• 20.09.2013, 17:54

I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it


Overskriften er bare ett av mange sitater fra den fantastiske Marilyn Monroe. De siste par årene har jeg lest, hørt, sett og lært mye om henne, og jeg beundrer henne for mye, blant annet for å stå opp for seg selv som kvinne og være stolt av kroppen sin. Det er mye jeg kunne skrevet om henne, men jeg valgte å plukke ut noen av favorittsitatene mine, og gi henne en liten plass på bloggen slik at andre kanskje blir nysgjerrige og vil sjekke ut mer om henne.

 

A girl doesn't need anyone who doesn't need her

Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul. I know, because I turned down the first offer often enough and held out for the fifty cents

Your clothes should be tight enough to show you'e a woman but loose enough to show you're a lady

Wanting to be someone else is a waste of the person you are  • 15.09.2013, 20:06

Høsten står for dør og klesskapet fylles med høstkolleksjon!


Etter en fantastisk lang og fin sommer falt bladene denne uka fra trærne og man begynte å ane at høsten nærmer seg. Vinter er ikke noe for meg i det hele tatt, men høsten derimot synes jeg er en kjempefin tid, og jeg bare elsker høstmote! Med litt klær fra USA og litt fra Norge bygger jeg nå opp høstkolleksjonen. Etter å ha blitt vant til walk-in-closet i Texas måtte jeg kjøpe inn klesstativ så jeg kunne ha noe å henge klærne på. I tillegg var det ikke lenger plass i skapet til alle klærne! Det å ha klesstativ hjemme er så fint for da henger jeg opp klærne og når man skal finne ut hva man skal ha på seg ser man hele utvalget og gjør man det litt pent og har orden er det som å velge fra en butikk, noe som gjør det mye morsommere å kle på seg om morgenen!

Hvilken høstmote liker du best?

 

  • 09.09.2013, 22:17

Make it your home


Noe av det beste med å bo alene er å kunne innrede akkurat slik man selv har lyst til! Da jeg var i LA i sommer kjøpte jeg en masse typisk Hollywood gjenstander og bilder som jeg visste jeg ville ha i leiligheten min. Jeg er jo ei jente med lidenskap for teater og film, og derfor har stua blitt mye preget av dette. Det er alltid fint å sette seg ned om kvelden, titte rundt og kjenne på følelsen at "dette er mitt hjem". Jeg synes det er vitktig å gjøre hjemmet personlig, og føle seg komfortabel og avslappet i omgivelsene, og jeg gleder meg til å kunne henge opp litt bilder og gjøre det enda finere!


RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits