• 27.08.2013, 19:50

Møtte drømmemannen!!


Jeg hadde en av de mest fantastiske kveldene i mitt liv forrige fredag! Harald Zwart sin nye film "Skyggejegerne: Demonenes by" hadde premiere i Fredrikstad, og siden filmen var spådd til å bli en av årets storfilmer var det rød løper i "Hællæwood" Flere norske kjendiser kom, men det var ikke dem jeg kom for å se. Jeg har nemlig hatt verdens største "crush" på Tudor-skuespilleren Jonathan Rhys Meyers, og han spiller "bad guy" i denne nye storfilmen. Han var derfor i Fredrikstad, og jeg hadde angret resten av livet om jeg ikke hadde dratt dit bare for å få et glimt av han.

Det var en stor overraskelse å komme til den røde løperen klokka fem og se så få mennesker. Likevel var dette bare veldig positivt for meg og Camilla da vi fikk plasser foran ved gjerdet! Så var det å vente. Og vente. Etter fire timer venting fikk jeg først snakke med Lily Collins og Jamie Campbell Bower som spiller hovedrollene i filmen. Det var utrolig gøy, men jeg ventet fortsatt på "the man of my dreams". Og det var da jeg så han. Det var helt uvirkelig å se han foran meg og han var enda finere i virkeligheten! Med et nydelig stort smil kom han mot oss og jeg koblet helt ut. Møtet med Jonathan Rhys Meyers ble mer enn jeg kunne drømme om da jeg ikke bare fikk bildet med han, men også KYSS PÅ KINNET! Jeg blir litt oppgitt av meg selv, hvor håpløs jeg er da jeg skriver, men dette var virkelig et stort øyeblikk etter å ha siklet etter han så mange år på tv-skjermen! Kvelden kunne ikke bli bedre og jeg la meg fornøyd og tenkte at nå har jeg fått møtt drømmemannen.

 


  • 19.08.2013, 10:47

Første helg i ny leilighet


Med mangel på Internett i leiligheten ble det vanskelig å få oppdatert bloggen, men nå fant jeg et sted jeg kunne sette meg ned og skrive litt. Nå har jeg hatt min første helg alene i leiligheten og jeg må si at jeg koser meg! Selv om det kan bli litt ensomt nå da jeg ikke kjenner noen ennå hadde jeg nok å gjøre i helga med å utforske og gå rundt i byen. Da skjønte jeg hvor fantastisk sentralt jeg bor. Kun 15 minutter gåtur til kjøpesenter, brygge, park, gågate.. Jeg har virkelig alt! Er utrolig takknemlig for all hjelp jeg fikk av mamma og pappa til å flytte. Nå er jeg klar for siste året på videregående og jeg tror jeg kommer til å få et helt fantastisk år her i Halden!!
  • 11.08.2013, 14:15

Første bilder av leiligheten!


Her er de første bildene av leiligheten som jeg flytter inn i neste uke! Det er helt utrolig at jeg skal bo alene og dagene kommer til å gå veldig fort nå! Jeg føler meg så utrolig heldig som skal bo her, og jeg gleder meg til å legge ut bilder da alt har kommet på plass!

   • 10.08.2013, 17:42

Første flyttelass


I dag fikk jeg for første gang dratt og sett på leiligheten jeg har kjøpt i Halden, og den var bare helt fantastisk! Så åpent og lyst, og alle rommene var passe store for meg som skal bo der ett år. Har kjøpesenter rett ved og kort vei ned til brygga, så dette er bare helt tipptopp! Gleder meg masse til å kunne flytte inn, nå er jeg så klar! Denne uka blir det mye fram og tilbake med møbler og pynt til leiligheten, så da startet vi med første lass i dag hvor vi fylte opp hele bilen med ting og tang. Dette skal bli så bra!

 

  • 08.08.2013, 12:48

Beautiful Prague


What a beautiful place to visit! Prague has so much history and it is magical walking down the streets, looking at all the historical buildings and cathedrals. It's been some amazing days here in Prague, and it has given me a lot of inspiration. Definitely a place to recommend!


RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits