• 18.08.2017, 16:25

kyliecosmetics


Endelig har alt fra kyliecosmetics kommet i posten! Bestilte for en god stund siden, men ble noe feil med eskene i posten, så nå sitter jeg faktisk utrolig nok igjen med mer enn jeg skulle! Jeg fikk min første Kylie Matte Lip Kit av to gode venninner til min forrige bursdag, og siden da har det vært vanskelig å finne noe bedre. Min første Candy K lip kit brukte jeg så å si hver dag i fem måneder før jeg begynte å skrape ut alt som var igjen, så i sommer ble jeg desperat etter å kjøpe nye fra USA. Nå har jeg fått Candy K, Koko K, og Maliboo, og jeg er superfornøyd! De lukter godt, enkle å ta på, og sitter bra hele dagen.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg har seriøst brukt hele dagen på sofaen haha.. Startet 13 Reasons Why denne uken, og nå klarer jeg ikke å stoppe. Anyways, ønsker alle en super helg, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

  • 17.08.2017, 14:20

Sniktitt på ny leilighet


Hei dere! I dag hadde jeg tenkt til å redigere vlog-tour av leilighet før jeg skulle på jobb, men siden jeg aldri har redigert på mac'en før, tar det litt lenger tid enn planlagt. Men ikke fortvil, den kommer snart! Syns en video gir mye bedre inntrykk av størrelsen og planløsning, men før det har jeg en liten sniktitt til dere av stuen.

Malin og jeg var på interiørshopping her om dagen og fant flere ting som passer supergodt i leiligheten vår! Begge har syntes det har vært viktig at det skal føles som begges hjem, og derfor ville vi kjøpe noe sammen som begge ville bli fornøyd med. Vi fant både litt pynt, putetrekk, lampe, og hyllen på veggen som vi syntes passet godt inn hos oss. Gleder meg til dere får se resten! Ønsker dere en fin torsdag, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

  • 16.08.2017, 23:35

Første dag på ny jobb


Så ble det et sent innlegg igjen! Må virkelig bli bedre på å oppdatere dere fortere, men dagene flyr jo forbi når man starter ny jobb! Anyways, nå har jeg hatt to dager med opplæring på Oslo City, og jeg syns det faktisk går veldig bra! Det er definitivt en stor fordel at jeg har jobbet i butikk fra før, for selv om kasse-systemet og slikt er litt annerledes, er jeg allerede vant med rutinene i en butikk som å legge inn varer, rydde og vaske, dagsoppgjør, osv. Likevel kjenner jeg i kveld at hodet har blitt proppet med en god del ny informasjon og, så det blir deilig å sove litt lengre i morgen. Jeg jobber forresten på WOW, så om noen er i Oslo-området er det superhyggelig å treffe dere lesere på senteret! Nå er det leggetid for meg, god natt til dere ♥

  • 15.08.2017, 12:00

Jeg føler meg så heldig


God formiddag! I dag ble jeg overrasket med frokost i stuen av min nye roomie, og det satt jeg så utrolig pris på! Selv om vi bare har bodd sammen i to dager har vi klaffet med en gang, og jeg føler allerede at vi har kjent hverandre lenge. Føler meg rett og slett utrolig heldig med at hun valgte meg til å bo med henne i denne flotte leiligheten!

I dag blir det en veldig spennende dag for jeg skal starte første jobbdag på Oslo City! Jeg ser for meg at det blir mye informasjon å ta inn i dag, men gleder meg til å få jobbe i en ny butikk og møte de andre ansatte. Så nå får jeg snart gjøre meg klar, så blogges vi i kveld om hvordan det gikk! Ha en fin tirsdag ♥
 

  • 13.08.2017, 17:50

Våknet opp på et nytt sted


I dag da jeg åpnet øynene ble jeg møtt av et stort og lyst rom. Etter noen sekunder skjønte jeg at dette faktisk er rommet jeg skal bo på det neste året. Og vet dere hva? Det føltes så sinnsykt godt å vite.

Dagen i dag har for det meste gått til å pakke ut og føle meg hjemme i den nye leiligheten. Jeg har også prøvd å filme en tour i leiligheten, så får prøve å redigere den i kveld til dere! Roomien min flyttet også inn igjen for noen timer siden, så hyggelig å være flere og chille resten av kvelden. Håper dere har en superfin søndag, og nyter fridagen ♥

SAMSUNG CSC

  • 12.08.2017, 08:50

I kveld skjer detGod morgen og god lørdag! I dag da jeg skal på jobb hele dagen før jeg offisielt flytter til ny leilighet i Oslo (!!!), passer det med litt inspirasjon tenker jeg. Jeg gleder meg helt vilt til å komme på plass i leiligheten og få ordnet rommet slik jeg vil ha det, og for tiden er jeg mye på nettet og leter etter fine møbler, bilder, og interiør å pynte rommet med. Så får vi se hvor langt studentpengene rekker haha.. Gleder meg veldig til å vise dere både rommet og hele leiligheten når alt er ferdig, kanskje en vlog tour?

  • 10.08.2017, 23:40

Tilbake fra hyttetur


God kveld! Dette ble et senere innlegg enn planlagt, men bedre sent enn aldri! Som mange fikk med seg i forrige innlegg tok jeg noen dager ferie på fjellet. Vi har en flott hytte ved Rondane som det er så utrolig godt å kunne besøke for å koble av fra hverdagen. Det er så deilig å gå turer i fjellet, samtidig som man har tid til å sette seg med en bok på hytta mens man griller pølser i peisen. Jeg trengte virkelig disse dagene til å samle opp energi, og føler meg nå klar for et par dager til på jobb før jeg offisielt flytter til Oslo!!! Det at jeg er hjemme betyr også wi-fi, så nå kommer innleggene tilbake med jevne mellomrom. Ønsker dere en finfin kveld, så blogges vi snart igjen ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

  • 05.08.2017, 09:05

6 timer


I sommer har jeg funnet ut at seks timer er det ideelle å jobbe. Når jeg jobber seks timer har jeg mulighet til å gjøre noe før eller etter jobb, og jeg har også energi nok. Så fort det blir åtte timer ender resten av dagen ofte i sofaen foran tv'en, og jeg kjenner meg mye trøttere og slappere. Gjør virkelig to timer så mye forskjell?

Vil påpeke at jeg snakker om butikkjobb hvor du står hele dagen og gir service, noe som du bruker mye energi på. I motsetning til klesbutikker som Cubus eller Bik Bok hvor man som oftest går og ser og prøver for seg selv, jobber jeg i privatbutikk hvor vi spesialiserer oss i kunderservice, og gir ofte kunder minst en halvtime hjelp med å finne undertøy og badetøy. Dette er veldig givende når man ser hvor glad alle blir for å føle seg bra i undertøy, men man gir også mye av seg selv og blir velig sliten. Så for meg personlig har jeg funnet ut at 6 is the lucky number. Nå har jeg jobbet 15-timers dager før i flere perioder, men da har jeg jobbet med teater-, eller tv-produksjoner som er drømmen å jobbe med, og da blir det liksom noe annet.

Anyways, i dag er jeg så glad for jeg har siste arbeidsdag før en uke ferie!! Jeg har hatt to uker på rad nå hvor jeg har jobbet seks dager i uken, og nesten alle 8-timers vakter, så jeg gleder meg utrolig mye til å ha noen dager på fjellet med familien, før jeg så endelig flytter til Oslo! Ønsker dere en fin lørdag, så blogges vi ♥ Siden jeg er på hytta med null wi-fi kommer jeg tilbake om et par dager!
 

  • 04.08.2017, 10:30

Jeg har fått nøkkel


Da var det gjort! Jeg har endelig fått vært tilbake i verdens fineste leilighet og fått overtatt nøkler og betalt depositum. Etter å ha bodd i England i et hus med en dusj som ikke fungerte og mugg på veggene er jeg så sinnsykt glad for å bo i en ren og moderne leilighet nær Oslo sentrum. Jeg er også takknemlig for at jeg kun skal bo med en person dette året, og jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen så vi kan bli bedre kjent. De siste to årene har jeg bodd med fire andre jenter, og en ting har jeg sagt: aldri igjen!! Det er nesten umulig å matche så mange jenter uten av det blir problemer. Det blir ofte urettferdig når det gjelder rydding og vasking, og det er lettere å oppstå konflikter. Derfor er jeg veldig klar for å kun dele med en person!

Bilder av leiligheten og rommet mitt får dere se når jeg har fått flyttet litt ting dit. Kanskje jeg skulle hatt en vlog tour? Ønsker dere en nydelig fredag! Noen andre som flytter denne måneden?
 

  • 02.08.2017, 22:00

August


August tror jeg er en spennende måned for veldig mange. De fleste starter skole, studie eller kanskje ny jobb denne måneden, og på mange måter er vi alle i gang med et nytt kapittel. For meg har august vært en måned jeg har grugledet meg til veldig lenge, nettopp fordi det vil være en helt ny periode i livet mitt. Etter tre år med studier i England har det vært vanskelig å skulle venne seg til tanken om å flytte hjem til Norge. Jeg elsker å bo i utlandet mer enn noe annet, men etterhvert som ting har kommet på plass i Norge har jeg også sett frem til å starte en ny hverdag i hovedstaden.

Det er faktisk bare en uke til jeg flytter inn i ny leilighet i Oslo, og 15.august starter jeg med ny jobb på Oslo City! Jeg vet dette kommer til å bli et veldig annerledes år, men jeg gleder meg virkelig til en ny hverdag som balanserer jobb og studie, og jeg er veldig klar for et nytt rutinemønster i hverdagen. Ønsker dere alle en fantastisk start på høsten, la oss gjøre august til en superbra måned! 
 

Fem ting jeg vil bli flink på i august

♥  Huske å starte hver morgen med et stort glass vann  ♥

♥  Komme inn i en god døgnrytme hvor jeg har energi nok i hverdagen og ikke kaster bort dagene  ♥

♥  Lage en budsjettplan til mathandel hver uke  ♥

♥  Bli flinkere til å tegne øyenbryn  ♥

♥  Sette av tid til å lese pensum til nytt studie  ♥

Hva er deres mål for august?

  • 01.08.2017, 08:40

Jeg trenger en ny start


Kjære lesere, jeg er tilbake ♥

Det har helt ærlig vært en rar sommer for meg. Overgangen fra å flytte fra England etter å ha bodd og studert der i tre år til å flytte til en helt ny hverdag i hovedstaden har tatt tid å venne seg til. Men de siste par ukene har jeg følt meg ekstremt klar for en ny start, og jeg tror det er godt for meg med en forandring. Denne høsten blir ekstra spesiell, for det er første gang i livet etter 13 år med skolegang og 3 år på universitet hvor jeg kun skal ta et deltidsstudie, og det starter ikke før i november! Resten av tiden skal jeg bruke på å jobbe, og forhåpentligvis blogge og nyte livet litt. Etter en tøff start på 2017 ønsker jeg virkelig å snu året til noe bra, og jeg håper at en ny start i Oslo kan gjøre dette.

Jeg lovte å være tilbake på bloggen 1.august, og nå føler jeg meg klar til å dele en ny og spennende hverdag med dere, for første gang boende i Norge! Følg meg også gjerne på insta og snap for et nærmere innblikk i min nye hverdag:

♥  Instagram: rebeccablogg  ♥

♥  Snapchat: rebeccakh95  ♥


SAMSUNG CSC
 

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits