er så flotte og stikker innom bloggen min og kommenterer selv om jeg ikke er alltid like flink til å svare så fort, dere er fantastiske!

 

  


T-skjorte fra Monki

 

 

 


Topp fra Gina Tricot

 

 

 


Genser fra ONLY

 

 

 


Jakke fra LMC

 

 

#blogg #hverdag #innkjøp #shopping #oslo

 • 06.09.2015, 13:01

Bildedryss


 

 

          

 

#blogg #hverdag #helg #oslo #shopping #kos #venninner

 • 05.09.2015, 20:13

Det er helg!


 

 

Og gud, så deilig det føles!

 

 

 

Denne uken har alt handlet om jobb, studier, og kvalitetstid med venner. Det er ikke lenge til jeg drar tilbake til England, og derfor ønsket jeg denne uken å møte så mange som mulig en siste gang før jul. Siden flere av mine venninner har flyttet til Oslo, var det en perfekt anledning til å dra inn en tur og hygge seg. Meste av gårsdagen ble derfor tilbragt på Aker Brygge hvor vi storkoste oss med god mat og dessert. Heldige var vi også med været, og i tillegg var det vannshow, så det var super underholdning til maten!

 

 

 

Etter en topp dag i går, har jeg i dag vært ganske trøtt på jobb, så det var deilig å være ferdig 18.00, og sette seg i godstolen i stua. Resten av kvelden skal nytes foran tv'en med litt godis i skålen.

 

 

 

Ønsker dere en knallhelg!

 

  


#blogg #hverdag #helg #lørdag #jobb #oslo #venninner #kos #mat #fri

 • 03.09.2015, 22:19

For en sterk opplevelse!


 

 

 

Endelig har jeg også klart å kommet meg på kino og sett Bølgen, og jeg må bare si at den levde virkelig opp til forventningene! For en sterk film. Jeg ble bare så utrolig overrasket over hvor mye den gikk inn på meg. Vanligvis elsker jeg katastrofefilmer, men jeg trodde aldri det skulle være så stor forskjell å se en katastrofe foregå i Norge enn i for eksempel New York. Jeg har selv vært i vakre Geiranger, og det å se naturen bli ødelagt av bølgen var følelsesladet. Det var også mange tanker som surret rundt i hodet under filmen da jeg tenkte på at dette faktisk kommer til å skje en gang, og hvordan menneskene som bor der må føle om dette. 

 

 

 

Jeg blir utrolig glad når vi kan klare å lage så gode norske filmer, så dere som har litt ekstra tid i hverdagen, ta dere en tur på kino! Har du sett Bølgen?

 

 

 

  

 #blogg #hverdag #kino #norsk #bølgen

 • 02.09.2015, 21:04

Hvordan skal jeg få det til?


 

 

 

Jeez, hvordan er det mulig å blogge når man jobber hele dagen? Jeg har vært lite aktiv de siste par dagene fordi jeg har vært på jobb 12-20. På morgenen er jeg superglad for å sove et par ekstra timer, og om kvelden har jeg ikke krefter igjen. Hvilket tidspunkt skal jeg blogge? Jeg diskuterer ofte med meg selv om det er bedre å poste flere korte, ikke så gjennomtenkte innlegg, eller heller vente for å kun ha innlegg på bloggen av god kvalitet. Hva tenker dere?

 

 

Nå har jeg tatt på meg badekåpen, kosesokker og teppe, og sitter og ser på House of DVF, and I LOVE IT! For dere som vanligvis ser på Top Model eller Project Runway, er jo dette midt i blinken. Er du interessert i moteindustrien vil du lære litt av hvert av dette programmet, så anbefaler alle som er interesserte i mote til å sjekke serien ut!

 

 

Har du skjønt hva DVF står for?

 

 

 

 

"/>

 

#blogg #hverdag #jobb #sliten #tanker #kvalitet

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits