• 30.09.2014, 20:00

My timetable


Tenkte jeg kunne legge ut timeplanen min og fortelle kort om fagene;

Mandag: 10.00 - 13.00: Theatre and Text
I dette faget skal vi første halvår analysere fire teaterstykker. Vi kommer til å bruke to uker på hvert stykke, noe som vil si at det vil bli ganske så intensivt!

This course is designed to equip you with critical and creative skills for engaging with theatrical texts of various kinds. We will consider multiple relationships between page and stage, looking at the evolution and diversity of the performance text, as well as various methods and principles developed to generate performance texts across a broad historical, cultural and stylistic range. We?ll explore the wide variety of choices available to all theatre makers ? actors, directors, performers, designers, and more ? in working on staging performance texts, asking questions about how meaning is produced on the page and in performance, the possibilities and limits of interpretation, and the dynamics of working with text. The course will also consider how performance can generate text: considering, for example, the archive of performance (in reviews and other documents), and the different stylistic methods that students and others can use ? and have used ? to engage with performance, critically and creatively.

Tirsdag: 10.00 - 13.00: Theatre and Culture
I dette faget ser vi på hvordan ulike kulturer har påvirket teater, og ulike former for teater.

Onsdag: Day off
Dette blir en dag til a sove lenge, men ogsa en dag til a lese.

Torsdag: Forelesning 12.00 - 13.00 og 16.00 - 18.00: Theatre and Ideas
We will explore how ideas from other disciplines can illuminate our critical and creative engagement with theatre and performance and how, in turn, theatre and performance can inform and interrogate other areas of life. Theatre & Ideas will take you beyond the vocabulary of theatre and into the terrain of philosophy, critical theory, economic theory, cultural and literary studies, politics, science, and so on, but always with a view to probing how these offer a toolbox of ideas to equip you for the study and practice of theatre.

Fredag: 10.00 - 13.00: Theatre and Performance Making
In the first half the students encounter a range of approaches to making performance. This could include ways of responding to performance stimuli, generating a productive workshop environment, organising ideas in performance, using technology, scenography, and other practical means for developing performance work.

In the second half of the course, working in the same seminar workshop groups, the students study an individual contemporary practitioner, company or performance form. Students engage with the work analytically and through workshop exploration, and in the final phase of the course devise ? independently but with supervision and support ? each group devises a 15-20 minute performance inspired by their research and performed for their peers.

 

Som dere ser har jeg ganske få timer i uken, men det betyr ikke at jeg ikke får nok å gjøre! I tillegg til studier skal jeg være med på produksjoner som 18.00 - 22.00 man-fre, og skaffe meg en jobb. Selv om timeplanen ser deilig ut nå, blir den nok fort fylt opp. Likevel er det en veldig god ting, og det er at det tidligste jeg starter er 10.00, altså jeg slipper å stå opp grytidlig som jeg alltid har gjort. #studier #bachelor #drama #hverdag #høst #timeplan #england

 • 28.09.2014, 15:08

Decisions, decisions...


Scroll down for English version

Akkurat nå sitter jeg med all informasjon jeg har samlet opp i løpet av uka, og prøver å finne ut hva og hvor mye jeg kan engasjere meg i. Det er så utrolig mange societies her på campus, og så vanskelig å velge! Jeg har allerede blitt medlem av dramasociety, men så har jeg også lyst til å gå på audition for FAME i morgen, og bli en del av musikalteateret. I tillegg kan man første året velge å SHADOW, noe som betyr at man kan følge f.eks. en regissør, være på øvelser og observere, og kanskje hvis man er heldig også få lov til å prøve seg på litt regi selv! Dette har jeg veldig lyst til å gjøre dette året, men jeg får se om jeg får gjort det på høsten eller våren. Jeg har også lyst til å være med på timer på treningssenteret hvor du kan få yogatimer, zumba, dans eller annet. I tillegg vil jeg også prøve å skaffe meg en jobb, så dere ser at her må jeg prioritere og velge det jeg vil aller mest.

I dag er den første rolige dagen hvor jeg faktisk må sitte inne og lese. Til i morgen må jeg ha lest A Doll's House (ja, vi starter året med Henrik Ibsen..!), men det er jo veldig greit da jeg allerede har lest stykket flere ganger, og vet godt hva det handler om. Siden jeg er norsk, er jeg helt sikker på at læreren kommer til å spørre meg om stykket, så jeg bør være godt forberedt til i morgen! Jeg gleder meg til å starte denne uka med fag og komme inn i en rutine, dette kommer til å bli spennende!

#musikal #studier #england #bachelor #drama #høst

This week, I've been introduced to so many societies here on campus, and it's so hard to decide which I want to join. I've already signed up for dramasociety, but I also want to audition for FAME tomorrow and be a part of MTS. As a fresher, you can also choose to shadow, let's say, a director, something I would really like to do. I would also like to join the gym and take zumba or yoga classes. As you can see, there are so many things to do here on campus, and when I also want a part-time job, I definitely need to figure out what I want to do the most, because I won't be able to do everything.

Today is my first day to really chill and do some homework actually! By tomorrow, I have to read A Doll's House by Henrik Ibsen (I know, it's Norwegian..!), but fortunately I've already read it several times and know what it's about. I'm excited to start my courses this week, going to be very exciting!

 • 27.09.2014, 15:00

Icebreaker pictures


So, Chloe found some pictures on facebook from the icebreaker and;

1) I'm so happy I have some pictures, because I totally forgot to take any.
2) The photographer capture the perfect moment between me and Alex Mytton!!

Such an amazing night#party #icebreaker #studentliv #høst #alex #mytton #love

 • 26.09.2014, 18:12

Staines


I dag har vært den første fridagen denne uka hvor vi ikke hadde noen workshops eller introduksjoner. Cara og jeg dro derfor inn til Staines for å uforske vårt nærmeste shoppingsenter. Jeg har tenkt at jeg aldri vil dra alene noe sted, men jeg ble så overrasket hvor enkelt det var å komme seg fram! Bussen kommer rett utenfor skolen, tar ti minutter, og stopper rett foran gågata. Det kan jo ikke bli enklere! Så her kan jeg ta bussen når jeg trenger å shoppe litt. Vi var der bare ett par timer og så oss rundt, men det var utrolig hyggelig. I tillegg fikk jeg kjøpt noen ting jeg trengte som dere kan se på bildet under.

Jeg må innrømme at jeg må begynne å lage budsjett og tenke over penger jeg bruker, men Freshers Week har bare vært helt sprøtt, så er umulig å planlegge slikt før jeg kommer inn i rutine! Må nok også tenke på hva jeg kan lage av mat her da jeg de siste dagene har spist salat og pasta med ketchup haha..


#shopping #innkjøp #england #studier #hverdag #høst

Me and Cara went to Staines today, and we were so surprised how easy it was to get there. The bus stop was right by Founder's building, and then the bus stopped right in front of the shopping street! Definitely going to go there more. And, I was able to get a lot of stuff I've been wanting to get.

 • 26.09.2014, 01:37

Just an update on my stay


Scroll down for English version

Hurra!! Må starte innlegget med å fortelle at etter en time hos IT klarte de å fikse pc'en min, så nå har jeg endelig tilgang til alt jeg trenger! Det var så godt, nå har jeg ikke hatt pc siden lørdag, så det var godt å kunne få den tilbake og se på en episode Made in Chelsea, haha... Dette er faktisk første kveld jeg var hjemme rundt elleve-tiden, og faktisk hadde litt tid for meg selv på rommet. Jeg går ut ifra at etter en hel uke med introduksjoner og fester vil man på ett eller annet tidspunkt ikke orke mer, og for meg var det i kveld. Vi var likevel en tur innom Monkey's Forehead, en pub som ligger rett over gaten. Det er utrolig koselig der, har allerede vært der tre kvelder, og det blir nok mange flere i løpet av året!

Hittil føles det å bo med sju andre på campus veldig bra. Selv om det er noen negative sider jeg allerede har opplevd. Vi har blant annet hatt 4-5 brannalarmer fordi noen idioter tror at de kan røyke inne så lenge de dekker over brannvarselen... Vi har vært ute tre om natten, fem om natten, åtte på morgenen.. Dere kan tro det har vært noen sure fjes da vi er 500 studenter som må stå ute i kulden på grunn av noen få korttenkte typer.

Ellers skjønner jeg allerede nå hva mitt store problem kommer til å være utover høsten, og det er å innse at jeg ikke kan være med på alt. Jeg er hele tiden sammen med noen, ønsker ikke å gå glipp av noe, og dette er virkelig første gang jeg har vært to timer i strekk på rommet i løpet av fem dager! Jeg forstår godt at når studiene starter må jeg lære å prioritere skole foran venner, men jeg vet jeg kommer til å ha et lite problem. Likevel er jeg såpass ansvarsfull at jeg vil nok alltid klare å få gjort det jeg skal.

Hva mer er det å fortelle? Jeg hadde en skikkelig nedtur her om dagen. Jeg som absolutt elsker is, og spiser det så ofte jeg kan (!), ble skuffet over første isboksen jeg kjøpte i England. Melken her smaker nemlig veldig annerledes, og derfor var det bare utrolig rart. Vanlig skummet melk her er kjempegodt da!

Britene jeg hittil har vært med har hatt det morro med språket mitt. Først da jeg kom spurte faktisk alle om jeg var amerikaner, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på ett år i Texas, men de syns det er så morsomt nå fordi jeg snakker amerikansk, men plutselig i enhver setning er det ett ord jeg uttaler skikkelig britisk! Føler allerede at jeg begynner å snu om, det er utrolig hvor fort man tilpasser seg nytt språk, nytt sted og nye mennesker!

I morgen drar jeg inn til Staines for å kjøpe mobil, i tillegg til litt shopping med jentene jeg bor med. Koselig!! Og det kommer til å bli mye bedre bilder på bloggen nå da jeg faktisk vet at jeg får lagt ut! Imens kan dere beundre Founders.

xx#bachelor #rhul #london #england #teater #hverdag #høst #studier

 

This morning, could not be more excited. IT-services fixed my laptop so now I can finally blog again, watch Made in Chelsea etc..!! This is actually the first night where I've been home earlier than midnight. I guess that during a week with so many introductions and parties, you will at some point feel exhausted. And tonight I was too tired to do anything. Still, I actuallt went to Monkeys Forehead with my flat mates. It's a pub across the street, it's so nice and I think I'm going to spend a lot of time there during these years.

I love living with other people, it's so nice to always see someone and have someone to talk to. However, we've had fire alarms like three in the morning and so on because of some idiots that think they can smoke in the kitchen as long as the cover the fire alarm... Whenever the alarm goes off, we're like 500 students that has to go outside, so I can't say that everyone was that happy when it went off.

The Brits thinks it's so funny when I'm talking now, cause first, a lot of people actually asked me if I was American, but now I speak like American, but suddenly with like one British word in every sentence, haha...

Tomorrow, I'm going to Staines with the girls, which is going to be so nice!

xx

 • 24.09.2014, 03:35

Welcome Week


Scroll down for English version

Selv om jeg stresser litt om dagen med å få pc og mobil i orden, følte jeg likevel at jeg måtte skrive noe, da det skjer så utrolig mye hver dag, og jeg er jo så glad i å dele opplevelser med andre!!

De første dagene har absolutt levd opp til forventningene. Til tross for rundt tre timers søvn hver natt (begynner å bli litt sliten nå!) har jeg hatt det så morro med herlige mennesker rundt meg til enhver tid!

Jeg deler flat med sju andre. Vi har folk fra Frankrike, USA, England og Hellas i tillegg til Norge, og det syns jeg er utrolig morsomt! Vi er fem jenter og tre gutter som kommer veldig godt overens og trives i hverandres selskap. I tillegg er vi mye på besøk i første etasje hvor det også er flotte folk. Jeg er utrolig fornøyd med rommet mitt, og sengen kunne ikke vært mer behagelig. Campus er også helt fantastisk. Dere har sikkert sett at jeg har lagt ut founders, det store "slottet", og det er bare helt utrolig å se det med egne øyne hver eneste dag!

Hver dag har jeg vært på introduksjoner; bibliotek, it, skolen generelt, og selvfølgelig dramafaget. Det har vært spennende å høre om de ulike fagene jeg skal ha, og jeg gleder meg virkelig til å starte neste uke! Vi er også flere dramastudenter enn jeg trodde! Rundt 50 stykker som blir delt opp i fem ulike grupper. Jeg har fått tildelt grupper, men vet ikke før til uka hvem jeg skal være sammen med. I dag meldte jeg meg inn i drama society, og jeg tenker også å gå på audition for musikalen fame på mandag. Jeg har fri hver onsdag, så det tror jeg blir godt. Skal legge ut tineplanen så fort pc er ordnet.

Når det gjelder kveldstid har vi vært ute hver eneste kveld, noen senere enn andre. Første kveld brukte vi mest tid i blokken til å bli kjent, men på søndag dro jeg inn til Kingston med en gjeng for icebreaker. Alex Mytton var dj, og jeg må innrømme jeg brukte meste kvelden med å se på han! For dere som ikke vet hvem han er, er han med i en britisk tvserie som heter Made in Chelsea, og er en av de kjekkeste britene jeg vet om....! Så dere kan tro jeg var glad da jeg både fikk klem og kyss på kinnet!

Mandag var første dag hvor selv om jeg storkoser meg, følte at det var altfor mye å ta inn. Så mye informasjon, så mange inntrykk, så mange praktiske ting som må gjørs.. Det er heldigvis veldig lett å finne fram på campus, og til uka har jeg nok fått ordnet det meste.

Det føles godt å kunne oppdatere dere der hjemme litt! Jeg har campusnett på mobilen, men har ikke pc tilgjengelig, må kanskje kjøpe ny, men håper at i slutten av uka at alt er ordnet så jeg kan oppdatere skikkelig!!

#bachelor #england #london #hverdag #reise #studier

I'm finally a RHUL student! The last days has just been amazing. Although I've had like three hours asleep every night since saturday, I've had so much fun. I share my flat with seven others, and two of them are actually Americans! We also got people from Greece and France. We're five girls and three boys, and we do really get along very well. We also like to visit some lovely people in our block as well. I love my room, especially my bed, it's just so comfortable. Campus is so beautiful, especially the Founderæs building.

So, everyday this week, I've been to introductions, and there was one day where I just thought everything was so overwhelming. I've got so much information this week. I'm still excited though, to really get started. Next monday, I'll be auditioning for Fame, which I'm quite excited about. We've been going out every single night. Personally, sunday night just made my week because I got to meet Alex Mytton from Made in Chelsea, and he is just so good looking..!!

I have some problems with my laptop, so I'm not going to be able to write anything until it's fixed, hopefully very soon!

 • 21.09.2014, 03:01

Framme og kunne ikke hatt det bedre!


Kort oppdatering! Har nå tilbringt første dag ved Royal Holloway, og har hatt det helt fantastisk!! Jeg er så glad for de jeg bor sammen med, vi er allerede en herlig jentegjeng med felles interesser som har kost oss sammen i hele dag. I tillegg var vi også mye med første etasje på kvelden. Dagen har vært lang. Vi har vært gjennom identitetssjekk, vært på foredrag, og fått studentkort.

Som dere vet er jo jeg utrolig glad i å dele alt jeg opplever med andre, og ville gjerne skrevet mer, men jeg har rett og slett ikke tid. I tillegg fungerer ikke adapterne jeg tok med, så nå går strømmen på data og mobil ut, og jeg får ikke vært i kontakt med Norge (eller noen!), før jeg får kjøpt det.

Men som dere ser på bildene, jeg kunne ikke hatt det bedre!!

 
 • 19.09.2014, 23:07

It's time!!!


Er bare kjapt innom bloggen for å si at endelig er tiden kommet for avreise! Det har vært en veldig travel dag i dag hvor jeg har pakket og sjekket vekt på kofferten flere ganger, gått gjennom og skrevet ut masse papirer, og ikke minst hoppet rundt i huset med et stort glis om munnen. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til dette eventyret, og jeg håper flere har lyst til å følge meg på denne reisen! :)

I'm leaving tomorrow!! Could not be more excited. I've been jumping around in the house the entire day. and I cannot wait to start this adventure.

#London #England #student #hverdag #høst #bachelor #teater #reise

 • 18.09.2014, 17:33

Hva skal man gjøre når man ikke har noe å gjøre?


Det spørsmålet har jeg stilt meg i snart en hel måned. Når du venter på at noe skal skje, er det forferdelig hvor langsomt tiden plutselig går. Det er jo umulig å ikke tenke på at du skal flytte til England. I går var det heldigvis en bra dag som gikk veldig fort! Dro inn til Oslo en tur for å møte en god venn, og det var veldig hyggelig å tilbringe litt tid sammen. Neste gang møtes vi i England, så det blir morro!

Men jeg klarte jo selvfølgelig å svi unna noe av pengene jeg har spart opp til England.. Hvordan er det mulig å bli så fort fristet, også tre dager før avreise?!

Også har jeg et spørsmål til dere lesere; når dere kommenterer blogger, trykker dere bare på første innlegg og får det unnagjort, eller tar dere dere faktisk tid til å kikke over bloggen? Jeg har begynt å virkelig bruke litt tid på bloggene, og må si jeg har oppdaget masse fint!

 

Hva som befinner seg i posen får dere se når jeg har det på i England!!

#shopping #hverdag #høst #venner #penger

 • 17.09.2014, 10:58

I heart this


 Vil tror det ikke bare er meg som må innom WeHeartIt hver eneste morgen og kveld?

#mac #quotes #weheartit #fashion #mote #hverdag #mat #lips #inspirasjon

 • 16.09.2014, 11:35

Hva er vitsen med å blogge hvis du bare syns det er slitsomt å holde på?


Jeg har sterke meninger om mye. Noe holder jeg for meg selv, mens noe syns jeg det kan være deilig å få ut, og nå har jeg noe jeg ønsker og trenger å skrive litt om. De siste ukene har jeg vært innom mange blogger, og da har det overrasket meg hvor mange som skriver at de ikke har noe å blogge om, spør om man skal slutte å blogge, eller sier at det ikke er morsomt.

Jeg har lovet meg selv en ting, og det er å aldri blogge fordi jeg MÅ. For meg er blogging en stor interesse, og jeg syns det er så viktig å blogge for lysten sin skyld! Jeg skjønner at man til tider kan miste litt motivasjon og ha dårlig tid, men faller verden sammen om du tar deg et par dager bloggpause? Er lesertallene så ekstremt viktig? Det er gøy med tilbakemeldinger, men jeg syns det er ekstremt viktig at ikke bloggen skal "ta over livet" ditt. Man skal ikke føle press på at man må legge ut ett eller flere innlegg hver dag.

Også syns jeg det er litt trist med et par blogger som bare skriver at hverdagen er kjip. Alle har dårlige dager, men jeg får en utrolig dårlig energi av å lese slikt. Det trekker rett og slett humøret mitt ned, og jeg ville ikke ønsket at mine lesere skulle føle det sånn. Jeg ønsker og håper i alle fall å framstå som en positiv blogg!
(Forstår dem som blogger fordi de har vært gjennom vanskelige tider, og bruker det som en slags terapi)

Jeg vet at dette er et typisk innlegg man kan få litt kritikk for, men jeg ønsket å få skrevet ned noen tanker. Men til slutt må jeg også si, at de siste dagene har jeg også lest så mange fantastisk gode blogger som jeg absolutt kommer til å fortsette å lese! Og dette blir mitt eneste "kjipe" innlegg! Poenget mitt er egentlig bare å få fram hvor viktig det er å blogge fordi det er gøy, fordi man har lyst.

 

 • 15.09.2014, 18:38

I'm obsessed with this show!


Jeg absolutt elsker tv-serier, og har i grunn altfor mange! Da jeg har sett typiske jenteserier i dag som The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, One Tree Hill, Gossip Girl osv, lurte jeg på hva jeg nå skulle starte på. Lucy tipset meg om en serie som er populær i England, og jeg har blitt helt hekta!! Serien heter Made in Chelsea, og følger unge voksne som lever overklasselivet. Det er på en måte britenes Gossip Girl, men serien er lagd mer som The Hills. Uansett, jeg er nå ferdig med første sesong, og da tårene rant under siste episode skjønte jeg at serien falt i smak. Nå har jeg også alltid syntes det er gøy med stilfulle overklassemennesker med champagneglasset i hånden som går på åpninger av gallerier osv...! Og et par av mennene er virkelig ikke å klage på!

Hvilke tv-serier følger dere med på? (Dere kan jo sjekke ut denne hvis dere trenger noe nytt å se på!)

 

#england #tv #serie #hverdag

 • 13.09.2014, 21:51

One week left


Sju dager igjen. Tenk, om en uke er jeg i England og koser meg med freshers week og nye mennesker! Det er så mange tanker som surrer rundt i hodet mitt nå. Jeg leser gjennom all informasjon jeg har fått, og ordner det siste som skal ordnes. Kontrakter, pass, penger, billetter.. Det er mye å holde styr på! De siste dagene har jeg hatt mye kontakt med "klassen", og spesielt to jenter som jeg har kommet veldig godt overens med hittil. Jeg er utrolig spent på hvem jeg skal bo sammen med da! Akkurat nå er det bare Lucy og meg, men vi er jo åtte som skal dele flat, så vi venter bare på å få vite hvem de andre er!

Det eneste jeg kan si nå er at når kofferten allerede er nesten ferdigpakket, føler jeg meg mildt sagt klar til å dra!

 

So many thoughts are running through my mind. Do I have everything I need for departure? My passport? Tickets? Contracts? Money? With only one week left and a suitcase already packed (!!), I feel more ready than ever to start this new chapter in life! I've been talking to a lot of people, especially a couple girls that I really get along with, and I so look forward to be meeting them in a week's time! One thing I'm really curious about, is who I'm going to live with! I only know Lucy so far, but we are supposed to be eight people, so where are the others? Anyway, I can't wait to meet everyone and start freshers week, I am ready.

 

#hverdag #foto #mote #høst #tanker

 • 12.09.2014, 14:03

Makeup favoritter


Tenkte jeg kunne vise dere det lille jeg kjøpte da jeg var med mamma på tur. Jeg var veldig bestemt på å ikke kjøpe klær, da jeg allerede sliter med å få med alt jeg ønsker i kofferten! Vi var heldige og oppdaget at det var 30% på Vita, og tok derfor med oss litt godsaker hjem. Jeg kjøpte i grunn sminke jeg allerede har brukt i lang tid, men det var på tide å bytte ut det gamle. For dem som er glad i å tegne med blyant vil jeg virkelig anbefale Loreal sine, de er helt supre!

 #sminke #eyeliner #lipliner #shopping #hverdag #neglelakk

 • 11.09.2014, 15:58

Kvalitetstid


Da det nærmer seg avreise er det hyggelig å kunne tilbringe noen dager med familien.
I går hadde jeg en hel dag med mamma hvor vi spiste, shoppet, og rett og slett koste oss litt.
Jeg setter stor pris på slike dager som dette, og det var godt å kunne få snakket litt om flere
ting, blant annet om besøk i Enlgand.

#shopping #kvalitetstid #familie #mamma

 • 10.09.2014, 14:24

Countdown!


Nå kan jeg endelig faktisk telle ned til jeg skal dra. 10 DAGER! Åå, som jeg gleder meg til å starte studier i England. Jeg gleder meg til å treffe nye mennesker, flytte til et nytt sted, få en jobb, sette opp produksjoner.. jeg gleder meg til alt!

For meg er det veldig annerledes å ta farvel med familie og venner denne gangen enn da jeg dro til USA. Jeg skulle være elleve måneder borte fra kjente og kjære i Norge. Nå treffer jeg dem allerede i desember. Mange før det og, da England kun er en kort og rimelig flytur unna. Det blir nesten som i år da jeg har bodd i en annen by alene i leilighet. Derfor har jeg virkelig ingen problemer med å dra, for jeg ser dem snart igjen, og i tillegg husker jeg hvor bra det gikk å holde kontakt gjennom utvekslingsåret mitt.

Finally it's time. I'm leaving in ten days! This is my third year moving to a new place without knowing anyone, but honestly, I love the thought of it! I love to explore new places, cultures, and getting to know people. And I'm feeling so ready for what England has to offer. Since I'm coming home to celebrate Chritmas, I don't really find it hard to say goodbye. It's not like when I went to Texas, that was eleven months! Now I'm probably going to see my parents in only a couple months since they both wants to visit me. I'm in a really good place right now, and I'm excited to write about my stay in England.

 #countdown #høst #england #london #studier #bachelor #drama

 • 09.09.2014, 18:38

Without freedom there can be no creativity


De siste dagene har jeg gjort utrolig lite. Til tider syns jeg det er grusomt å tenke på tiden jeg kaster bort på tv og andre meningsløse ting, men samtidig er det vanskelig å finne på noe da alle venner studerer, og det eneste som står i hodet på meg er England. Likevel har jeg gjort noe nyttig, som å starte å lese denne flotte lærerike boka! Jeg er jo veldig interessert i regi, og håper at jeg i løpet av tre år i England vil finne ut om det er noe jeg ønsker å gå videre med. Denne boka har på de første 50 sidene åpnet øynene mine for teknikker jeg har brukt og ikke brukt, bevisst eller ubevisst. Boka handler om samarbeidet mellom regissør og skuespiller, og er veldig god å lese for skuespillere og! Virkelig god bok.

Since I'm not doing much these days, I started to read this AMAZING book! Whether you want to direct or act, this book is all about the relationship between the two, and I've learned so much already. The author talks about techniques, and I realize I've used some without even knowing! This is a good preparation for uni, and I really hope that during the years at RHUL, I will get closer to knowing whether I want to direct or not.

 #hverdag #studier #forberedelser #bok #skuespill

 • 08.09.2014, 10:42

For en deilig følelse!


Selv om jeg tok lappen i USA, fikk jeg ikke den norske før jeg kjørte opp i juli. Å bestå var virkelig en god følelse, men det har ikke vært før nå at jeg faktisk har fått kjørt alene litt rundt omkring. Det er en deilig følelse å sitte alene i bilen og føle seg ganske trygg på at man selv vet hva man gjør. Nå får jeg jo ikke kjørt mye i England, men jeg kommer hjem i feriene, og da er det deilig å ha friheten til å kunne kjøre en tur.

 

#bil #lappen #hverdag #glad

 • 06.09.2014, 11:33

Can I have this please?


Min drøm... har alltid vært å ha et slikt speil som dette!

Når man vokser opp med teater, har man ofte sett disse speilene i garderober. Det er ingen tvil
om at det føles litt glamorøst og flott å sitte foran akkurat dette speilet, og en dag drømmer jeg om at
jeg vil ha mitt eget!

#speil #wishlist #shopping #star #drøm

 • 05.09.2014, 15:26

Rask studentmat


Tviler på at det blir mange matinnlegg i fremtiden da jeg virkelig ikke kan lage mat (!!), men etter å ha bodd alene i år, og fortsetter med det i England, har jeg lært meg noen enkle og raske oppskrifter som er helt supre for travle studenter! Under ser du en versjon av quesedillas. Det er utrolig godt, og du blir fort mett.

Alt du trenger er:
- tacolefser
- tomatpurre
Valgfritt fyll:
- mais        - kjøtt
       - ost          - bønner
  - ris          - salat
                   - tomat

Etter å ha dekket tacolefsen med det du ønsker, legger du en ny lefse over, steker rundt åtte minutter i ovnen, og hurra, du har mat på bordet!#mat #hverdag #student

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits