• 30.07.2016, 16:15

Måneden som gikk: Juli


Igjen tenkte jeg å prøve meg på en "månedens"-innlegg. Dette er noe mange bloggere gjør. Selv startet jeg forrige måned, men har skjønt at det egentlig er en hyggelig ting å gjøre for å se tilbake på måneden. Nå er det ingen hemmelighet at jeg hele tiden har sett mer frem til august enn juli fordi jeg har jobbet så mye, men måneden har fortsatt inneholdt noen fine dager, opplevelser og minner. So everyone, this is July:

Månedens

♥ Høydepunkt ♥
Årets første bad! Gud, så lenge jeg hadde gledet meg til å svømme i saltvann. Været var fantastisk, vannet var fantastisk, og jeg fikk tilbragt dagen med familien. Helt knall!

SAMSUNG CSC
 

♥ Nedtur ♥
Burde kanskje ikke vært hjerter til dette punktet haha.. Denne måneden hadde jeg for første gang bihulebetennelse, og det var virkelig ikke gøy!! Vondt i halen, vondt å svelge, vondt i hodet og øynene.. Det var bare ikke noe jeg vil oppleve igjen.

♥ Utfordring ♥
Jeg har jobbet nesten 150 timer i juli, og derfor har det vært lite tid til å gjøre andre ting. Jeg har presset inn opplevelser og venninnetid i helgene og noen kvelder etter jobb, men det har ikke alltid vært lett når jeg fort blir sliten etter en uke på jobb. Derfor gleder jeg meg nå som jeg bare har to uker igjen med jobb!

♥ Craving ♥
Om sommeren spiser vi vannmelon! Det er bare noe av det beste jeg vet, og ser jeg friske vannmeloner i butikken klarer jeg ikke å stå i mot! Heldigvis er det både sunt og godt, så god samvittighet.

 

SAMSUNG CSC

♥ Dilla/tidsfordriv ♥
Dere aner ikke hvor mange videoer jeg har sett på i senga med hairstyles og haircuts! Jeg syns det bare er så beroligende og inspirerende å se på alle frisyrene de får til, og forhåpentligvis blir jeg flinkere til å variere mitt eget hår i hverdagen.

♥ Nyheter ♥
Jeg har fått egen Instagram til bloggen! Dette syns jeg selv er veldig spennende, og jeg håper mange lesere ønsker å følge rebeccablogg

♥ Instagram ♥
Browgame, check it out!

♥ DIY ♥
Endelig har jeg fått mitt eget marmor bord på rommet. Med litt hjelp fra Panduro og pappa har jeg nå et kjempefint bord til å ta bilder, og jeg blir glad hver dag jeg ser det.

SAMSUNG CSC
 

♥ Serie ♥
Etter jobb har pappa og jeg kost oss med litt serier, så denne måneden vil jeg både anbefale Empire og Arrow. Veldig forskjellige serier, men begge sueprbra!

♥ Topp 3 sommersanger ♥
Cake By The Ocean - DNCE
Boom - Major Lazer
Sexual - NEIKED

♥ Plagg ♥
Juli er desidert måneden for maxiskjørt og maxikjoler, og det er også det jeg har gått med på jobb hver dag. Super comfy!

♥ Matopplevelse ♥
Jensens Bøffhus i Oslo. Får vann i munnen bare jeg skal skrive om restauranten. Supergod mat til rimelige priser!

 

SAMSUNG CSC

Håper dette innlegget sitter like godt i smak som forrige månedens-innlegget! Så håper jeg dere har en superfin helg og gjør dere klar for august! Lots of love ♥

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #månedens #juli #tips #anbefaling

 • 29.07.2016, 11:00

Runde solbriller er tingen


SAMSUNG CSC

God formiddag! Jeg la merke til at flere likte solbrillene jeg hadde på i et innlegg tidligere denne uken, så tenkte jeg kunne vise dere min lille sommersamling! Både i fjor og i år er det runde solbriller som får meg til å smile. Jeg har nok ikke noen dyre par, det er rett og slett fordi jeg har solbriller overalt og har så lett for at de blir ødelagt. Men absolutt noe jeg tenker å investere i til neste sommer! Syns den runde formen passer godt til ansiktet mitt, og det er få andre solbriller som ser så freshe ut! Hva er deres mening om solbriller i år? Lots of love ♥

 

SAMSUNG CSC#blogg #hverdag #sommer #ferie #solbriller #Innkjøp #tips #favoritter

 • 28.07.2016, 19:30

Jeg blir vlogger!Hei alle sammen! Enda en dag på jobben har gått bra, nå teller jeg bare ned til 20. august hvor jeg skal få et par uker ferie! Syns det alltid er morsomt/rart at jeg alltid har ferie når alle begynner på skole og jobb igjen, men jeg kan ikke noe for at skolen min i England starter semesteret i september haha.. Er jo bare bra for meg!

Anyways, jeg har lenge tenkt på å starte med videoblogger. Da jeg var på utveksling hadde jeg en annen blogg hvor jeg lagde masse videoer, og jeg absolutt elsket det! Nå, tre år senere, føler jeg at det er noe jeg gjerne skulle startet opp med igjen og jeg føler at det er noe bloggen kunne trengt for å bli enda bedre for et bredere publikum. Med ett år igjen med studier i England ønsker jeg å samle på minner, og det er jo en super måte for dere og bli bedre kjent med meg! Jeg har i tillegget superfint kamera jeg kan filme med. Det eneste jeg venter på nå er å få tilbake pc'en min fra reparasjon, slik at jeg kan starte å konvertere/redigere videoer. Hva tenker dere om at jeg vil bli en vblogger?
(I mellomtiden, legg gjerne til rebeccablogg på instagram)

Lots of love ♥
 


Samsung NX500

#blogg #hverdag #vlogg #kommer #sommer #ferie

 • 27.07.2016, 13:00

Min sminkepung inneholder disse


SAMSUNG CSC


Hvordan går det med dere kjære lesere? ♥ Jeg har en etterlengtet fridag fra jobb hvor jeg skal komme igjennom min lange liste over gjøremål. Det er ikke så store ting jeg skal få unnagjort, men bare mange små ting som jeg har irritert meg over den siste uken at jeg ikke har klart å gjort, som å sende inn papirer til søknader, overføre penger jeg skal, faktisk henge klærne på hengerne på rommet osv. Jeg har nok en dårlig vane med at i stedet for å gjøre ting når jeg tenker på det, sparer jeg det til jeg kan gjøre alt på samme dag. Men i dag håper jeg da at skuldrene skal kjennes litt lettere!

Så til det innlegget egentlig skulle handle om: sminke! Jeg syns sminke er veldig gøy, og jeg bruker lang tid til å lese produktanmeldelser, og sjekke ut nye merker osv. Akkurat nå har jeg helt dilla på disse produktene, og da syns jeg det alltid er moro å dele det med dere! Her finner dere alt fra Bobbi Brown øyenskygge, L'oreal pudder og mascara, eyshadow magnet fra Mekka, og Lancome leppestift. Visste ikke om dere ønsket mer informasjon om hvert enkelt produkt, men skriv det gjerne i kommentarfeltet! (Lagt til noen linker under!) Har dere noen favoritter for tiden?

Lots of love ♥

SAMSUNG CSC
Eyeshadow Magnet (Primer) fra Makeup Mekka HER // L'Absolu Rouge leppestift fra Lancome HER // Eye shadow palette fra Bobbi Brown HER // L'oreal produkter HER

#blogg #hverdag #sminke #produkter #tips #anbefaling #favoritter

Ikke annonseinnlegg

 • 26.07.2016, 10:45

Summer Look


SAMSUNG CSCNy dag på jobb så da må man kle seg fresh for å holde seg i godt humør! Det blir noen korte innlegg de lengste ukene med jobb, men nå nærmer det seg slutten og litt ferie på meg og, det skal bli bra ♥

#blogg #hverdag #selfie #antrekk #sommer #ferie #jobb

 • 25.07.2016, 11:00

Årets første


Tenk at jeg fikk årets første bad i går! Det var rett og slett fantastisk deilig å få være ute i saltvannet. Jeg er jo utrolig glad i å bade, men det blir dessverre ikke mange dager på stranden for meg som er på jobb hele juli måned. Men jeg skal jo til København om fire uker! Endelig kan nedtellingen begynne til jenteturen jeg skal ha med mamma ♥ Nå derimot får jeg forte meg på badet så jeg ikke kommer sent på jobb! Vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #strand #sommer #ferie #familie #helg

 • 24.07.2016, 11:15

Everyday makeup lookGod formiddag ♥ Det har vært noen lange dager på jobb og jeg har klart å sovne før innlegg har blitt publisert, sorry! Anyways, i dag er det endelig søndag og jeg har gledet meg til årets første bad som blir hos farmor i Fredrikstad! Dere aner ikke hvor misunnelig jeg har vært de siste dagene på de som har kunne badet mens jeg har stått hele dagen inne på jobb. Så nå er jeg veldig klar for å være ute i vannet, det er jo bare så utrolig varmt! Btw, her er min makeup look i hverdagen som jeg vet noen etterspurte! Kan gjerne lage et eget innlegg om sminke rutinen snart. Vi blogges mer i kveld, da er jeg nok storfornøyd med dagen ♥

 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #selfie #sommer #ferie #søndag

 • 21.07.2016, 23:15

Oslo på det beste med de besteFor en varme! Jeg er så glad for at jeg fikk en fridag denne uken slik at jeg kunne nyte været slik som jeg vil tro mange andre gjør for tiden. Det ble ikke en tur til stranden, men en tur til Oslo med familien syns jeg er minst like bra. Så her er et lite bildedryss fra en superfin dag med familien ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #sommer #ferie #varmt #familie #oslo #tur

 • 20.07.2016, 22:00

DIY : Marmor bord


SAMSUNG CSC

God kveld! I dag har jeg gledet meg skikkelig til å vise dere en liten forandring på rommet mitt. Jeg har hatt lyst på marmor bord så utrolig lenge, og da jeg fant dette tipset på nettet løp jeg rett til butikken for å kjøpe! På Panduro kan du nemlig få en Designfolie som du kan legge over bordplater. Og det er kjempeenkelt, til og med for meg som ikke er flink til å bygge, sette sammen, snekre osv..!

SAMSUNG CSC

Alt du gjør er å måle og klippe lengden du trenger til ditt bord, ta av teipen, og legge det fint ned på bordet uten at det kommer noen ujevnheter. Og plutselig har du et marmor bord som ser kjempefint ut og er perfekt til å ta nye fine bloggbilder!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #diy #bord #marmor #tips #inspirasjon

 • 19.07.2016, 09:30

MorgenselfiesGod morgen ♥ Det er igjen en ny dag, og jeg skal snart kjøre på jobb som jeg gjør hver dag for tiden haha.. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å få noe ferie i august da det er kjedelig å jobbe hele juli når så mange koser seg. Jobb er også grunnen til at jeg ikke er like flink til å svare på alle superfine kommentarer jeg får på bloggen, men i dag slutter jeg 17, så da har jeg kvelden til å prioritere dere! Ønsker dere ellers en super dag, og slenger med en av mine mange morgenselfies før jobb haha! Lots of love ♥
#blogg #hverdag #selfie #jobb #sommer #ferie

 • 17.07.2016, 21:30

Sunday Dreaming


I dag er en typisk dag hvor jeg ikke klarer å konsentrere meg, uansett hvor mye jeg ønsker og prøver. Nå skal det sies at jeg var ute i Oslo til langt på natt i går, så det er kanskje ikke rart til at jeg ikke fungerer helt i dag haha..! Jeg har derfor ikke klart å produsere mer enn dette innlegget i dag med litt inspirasjon fra weheartit, men jeg elsker jo slike innlegg selv, så forhåpentligvis faller det i smak hos noen! Weheartit er en app/side som jeg aldri går lei, og disse bildene er noen av de siste jeg har lagret på min bruker (rebeccakh95). Så håper jeg dere har hatt en fin helg, så kommer jeg sterkere tilbake til uken med blant annet DYI fra i går!


Bilder tatt fra Weheartit

#blogg #hverdag #inspirasjon #collage #interiør #bilder #redigering #weheartit

 • 16.07.2016, 09:00

Nå kan du følge bloggen på InstagramI've done it! Som noen av dere vet postet jeg et innlegg for noen dager siden som handlet om å lage Instagram til bloggen. Nå er profilen opprettet, og dere er hjertelig velkommen til å følge meg! I tillegg til å varsle om nye innlegg på bloggen vil dette også være et sted for meg til å dele bilder enda mer aktivt og la dere bli bedre kjent med meg og min hverdag. Tusen takk til alle som delte meningene sine forresten, det var much helpful! Vil til slutt legge til at jeg også har en facebook side til bloggen som dere kan finne her.

Nå vet dere hva å gjøre! (Om dere ønsker selvfølgelig ♥ ) I kveld skal jeg ut i Oslo igjen med venninner, og det blir superbra! Deilig å gjøre noe etter å ha tilbragt hele dagen på jobb. Vi blogges!

rebeccablogg
 #blogg #hverdag #sosial #medier #følg #instagram #facebook #venner

 • 15.07.2016, 20:00

Jeg kunne ikke gjort noe annet i dag


Dette er så trist. Skulle egentlig poste et positivt innlegg i dag, men jeg klarer det liksom ikke helt når jeg ser på nyheter og leser på nettet. Ønsker heller å foreslå dette: klem dine familiemedlemmer og venner i dag og fortell dem hvor mye du setter pris på dem. Ingen flere ord i dag.

#frankrike #nice #kjærlighet #trist #tragedie #sommer #ferie #juli

 • 14.07.2016, 20:30

Nike JuvenateGod kveld ♥ Nå sitter jeg godt til rette i stuen etter en dag på jobb, og tenker å ta det helt med ro resten av kvelden. Jeg kjenner at jeg blir ganske sliten av å jobbe 7-8 timer fire dager på rad, så derfor er det godt når man kommer hjem og faktisk slipper å gjøre noe! Anyways, se på de vakre Nike skoene som jeg kjøpte for noen uker siden! Jeg har aldri vært en som har lagt mye penger i sko, men nå skjønner jeg hvor forskjell på kvalitet det kan være. Disse skoene er helt fantastiske å gå i. Luftig, lette på beina, og passer til alt mulig. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og det må være et av mine beste kjøp på lenge! Spesielt er det godt å ha noe skikkelig å gå med på jobb hvor man står så mange timer. Om dere er ute etter sko bør dere ta en titt på disse! I'm simply in love ♥ Har dere noen favorittsko?

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #sko #innkjøp #favoritt #tips #nike

 • 13.07.2016, 10:29

Vannmelon


God morgen dere ♥ Noen la kanskje merke til at jeg ikke postet et innlegg i går, og det var fordi pc'en ikke er helt bra, så jeg måtte sende den til å fikses i morges. Alltid kjedelig når man plutselig ikke har pc, skjønner plutselig hvor avhengig jeg er av den i hverdagen! Heldigvis har pappa vært så snill og tatt med en fra jobben hans, så jeg kan fortsette å være aktiv med bloggen (også i gang med å lage Instagram til bloggen!). I dag skal jeg igjen på jobb (for et kjedelig liv jeg har om dagen haha), så har ikke mye tid hjemme til andre ting. Føler at jeg snart bor på jobben, så mange timer som jeg tilbringer der, samtidig vet jeg at jeg er nødt til å jobbe for at jeg skal ha penger nok i England, og det er jo bare om sommeren jeg jobber fullt, så det må jeg tåle. Anyways, her er frokosten min, ser den ikke god ut? Ønsker dere en fin onsdag ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #frokost #jobb #ferie #sommer #melon

 • 11.07.2016, 21:00

En tur på kafé


Jeez, nå er jeg så sliten! Det er ikke bare bare å jobbe åtte timer nesten hver dag hele uken. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en lang vakt og er klar for en tidlig kveld. Men! Jeg ville jo egentlig blogge om noe mer hyggelig, og det er når man bruker timene man ikke er på jobb til å gå på kafé med venninner! Dette er noe av det hyggeligste jeg vet å gjøre, og jeg gjør det så ofte penger og tid strekker til. I går var jeg på mitt lokale favorittsted Mines med ei god venninne, og vi hadde det kjempehyggelig! Så dagens tips fra meg er å ringe til en god venn og dra på kafé sammen! Ønsker dere en fin kveld og uke ♥
 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #hygge #venner #kafe #mat #sommer #ferie #antrekk

 • 10.07.2016, 14:30

Instagram til bloggen


God søndag kjære lesere ♥ I dag ønsker jeg å spørre dere om noe jeg har tenkt på veldig lenge, og jeg hadde blitt utrolig takknemlig om dere tok dere tid til å legge igjen en kommentar. Jeg ønsker å være en aktiv blogger som dere kan følge på andre sosiale medier enn bare bloggen. Derfor har jeg lurt på å lage en egen profil for bloggen på Instagram. Har mange av dere det? Jeg har en personlig Instagram profil jeg også kan dele, men tenker det er bedre for lesere og kanskje også mine egne venner og familie at blogg og personlig er to separerte profiler. Det er jo for eksempel ting jeg gjerne ville lagt ut på en bloggprofil som kanskje ikke egner seg like bra for familien hele tiden, og omvendt. Ønsker gjerne å høre om dere kunne tenkt dere å følge meg gjennom en profil på Instagram i tillegg til bloggen, og om dere syns det er en god ide! Og kom gjerne med brukernavn og! Rebeccahasselgard? Rebeccablogg? I'll leave it to you guys! 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #instagram #tips #hjelp #lesere

 • 08.07.2016, 23:30

Årets maxikjoleI'm in love! Maxikjoler er desidert noe av det mest behageligste å gå med om sommeren, og jeg har nå funnet min store favoritt. Denne kjolen kjøpte jeg fra River Island før jeg dro hjem fra England, og jeg går med den nesten hver eneste dag. Syns kjolen på mange måter er sporty og sofistikert samtidig, og jeg rett og slett digger den. Viser tydelig favorittfargene mine for tiden da, haha! Ikke så veldig fargerik til tross for at det er juli. Kanskje jeg blir litt bedre når det blir enda finere vær? Anyway, håper dere likte antrekket! Har dere noen favorittplagg for tiden? Nå er det kveld og time for bed, vi blogges i morgen ♥

 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #antrekk #mote #favoritt #sommer #ferie

 • 07.07.2016, 19:30

SommerfavoritterSAMSUNG CSC


God kveld lesere ♥ Nyter dere det fine været ute? Jeg er fortsatt ikke helt i form (ble faktisk sendt hjem fra jobb!), så dagen i dag har også blitt tilbragt i sengen. Heldigvis føler jeg meg litt bedre nå, så da håper jeg på å kunne være litt ute framover jeg også. Nå da det har blitt juli ønsker jeg å dele noen av mine store favorittprodukter med dere! Her er det både sminke-, og hårprodukter som jeg nesten har brukt hver eneste dag, og for meg har de vært verdt hver eneste krone. Hvilke produkter er deres favoritter om dagen?

 #blogg #hverdag #sminke #hår #produkter #tips #sommer #ferie #syk #favoritter

 • 06.07.2016, 22:00

Ferietur booket!


Sommerens reisemål blir...Jeg har aldri vært i København, men har hørt så utrolig mye fint om hovedstaden, så hoppet av glede da mamma sa hun hadde bestilt billetter bare for oss to. I flere måneder har jeg klaget over at jeg ikke har hatt noen ordentlig ferie siden Praha-turen vår i 2013. Det er jo ikke det at jeg ikke har opplevd noe siden 2013, vil ikke høres helt ut som en spoiled brat. Det å flytte til England har vært en stor opplevelse, hvor jeg får dratt til London flere ganger i året, og til tider besøke nye steder. Likevel, etter å ha bodd der i to år nå er ikke England en "ferietur". Som student har jeg lite tid og penger til å reise rundt, og England er for meg mitt andre hjem. Jeg trenger å føle at jeg har en uke fri til å oppleve noe helt nytt, og det skal jeg endelig få nå i august. Jeg gleder meg kjempemasse til å dra på jentetur med mamma, og er så glad for at jeg kan se fram til noe dagene jeg er på jobb. Til dere som har vært der før, har dere noen tips til hva vi kan se, gjøre og spise? ♥

#blogg #hverdag #ferie #sommer #københavn #familie #tur #reise #shopping

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits