• 31.08.2015, 21:53

Slik bør man starte uken


 

 

 

W E H E A R T I T

 

 

 

Noe av det første jeg gjør hver morgen er å være to minutter på weheartit. Det gjør virkelig noe med humøret, og for meg er det den beste måten å komme meg ut av sengen og tenke at; i dag blir en bra dag.

 

 

I dag har jeg fått gjort noe jeg har tenkt på lenge; rydde pc'en! Det har vært så mye rot det siste halvåret, og jeg trengte virkelig å gå gjennom både mapper for bilder og dokumenter. Selv om jeg ikke er ferdig har jeg kommet godt på vei, så det er jeg glad for. Ellers ønsker jeg å takke alle som kommenterte mitt forrige innlegg. Det betydde mye for meg at folk tok seg tid til og lese, og dere skrev noen veldig motiverende og rørende kommentarer, så tusen takk <3

 

 

  

 

#blogg #hverdag #inspirasjon #weheartit #tanker #takk #ny #uke #mandag #foto #mote #høst

 • 30.08.2015, 20:45

Lei av gutter som bare vil ha one night stand


 

 

 

Jeg skriver sjelden veldig personlige innlegg. Det er viktig å ha et privatliv som ikke lesere vet om, og jeg mener at man skal ikke dele alt om seg selv og livet sitt på nettet. Likevel har jeg alltid ønsket å være åpen på bloggen, og skrive om ting som jenter kan kjenne seg igjen i. Jeg er 20 år og har mange tanker om livet, og noen ganger tror jeg det er sunt å få ut noen tanker, og snakke om ting som kanskje andre føler på også.

 

 

 

Det er først da jeg fylte 20 år at jeg virkelig begynte å føle på et savn i hverdagen. Jeg føler meg til tider veldig ensom. Jeg er langt ifra deprimert eller noe slikt, men jeg merker at jeg har så utrolig lyst til å kunne dele min hverdag, mine opplevelser, mine høydepunkter og nedturer, mine tanker med noen. Og da mener jeg med en spesiell. Jeg drømmer ofte om det å kunne finne en som elsker meg like mye som det familien min gjør.

 

 

 

Jeg er så lei av å treffe gutter som bare er ute etter one night stand. Jeg er lei av gutter som sier at de liker meg kjempegodt, men som aldri har lært meg å virkelig kjenne. Og jeg er lei av å alltid bli puttet i "the friendzone". Jeg har flere nærme guttevenner som betyr utrolig mye for meg. Nesten alle av dem har blitt sammen med bestevenninnene mine. Det er helt ærlig en av de kjipeste følelsene i verden, fordi jeg vet guttene bryr seg om meg, men jeg var aldri like bra som bestevenninnen min.

 

 

 

Jeg tenker så mange ganger på hva som er i veien med meg. Hva er galt med meg? Hva gjør jeg feil? Jeg er så ufattelig lei av at folk rundt meg sier du fortjener ditt og datt, for er det jeg som ender opp med gutten jeg drømte om? Nei. De andre rundt meg har kommet flere steg videre enn meg. De flytter sammen, forlover seg, mens jeg føler meg så uerfaren og håpløs fordi jeg aldri har vært i et fast forhold. Jeg har aldri hørt en gutt sagt at han liker meg godt for den jeg er. Det er virkelig alt jeg ønsker å høre, og fortsatt drømmer om å høre.

 

 

 

Jeg syns det er trist å være 20 år og ikke ha erfaring med forhold. Det er rart at hvor eldre jeg blir, jo mer selvsikker er jeg på meg selv og min identitet, men jo mer usikker blir jeg på hvordan jeg kommer til å være i et forhold, og om jeg noen gang kommer til å finne en å dele livet med. Når det er sagt, vet jeg at jeg tross alt bare er 20 år og har hele livet foran meg. Jeg har dager hvor jeg oser av selvtillit og føler jeg kan få og klare hva som helst, men jeg har også dager hvor jeg føler slik som jeg føler når jeg skriver dette innlegget. Jeg er veldig glad for at jeg er ei selvstendig jente som ikke desperat leter etter en gutt. Jeg er stolt over at jeg har en viss standard, og ikke har blitt så usikker at jeg sier ja til hva som helst. Jeg mener at vi jenter får lov til å tenke at vi fortjener det beste, for det gjør vi alle sammen! 

 

 

 

Håper dere satt pris på min ærlighet i dette innlegget. Jeg skriver som sagt sjelden så personlig, men dette er kanskje noe lesere har ønsket å se mer på bloggen? Del gjerne egne tanker rundt temaet.

 

 

 

 

 

 

#tanker #inspirasjon #hverdag #blogg #kjærlighet

 • 30.08.2015, 13:45

Små gleder


 

 

Blomster på bordet kan virkelig gjøre noe med humøret ditt! Ønsker alle en god søndag <3

 

 

  

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bliss #blomster #foto #inspirasjon

 • 29.08.2015, 10:49

Jeg reiser bort fra dem jeg er glad i


 

 

 

Igjen er det helg og en mulighet til å gjøre ting man ikke har rukket i løpet av uken. Kjenner selv at jeg ikke helt klarer å slappe av om dagen, fordi det er så mye jeg må få gjort før jeg reiser tilbake til England. Når det er sagt, gleder jeg meg ufattelig mye til å komme tilbake. I natt drømte jeg at jeg var tilbake, og i går startet jeg på matvare-handlelisten for første uken, så vil si at jeg er ganske klar for avreise nå!

 

 

 

I dag skal jeg se farmor, onkel og tante og deres barn for siste gang før jeg drar tilbake. Det er alltid rart å si hade, men når man har klart seg elleve måneder i USA alene, er ikke tre måneder i England så mye å være borte fra familien. Jeg kommer hjem i juleferien, og derfor er det ingen tårer eller triste fjes når vi klemmer i dag. Mamma tuller noen ganger med at jeg alltid drar fra dem jeg er glad i. Jeg har alltid ønsket meg ut i verden, og maset hele barndommen om å dra til steder, men jeg drar aldri fra dem fordi jeg har behov for å komme meg unna, og det vet mamma. Reiser har gjort at jeg setter ti ganger mer pris på familien min, og jeg bruker mye tid på dem når jeg først er i Norge. Det å ta vare på familien er noe av det viktigste i livet for meg.

 

 

 

Ønsker alle en god helg, og at dere får både avslappende og produktive dager!

 

 

 

  #blogg #hverdag #outfit #antrekk #fredag #helg #foto

 • 26.08.2015, 10:55

Look for today


 

 

 

 

I dag er en dag hvor jeg skal prøve å få ordnet alle småting jeg tenker på i hverdagen og som samler seg opp. Gå innom legen, få fikset spotify på mobilen min som ikke funker, se på billetter jeg kanskje vil kjøpe til freshers week, og hvis jeg rekker, rydde litt i klesskapet. Dette skal bli en produktiv dag, det har jeg bestemt meg for, og siden jeg vet jeg skal på jobb hele dagen i morgen må ting fikses i dag.

 

 

Ønsker alle en strålende dag <3

 

 

  

 

 


 

#blogg #hverdag #antrekk #innkjøp #outfit #innkjøp #nytt #foto #inspirasjon

 • 25.08.2015, 16:25

Hva ville skjedd hvis jeg hadde hatt mer tid i hverdagen?


 

 

 

 

 

 

Jeg tør å påstå at vi alle har ting vi ønsker å prioritere, men ikke har mulighet til i hverdagen. Selv har jeg for eksempel ofte lurt på hvor langt jeg kunne kommet med bloggen om jeg faktisk kunne prioritert den. Vi som blogger forstår hvor mye tid som trengs å sette av, og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan de med skole og jobb kan klare å blogge aktivt. Selv prøver jeg så godt jeg kan med et innlegg nesten hver dag, men det er ikke alltid like lett. Jeg har lenge ønsket å prioritere bloggen, og drømmer om hvor bra den kunne blitt hvis jeg kunne brukt mer tid på den. Ikke at jeg har et stort ønske om å være øverst på topplisten, men tenk om jeg hadde tid til å skrive flere innlegg om store temaer som jeg brenner for, og ønsker å dele med andre? Jeg har ofte skrivesperre i hverdagen fordi jeg er stresset over alt annet jeg må gjøre. Tenk hvordan det ville vært hvis jeg hadde en måned fri bare og kunne sette meg ned og skrive ned alt jeg har på hjertet?

 

 

 

Så er da spørsmålet; hvis man fikk denne ene måneden fri, ville man faktisk gjort det? Ville jeg fått skrevet mange innlegg? Eller gjort ting jeg alltid sier at jeg skal gjøre, men som jeg sparer til sommerferien hvor jeg heller ikke rekker alt? Ville jeg gått på treningssenteret hver dag? Jeg vet helt ærlig ikke hvordan det ville ha gått. Jeg tror at hvis en har fri en periode vil det prikke i fingrene og man må starte med noe. Så kanskje to uker fri også to produktive uker? Hvem vet, kanskje jeg får prøvd det ut en gang. Men nå med studier og jobb er det helt umulig. Vi får se om to år.. Uansett tror jeg vi mennesker kan ha problemer med å bruke tiden produktivt hvis vi først får den. Noen ganger klarer vi ikke å sette pris på tiden før vi er travle igjen, og ser tilbake på da vi faktisk hadde fri. Jeg tenker ofte at jeg skulle satt mer pris på tiden under ungdomsskolen. Vi som trodde vi hadde mye lekser hadde ingen idé om hvor travelt det kom til å bli på videregående.

 

 

 

Jeg tenker også ofte på hvor mye tid jeg sløser bort i løpet av dagen til å være lat, bare titte opp i taket, eller andre ting. Dager går så fort, og jeg føler jeg alltid skyver ting framover. Jeg tror at jo eldre man blir, jo mer bevisst blir man på at man må leve i nuet. Som 20-åring er jeg så dum og tenker at jeg har hele livet foran meg, men samtidig føler jeg at jeg allerede har kastet bort noe tid og muligheter. Vi ønsker hele tiden mer tid, men jeg tror at vi må se de små mulighetene vi har i hverdagen, og endre tankesettet vårt. Jeg ønsker som gammel å se tilbake på livet og føle at det var meningsfylt med mange opplevelser og minner. Det får jeg ikke av å sitte på sofaen. Det får jeg heller kanskje ikke av å blogge, men da bruker jeg i alle fall tiden på noe jeg liker, og det syns jeg også er viktig.

 

 

 

Jeg vet ikke om jeg skrev dette for å minne meg selv på at jeg må bruke tiden godt, eller ønsket å se om flere kan kjenne seg igjen i det jeg har skrevet. Jeg ønsker vel egentlig bare til slutt å si til meg selv og andre at i stedet for å ønske oss tid, burde vi heller starte å bruke den på en annen måte?

 

 

 

Dette endte med å bli et langt innlegg, men jeg håper noen har tatt seg tid til å lese. Del gjerne hva dere selv tenker om dette med tid, alltid kjekt med andres innspill!

 

 

#blogg #hverdag #tanker #tid #gjøremål #motivasjon #jobb #topplisten 

 • 24.08.2015, 12:03

Another monday


 

  

 

Håper alle har hatt en fin morgen, og er klare for en ny uke! Selv har jeg startet dagen på weheartit og funnet fram til bilder som får meg til å lette på smilebåndet. Dagens favorittbilde ser dere over. Er det ikke deilig at det er så lite som skal til for at du skal føle at dagen blir god?

 

 

Denne uken har jeg som mål å komme meg gjennom minst en bok som jeg må lese før studiene starter. Til høsten skal jeg blant annet ha gresk tragedie, og derfor har jeg både skuespill og teori jeg må lese før. Heldigvis er det gøy å lese tragediene, så jeg må bare komme meg gjennom den litt tregere teorien.

 

 

Hva er dine planer for uken?

 

 

#blogg #hverdag #ny #uke #mandag #bilde #inspirasjon #weheartit

 • 23.08.2015, 18:55

Svar på spørsmålsrunde - Del 2


 

 

 

 

God søndag!

 

Jeg har vært borte fra bloggen et par dager da det har vært så travelt! Jobb, fest, studier, og andre ting har vært nødt til å bli prioritert, men nå har jeg fri og har fått skrevet flere utkast til bloggen som jeg gleder meg til å poste. Først kommer andre del av spørsmålsrunden jeg hadde for en stund siden, håper dere får svarene dere håpet på!

 

 

 

 

 

Hvordan er en vanlig dag for deg?

 Tenker jeg kan gå igjennom to forskjellige dager, siden det er veldig forskjell på når jeg studerer i England, og er her i Norge!

 

1) Norge


Har rundt to timer på morgenen til en god og lang frokost, jobbe litt med bloggen, og kle på meg før jeg drar på jobb. Pleier å variere mellom 5-8 timer. Etter drar jeg enten hjem og slapper av med god middag og en tv-serie, eller går ut og tar en kaffe med venner.

 

2) England

Nå vet jeg ikke hvordan timeplanen min for høsten ser ut, men vanligvis har jeg litt kortere tid om morgenen til å gjøre meg klar før jeg drar på forelesning som alltid varer tre timer. Etter det pleier jeg å lage noe god mat før jeg må lese litt på fagene, når jeg har tid drar jeg en tur på treningssenteret. Et par dager i uken drar jeg til Egham eller Staines for å handle til uken. På kveldene er det alltid noe som skjer, pub, fest, eller andre morsomme arrangementer. Dagene i England er bra, fordi det skjer så mye forskjellig!

 

 

 

 

Hvor mange år skal du bli i London nå?

Jeg skal bo i England to år til (tre år bachelor).

 

 

 

 

Favoritt klesbutikk?

I England er jeg kjempefan av New Look fordi det er moteriktige og rimelige klesplagg! I Norge er jeg nok mer en Gina Tricot/Only jente.

 

 

 

  

 

 

Tror du på det åndelige/ånder osv?

Jeg tror at det finnes mer mellom jord og himmel enn det vi vet, men jeg har aldri vært en person som tenker for mye på slikt. Jeg må ærlig innrømme at jeg kan syns det være skummelt å ha for mange tanker om det haha.

 

 

 

Har du noen tatoveringer eller piercinger?

Jeg er livredd for nåler (helt seriøst, jeg takler det ikke), så jeg tror jeg aldri ville klart å tatt verken tatovering eller piercing, uansett om jeg ønsket eller ikke!

 

 

 

Hvilke blogger leser du?

Jeg har ikke så mange blogger jeg leser fast hver dag, men to bloggere må jeg alltid innom:

Hedda - En av de første bloggene jeg startet å lese, og jeg bare digger denne jenta!

Kristin - Kristin er jo bare dødsrå, jeg blir så inspirert av bloggen hennes.

 

 

  

 

 

Hva liker du best: serier eller filmer?

Jeg foretrekker serier, rett og slett fordi jeg liker å bli godt kjent med karakterene og følge dem i ulike situasjoner. I tillegg varer episoder 20, 40, eller 50 minutter, perfekt tid til å få i seg noe mat, eller en liten pause fra studiearbeid. For tiden ser jeg på Revenge, The Whispers, og Arrow.

 

 

 

Hva er ditt sjekke-tips/replikk?

Jeg tror mer på bruk av kroppsspråk! Tenker at en sjekkereplikk kan være farlig fordi man kan fort gjøre seg til. Det er viktigere å smile, ha øyekontakt, lene seg litt inn mot den andre personen og ikke minst til slutt være interessert i det den andre har å si når dere først begynner å prate. Nå er jo jeg heldig med å bo i et land hvor guttene er litt flinkere til å ta initiativ enn det gutter i Norge er, så ofte slipper jeg å åpne med en replikk haha! Starter ofte samtaler ved baren, eller så blir man kjent med noen via venner og bekjente.

 

 

 

Hvem er ditt/dine forbildet/forbilder?

Jeg har flere forbilder for ulike grunner, bloggere, skuespillere, osv, men her og nå ønsker jeg å snakke om pappa. Han har vært et fantastisk forbilde for meg hele livet fordi han alltid ser det beste i en situasjon, er alltid positiv og setter pris på livet. Han er så flott, og jeg bare håper at jeg har arvet noen av disse fantastiske egenskap/kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

Glad, ambisiøs, og ansvarlig.

 

 

 

Tre ting du ikke kan leve uten?

Musikk

Norsk sjokolade

Leppomade

 

 

 

Har du noen mål med bloggen?

Jeg startet først å blogge for å oppdatere familie og venner om oppholdet mitt i både USA og England. Likevel har jeg alltid elsket å skrive og ta bilder, så blogging har endt opp med å bli en av mine favoritthobbyer. Jeg har aldri tenkt at om seks måneder skal jeg være på topplisten eller noe, men jeg har som mål med bloggen å inspirere og oppfordre andre til å reise og oppleve verden, og håper på å skrive en blogg om en hverdag som flere jenter kan kjenne seg igjen i, og forhåpentligvis er det noen som liker å følge med!

 

 

 

 


 

Hva inspirerer deg?

Jeg blir utrolig inspirert av å reise til nye plasser. Det å oppleve en ny kultur og natur gjør så mye med deg, og jeg har så mange nye ideer etter reiser. Jeg blir også inspirert av mennesker rundt meg, magasiner jeg leser, og musikk.

 

 

 

Hvilken sminke bruker du daglig?

Som dere ser bruker jeg mye L'oreal. Jeg har alltid vært fornøyd med deres produkter, det er ikke for dyrt, og det har også blitt litt vane fordi jeg har brukt det i flere år. Jeg kjøper alltid Chanel, Dior eller Mac når det kommer til lepper, så det er nok der jeg legger inn noen ekstra kroner.

 

 
L'oreal: Telescopic mascara // Color Riche LeKhol 101 Eyeliner // True Match Foundation // Lumi Magique Concealer // True Match Powder // Dior leppestift
 

 

 

 

Hva er din faste morgenrutine da tru?

Jeg står opp og går på badet, dusjer, tar på sminke, sitter i badekåpen i stua og spiser frokost, går ned igjen for å pusse tenner, finne ut hva jeg skal ha på, og finpusser sminken. Til slutt ordner jeg håret litt før jeg pakker vesken og går ut døren.

 

 

 

Hva er rutinen før leggetid?

Før jeg legger meg er jeg alltid treg på badet med å ta av sminke, pusse tennene, og smøre ansiktet med en pleiende krem. Jeg må også alltid ha et kvarter på sengen med et blad eller mobilen før jeg slår av lyset.

 

  

 

Hva liker du best å gjøre på en fridag?

Hvis jeg vet om en fridag i lang tid pleier jeg som oftest å planlegge en bytur med venner eller noe på en slik dag. Er det søndag eller en fridag som kommer i en travel uke ønsker jeg helst å bli hjemme i sofaen foran tv'en og pc'en.

 

 

 

  

 

 

Hva er favoritt pålegget ditt og din beste hjemmelaget pizza oppskrift?

Akkurat nå har jeg dilla på leverpostei! Den beste hjemmelagde pizzaen lager mamma, og da steker hun kjøttdeig, har på noe pølser, løk, tomatsaus, husker ikke helt hva mer haha, men den er kjempegod!

  

 

 

 Ble du country musikkfan da du var i Texas?

 Jeg ble nok ikke helt bitt av basillen, men jeg ble introdusert for mye musikk jeg aldri hadde hørt på før, og noen av artistene har fått bli igjen på spotify. Under ser du en av spillelistene mine fra Texas, og hvordan musikk vi hørte på.

 

 

 

 


 

 

 

 

Takk for alle spørsmål som dere sendte!

 

 

#blogg #hverdag #spørsmålsrunde #svar #søndag #helg #tanker #inspirasjon #reise

 • 21.08.2015, 10:52

Ikke lenger fresher


 

  Denne uken har jeg savnet England og studielivet så ekstremt mye. Nå da alle har begynt med skole eller studier i Norge vil jeg også bare starte skoleåret. Det har vært en lang sommer med bare jobb, så jeg gleder meg til å komme tilbake til campus og menneskene der.

 

 

En ting jeg syns er utrolig rart og som ikke helt har gått opp for meg ennå er at vi ikke lenger er freshers! Vi er ikke yngst. Vi har ingen unnskyldning til å ikke vite hvor vi skal gå, eller hvordan vi skal gjøre ting. Jeg husker lærerne sa i fjor at dette er året hvor du får lov til å gjøre feil og utvikle deg, neste år forventes det at du har lært det meste. Selv om det er litt skummelt å føle at man står helt på egne ben i år er det også en utrolig deilig følelse. Jeg må innrømme at jeg alltid har trivdes best med å være eldst, vite hvordan ting foregår og ha litt kontroll. Ja, det var utrolig spennende i fjor og komme til England og oppleve alt det nye, men det er også utrolig deilig i år å kjenne seg helt avslappet i forkant av reisen. Jeg vet hvordan semestrene er delt opp. Jeg vet hvordan forelesninger og seminarer foregår. Jeg vet hva som skjer på kveldene og hva du kan gjøre i nærmiljøet.

 

 

Jeg er rett og slett bare utrolig klar til å dra tilbake, og jeg gleder meg til å blogge igjen fra England hvor det skjer litt mer i hverdagen! Deler med dere noen av mine favorittminner fra fjoråret hvor jeg fant ut at det å være student er helt knall!!

 

 

Er du student eller gleder deg til studentliv?

 

 

  

 #blogg #tanker #hverdag #studier #england #student #bachelor #drama #reise

 • 19.08.2015, 10:55

new bag


 

 

Da jeg ikke har hatt noen tur til utlandet i sommer har det heller blitt litt shopping! Her er den nyeste vesken i samlingen min, gått med den flere ganger allerede, og den var verdt hver eneste krone! Lett å ha med seg, og kjempegod plass inni. I'M IN LOVE.

 

 

 

 

 

 

  

#hverdag #blogg #shopping #innkjøp #nytt #fveske

 • 18.08.2015, 12:30

Den lille sorte til hele året!


 

 

 

I dag har jeg ikke tid til å blogge mer enn et antrekk, men ville vise dere en kjole som jeg har blitt kjempeglad i og kommer til å gå mye med utover høsten. Håper dere har en strålende dag, så blogges vi mer i morgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stjel stilen! (Inneholder annonselinker)

Solbriller finner du HER //  Sko HER //  Kjole HER

 
#hverdag #blogg #sommer #antrekk #outfit #inspirasjon #innkjøp #nytt

 • 17.08.2015, 17:50

Challenge 21


 

 

 

I dag var det veldig enkelt å starte et innlegg! Jeg lurer jo så ille på hvordan første skoledag har vært for alle? 

Vet de fleste har startet det nye skoleåret i dag, så håper alle klarte å stå opp på morgenen, og ser fram mot det nye året. Selv har jeg vært på jobb i dag, men kjenner at jeg mye heller skulle vært i England og startet studier, gleder meg noe ekstremt mye!

 

 

 

Så til mitt andre spørsmål i dag; har du kommet deg inn i treningsrutinen igjen, eller har du falt helt ut i sommer?

 

 

 

 

Etter å ha vært hjemme to måneder i Norge og spist masse god norsk mat kjenner jeg at det virkelig er på tide å starte med trening igjen. I England var jeg på treningssenteret rundt fire ganger i uken, men hjemme har det ikke blitt noe særlig. Dagene på jobb har vært lange, og da er ikke trening det første du starter med når du kommer hjem. Jeg har aldri klart å starte rett på hardtrening, så derfor tenkte jeg å starte med Challenge 21 for å komme sakte, men sikkert i gang! Dere har kanskje hørt at det skal 21 dager til for å starte eller kvitte seg med en vane? Dette skal testes!

 

 

I 21 dager skal jeg ta planken 1 minutt, i tillegg til squats, og sit-ups eller lignende. Økten skal kun vare 15 minutter, slik at jeg ikke blir fort lei eller føler at jeg ikke har god nok tid. Målet er at rutinen sitter fast i hjernen slik at jeg kommer til å fortsette når de 21 dagene er over. Jeg ønsker også å vise at man trenger ikke alltid å betale masse penger for å dra på treningssenter for å komme tilbake i form! Til slutt vil jeg bare si, de 15 minuttene er kun ca. 4% av dagen, så det finnes ingen unnskyldning til å ikke få det til!

 

 

For å få litt ekstra motivasjon i starten måtte jeg selvfølgelig lage et fin plan på pc'en. Her skal jeg krysse av hver dag når jeg er ferdig med økten. Håper dette kan motivere andre til å starte med trening, og at flere slenger seg på! Hvis du ønsker kan jeg sende planen min til deg, slik at du også kan skrive den ut og krysse av hver dag.

 

 

Ha ellers en strålende dag og nyt været, vi vet det ikke varer for evig!

 

 

 

 #trening #blogg #hverdag #mosjon #rutine #sommer #ferie #motivasjon #inspirasjon

 • 16.08.2015, 19:41

Har du blitt med på denne trenden?


 

 

I morgen er det skolestart for mange og jeg kan tenke meg at folk er både spente og nervøse. Selv tror jeg alltid det er bra å komme inn i rutiner igjen og det er hyggelig å ha mange mennesker rundt seg i hverdagen. Jeg vet i alle fall at jeg har savnet studentlivet veldig i sommer!

 

 

Siden jeg ikke starter før september, har jeg ikke handlet inn så mye til studier ennå, noe som betyr at "Back to School Essentials" ikke har vært et innlegg jeg engang har tenkt på å skrive før jeg har sett andre poste det. I stedet for ta bilder av skolesaker har jeg funnet ut at jeg heller har lyst til å tipse om en super måte å redusere stress i hverdagen.

 

 

Jeg skal innrømme at jeg aldri hadde trodd dette skulle bli en trend, men nå har jeg slengt meg på, og jeg må si det er det perfekte avbrekket man trenger i den travle hverdagen! Det å sette seg ned og fargelegge bare 20 minutter kan gjøre utrolige ting. Ikke bare kjenner man en ro, men man får også bruke kreativiteten og blir mer våken. Det er ingen tvil om at jeg skal ta med denne boken til England og fargelegge ti minutter hver dag. Anbefaler disse bøkene til alle som syns hverdagen er hektisk og til tider slitsom! Det er mange bøker i serien, så velg noe du syns er koselig å fargelegge, om det er dyr, blomster eller kun mønster.

 

 

Til slutt vil jeg bare ønske alle en fantastisk start på det nye skoleåret, håper det topper de forrige! <3

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skolestart #ferie #slutt #høst #tanker #student #fargelegg #trend

 • 15.08.2015, 10:12

Svar på spørsmålsrunde - Del 1


 

 

Hva skal du gjøre til høsten? (skole/jobb)

Jeg skal starte mitt andre år med bachelor i England. Studerer BA Drama and Theatre ved Royal Holloway, University og London.

 

 

 

Bor du i England nå?

Jeg drar ikke tilbake før i september, men ja, jeg bor i England meste av året. Denne høsten skal jeg flytte inn i hus med fire venninner, så det blir veldig spennende! Har rundt fire måneder ferie til sammen i året, og da pleier jeg som regel å dra hjem til Norge til familie og venner.

 

  

 

 

Var du usikker på hvordan det skulle være når du flyttet til England?

Det er alltid både skummelt og spennende med noe nytt. Ikke bare var England nytt, men jeg hadde jo aldri opplevd det å være student heller! Så høsten gikk mye til å tilpasse seg hverdagen, stedet, og kulturen. Jeg gruet meg mest til maten da det var det jeg savnet mest da jeg bodde i Texas. En annen ting som jeg også aldri liker når jeg flytter til utlandet er det å ordne mobilnummer, bank, osv. Heldigvis tok det ikke altfor lang tid! Ellers jeg var jeg klar og åpen for det meste, så jeg trivdes fort med min nye hverdag. Håper det svarte på spørsmålet!

 

 

 

Hva er det beste med England?

Jeg har utrolig sansen for den britiske kulturen og menneskene. De er litt mer utadvendte enn nordmenn, samtidig ikke helt ekstreme som amerikanere! I tillegg har de en sjarm og høflighet som er veldig attraktiv. Jeg liker også veldig godt balansen mellom moderne og nytt, og gamle bygninger og vakker natur.

 

  

 

Hva er planen din å bli når du er ferdig med all utdanning?

For å være helt ærlig vet jeg ikke hvor jeg ender opp til slutt. Jeg drømte først om å bli regissør, men jeg vet hvor utrolig vanskelig det er å slå igjennom. Jeg tror at jeg uansett ville blitt veldig fornøyd om jeg fikk jobbe innen scene, film og tv, det er dette jeg ønsker å drive med resten av livet.

 

 

 

Hva er viktig å tenke over dersom man skal bu i et annet land?

Ikke bare skryte av sitt eget land!! Det er jo selvfølgelig lov å fortelle om Norge, men man drar jo til et annet land for å oppleve en ny kultur. Vær åpen, og tilpass deg litt til det nye.

 

  

 

Hvor ønsker du å reise?

Jeg drømmer veldig om en tur rundt i Italia. Ellers har jeg alltid drømt å dra til Australia. Jeg kunne også gjerne dratt en gang til New York, men siden jeg har fått vært mange steder i statene er ikke det den første destinasjonen på ønskelisten.

 

 

 

Favorittby?

Jeg må jo bare si at jeg har falt for London siden jeg bor rett utenfor. I mange år har jeg tenkt at jeg er en byjente, og at jeg garantert komme til å bo i en storby 20-årene. Etter bacheloren er håpet om å bo midt inne i en by og se om dette er noe jeg trives med.

 

 

 

Fikk du velge familie og stat selv når du var utvekslingstudent?

Nei. Når du skriver søknaden kan den bli sendt til hvilket som helst område i USA, east, west, north, south. Min ble sendt til south som inkluderte Texas, Alabama, Florida, Georgia, Alabama, og et par til stater. Etter søknaden blir sendt, er det vertsfamilien som velger deg, ikke motsatt. (Med mindre du allerede kjenner en familie og ber om å få bo hos dem.)

 

 

 

Hva var den beste opplevelsen i Texas?

 Det må egentlig kanskje ha vært å oppleve de store typiske amerikanske tingene som Pep Rally, Prom, countrydans, enorme kjøpesentrene osv. Kort og godt; oppleve en ny kultur, minner for livet.

 

 

 

 

Har dere flere spørsmål? Legg igjen en kommentar, så kommer svar med i del 2! 

 

 

 

#hverdag #blogg #spørsmålsrunde #svar #tanker #reise #england #utveksling #inspirasjon #tips

 • 14.08.2015, 18:27

Time to relax (at least a couple hours)


 

 

Det finnes ikke noe bedre enn en god og varm kaffe mocha etter en dag på jobb! Nå slapper jeg av og gleder meg over at det er fredag og helg (i alle fall når jeg er ferdig på jobben i morgen). Jeg føler det er utrolig mange ting jeg må gjøre om dagen, har en liste i stua hvor jeg skriver ned flere og flere ting. Jeg har mange utkast på bloggen som jeg gleder meg til å poste, forberedelser til mammas 50-årslag neste helg, bøker jeg må ha lest ferdig før jeg starter studiet igjen, også er det disse småtingene som å gå igjennom mail og bilder på pc, lage ny spilleliste på spotify osv. Slike småting kan faktisk gjøre deg stresset noen ganger når du til og med ikke rekker det!

 

 

Når man har så mye å gjøre tror jeg det beste er å lage seg små mål og ta en dag om gangen. Tenker man å gjøre alt hver dag tror jeg man kan få følelsen av å mislykkes litt når det ikke er realistisk å få gjort alt i løpet av en dag. Lettere å fokusere på en ting og faktisk bli ferdig med det!

 

 

Dette ble et skikkelig hverdagsinnlegg haha! Før jeg avslutter vil jeg bare takke for alle meningene deres om hva jeg burde gjøre med håret mitt. Jeg skal farge på tirsdag, så da skal dere få bilder av forandringen!

 

 

Jeg har også fått svart på spørsmålsrunden jeg hadde for en uke siden. Del 1 kommer i morgen, håper dere får svarene dere håpet på, og ellers har en hyggelig fredagskveld <3

 

 

#blogg #hverdag #tanker #jobb #motivasjon #spørsmålsrunde #svar #tips #hår #plan

 

 • 13.08.2015, 09:10

Alt man trenger er en rolig start på dagen


 

 

Det er så deilig de dagene man har litt tid for seg selv på morgenen! Lage en ordentlig frokost. Planlegge dagen/dagene fremover. Gjøre noe du har gledet deg til som å lese månedens utgave av Det Nye. Det er så viktig å sett pris på og utnytte denne tiden, for vi alle har altfor mange travle og stressende morgener! 

 

 

 

Ha en strålende dag <3

 

 

 

  #blogg #hverdag #sommer #ferie #detnye #blad #morgen #frokost #tanker #tid #inspirasjon

 • 12.08.2015, 12:13

Maybeauty Face Mask


 

 

Kjære lesere!

 

For første gang på denne bloggen skal jeg teste noen produkter! Forrige uke mottok jeg en pakke i posten fra Maybeauty. De ønsket at jeg skulle teste ut deres ansiktsmaske, noe jeg ikke kunne si nei til! I pakken lå det fem pakker ansiktsmaske + børste til påføring. Masken skal blant annet fjerne døde hudceller som blir sittende fast i porene.

 

 

 

 

 

 

Før jeg bestemte meg for å prøve masken hadde jeg ingen store tanker om produktet, jeg ønsket bare å være åpen og se om huden forbedret seg. Som dere ser under dekket jeg det meste av fjeset, men det sto på pakken at man ikke skulle være nær brynene, så da passet jeg på det. Det var veldig lett å påføre masken, jeg fikk en børste med i pakken som jeg brukte til å påføre, og det var fint så jeg slapp å bruke hendene haha. Etter påføring var det å vente 30-45 minutter, perfekt tid til å se en episode av din favorittserie!

 

  

 

Jeg skal være helt ærlig. Det å ta av masken var ikke verdens beste følelse. Jeg forsto hvor mange små hår vi har i ansiktet, og det var et par steder det virkelig ikke var godt å dra av masken. Heldigvis var resultatet verdt det. Jeg kan ikke huske forrige gang jeg hadde så myk hud som jeg fikk etter ansiktsmasken! Noen hudormer ble også borte, så jeg er veldig fornøyd hittil, og jeg skal definitivt bruke opp de andre fire ansiktsmaskene. Ingenting er bedre enn når et produkt leverer! 

 

 

Det beste med dette innlegget er at alle dere skjønne lesere også har mulighet til å prøve Maybeautys ansiktsmaske! Bruk denne rabattkoden rebeccafacemask30 for å få 30% på produktet. Dere kan også trykke HER.

 

 

#blogg #hverdag #anbefaling #inspirasjon #tanker #anmeldelse #test #produkt #ansiktsmaske #maybeauty #rabattkode #rabatt

 • 11.08.2015, 11:39

Innkjøp - Del 2


 

Flere innkjøp fra Oslo som lovet! Det var jo ikke bare sko jeg kjøpte på shoppingrunden. Jeg klarte selvfølgelig ikke å gå ut av en butikk uten å ha med meg en ekstra pose ut, men noe skal man få unne seg når man har jobbet i åtte uker!

 

 

De som kjenner meg vet at jeg ikke er så glad i gensere. Jeg liker å ha basic topper og kombinere med mange jakker, cardigans, blazere, osv, og klesstativet mitt er fullt av dem! Derfor vil jeg si at alle kjøpene er veldig typisk meg, skjorte og blomsterjakke til å kombinere med ulike plagg, og enkle topper til både pynt og hverdag.

 

 

 

Hva syns dere om innkjøpene?

 

 

Skjorte fra Gina Tricot 

 

Jakke fra Paris Pink 

 

Topp fra Monki 

 Topp fra Monki (20 kr!!)

 Topp fra Gina Tricot (kjøpte også i svart)

 

 

#blogg #hverdag #oslo #shopping #innkjøp #nytt #inspirasjon

 • 10.08.2015, 10:37

Girls love shoes


 

God morgen!

 

 

Tenkte jeg skulle starte mandagen med å vise de første par innkjøpene jeg gjorde forrige uke. Det er vel ingen hemmelighet at vi jenter aldri får nok av sko, og i Oslo valgte jeg å bruke penger på både noe praktisk, og noe som jeg bare digget. I England kan det regne mye noen dager, og i fjor erfarte jeg at jeg hadde ingen sko som tålte vann. Derfor investerte jeg nå i noen korte gummistøvler som jeg tror vil komme godt til nytte. Og de andre skoene? Har ingen grunn for at jeg kjøpte dem, men hallo, de er jo bare superkule! Gleder meg til å kombinere dem med antrekk og la de være en liten fresh detalj.

 

Resten av shoppingen får dere se i morgen! Håper dere ellers har en super start på uken og slipper å være på jobb i åtte timer som meg haha :p

 

 

Blogges <3

 

 Sko fra Banana Moon HER 

 Gummistøvler fra Colors of California HER  (annonselink)

 

#blogg #hverdag #shopping #innkjøp #sommer #ferie #sko #jenter #typisk #inspirasjon #støvler #oslo

 • 09.08.2015, 13:37

Oslo


 

Da er det for mange endelig søndag!
Har merket i sommer at det har vært rart å jobbe på lørdager da jeg alltid før har tenkt på dagen som en fridag, men det har bare gjort at jeg nå virkelig nyter søndager fullt ut. Søndag er dagen man kan slappe av, og i dag har jeg tenkt til å sitte i stua meste av dagen og lese litt, skrive litt, og ta igjen noen episoder av ting som går på tv.

 

I dag har jeg også tid til å gå igjennom bilder jeg har tatt den siste uken! På fredag var jeg og mamma på jentetur til Oslo, og det var så hyggelig å tilbringe litt tid sammen, og ikke minst unne seg selv noen fine kjøp. Fridagen fra jobb kunne ikke ha vært bedre, og innkjøp får dere se i et innlegg som kommer litt senere. Til da, her er noen bilder fra fredagen, enjoy!

 

Har dere en lat søndag i dag?

 

 

  

#helg #blogg #hverdag #sommer #ferie #august #shopping #innkjøp #oslo #reise #tur #butikker #restaurant #mat #park #familie #kos

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits