• 29.08.2014, 13:39

Oslo Outfit


Her om dagen var jeg i Oslo med fantastiske venner jeg kommer til å savne å ha rundt meg det kommende året! Det er rart at alle er ferdig med videregående og går hver til sitt. Noen studerer, noen skal i militæret, mens andre skal jobbe. Akkurat derfor syns jeg det er viktig å utnytte tiden man har sammen og nyte hvert øyeblikk. Skal tilbake til Oslo i morgen og dra på besøk til flere gjennom helgen, så det blir koselig! Ellers ser dere de nye skoene jeg kjøpte tidligere denne uka på bildet, kjempefornøyd!

Håper alle får en tipptopp helg!


#Oslo #outfit #innkjøp #shopping #venner #hverdag

 • 28.08.2014, 08:59

Hey! I put some new shoes on, and suddenly everything's right


Jeg skulle egentlig vente med å kjøpe sko til jeg flytter til London, men da mine nåværende sko ser helt utslitt ut, skjønte jeg at jeg ikke kunne vente en hel måned. Heldigvis fant jeg dette lekre paret hos Shoeday, og det tok meg ikke mange minutter før jeg dro kortet!

Hvordan sko investerer dere i til høsten?#sko #innkjøp #mote #hverdag #shopping

 • 26.08.2014, 15:00

Step 3: You need to upload a photo for your college card


One of the things I had to do before I move to England, was to upload a photo that
will be on my college card. So, I thought I could show you the result!

#outfit #portrett #studier #foto

 • 25.08.2014, 11:15

Bli bevisst over egen kroppsfasong - vis fram det flotte du har!


Shoppingrunder for meg kan ofte ende i frustrasjon. Hvorfor?

Vi er alle født med forskjellige kroppsfasonger, og har derfor ulike problemer når det gjelder klær. Jeg har alltid hatt pupper og rumpe, og har derfor flere ganger slitt med å finne klær som viser det fram på en god måte. Problemet er som oftest at snittet blir feil. Jeg er også to ulike størrelser, en størrelse rundt midjen, men en annen rundt brystet, noe som gjør det vanskelig å finne klær. Jeg må ofte opp i størrelse når det kommer til topper, men da ser jeg plutselig veldig stor ut, så jeg dropper det i frustrasjon. Heldigvis er jeg glad for at jeg de siste årene har fått en god forståelse av hva som passer min fasong, og vet derfor ofte hva jeg ser etter i butikker. Jeg har en timeglassfigur, og har derfor funnet ut at jeg blant annet kler:
- blyantskjørt
- blazer eller topper med v-utringing
- alt som er formsydd og innsvinget

Finn ut din kroppsfasong her:

http://tara.no/article/88878-kle-deg-etter-din-kroppsform/gallery/586902

I dag fant jeg denne toppen på Gina Tricot, og jeg ble så glad! Yes, her er den flotte v-utringingen som passer så godt til formene mine! Den fantes også i mange farger, så kommer mest sannsynlig til å kjøpe flere. Liker også at dette er typiske topper man kan style opp til både fest og hverdag.

Dette innlegget handler ikke om kroppsbilde i forhold til selvtillit, men jeg tror alle jenter til tider har vanskeligheter med å finne klær som viser fram deres kroppsfasong på beste måte, og ville derfor dele med andre hvordan jeg har det.

Vil gjerne høre deres mening og forhold til kroppsfasonger!


#hverdag #shopping #innkjøp #klær #tanker #kropp

 • 23.08.2014, 20:34

Tickets: CHECK!


To billetter kjøpt til FRESHERS WEEK!! De siste dagene har jeg fått uendelig med informasjon om skolen, første uka, og ting jeg må aktivere og gjøre før jeg kommer. Har derfor sittet for det meste hjemme og prøvd å komme meg gjennom alt lesestoff. Heldigvis er det jo bare utrolig gøy å lese om første uka på skolen og hele programmet. Jeg har sett bilder fra venninnene mine sine fadderuker, så nå gleder jeg meg virkelig til det blir min tur!

Just bought tickets for two of the events for RHUL students, and I can't wait to start freshers week!! I have been given so much information about the school and things I have to do before I get there. Therefore, I've been pretty much at home reading pages up and down. Fortunately, it's exciting to read!

 

#london #studier #hverdag #fest #arrangement #fadderuke

 • 22.08.2014, 15:57

Autumn Jacket


Høsten er her, og dette er virkelig min favorittårstid når det kommer til klesmote! Rett og slett forelsket i fargene, og
alt som kan kombineres. Det er ikke så kaldt at man tar fram den store varme jakka ennå, men her er en av mine
favoritter som jeg vet jeg kommer til å bruke mye i september.

 Jakke Forever 21

#hverdag #mote #outfit #høst

 • 21.08.2014, 11:39

This is really a helpful website!


En nettside jeg har funnet utrolig nyttig i det siste er denne her:

http://hub.endsleigh.co.uk/campaigns/pre-uni/?agent=11078

Her skriver studenter artikler og tipser om alt relevant til studier. Jeg har lest om blant annet:
- hvordan man bør pakke
- hva man bør kjøpe til hybelen
- hvordan man skal skrive essay
- hvordan spare penger
- apper du trenger som student
- fordeler ved å jobbe ved siden av studier

Andre som skal studere vil kanskje finne siden nyttig. Kanskje jeg lager et innlegg hvor jeg viser til noen av artiklene også. Det er skrevet først og fremst for studenter i England, men det er jo skrevet om mange ting som angår alle studenter verden rundt!

Just found this amazing website with so many tips about preparations for uni! There are articles about packing for uni, how to write essays, how to save money, part-time job next to studies, there's so much to read! I'm sure a lot of students would find this webpage really helpful.

 

         

         

 • 19.08.2014, 22:58

Stuck in Askim, daydreaming


Det er virkelig rart å se alle venninnene mine legge ut bilder av fadderuker ved universiteter landet over. Her sitter jeg igjen hjemme og skal ha fri hele fire uker til før jeg starter et nytt liv i England. Selv om det er deilig å ha litt ekstra fri merker jeg at jeg gjerne skulle ha kunnet pakke kofferten i morgen og dra av gårde! Jeg går rundt og venter på at tiden skal gå mens jeg igjen og igjen går over hva jeg skal ta med meg i kofferten. Og ja, jeg begynner å innse at jeg aldri kommer til å få plass til alt jeg vil ha med..!

Dreaming about red busses, British accent, a cup of tee, pubs, and manners...

 

#tanker #hverdag #drømmer #foto #briter

 • 18.08.2014, 20:22

Black and White with a hint of Red


 

Topp Vero Moda // Bukse Vero Moda // Sko Din Sko // Leppestift Mac // Solbriller USA

#mote #hverdag #outfit #black #white #sko

 • 16.08.2014, 21:20

Things to explore in England #2


Har noen sett serien Tudors med Jonathan Rhys Meyers? Vel, det er en av mine store favorittserier, og for hver episode drømmer jeg om slott som Windsor Castle. Da jeg bodde i USA gikk det opp for meg at jeg virkelig trives i Europa på grunn av historien i byene. Alle har gamle bygninger og gågater, og dette er også da en av grunnene til at jeg vet jeg kommer til å trives i England. Jeg bor 15 minutter fra Windsor hvor dronningen har sitt fabelaktige slott, og jeg gleder meg til å bli med på omvisning!

Anyone seen one of my favorite shows, Tudors? Well, one of the reasons why I think I'm really going to love living in England is the beautiful castles and buildings. I love places who has a history, and Europe has plenty of it. I'll be living 15 minutes away from Windsor Castle, and I'll definitely be buying tickets to get a tour around.

Windsor Castle is the oldest and largest occupied castle in the world and the Official Residence of Her Majesty The Queen.

#windsor #slott #studier #bachelor

 • 14.08.2014, 21:29

Am I a diva?


I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.

- Oscar Wilde

Satt lenge og tenkte over dette sitatet i dag. Er man en diva hvis man har høy standard? Jeg må jo ærlig innrømme at jeg gjerne skulle levd et liv hvor jeg kun kunne få det beste av det beste, og det tror jeg flere tenker. Alle mennesker fortjener jo det beste, gjør de ikke det? Jeg har flere ganger hatt vanskeligheter med å forstå mennesker som nøyer seg med mindre enn dem kanskje fortjener. Likevel, i mange situasjoner kan man rett og slett ikke få det beste, om det er på skolen, på jobb, i forhold eller annet. Hvor er balansen mellom hva man må finne seg i, og hva man kan kjempe for?

Vil gjerne høre deres mening!


#quote #hverdag #tanker #diva

 • 12.08.2014, 18:30

Things to explore in England #1


Alle har sett britiske serier hvor du ser de vakre herregårdene eller de søte små murhusene. Rundt området jeg bor i er det slike idylliske småsteder som jeg gleder meg til å utforske. Egham ser ut som et fantastisk koselig lite sted, og jeg har hørt at Staines er der hvor mange studentene går ut, med mindre de drar til London eller Windsor. Noe jeg synes er utrolig gøy er at Surrey er kjent for å ha noen aktive filmproduksjonssteder, og jeg som elsker film synes dette er kjempemorsomt! Kjente for eksempel igjen steder fra både James Bond, og Snow White and the Huntsman (For interesserte: http://www.visitsurrey.com/things-to-do/ideas-and-inspiration/film-locations-in-surrey).

Y'all seen the mansions and the cute brick houses that is shown in British tvseries? Well, I am really looking forward to explore the beautiful environment and what Egham has to offer. And as the movie enthusiat I am, I was so excited when I got to know that Surrey has several places where they regularly shoot movies an tvseries like James Bond, Sherlock Holmes, etc. I'm definitely going to check this out! This is also the place where King John signed the Magna Carta in 1215, and I've heard there are some really beautiful gardens.

#bachelor #england #student #hverdag #by #egham #film #tv

Se så koselig det ser ut!
Doesn't it look pretty cute?

 • 11.08.2014, 18:48

Hvorfor skriver du blogg? Hvorfor skriver jeg blogg?


Vet dere hva jeg synes er fint med å blogge? Jeg kan skrive om alt mulig jeg ønsker å skrive om som aldri kunne ha passet inn i en stil, eller en samtale med de fleste voksne. Jeg er 19 år. Jeg liker mote. Gutter. Jeg har drømmer. For meg er en blogg en moderne dagbok hvor jeg får ut tankene mine som jeg kan se tilbake på i senere tid, i tillegg til et sted å utnytte kreativiteten min og skrive om interesser. Jeg har mange ganger sett på innleggene mine på min gamle utvekslingsblogg (www.rebeccainusa.blogg.no), og jeg er helt sikker på at jeg vil se tilbake på denne bloggen også med minner fra Enlgand. I tillegg liker jeg å komme i kontakt med andre med samme interesser som meg, og jeg synes selv det er spennende å lese om andre og hente inspirasjon.

Hvorfor skriver du blogg?

#tanker #hverdag #drømmer #ungdom #england #mote

 • 09.08.2014, 14:01

Do I have to go to London to have fun?


Jeg bor kanskje ikke midt i sentrum i London. Likevel, jo mer jeg leser og finner ut om området, jo flere ting oppdager jeg å gjøre, og jeg er nå veldig glad for at jeg kommer til å kunne se mye forskjellig, ikke bare storbylivet! Under ser dere et minikart over nærområdet, og de kommende ukene tenkte jeg å skrive om noen steder jeg gleder meg til å utforske. Ikke mange ukene igjen nå!

When I first was going to move to UK, I really wanted the city life in London, but honestly, the more research I do, I realize the advantages living 40 minutes away. I'm close to Windsor and so many beautiful small towns that I'm so excited to explore. I do believe this will really introduce me to the British culture, and for the following weeks, I will write a little about a couple of places that I'm looking forward to go to.

#London #Enlgand #bachelor #hverdag #studier #kultur

 • 06.08.2014, 21:02

I just love boys


Jeg har et spørsmål til alle jenter der ute; er det bare meg som kan sitte foran skjermen en dag, og plutselig ha kastet bort timer på å se på bilder og videoer av kjekke, sjarmerende menn?

Jeg blir overrasket over hvor mange ganger jeg spoler tilbake i et intervju for å se de få sekundene når han sier noe morsomt, eller når jeg rett og slett bare må sitte et par minutter og beundre et bilde. Kanskje er det en typisk jentegreie, kanskje er det fordi jeg ikke har kjæreste og nyter heller muligheten til å se på hvilke gutter jeg vil? (Det gjelder for så vidt hverdagen borte fra pc'en og!)

En ting jeg synes er utrolig morsomt er å se på et utvalg av guttene jeg liker, og faktisk finne fram til min "type". Og hva jeg ser etter kan være så forskjellig fra venninnene mine, men det er jo så fantastisk, at vi alle har hver vår smak? Vel, siden jeg klarte å kaste bort litt tid i dag, kan jeg jo vise min "type", eller de jeg har kost meg med å sett intervjuer av i dag. Ser dere noen felles trekk?

 


Jonathan Rhys Meyers (I've met him!!)                                                            Torrance Coombs (You should really check out Reign)


Ian Somerhalder (Team Damon!)                                                                    Chace Crawford (Please have me!)

#actors #boys #love #crush #kjendis #film #tv #kjekk #

 • 03.08.2014, 19:41

En ny Peer Gynt på Gålå


Wow, Mads Ousdal imponerte!

På fredag tok vi turen til Gålå for å se premieren på Peer Gynt. I år var oppsetningen annerledes enn tidligere år, med både ny regissør og nye skuespillere. Jeg har aldri sett Peer Gynt på Gålå før, men kan si at den nye Peer Gynt falt virkelig i smak, og jeg hadde en fantastisk teateropplevelse! For noen dyktige skuespillere, smart scenografi og god bruk av naur. Jeg hadde rett og slett ikke ord da siste scene ble spilt, det var bare utrolig bra! Jeg er også en veldig stor fan av Frank Kjosås, men må innrømme at jeg virkelig fikk øynene opp for Mads Ousdal som spilte helt fantastisk. For en utvikling fra start til slutt, og han tok fysisk teater til et nytt nivå. Legger ved noen anmeldelser fra aviser, det er hyggelig å se at dem får ros, det fortjener dem virkelig!

Henrik Ibsen is one of our most famous writers in Norway, and last friday I went to see one of his plays, Peer Gynt, which was amazing! I'll let the pictures speak for themselves:

http://www.vg.no/rampelys/teater-roeff-gynt-i-fjellheimen/a/23265614/

http://www.aftenposten.no/kultur/anmeldelser/Anmeldelse-Peer-Gynt-Apenbaring-i-fjellheimen-7656161.html#.U95RrGwcR7j

#teater #peergynt #gålå #wow #fantastisk #vakker #natur #skuespill

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits