• 30.08.2016, 20:30

Videoblogg: Dette kjøpte jeg i København!Kan dere tro det? Min første videoblogg på årevis! Jeg lovte dere videoer framover, og håper dette er noe mange kommer til å like. Denne videoen er også hvorfor det har vært stille på meg i hele dag, trengte visst en del tid til å redigere, så mye film som jeg tok! Selv om kameraet mitt filmer superbra kvalitet blir det dessverre ikke like bra på pc'en min som har dårlig redigeringsprogram (kan dere gjette hva jeg ønsker meg til jul?), men forhåpentligvis er det godkjent haha. Første video viser hva jeg kjøpte i København, enjoy!

 

 • 28.08.2016, 20:00

København: GuideKlart for en liten København guide! Etter å ha vært på ferie i hovedstaden denne uken ønsket jeg å ikke bare legge ut masse bilder, men også tipse om hva man kan gjøre. Nå var jeg der bare i fire dager, så fikk kanskje ikke gjort alt, men føler fortsatt at vi fikk følt på det meste København har å by på. Så her er en liten guide sammensatt med bilder fra turen, enjoy!
 

SAMSUNG CSC


♥ Kjapp info ♥

Jeg personlig må innrømme at København sentrum var, eller virket mindre enn det jeg i utgangspunkt trodde. Det betyr likevel ikke at man må droppe en tur dit! For noen koselige gater og torg det var i denne byen, det må jeg virkelig si. Jeg ville anbefalt at man hadde to hele dager i København. Da rekker man en shopping dag og en sightseeing dag. Så en langhelg i hovedstaden er topppers! Hotellet vårt lå kun fem minutter fra togstasjonen (Helgolandsgade for de ekstra interesserte), og 3 minutter fra Tivoliet i København. Altså veldig sentralt.
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


♥ Nyhavn - den lille havfruen - Amalienborg ♥

Vi valgte å ikke dra innom museum (selv om det er mange kunst og design gallerier), men det er alt etter hva man selv prioriterer. Selv om det er populært å leie sykler i byen valgte vi å gå da det ikke er lange gåavstander. Likevel tar det omkring 20 minutter å gå til den lille havfruen (som jeg vil si er et must) fra Nyhavn, så den avstanden så kjempefin ut å sykle! Nyhavn var perfekt sted å spise lunsj midt på dagen, men mye salater, fisk, og burger på menyen. Det er også et sted for et solid turistbilde! Fra Nyhavn kan man også enkelt ta turen til Amalienborg og samtidig se den flotte Operaen på andre siden av elven.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥ Rosenborg ♥

Et annet slott nærmere shopping gatene er Rosenborg slott hvor det er juveler å se, og også fantastisk fine hager! På en solskinnsdag er det et supert sted for en bolle, og gå rundt i parkene.
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


♥ Strøget - Nygade - Amagertorv ♥

Det jeg ble mest forelsket i med København var alle torgene med kafeer og fontener.  Det er bare så koselig, og både Gråbrødretorv og Kultorvet er verdt en tur! Når det kommer til shopping er hovedgaten. Både designerbutikker og mer vanlige butikker. Siden det tross alt er Skandinavia er det mange av de samme butikkene som Vero Moda, Monki, H&M etc, men København har også flere søte egne butikker med mye moro!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥ Tivoli ♥

Til slutt må man jo ta seg en tur på tivoli. Jeg ville anbefalt å dra dit rundt 6-tiden da man får sett tivoliet både i sollys og når det blir mørkt med alle lysene. Det er et utrolig koselig å gammelt tivoli, men ikke så stort, så fire timer om kvelden holder lenge.
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

Håper dere syns det ble et morsomt innlegg å lese og får lyst til å ta turen til København! Og snart får dere endelig se hva jeg kjøpte! Lots of love ♥

#blogg #hverdag #københavn #ferie #shopping #familie #reise

 • 27.08.2016, 10:00

Farvel, KøbenhavnOg plutselig ble jeg borte et par dager fra bloggen. Det er vel det som skjer når man er på ferie og har det gøy, er det ikke? Anyways, jeg og mamma har storkost oss i København denne uken! Det har vært veldig koselig å oppleve en ny by med mamma, og denne ferien var akkurat det jeg trengte for å få ny energi og inspirasjon i hverdagen. Nå er det tid for hjemreise, men jeg er er superfornøyd med oppholdet, og gleder meg til å vise dere litt flere bilder! Tenkte å sette sammen en liten guide med bildene over ting å gjøre i København, so stay tuned! Lots of love ♥

 

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #københavn #ferie #reise

 • 25.08.2016, 00:00

København: Dag 2Hjelpes er det allerede midnatt? Dagen i dag har gått utrolig fort her i København. Vi har fokusert mer på å se ting enn shopping i dag, og jammen har vi fått sett mye fint! Slott, hager, havfrue, tivoli, litt av alt har vi sett nå. Jeg skulle gjerne delt med dere alle bildene i kveld, men er dessverre litt for trøtt til å gå gjennom alle 200 på nåværende tidspunkt! Derfor tror jeg det er best å ta natta nå, og heller lage et ekstra innlegg i morgen. Men noen skal dere få, og de er fra hovedgaten i København, eller shoppinggaten, og slottet. Enjoy, og vi blogges mer i morgen! Lots of love ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #ferie #københavn #reise #august #shopping #sightseeing

 • 23.08.2016, 21:00

København: Dag 1For en flott dag det har vært! Jeg og mamma har gått og gått i de store shoppinggatene i København, og fått litt oversikt over hva vi ønsker å bruke pengene på. Nå har vi allerede klart å kjøpt litt da (stor overraskelse haha..), dere kan blant annet få en liten sniktitt nederst i dette innlegget. Nå skal vi snart ut å spise middag på italiensk før vi legger oss litt tidlig i kveld. I morgen blir det mer sightseeing og tivoli, og tenk, det skal bli enda finere og varmere vær enn i dag! Håper dere har en fin kveld og jeg er så glad for at jeg tok med pc'en så jeg får oppdatert dere litt på turen, håper mange syns det er gøy å følge med!
 Lots of love ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #københavn #reise #ferie #shopping #innkjøp #mat

 • 22.08.2016, 23:40

Vi er i København!Endelig er vi på plass på hotellet! Vi endte faktisk med å ta tog i stedet for fly til hovedstaden da tiden det tar å kjøre til Gardermoen og ventetiden på flyplassen ble nesten like lang tid som togturen. Angrer ikke et sekund på valget vi tok, for det var kjempehyggelig å sitte å lese, se ut av vinduet, og snakke sammen på toget. Nå er vi allikevel ganske trøtte og klare til å legge oss etter flere timers reise. I morgen er første fulle dag i København, og mamma og jeg har bestemt oss for å ta en skikkelig shoppingrunde! Jeg kan bare kjenne det allerede kribler i fingrene mine etter å bruke litt penger haha..Vi blogges i morgen! Lots of love ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #ferie #københavn #shopping #tur

 • 21.08.2016, 23:34

København: wantingsGod sen søndagskveld! Sitter alle i sofaen hjemme og slapper av eller har gått til sengs? Jeg pleier vanligvis å gjøre dette søndager, men i dag sitter jeg heller og pakker for jeg skal til København i morgen! Denne turen har jeg snakket i flere uker om på bloggen, og jeg gleder meg så sykt mye til å få ferie etter å ha jobbet i hele ni uker nå i sommer. Jeg har også utrolig nok vært flink og spart alle lønningene over sommeren, så nå skal jeg unne meg selv en skikkelig shopping. Jeg har allerede tenkt på noe av det jeg ønsker å kjøpe meg som dere kan se under. Ellers tar jeg med meg pc'en så jeg kan oppdatere dere om dagene i Danmark. Håper alle får en superfin ny uke, så blogges vi! Lots of love 

 

♥ Ankle Boots ♥
Dette er noe jeg syns er helt nødvendig å ha som en del av garderoben, og etter å ha slitet ut mine gamle favoritter i våres, er jeg desperat etter å finne noen nye for høsten!


 

♥ Øyenskygge mini-palett ♥
Jeg har nok av øyenskygge paletter på badet , men problemet er at selv om jeg elsker dem alle er de altfor store til å ha med når jeg skal ut. Jeg ønsker å se om jeg finner en liten palett med maks fire farger som jeg enkelt kan ha i vesken i løpet av dagen. Fargetonene ønsker jeg slik dere ser under på bildet til høyre.


 

♥ Kähler vaser og hus ♥
Når man er i Danmark tenker jeg bare at man må se på alle de fine vasene og andre keramikk ting fra dette merket. Jeg har allerede en omaggio vase i sort, men ønsker meg veldig flere!#blogg #hverdag #ønsker #liste #ferie #københavn #shopping #byliv

 • 19.08.2016, 20:15

Mine inspirasjonskilder 

De fleste bloggere opplever dager hvor det føles som det ikke finnes noe som helst i verden å skrive om. Jeg håper at dette innlegget kan være til inspirasjon på dager som dette. Under har jeg samlet mine topp inspirasjonskilder som jeg bruker ukentlig, og som jeg mener er en god start for å få tankene i gang.

♥ Mine fem inspirasjonskilder ♥

Magasiner - For en god følelse jeg får når jeg leser blad som Det Nye og Cosmopolitan! Disse bladene mener jeg har en god variasjon av flere spennende temaer for jenter, fra mote, sminke og hår, til reising, forhold, og kosthold, og jeg blir inspirert på mange måter. Bladene gir meg lyst til å prøve ut nye ting i hverdagen, og gi freshe tips til lesere slik de gir til meg.

Instagram - Jeg er vel ikke den eneste som må sjekke Instagram hver morgen og kveld? Det er ekstremt mange inspirerende profiler på appen som får meg til å ville bli flinkere til å ta bilder og legge ut.

Om du ønsker å følge meg: rebeccablogg

Weheartit - Dette må være en av de beste appene jeg vet om! Et must for meg i hverdagen. Om jeg er i godt eller dårlig humør blir dagen alltid bedre når jeg leser sitater eller ser lekre sammensatte, gjennomtenkte bilder. Jeg får motivasjon til selv å finne kreative måter å plassere og lage fine bilder av enkle hverdagslige ting, og weheartit er også kilden til mange av mine kollasjer på bloggen.

Om du ønsker å følge meg: rebeccakh

Gå ut døra - Det er faktisk ganske utrolig hvor mye inspirasjon man kan hente fra øyeblikk og hendelser i hverdagen. Gå deg en tur, finn på noe med ei venninne eller kanskje reis til et sted du aldri har vært før? Jeg garanterer at du vil komme hjem og tenke på et eller annet, og dette kan muligens ende i et blogginnlegg. Samtaler med familien, venner, eller til og med fremmede kan også få deg til å tenke.

Dagbok - Siden jeg var ti år har jeg skrevet dagbok. Det har vært en utrolig viktig ting for meg å gjøre i oppveksten, mye på grunn av skilsmissen til mamma og pappa. Nå har min nåværende dagbok blitt en fin inspirasjonskilde om jeg ønsker å legge ut et mer personlig innlegg, eller om jeg vil se hva jeg brenner for om tiden, om det er et tema, en politisk debatt, eller om jeg har noen typiske tanker en 21-åring ønsker å dele med verden.

Håper dette ga dere litt tips til hvor dere skal lete om bloggen ikke har en god dag! Hva inspirerer dere? Lots of love ♥

#blogg #hverdag #inspirasjon #kreativ #magasin #dagbok #personlig

 • 18.08.2016, 20:30

Lazy life
Dette er akkurat det jeg skal gjøre nå! Selv om det bare er torsdag har det vært en lang uke på jobb, og jeg kunne ikke vært mer glad for å ha fri i morgen. Jeg tror også at siden dette er den siste uken av hele ni uker jeg har jobbet i sommer gjør at jeg er litt utålmodig. Jeg har ventet på ferien min, og nå er tiden straks kommet.
 Det er ingen tvil om at denne kvelden skal tilbringes i sofaen foran tv'en, og jeg trenger virkelig noen timer hvor jeg bare kan gi blaffen i alle bekymringer, gjøremål, og tanker. I need some time off. Derfor tror jeg vi rett og slett blogges mer i morgen kjære lesere ♥

 • 17.08.2016, 10:45

Fem dager igjen


Måtte bare kjapt stikke innom bloggen før jobb og si at nå har jeg bare fem dager på jobb igjen! Og i dag er min siste åtte-timers dag. Ikke bare er det fem dager igjen med jobb, men det er også fem dager igjen til jeg drar på jentetur med mamma til København! Så jeg føler jeg har mye godt i vente nå og glede meg til ♥ Senere denne uken skal jeg legge ut ønskeliste for shoppingen i Danmark, jeg vet jo allerede at det vil bli brukt noen kroner haha.. Legg ved today's look, og ønsker dere en super dag videre! Lots of love ♥
 


#blogg #hverdag #jobb #selfie #ferie

 • 16.08.2016, 22:00

Bildene er kommet!Endelig har vi fått bilder tilbake fra fotografen! Jeg er så glad for at både jeg og lillesøster er fornøyde med bildene, er ikke dette søskenkjærlighet dere? Nå skal pappa og jeg kose oss med håndballkamp mellom Norge og Sverige, vi krysser fingrene for seier! Har ellers hatt åtte timer på jobb i dag, så orker ikke så mye mer enn å ligge i sofaen resten av dagen. Ønsker dere en fortsatt fin kveld! Lots of love ♥

 


#blogg #hverdag #fotograf #familie #søsken #håndball #kamp #ol #studiocb

 • 15.08.2016, 18:30

Dette vil jeg bli flinkere til 

God mandag! ♥ I dag ønsker jeg å skrive om noe jeg har tenkt til å forandre på denne høsten. Jeg tror jeg snart i to år har tenkt på at jeg bør starte å variere hårfrisyren min i hverdagen. Men har det skjedd? Nei. Når jeg får dårlig tid på morgenen går det utover håret, og mange ganger syns jeg det er dumt da jeg gjerne skulle ha flettet, satt opp, eller krøllet håret.

Så nå har jeg bestemt meg. Når jeg starter med studier igjen skal jeg sette av ti minutter ekstra på morgenen til å ordne håret. Jeg har sett på mange videoer nå får å samle inspirasjon, og jeg har blitt overrasket over hvor sykt mange fine frisyrer som er enkle å få til. For å ha enda litt mer motivasjon til å variere frisyrer, kjøpte jeg i dag inn litt strikker og ting fra Glitter. Jeg skjønte med videoene at det er ikke mye man trenger for å være godt på vei! I tillegg til dette er nok også krølltangen min noe jeg kommer til å bruke framover. Så dere får se om dere kan merke det etterhvert på bloggen når jeg legger ut bilder! 

Håper ellers mange har hatt en fin start på uken, og nyter det fine været! Lots of love ♥
 

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #hår #tips #nytt #innkjøp #favoritter

 • 14.08.2016, 12:00

Studiestart: mine tips for å komme godt i gang
I morgen er det skole-, og studiestart for mange i landet. Selv starter jeg ikke på tredje året mitt i England før i september, så jeg har enda et par uker igjen i Norge til å jobbe litt, feriere litt, og forberede meg til det viktigste av de tre årene på Royal Holloway. Selv om jeg fortsatt har litt tid igjen til studiestart tenker jeg på det nesten hver dag, og siden så mange starter nå, tenkte jeg at det passet å dedikere et innlegg til å dele noen erfaringer fra de første to årene på universitetet. Kanskje kommer en av tipsene til stor nytte de neste ukene? 


Topp tre tips fra Rebecca 

Stå opp når alarmen ringer - gang på gang har jeg hørt alarmen men drøyer å faktisk stå opp så lenge jeg kan. Dette har resultert i dårlig tid om morgen og dårlig humør, altså en dårlig start på hele dagen. Jeg har nå lært at tiden jeg setter alarmen på kvelden før er tiden jeg skal opp for at jeg skal ha tid til alt. Vil jeg våkne sakte setter jeg en ekstra alarm ti minutter før i stedet for å sløse bort tid etter alarmen har gått. Når man blir student er det til tider vanskelig å stå opp da vi kanskje ikke har forelesninger før ett på dagen, men jeg vil likevel anbefale å prøve å komme inn i en rutine for alle dager i uken slik at man ikke får en jojo-døgnrutine.

Ekstra tips: få deg nok søvn! Det er utrolig hvor mye mer produktiv man er når man har sovet timene man skal. Masse vann og aktivitet er også gode tips som klarner hodet og holder fokuset oppe.

Planlegg i forveien og ha alltid med planlegger overalt - selv om det kan varierer fra person til person tror jeg mange vil ha godt av å kunne planlegge litt, og føle at man har kontroll over ukene. For meg er det viktig å ha kjøpt inn en fin planlegger (det er utrolig hvor mye motivasjon man får om notater og essentials ser fine ut!), og post-it lapper før studiestart, det bruker jeg hele tiden! Også noe som er kjekt er å ha en to-do-list på rommet som man bare fører på gjøremål så fort man tenker på det. I planleggeren/dagboken er det lurt å skrive ned alt du skal; forelesninger, frister, møter, osv. Til slutt er det viktig å forberede seg til de ulike forelesningene. Jo mer du er forberedt, jo mer får du med deg, og spesielt for meg som bruker mye penger på skolen er det viktig å ikke sløse bort disse forelesningene.

Ekstra tips: bruk farger til notatene, et system som det kan gjøre det mye lettere å ha orden! 

Sett deg tider til å gjøre ulike ting - for meg fungerer det veldig bra å sette en tid på når jeg skal gjøre ting. Om jeg ikke gjør det kan jeg ende med å sløse bort en hel dag, og da ender jeg bare opp med å stresse og bli irritert på meg selv. Å sette seg tider er for eksempel å si at man skal lese studier til 18.00, etter skal man få gjøre det man vil, om det er å slappe av, trene osv. Det er utrolig viktig å kjenne på at man har en balanse av studietid og sosial tid. For mye av den ene eller andre er ikke bra.


Ønsker alle som starter i morgen lykke til med høsten, og jeg er sikker på at det blir en bra dag for dere alle i morgen! Lots of love ♥
#blogg #hverdag #skolestart #studiestart #tips

 • 10.08.2016, 22:15

Min Londonguide
God kveld ♥ Nå skal jeg innrømme at jeg har sittet og undret meg over et par blogger som poster tips om muligheter i London. Jeg som bor en halvtime rett unna hovedstaden syns det selvfølgelig er tipptopp at andre bloggere poster om den fantastiske byen, men jeg stusser litt over at alle tipsene de gir ikke er helt korrekte, verken når det kommer til transport eller shoppingmuligheter. Jeg hadde tenkt til å vente til jeg var tilbake i september med å poste innlegg om England, men fant rett og slett ut at jeg ville poste noen tips her og nå som jeg håper andre blir glad for, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er tips jeg har erfart i løpet av to år jeg har bodd i England! (Det finnes selvfølgelig flere muligheter enn kun de i innlegget, jeg har også sikkert nye shoppingsteder å oppdage, men dette kan i alle fall være en god start for en turist)

Flyreise ♥
Ryanair er kjent for å ha billige flyreiser til London, men jeg vil også nevne at jeg pleier å fly med SAS med billetter til 349 kroner, så så lenge du ikke reiser i en ferie er det mulig med flere flyselskap å få billetter under 500-lappen. (Hotell kan jeg lite om siden jeg bor i hus i England, så det tør ikke jeg å si så mye om!)


Transport 
I London er underground helt fantastisk. Du kommer deg rundt i hele sentrum, og det er veldig lett å ta i bruk om man er ny i byen. Det skal også sies at det er 10-15 minutter gåavstand mellom hvert stopp, så det er likefint å bruke føttene i London. Billett er veldig dyrt å kjøpe i sentrum, så om du bor litt i utkanten av London kan du garantert få dagsbillett for halv pris. Ellers kan du kjøpe på de fleste stopp, garantert der det også er jernbane. Her er noen av mine favorittstopp i London:

South Kensington - Southwark - Marble Arch

 

SAMSUNG CSC

♥ Shopping ♥
Jeg har blitt litt overrasket når jeg ser noen anbefaler Topshop som en av de billigste butikkene i London. Det er heller en av de dyrere, og man kan få utrolig mange plagg som er like fine og gode som Topshop klær. New Look er en av mine store favoritter. H&M priser, bare at klærne er ekstremt mye finere og ser mer eksklusivt ut. River Island er en butikk som prismessig ligger som regel mellom New Look og Topshop. Også en butikk jeg handler mye i, og har opplevd veldig bra kvalitet på klærne. Jeg er ikke en av dem som handler klær på Primark. Til tross for at det er latterlig billig syns jeg nok at basic cardigans og topper er det som er verdt å bruke pengene på, i tillegg til sokkene og kleshengerne da, de er amazing!! Helt til slutt, gå for all del på Boots eller Superdrug for masse kosmetikkprodukter til billig penge! Jeg hamstrer alltid med meg masse sminke og hårprodukter hjem til Norge, for det er noe av det som er aller billigst i England.

Når det gjelder gater er South Kensington området kjempegøy å gå i for å vindusshoppe merkevarer. (Går selv ofte inn i Michael Kors på Sloane Square hvor de serverer champagne!) Oxford Street er sikkert den mest berømte shoppinggaten. Jeg går som regel av på Bond Street eller Tottenham Court Road da man da kan gå hele gaten. Likevel er det to av nesten hver butikk, så det er nok å gå Bond Street til Oxford Circus, da får man alt fra Forever 21, Topshop, New Look, River Island, Primark, Body Shop, HMV, osv i løpet av ti minutter gåavstand. Jeg vil også anbefale å gå mellom stopp da man kan oppdage mange søte og mindre butikker som er supersjarmerende. Notting Hill er et område som blant annet er kjent for disse søte butikkene. (For de som ønsker å dra til Harrods kan dere gå av på Knightsbridge)

Når du skal betale med kort, svar GBP hvis de svarer hva du skal betale med. Hvis du svarer KR kan det hende det blir lagt på ekstra avgift, så derfor er det greit med GBP og kanskje spare noen kroner.

Om du skal gjøre annet enn shopping er det virkelig verdt å dra på museum, South Kensington stoppet har tre rett ved siden av seg, og det er gratis!
 

SAMSUNG CSC

Mat ♥
Det er umulig å rekke å smake på alt, til og med i løpet av to år som jeg har bodd i England, men jeg har funnet et par favoritter. Thai Square serverer billig og god asiatisk mat, ligger en både i Covent Garden og South Kensington. Ellers besøk et fransk brasserie på Piccadilly Circus, amazing!

Legg gjerne igjen en kommentar om hva du ønsker å lese i den kommende faste Englandsspalten på bloggen 

(Håper ingen bloggere tar seg nært av første avsnitt, jeg har lest 3-4 londonguider hos andre nå, så dette er ikke respons til et spesifikt innlegg, men et innlegg jeg endte med å lage etter å ha lest.)

#blogg #hverdag #england #reise #student #hjem #tips #turist

 • 09.08.2016, 10:44

Søte detaljerGod morgen ♥ Det er tirsdag, og jeg tenker at det er på tide å teste noe nytt i min mindre morsomme hverdag for tiden. Derfor kjøpte jeg inn søte stickers til neglene! Når huden får kremer og fjeset sminke må vel neglene også få føle seg litt ekstra fine? Jeg har alltid vært glad i detaljer, om det er bilder tatt med kamera eller antrekk noen genialt har satt sammen. Stickers syns jeg er en tipptopp løsning for å legge til det lille ekstra. De første to klistremerkene har sittet på i to dager uten å bli ødelagt, så det syns jeg er ganske bra da jeg egentlig ikke hadde noen forventninger til dem. Nå gleder jeg meg til å mikse resten med både naturlig farger og spreke farger for å shine opp et antrekk. Hva syns dere om disse? Lots of love ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #kosmetikk #negler #tips #favoritter

 • 07.08.2016, 18:29

Jeg trodde man skulle nyte livet som 21-åringJeg trodde man skulle være glad som 21-åring. Jeg gledet meg alltid til å bli mer voksen samtidig som jeg kunne nyte livet med venner og gjøre det jeg interesserer meg for. Jeg tenkte aldri på hvordan jeg skulle klare meg økonomisk framover, og at jeg skulle sitte og lure på om jeg noen gang kommer til å få en jobb jeg ønsker i fremtiden. Jeg har alltid vært en selvsikker person, men blir mer og mer usikker av dette samfunnet. Forventninger og press gjør at jeg stresser meg gjennom hverdagen, og i stedet for å leve i nuet, ligger alltid hodet uker og måneder i forveien. Jeg prøver selvfølelig å ikke bli påvirket av alt rundt meg, og jeg har alltid vært en oppegående jente, så det er derfor kanskje både jeg selv og familiemedlemmer blir overrasket over at til og med jeg kan knekkes av samfunnet noen ganger, selv om jeg godt vet hva man bør tenke, hva man bør prioritere osv.

Noen ganger vet jeg bare ikke hvordan jeg skal føle meg bra nok for dette samfunnet når det finnes så mange andre som er mer suksessrike. Jeg har ingen andre enn familiemedlemmer som bekrefter at jeg er bra nok. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde noen andre som også kunne fortelle meg dette.


Det siste året har vært en oppvekker for meg. Jeg føler at jeg akkurat har tatt mine første steg inn i en voksen verden, og selv om det er spennende, er det også en stor omvending av en hverdag jeg har hatt i flere år uten like mye ansvar. Jeg begynner å se verden fra et nytt perspektiv, og observerer hverdagen til de eldre. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som går igjennom denne fasen da vi alle går igjennom det å bli mer voksen og selvstendig. Og fremtiden er selvfølgelig ikke noe jeg grubler og frustrerer meg over hver eneste dag (har selvfølgelig mye andre ting i livet å være glad for), men det skjer en gang iblant, og da kan det være fint å få ut tankene og move on, slik som nå. Det er skummelt å dele tanker på bloggen da dette er noe jeg ikke har gjort ofte, samtidig som det er veldig befriende at noen helt fremmede kan lese og kjenne seg igjen. Jeg er bare en av mange som er født i generasjonen vi kaller generasjon prestasjon, og jeg prøver som de fleste å lære at det ikke er vits i å streve etter noe perfekt som ikke finnes, og at man bør omgås mennesker som får det beste ut av deg. Til slutt må man også akseptere seg selv. Har man skjønt disse tingene vil jeg si man er langt på vei, og jeg er absolutt på vei, men ikke helt framme. Anyways, vi blogges til uken da jeg håper å komme med noen inspirerende innlegg til dere! Lots of love ♥
 

#blogg #hverdag #tanker #student #jobb #fremtid

 • 05.08.2016, 22:00

Ukentlig inspirasjonGod kveld ♥ Her er vi alle slitne etter en lang arbeidsdag og gleder oss til en tidlig kveld. Tror ikke jeg er i stand til å gjøre noe annet å se på tv i dag haha! Men det er jo lørdag i morgen, så da er det ikke lenge til en fridag på søndag, can't wait!! Siden jeg bruker litt tid på å finne inspirasjon til en koseligere og bedre hverdag for tiden, tenkte jeg å legge ut noen collager jeg har laget. Ofte bytter jeg på dem som skjermbilde, slik at jeg alltid syns det er fine bilder når jeg åpner opp laptopen. Hva pleier dere å ha som skjermbilde? Lots of love 

 
Bilder tatt fra weheartit

#blogg #hverdag #weheartit #favoritter #trend #mote #mat #Inspirasjon 

 • 04.08.2016, 11:45

Håper jeg er fotogen i dag


God formiddag! Jeg startet dagen tidlig i dag med en god time på badet. Lillesøster og jeg har nemlig vært i studio i dag og tatt bilder til familien til å ha på veggen. Dette er noe spesielt mamma og farmor har ønsket seg lenge, så det var viktig å få tatt bildene før skolestart. Camilla og jeg er veldig fornøyd med bildene av oss sammen, og gleder oss til resten av familien får sett dem!

Nå er det igjen åtte timer på jobb, så jeg får ikke blogget så mye mer i dag, men i går prøvde jeg å få svart på alle kommentarer jeg har fått de siste ukene! Vet ikke hva andre bloggere gjør, men for meg er det utrolig viktig å svare på kommentarer selv om man ikke rekker å svare samme dag, så nå endelig tror jeg at jeg har kommet meg gjennom de fleste, og det er jo så mye hyggelig å lese, så tusen takk for alle fine ord! Lots of love ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #foto #fotografering #studio #sminke #bilder #selfie

 • 03.08.2016, 15:00

Inspirasjon i posten


I dag var det jammen bra at Det Nye dukket opp i posten min! Jeg kjenner nemlig at med all jobb og lite andre ting som skjer i hverdagen var det godt å få litt inspirasjon igjen fra et av mine favorittblad. I Norge abonnerer jeg på Det Nye, og i England Cosmopolitan som jeg absolutt elsker. Selv om det har vært godt å være i Norge i sommer, begynner jeg smått å bli klar igjen til å dra tilbake til huset mitt i England. Jeg trives utrolig godt med å bo der, og det skal bli utrolig rart å tilbringe mitt siste år der før jeg flytter tilbake til Norge. Men da må man bare ta vare på all tid man har og utnytte den til det fulle! Nå skal jeg kose meg med det nye bladet og samle litt energi til resten av uken på jobben. 19 dager til København!! Lots of love ♥

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #blad #detnye #abonnent #inspirasjon #england #student #reise

 • 01.08.2016, 11:00

Det er tid for å ta fram en ny dagbok


SAMSUNG CSC

1. august! Tiden flyr! August er en måned jeg har gledet meg veldig lenge til da jeg både skal til København og får besøk fra England. Nedtelling av jobbdager er i gang, og jeg ser veldig lyst på de neste ukene! Det er jo også en av de mest spennende månedene i året fordi det er skolestart for mange. En ting som gjør denne måneden enda bedre for meg er at 1.august betyr ny academic diary/planlegger for 2016-2017. Dette er noe jeg trenger hvert år, og jeg klarer meg rett og slett ikke uten. Cath Kidston har mine favorittdagbøker, de er kjempeoversiktlige og ikke minst supersøte!! Ønsker dere en fin dag og håper august blir bedre enn dere håper på! Lots of love ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #sommer #ferie #august #måned #dagbok #tanker

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits