• 21.07.2017, 14:05

Jeg tar pause


De siste ukene har det vært stille på bloggen, og jeg burde egentlig tatt pause for en måned siden. Det skjer lite fordi jeg jobber hele tiden, samtidig som det skjer mye fordi jeg skal starte et helt nytt kapittel i Oslo til høsten, og prøver å få bolig, jobb og studie på plass. Jeg ønsker mye heller å komme tilbake som en god aktiv blogger som lesere kan følge hver dag i stedet for et sjeldent innlegg her og der. Derfor er jeg tilbake 1. august når det vil skje store og spennende forandringer i livet mitt! Til da ønsker jeg dere en superfin sommerferie ♥
 

SAMSUNG CSC

  • 02.07.2017, 23:30

Jeg fikk jobben!


Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg har fått jobb i Oslo!! Tenk at jeg fikk jobben etter mitt første jobbintervju. Endelig er planene om å flytte til Oslo realistiske. Med fast inntekt kan jeg endelig begynne å se på boliger, og jeg kan endelig drømme om livet i hovedstaden. Før jeg dro inn til Oslo med jobbsøknader var jeg kjempenervøs. Jeg visste hvor desperat jeg etter å bo der, og visste ikke hvor vanskelig det ville være å finne jobb i storbyen. Natten før så jeg får meg noen måneder med mange intervju, mange nei, men så et ja. Så skjedde dette!

Jeg husker faktisk at jeg slappet veldig av etter min første dag rundt med jobbsøknader. På fire timer leverte jeg rundt 40 søknader, og jeg fikk telefon fra flere. Enten hadde jeg veldig god timing, men uansett følte jeg meg trygg på at jeg ville finne en jobb uansett. Jeg hadde jo tross alt kun vært i Karl Johan og på Oslo City! Oslo har uendelige muligheter, en av grunnene til at jeg ønsker å bo der.

Nå ser jeg utrolig fram til høsten, selv om jeg fortsatt må finne bosted. Tror dere finn.no er best for å søke? Ønsker veldig å bo privat med folk i stedet for studentboliger hvor åtte deler kjøkken.

Ønsker dere en fin søndagskveld, og beklager for at jeg ikke er i bloggrutine om sommeren. Men noen nyheter er kanskje bedre enn full stopp?

Deler mitt gode humør om dagen med dere! Nattinatt ♥

SAMSUNG CSC
 

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits