• 31.08.2017, 21:10

En ny hverdag å venne seg til


I kveld feirer jeg med en god kyllingsalat at i morgen er det fredag og det er bare to dager igjen på jobb! Denne uken jobber jeg seks dager, og, på en side blir man mer sliten når man ikke har en fridag botsett fra søndag, samtidig klager jeg ikke for når jeg har kveldsvakt starter jeg faktisk ikke før 16.00, så da har jeg jo basically dagen fri. Fulltidstudent er jeg heller ikke lenger, så da bør jeg jo bare si ja til så mange vakter som mulig å tjene penger. Og jeg trives supergodt på jobben, så er så takknemlig for at jeg fikk jobb akkurat på Wow!

Når det er sagt merker jeg at det er utrolig viktig for meg å fylle hverdagen med venninner, trening, blogging, og andre ting å gjøre, for ellers blir det fort en kjedelig sirkel av kun jobb. Heldigvis har jeg mange venner i Oslo og ei super roomie, så jeg tror høsten skal bli veldig bra, selv om jeg må finne på noen flere kreative innlegg haha.. I morgen skal jeg i bursdag til ei venninne, og det skal bli superhyggelig å være litt med jentene!

I morgen blir travel, så vi blogges mer til helgen ♥
 

SAMSUNG CSC

 • 30.08.2017, 11:30

I dag får jeg studentkort


Det føles utrolig rart å ikke ha startet studier som alle andre. Skoleåret 17/18 skal bli veldig annerledes for meg, for det er første gang i livet jeg skal studere på deltid. Selv om det blir rart føles det helt ærlig også veldig deilig å ikke skulle ha et like intenst år, men heller kunne balanserer studier og jobb.

Dere lurer kanskje på hva jeg egentlig skal? For de som ikke vet har jeg en bachelorgrad i dramaproduksjon fra England. Jeg ønsker å se mer på ledelserollen i produksjoner, og derfor starter jeg i november Ledelse for film, tv, og teaterproduksjon på BI. Jeg håper at jeg kan få bredere kunnskap i hvordan en produksjon settes opp fra start til slutt, og at jeg kan videreutvikle ting jeg allerede har lært.

Siden jeg ikke starter før november har jeg ikke registrert meg og fått studentkort som alle andre i august. Heldigvis har jeg fått lov til å hente kortet mitt tidligere, så det er planen i dag! Hva gjør dere denne høsten?
 

SAMSUNG CSC

 • 28.08.2017, 15:05

Jeg er en planlegger


God mandag! I dag starter jeg min første uke med seks dager jobb på Oslo City, og jeg føler meg veldig klar til å få testet å stå alene på jobb en uke og se om jeg føler jeg har oversikt over rutiner og varer. På mange måter føles det som min første hverdagsuke i Oslo, for det er slik livet mitt blir seende ut de neste par månedene. Men jeg gleder meg skikkelig til å kunne balansere fritid og jobb, og tror det skal bli en fin periode før jeg starter studier i november.

Jeg merker ekstremt godt nå som hverdagen har kommet tilbake hvor avhengig jeg er av planleggeren min! I fire år nå har jeg brukt cath kidston sine planleggere, og jeg tror jeg rett og slett kommer til å kjøpe de for evig. Godt med plass, oversiktlige og søte! I planleggeren har jeg egentlig ganske mye av livet mitt; når jeg jobber, venner jeg skal møte, arrangementer, trening, kosthold, månedsbudsjett osv. Det er en veldig fin måte å ha en viss kontroll over hverdagen sin, og jeg har skjønt at jeg er nødt til å skrive ting ned skriftlig enn å kun ha det på mobil, selv om det selvfølgelig også er superkjekt.

Nå skal jeg straks på jobb, må fortsatt venne meg til kveldsvaktene som er til 22.00 om kvelden. Veldig rart å starte så sent på jobb. Ønsker dere alle en superfin uke, vi blogges ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 • 26.08.2017, 10:20

Hva betyr bloggen for meg


Dette spørsmålet har jeg tenkt mye over denne uken. Jeg irriterer meg nemlig over hvor mange blogginnlegg jeg har i hodet, men ikke rekker eller husker å skrive ned. Jeg går rundt og vil virkelig fortelle om alt i hverdagslivet mitt, men lurer på hvordan det er mulig å gi oppdatering 24/7 når jeg jobber nesten hver dag og leser til studier ved siden av. De tre timene av dagen jeg har igjen ønsker jeg ofte å bruke på å treffe venner, trene eller faktisk slappe av. Plutselig er dagen over og enda en gang har jeg ikke fått skrevet blogginnlegget jeg tenkte eller svart på de fine kommentarene.

Derfor har jeg tenkt litt over de siste dagene hva jeg vil med bloggen, og hvem den er for. Selvfølgelig ønsker jeg ikke å stoppe å blogge, det er en altfor stor hobby til å legge på hyllen. Likevel kjenner jeg meg frustrert over at jeg aldri klarer å få bloggen jeg ønsker meg, rett og slett fordi jeg ikke har tid i hverdagen. Jeg applauderer virkelig de som står på og klarer å ha en aktiv blogg ved siden av åtte timers jobb og evt studie eller barn, wow!!

Anyways, det var mine lørdagstanker. Nå skal jeg på jobb, men i dag blir det skikkelig moro fordi WOW FYLLER 12 ÅR!! Håper på knallsalg i dag, og at det blir travelt i butikken. Ellers har jeg funnet ut at speilet mitt på rommet er perfekt til selfies. Ha en god lørdag!
 

SAMSUNG CSC

 • 23.08.2017, 11:00

Fridager


God formiddag ♥ Nå har jeg akkurat hatt et par dager fri fra jobben, og skal ikke lyve, det er jo deilig med fridager man kan legge opp helt selv. Så jeg har brukt tiden til å åpne høstens studiebok for første gang, ta igjen litt serier, fått startet treningsrutinen, og nytet fint vær i sentrum. Jeg tror jeg trengte å ta en dag fri fra bloggen etter forrige innlegget jeg la ut, det er jo veldig sjelden jeg er såpass personlig. Heldigvis er det tanker som ikke sitter for lenge i hodet før alt er mye bedre igjen. Nå gleder meg masse i dag til å møte ei av mine nærmeste venninmner før jeg senere skal på jobb. Hvordan blir deres onsdag?
 

SAMSUNG CSC

 • 20.08.2017, 21:36

Jeg er ikke like glad som før


Okei, jeg tror seriøst jeg har kommet i en liten livskrise. Av en eller annen grunn er jeg ikke like glad og energisk som før, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg ser tilbake på bilder av meg selv to år tilbake i tid, og jeg kan si med hånden på hjertet at den jenta der har forsvunnet litt det siste året. Jeg vet ikke om det er fordi jeg starter et helt nytt kapittel av livet denne høsten. Eller om det er fordi voksenlivet har gitt meg en realitysjekk. Eller om jeg ikke er like sikker på meg selv lenger. Uansett savner jeg denne jenta, og jeg tenker desperat på hvordan jeg skal kunne komme tilbake til der jeg var.

Etter en analyse av meg selv tror jeg noe av problemet ligger i at jeg er dårlig til å leve i nuet. Jeg tenker hele tiden, bekymrer meg hele tiden, og nyter ikke øyeblikkene jeg burde. Dette syns jeg er utrolig trist som 22-åring, for det er jo nå jeg virkelig skal nyte livet! En annen grunn er nok at jeg ikke har en hverdagsrutine som jeg ønsker for øyeblikket. Jeg har ikke en fast døgnrytme, et fast kosthold, eller treningsrutine, og jeg tror dette gjør at jeg føler meg mye verre. En tredje ting er at dette året opplevde jeg for første gang å bli rejected. Dette tror jeg absolutt har gjort noe med selvtilliten min de siste seks månedene, og jeg har ikke hatt det så lett.

Så hva må jeg gjøre? Jeg må se de gode øyeblikkene i hverdagen og rett og slett leve litt mer! Jeg må bli mer selvsikker og jobbe med meg selv. Blogging var noe av gleden jeg hadde før, så kanskje dette hjelper meg tilbake til der jeg var? Har dere hatt slike perioder?
 

SAMSUNG CSC

 • 18.08.2017, 16:25

kyliecosmetics


Endelig har alt fra kyliecosmetics kommet i posten! Bestilte for en god stund siden, men ble noe feil med eskene i posten, så nå sitter jeg faktisk utrolig nok igjen med mer enn jeg skulle! Jeg fikk min første Kylie Matte Lip Kit av to gode venninner til min forrige bursdag, og siden da har det vært vanskelig å finne noe bedre. Min første Candy K lip kit brukte jeg så å si hver dag i fem måneder før jeg begynte å skrape ut alt som var igjen, så i sommer ble jeg desperat etter å kjøpe nye fra USA. Nå har jeg fått Candy K, Koko K, og Maliboo, og jeg er superfornøyd! De lukter godt, enkle å ta på, og sitter bra hele dagen.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg har seriøst brukt hele dagen på sofaen haha.. Startet 13 Reasons Why denne uken, og nå klarer jeg ikke å stoppe. Anyways, ønsker alle en super helg, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 • 17.08.2017, 14:20

Sniktitt på ny leilighet


Hei dere! I dag hadde jeg tenkt til å redigere vlog-tour av leilighet før jeg skulle på jobb, men siden jeg aldri har redigert på mac'en før, tar det litt lenger tid enn planlagt. Men ikke fortvil, den kommer snart! Syns en video gir mye bedre inntrykk av størrelsen og planløsning, men før det har jeg en liten sniktitt til dere av stuen.

Malin og jeg var på interiørshopping her om dagen og fant flere ting som passer supergodt i leiligheten vår! Begge har syntes det har vært viktig at det skal føles som begges hjem, og derfor ville vi kjøpe noe sammen som begge ville bli fornøyd med. Vi fant både litt pynt, putetrekk, lampe, og hyllen på veggen som vi syntes passet godt inn hos oss. Gleder meg til dere får se resten! Ønsker dere en fin torsdag, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 • 16.08.2017, 23:35

Første dag på ny jobb


Så ble det et sent innlegg igjen! Må virkelig bli bedre på å oppdatere dere fortere, men dagene flyr jo forbi når man starter ny jobb! Anyways, nå har jeg hatt to dager med opplæring på Oslo City, og jeg syns det faktisk går veldig bra! Det er definitivt en stor fordel at jeg har jobbet i butikk fra før, for selv om kasse-systemet og slikt er litt annerledes, er jeg allerede vant med rutinene i en butikk som å legge inn varer, rydde og vaske, dagsoppgjør, osv. Likevel kjenner jeg i kveld at hodet har blitt proppet med en god del ny informasjon og, så det blir deilig å sove litt lengre i morgen. Jeg jobber forresten på WOW, så om noen er i Oslo-området er det superhyggelig å treffe dere lesere på senteret! Nå er det leggetid for meg, god natt til dere ♥

 • 15.08.2017, 12:00

Jeg føler meg så heldig


God formiddag! I dag ble jeg overrasket med frokost i stuen av min nye roomie, og det satt jeg så utrolig pris på! Selv om vi bare har bodd sammen i to dager har vi klaffet med en gang, og jeg føler allerede at vi har kjent hverandre lenge. Føler meg rett og slett utrolig heldig med at hun valgte meg til å bo med henne i denne flotte leiligheten!

I dag blir det en veldig spennende dag for jeg skal starte første jobbdag på Oslo City! Jeg ser for meg at det blir mye informasjon å ta inn i dag, men gleder meg til å få jobbe i en ny butikk og møte de andre ansatte. Så nå får jeg snart gjøre meg klar, så blogges vi i kveld om hvordan det gikk! Ha en fin tirsdag ♥
 

 • 13.08.2017, 17:50

Våknet opp på et nytt sted


I dag da jeg åpnet øynene ble jeg møtt av et stort og lyst rom. Etter noen sekunder skjønte jeg at dette faktisk er rommet jeg skal bo på det neste året. Og vet dere hva? Det føltes så sinnsykt godt å vite.

Dagen i dag har for det meste gått til å pakke ut og føle meg hjemme i den nye leiligheten. Jeg har også prøvd å filme en tour i leiligheten, så får prøve å redigere den i kveld til dere! Roomien min flyttet også inn igjen for noen timer siden, så hyggelig å være flere og chille resten av kvelden. Håper dere har en superfin søndag, og nyter fridagen ♥

SAMSUNG CSC

 • 12.08.2017, 08:50

I kveld skjer detGod morgen og god lørdag! I dag da jeg skal på jobb hele dagen før jeg offisielt flytter til ny leilighet i Oslo (!!!), passer det med litt inspirasjon tenker jeg. Jeg gleder meg helt vilt til å komme på plass i leiligheten og få ordnet rommet slik jeg vil ha det, og for tiden er jeg mye på nettet og leter etter fine møbler, bilder, og interiør å pynte rommet med. Så får vi se hvor langt studentpengene rekker haha.. Gleder meg veldig til å vise dere både rommet og hele leiligheten når alt er ferdig, kanskje en vlog tour?

 • 10.08.2017, 23:40

Tilbake fra hyttetur


God kveld! Dette ble et senere innlegg enn planlagt, men bedre sent enn aldri! Som mange fikk med seg i forrige innlegg tok jeg noen dager ferie på fjellet. Vi har en flott hytte ved Rondane som det er så utrolig godt å kunne besøke for å koble av fra hverdagen. Det er så deilig å gå turer i fjellet, samtidig som man har tid til å sette seg med en bok på hytta mens man griller pølser i peisen. Jeg trengte virkelig disse dagene til å samle opp energi, og føler meg nå klar for et par dager til på jobb før jeg offisielt flytter til Oslo!!! Det at jeg er hjemme betyr også wi-fi, så nå kommer innleggene tilbake med jevne mellomrom. Ønsker dere en finfin kveld, så blogges vi snart igjen ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

 • 05.08.2017, 09:05

6 timer


I sommer har jeg funnet ut at seks timer er det ideelle å jobbe. Når jeg jobber seks timer har jeg mulighet til å gjøre noe før eller etter jobb, og jeg har også energi nok. Så fort det blir åtte timer ender resten av dagen ofte i sofaen foran tv'en, og jeg kjenner meg mye trøttere og slappere. Gjør virkelig to timer så mye forskjell?

Vil påpeke at jeg snakker om butikkjobb hvor du står hele dagen og gir service, noe som du bruker mye energi på. I motsetning til klesbutikker som Cubus eller Bik Bok hvor man som oftest går og ser og prøver for seg selv, jobber jeg i privatbutikk hvor vi spesialiserer oss i kunderservice, og gir ofte kunder minst en halvtime hjelp med å finne undertøy og badetøy. Dette er veldig givende når man ser hvor glad alle blir for å føle seg bra i undertøy, men man gir også mye av seg selv og blir velig sliten. Så for meg personlig har jeg funnet ut at 6 is the lucky number. Nå har jeg jobbet 15-timers dager før i flere perioder, men da har jeg jobbet med teater-, eller tv-produksjoner som er drømmen å jobbe med, og da blir det liksom noe annet.

Anyways, i dag er jeg så glad for jeg har siste arbeidsdag før en uke ferie!! Jeg har hatt to uker på rad nå hvor jeg har jobbet seks dager i uken, og nesten alle 8-timers vakter, så jeg gleder meg utrolig mye til å ha noen dager på fjellet med familien, før jeg så endelig flytter til Oslo! Ønsker dere en fin lørdag, så blogges vi ♥ Siden jeg er på hytta med null wi-fi kommer jeg tilbake om et par dager!
 

 • 04.08.2017, 10:30

Jeg har fått nøkkel


Da var det gjort! Jeg har endelig fått vært tilbake i verdens fineste leilighet og fått overtatt nøkler og betalt depositum. Etter å ha bodd i England i et hus med en dusj som ikke fungerte og mugg på veggene er jeg så sinnsykt glad for å bo i en ren og moderne leilighet nær Oslo sentrum. Jeg er også takknemlig for at jeg kun skal bo med en person dette året, og jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen så vi kan bli bedre kjent. De siste to årene har jeg bodd med fire andre jenter, og en ting har jeg sagt: aldri igjen!! Det er nesten umulig å matche så mange jenter uten av det blir problemer. Det blir ofte urettferdig når det gjelder rydding og vasking, og det er lettere å oppstå konflikter. Derfor er jeg veldig klar for å kun dele med en person!

Bilder av leiligheten og rommet mitt får dere se når jeg har fått flyttet litt ting dit. Kanskje jeg skulle hatt en vlog tour? Ønsker dere en nydelig fredag! Noen andre som flytter denne måneden?
 

 • 02.08.2017, 22:00

August


August tror jeg er en spennende måned for veldig mange. De fleste starter skole, studie eller kanskje ny jobb denne måneden, og på mange måter er vi alle i gang med et nytt kapittel. For meg har august vært en måned jeg har grugledet meg til veldig lenge, nettopp fordi det vil være en helt ny periode i livet mitt. Etter tre år med studier i England har det vært vanskelig å skulle venne seg til tanken om å flytte hjem til Norge. Jeg elsker å bo i utlandet mer enn noe annet, men etterhvert som ting har kommet på plass i Norge har jeg også sett frem til å starte en ny hverdag i hovedstaden.

Det er faktisk bare en uke til jeg flytter inn i ny leilighet i Oslo, og 15.august starter jeg med ny jobb på Oslo City! Jeg vet dette kommer til å bli et veldig annerledes år, men jeg gleder meg virkelig til en ny hverdag som balanserer jobb og studie, og jeg er veldig klar for et nytt rutinemønster i hverdagen. Ønsker dere alle en fantastisk start på høsten, la oss gjøre august til en superbra måned! 
 

Fem ting jeg vil bli flink på i august

♥  Huske å starte hver morgen med et stort glass vann  ♥

♥  Komme inn i en god døgnrytme hvor jeg har energi nok i hverdagen og ikke kaster bort dagene  ♥

♥  Lage en budsjettplan til mathandel hver uke  ♥

♥  Bli flinkere til å tegne øyenbryn  ♥

♥  Sette av tid til å lese pensum til nytt studie  ♥

Hva er deres mål for august?

 • 01.08.2017, 08:40

Jeg trenger en ny start


Kjære lesere, jeg er tilbake ♥

Det har helt ærlig vært en rar sommer for meg. Overgangen fra å flytte fra England etter å ha bodd og studert der i tre år til å flytte til en helt ny hverdag i hovedstaden har tatt tid å venne seg til. Men de siste par ukene har jeg følt meg ekstremt klar for en ny start, og jeg tror det er godt for meg med en forandring. Denne høsten blir ekstra spesiell, for det er første gang i livet etter 13 år med skolegang og 3 år på universitet hvor jeg kun skal ta et deltidsstudie, og det starter ikke før i november! Resten av tiden skal jeg bruke på å jobbe, og forhåpentligvis blogge og nyte livet litt. Etter en tøff start på 2017 ønsker jeg virkelig å snu året til noe bra, og jeg håper at en ny start i Oslo kan gjøre dette.

Jeg lovte å være tilbake på bloggen 1.august, og nå føler jeg meg klar til å dele en ny og spennende hverdag med dere, for første gang boende i Norge! Følg meg også gjerne på insta og snap for et nærmere innblikk i min nye hverdag:

♥  Instagram: rebeccablogg  ♥

♥  Snapchat: rebeccakh95  ♥


SAMSUNG CSC
 

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits