• 29.07.2015, 20:03

Spørsmålsrunde!


 

God kveld!

 

Håper alle har hatt en fin onsdag. Selv har jeg vært ganske trøtt på jobb i dag, men var heldigvis ferdig klokken fem, så nå sitter jeg i verdens beste stol og tenker å forbli her resten av kvelden. Jeg skal jo tross alt på jobben i morgen igjen.

 

Siden jeg har to lange arbeidsdager i møte, tenkte jeg at det nå er en super anledning til å ha spørsmålsrunde på bloggen! Det er en stund siden, og siden det har vært noen nye inne på bloggen tenkte jeg at det passet seg nå.

 

 

Så hva lurer dere på? Hvordan det er å bo i England? Utvekslingsåret mitt i Texas? Hva slags produkter jeg bruker? Noe om min personlighet eller hverdag? Spør i vei!

 

 

 

 

#spørsmålsrunde #blogg #hverdag #jobb #tanker #inspirasjon #

 

 • 28.07.2015, 09:23

Husk beskyttelse!


 

Er du mye ute i solen om dagen? Eller skal du kanskje en tur til Syden?

 

 

Jeg må innrømme at jeg ikke får så mye bruk for disse produktene denne sommeren. Ikke er det så bra vær hjemme, og jeg er jo meste av tiden på jobb uansett. Likevel bestiller jeg kanskje en tur til varmere strøk på høsten, og da blir disse to produktene garantert med i kofferten! Store sommerfavoritter som jeg anbefaler å sjekke ut!

 

 

Har du prøvd disse eller har andre å anbefale?

 

 

Vil også takke og fortelle hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha dere lesere! Det varmer virkelig hjertet å se at dere er innom selv om jeg ikke har vært aktiv eller hatt tid til å legge igjen en kommentar på bloggene deres. Jeg vet at det blir enklere om et par uker da jeg har mye mer tid til å prioritere bloggen, og jeg håper dere holder ut til da! <3

 

 Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun HER  //  Piz Buin Tan & Protect HER  // Hawaiian Tropic Travel Kit HER (annonselinker)

 

#hverdag #blogg #anbefaling #favoritter #ferie #sommer #reise #beskyttelse #sol

 • 27.07.2015, 10:51

We know how to have a good time


 

Mandag! Har dere hatt en fin helg?

 

Jeg var som sagt ute på lørdag med en helt herlig gjeng, og koste meg skikkelig! Det ble ikke altfor mange bilder (kommer alltid til et punkt på kvelden hvor det går i glemmeboksen haha), men tror disse viser at vi hadde en knall kveld!

 

På søndag var jeg sliten og slappet for det meste av. Klarte å komme gjennom noen sider i en av de fire bøkene jeg må lese før jeg starter studiene igjen, så det er i alle fall en start! Ender nok med å ha en uke intensiv lesing men..!

 

Nå skal jeg på jobb til åtte om kvelden, så dere hører ikke så mye mer fra meg i dag, men jeg har spennende blogginnlegg for hele uken, så bare å følge med!

 

 

 

#blogg #hverdag #fest #helg #ferie #sommer #bilder #kveld #drink #venner

 • 25.07.2015, 10:17

Åtte timer igjen!


 

 

Har dere fått noen ekstra timer søvn i natt?

 

Jeg prøvde å legge meg tidlig i går da jeg er på jobb i dag, og vet veldig godt at jeg ikke kommer til å sove mye i natt. Jeg skal nemlig en tur ut med venninner! Det er veldig lenge siden jeg har fått vært på byen, eller bare gått ut, så nå gleder jeg meg skikkelig til å kunne gå i noe fint, drikke litt vin, og kose meg. Tror jeg ikke kommer til å tenke på mye annet når jeg er på jobb i dag haha! Gleder meg også over tanken på at jeg har mitt nye lille kamera i vesken så jeg kan få tatt mange bilder. Åtte timer igjen!

 

Har dere noen planer for lørdagskvelden?


(Slenger med et bilde av outfit på jobben)

 

 #blogg #helg #hverdag #sommer #ferie #outfit #antrekk #nytt #shopping #foto #kamera

 • 24.07.2015, 09:45

Delights


Holder du kostholdet i sommer?

 

 Jeg må innrømme at i sommer gir jeg litt blaffen i hva jeg spiser. Sommeren er til å kose seg, og jeg har ikke lyst til å gå rundt å si nei til softis, kaker, osv, spesielt når jeg bor i England resten av året, og ikke kan spise de samme tingene som i Norge. Da ønsker jeg heller å holde på trenings-rutinen. Så derfor beklager jeg hvis jeg ødelegger for noen med denne lille inspoen, men det er jo tross alt fredag!

 

God helg <3

 

  #blogg #hverdag #sommer #kosthold #sjokolade #jordbær #ferie #inspirasjon

 • 23.07.2015, 12:34

Så utrolig fornøyd!


 

Det skjer ikke så mye spennende om dagen, men en ting jeg driver med er testing av det nye kameraet mitt! Jeg tror faktisk ikke jeg kunne vært mer fornøyd. Det er så deilig å kunne ha det i vesken og ta med det overalt, og jeg finner bare flere og flere spennende vinkler og måter å bruke kameraet på. Her er noen bilder fra i går på jobben, hvor jeg hadde litt ekstra tid til å teste lys og bilde i prøverommene.

 

Ønsker dere ellers en strålende dag, i dag skal jeg i bursdag til kusinen min som fyller 30 år, så da får jeg enda en mulighet til å bruke kameraet!

Blogges <3

 

 


#antrekk #outfit #hverdag #blogg #sommer #ferie #foto #nytt #inspirasjon

 • 21.07.2015, 19:30

Er du en A eller H cup?


 

Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg jobber i undertøysbutikk?

 

Da jeg først fikk jobben ble jeg så utrolig glad for at jeg skulle jobbe med noe jeg faktisk interesserer meg og brenner litt for. Å kunne jobbe i en undertøysbutikk passet mitt i blinken da jeg syns det er hyggelig å kunne hjelpe kunder med å finne riktig undertøy. En av grunnene til dette er at jeg halve livet mitt har slitet med å finne bh'er. Jeg er smal rundt midjen, men stor i cupen, noe som har bydd på flere problemer. Som yngre var jeg ofte lei meg for at jeg ikke kunne handle de fine bh'ene i vanlige klesbutikker, og jeg syntes det var utrolig urettferdig at jeg måtte betale mer for mine bh'er, bare fordi jeg ikke var en A-D cup. Det var vanskelig å være i gymtimene på skolen, og jeg følte ofte at det var noe galt med meg. Derfor syns jeg det er så flott å ha muligheten til å nå hjelpe andre jenter som har vært, eller er i lik situasjon som meg.

 

Under ser dere noen av modellene vi selger hvor det er det samme om du er en A eller H! Chantelle er absolutt mitt favorittmerke, og jeg håper kanskje at jeg kan tipse folk der ute som kjenner seg igjen i min situasjon. Jeg har alle selv, og har aldri vært mer fornøyd. De gir god støtte, er behagelige, og det viktigste av alt; får deg til å føle deg bra! Jeg ønsker at jenter med store bryster ikke skal gjemme dem eller mistrives i sin egen kropp, men føle seg bra i lekkert undertøy!

 

Del gjerne hva du tenker om denne saken! 

 

Her er mine favoritter
(Annonselinker)

 


1. HER

 

 

2. HER

 


3. HER
 

 

#blogg #hverdag #jobb #bh #undertøy #anbefaling #inspirasjon #innkjøp #shopping #erfaring #tanker

 • 20.07.2015, 14:59

Bonjour


 

På tide å vise fram et nytt antrekk! Jeg har falt pladask for mitt nye maxiskjørt, og går med det hele tiden på jobb. Det er så deilig å slippe å tenke for mye på shaving, og i tillegg er det jo så utrolig behagelig å gå med. En av de beste kjøpene jeg har gjort i år til 149kr!

 

Har dere noen maxiskjørt i klesskapet? 

 

 
 

Stjel stilen! (annonselinker)

Maxiskjørt HER  // Topp HER // Sko HER // Solbriller HER

 

#hverdag #blogg #antrekk #shopping #foto #innkjøp #nytt #outfit

 • 18.07.2015, 22:00

Kos


 

Endelig er det helg for meg og! I dag jobbet jeg til fire før jeg dro på cafe med en av mine aller nærmeste venner. Alltid godt å se han igjen, og vi har alltid noe å prate om! Jeg fikk også prøvd ut det nye kameraet, og jeg er utrolig fornøyd med bildekvaliteten. Nå blir det klare bilder framover på denne bloggen! Håper det da kanskje blir litt mer moro å følge med, og det gir i alle fall meg mer motivasjon til å tenke mer på kvalitet.

 

 

Nå sitter jeg hjemme i stua og gleder meg til å ikke ha på alarm i morgen tidlig. Jeg trenger å sove noen ekstra timer!
Håper dere har hatt en fin lørdag, så blogges vi i morgen <3

 

 

 #blogg #hverdag #helg #venner #foto #cafe #kos #hygge #solo #innkjøp #kamera #nytt

 • 17.07.2015, 09:47

Klesskap klart for høsten (!)


 

Da jeg var i Oslo på mandag var det ikke bare kamera jeg kjøpte meg. Jeg tenkte faktisk veldig på høsten da jeg gikk i butikkene, spesielt da mange allerede hadde tatt inn høstfarger som grå og vinrød. Selv om jeg ikke kjøpte så mye (hadde tross alt brukt noen tusenlapper på kamera!), fant jeg noen plagg som jeg er sikker på at jeg kommer til å gå med hele høsten. Cardigan som man kan ha til absolutt alt, og kjoler som jeg kan bruke både i hverdagen og på fest.

 

 

Hva syns dere om kjøpene? Har dere begynt å tenke på høsten?

 

 Cardigan fra Cubus // Stjel stilen HER (annonselink)

 

Kjole fra Gina Tricot

 
Kjole fra Gina Tricot 

 

#blogg #hverdag #sommer #ferie #tur #oslo #bilder #foto #shopping #innkjøp

 

 • 16.07.2015, 11:05

My new baby


 

 

Velkommen hjem! Du er så stilig, vakker, lett og enkel, og jeg kan ikke tro at du endelig har blitt min! La oss lage minner for livet.

Lenge har jeg tenkt på å kjøpe et nytt kamera. Jeg er utrolig glad i speilrefleksen min, men med en stor linse er det så tungt, og jeg har tatt mindre og mindre bilder det siste året fordi jeg ikke orker å bære det med meg overalt. Jeg trenger et som er mer praktisk å ha med, som kan ligge i vesken min hver dag, og det har jeg nå fått. Jeg har nå blitt eier av en Samsung NX500. Det er et kompakt systemkamera (nærmere speilrefleks enn digitalt), og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det er et raskt kamera med super bildekvalitet, og i tillegg er det så lite at jeg kan ha det med meg overalt!

Vil du vite mer om kameraet, kan du gå inn HER
Hvordan kamera har du?

 


 

 

 


 

#hverdag #blogg #sommer #ferie #jobb #penger #shopping #kamera #foto

 • 15.07.2015, 09:25

Oslolove


 

God morgen!

 

Her er litt bilder fra Osloturen på mandag. Hadde en fantastisk fridag, det var så godt å se Thea igjen, og vi fikk shoppet, spist nydelig mat på Aker Brygge, og pratet ut om livene våre. Syns det også var veldig deilig å være i Oslo da jeg virkelig er vant til å ha mer mennesker rundt meg enn det finnes i Askim haha. Det er ingen tvil om at jeg er ei storbyjente, og skal jeg bosette meg i Norge i fremtiden er jeg nødt til å bo i Oslo eller en av de andre litt større byene.

 

Det ble selvfølgelig litt shopping i går (som kommer i et innlegg senere), men det aller beste var at jeg kjøpte nytt kamera!! Så forhåpentligvis blir dette noen av de siste mobilbildene dere får. Jeg er så utrolig fornøyd, og gleder meg til å bruke det. Innlegg med bilder kommer :D

 

    

 
 

 

#oslo #ferie #sommer #blogg #hverdag #foto #hygge

 • 14.07.2015, 09:16

Et MUST i hverdagen


 

Jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som går med antibac i vesken?

 

 

Antibac er et absolutt must for meg i hverdagen, og i Texas oppdaget jeg disse. Søte små flasker i 50 forskjellige dufter! De lukter fantastisk godt, og jeg tok med meg rundt tjue hjem igjen til Norge. Det kom også med en holder til flaskene som jeg henger på vesken, genialt!

 

 

Går du med antibac i vesken?

 

  #anbefaling #inspirasjon #blogg #hverdag #veske #innkjøp #foto #hygiene

 • 13.07.2015, 08:28

Inspo på morgenen


 

God morgen skjønninger!

 

Har dere noen store planer denne uken? Jeg skal jobbe tirsdag-lørdag, men i dag har jeg fått en fridag, så nå gjør jeg meg klar til å møte ei god venninne i Oslo! Gleder meg til å ta igjen litt god jenteprat, shoppe litt, og kanskje ta et glass vin på brygga. Skal også innom en kamerabutikk og se på et kamera jeg har ønsket meg lenge, så kanskje det blir et storkjøp i dag?


Håper dere får en super start på uken! Her er litt inspo å kose seg med, kanskje dere er like glad i svart-hvitt bilder som meg?

 

  #blogg #hverdag #ferie #sommer #jobb #inspirasjon #inspo #mandag #uke #foto #bilder

 • 11.07.2015, 14:25

Everyday in black and white


 

De siste dagene har jeg tenkt så mye på bloggen! Ønsket at jeg hadde tid til å prioritere den da jeg har så mye jeg vil skrive om, men jeg har dessverre ikke hatt et eneste minutt ekstra i hverdagen til å sette meg ned foran pc'en. Det er rart, selv om det er under en uke siden jeg har postet et innlegg, føles det som en evighet siden jeg har blogget!

 

Denne uken har jeg jobbet 11-20 nesten hver dag, og de kveldene jeg har orket, har jeg vært ute med noen venninner, da jeg syns det er utrolig viktig å være litt sosial ved siden av jobb, eller så blir det en trist og kjedelig hverdag. Nå er det helg, og jeg har fri! Det betyr at jeg endelig har to dager hvor jeg kan ta igjen ting jeg ikke har rukket, gå gjennom alle kommentarer, og bli klar til å blogge like aktivt som jeg pleier.

 

 Vil til slutt bare si tusen takk for alle kommentarer på dette innlegget. Det er godt å føle at man ikke er den enste som har mange tanker rundt temaet, og jeg fikk flere gode råd. Dere lesere er bare fantastiske!

 

Ønsker alle en riktig god helg, og håper dere får slappet litt! Slenger med dagens mobilbilder. 

 

    

Stjel stilen! (annonselinker)

Sandaler fra Francesco Milano HER // Bukse fra New Look HER // Cardigan fra Vila HER // Veske fra Even&Odd HER

 

#hverdag #blogg #jobb #foto #selfie #svart #hvitt #antrekk #outfit

 • 07.07.2015, 10:47

Summerlovin


 

Good morning sunshines! Håper alle nyter sommerferie så langt, og endelig har litt tid til å gjøre ting dere ikke vanligvis har tid til i hverdagen.

 

Tittet litt gjennom blogger her om dagen, og oppdaget denne runden med sommerspørsmål som flere hadde lagt ut. Vet ikke hvem som startet, men syns det var et hyggelig innlegg å poste om sommeren, så da slenger jeg meg på! 

 

 

Favoritt bronzer på sommeren?

Jeg har hittil brukt L'oreal Glam Bronze som jeg syns er tipptopp! 

 

Du slapper av i en hammock, i et tropisk land. Hva drikker du?

Sex on the Beach! Utrolig god drink.

 

  

Favoritt sommer- leppeprodukt?

Veldig glad i en leppestift fra Dior, gir en fin naturlig rosafarge som passer til sommeren. Ellers ønsker jeg å kjøpe en leppomade med solfaktor.

 

 

Basseng eller strand?

Jeg er faktisk allergisk mot klor, så kan ikke være for mye i basseng. Derfor ønsker jeg alltid strand og hav og bølger!

 

   

 

Soling eller "fake tan"?

Nå er jeg dessverre en av dem som aldri blir brun av sola, og må derfor jukse litt med blant annet Dove Lotion, som er billig og god nok til å bruke i hverdagen!

 

 

Noen sommer- tradisjoner?

Vi pleier alltid å dra på hytta vår i Gudbrandsdalen. Alltid kjempehyggelig med fjellturer i solen, og å treffe litt slektninger.

 

  

Favoritt sommer- neglelakk?

Så lenge den er rosa eller blank!

 

 

Favoritt sommer- lukt?

DKNY Delights, syns lukten er perfekt for sommermånedene. Søt og frisk!

  

Favoritt grillmat?

Grillskiver, LOVE.

 

 

Favoritt skjønnhetsprodukt til sommeren?

Nevnte lengre oppe, denne leppestiften fra Dior er en storfavoritt denne sommeren!

 

 

 

 

Sommer= crazy hår! Hva er ditt "must have" stylingprodukt?

Så lenge jeg har tørr shampo klarer jeg meg egentlig veldig fint! Det har vært en livredder i flere situasjoner.

 

 

Noen sommerferie planer dette året? Hvis ikke, fortell om en drømmeferie.

Skal dessverre jobbe hele sommeren, men slik er det når man ønsker litt penger i lommeboken. Likevel håper jeg på litt sol på verandaen og noen hyggelig kvelder med familie og venninner. Om jeg skulle ut på tur, ville jeg ønsket meg til et sted som dette:

 

 

 

#spørsmål #sommer #ferie #hverdag #blogg #strand #innkjøp #inspirasjon

 • 06.07.2015, 09:56

Hvor hører jeg hjemme?


  

Jeg er ikke av typen som liker å dele alt jeg tenker og føler. Jeg ønsker hele tiden å framtre som en sterk person, men vi vet alle at man har dager hvor man tviler på seg selv, og trenger å få uttrykt følelsene sine på en eller annen måte. Jeg tenker da at det er befriende å kunne poste et innlegg på bloggen, og tenke at noen som ikke kjenner deg leser det, og kanskje til og med kjenner seg igjen i noe av det du sier.

 

Noen har kanskje fått med seg at jeg har flyttet hvert eneste år de siste tre årene. Til Amerika, til en annen by i Norge, og til slutt til England. Jeg reiser fordi jeg jeg elsker å møte nye mennesker, oppleve nye kulturer, og ikke minst føle meg selvstendig. 

 

I det siste har det vært en tanke som har plaget meg litt, og det er at jeg føler at jeg flytter ikke kun fordi jeg er reiselysten og ønsker å oppleve noe nytt. Jeg reiser også fordi jeg er på leting etter et sted jeg kan kalle "hjemme". Jeg tror de fleste på et punkt i livet prøver å finne ut hvor de hører hjemme, hvor de føler seg hjemme, og jeg har tenkt mye over dette den siste tiden. Selv om jeg har hatt det bra alle stedene jeg har bodd, har det alltid vært noe som har manglet, og jeg har flere ganger vært fortvilet og lurt på hva som mangler.

 

Jeg som sikkert mange andre tenker at hjemme er der de du er glad i er. Selvfølgelig føler jeg meg hjemme når jeg er hjemme hos mamma eller pappa, men det er ikke den typen "hjem" jeg leter etter. Jeg leter etter et fremtidig hjem hvor jeg kunne tenkt å bosette meg. Starte et liv. Men kanskje det kommer når jeg finner en jeg blir virkelig glad i?

 

Jeg vet ikke hvordan fremtiden blir. Jeg har alltid likt å ha kontroll, og det å ikke kunne spå fremtiden er skummelt, men det er livet, og jeg er jo tross alt fortsatt veldig ung. Jeg håper uansett at jeg en gang finner stedet jeg kan kalle mitt fremtidige hjem, men akkurat nå er jeg fortsatt på leting.

 

 

#hverdag #blogg #tanker #følelser #reise #hjem #foto

 

 

 

 • 04.07.2015, 09:33

Maxi + Flowers = Summer


 • 02.07.2015, 09:31

Jeg selger klær!


 

Hei dere!

 

Jeg holder på å gå igjennom klesskapet mitt for å finne ting jeg kan selge. Det er altfor mange plagg som aldri er brukt, og som ikke passer, så før jeg kanskje ender opp med å kaste det, er det jo verdt å legge det ut på bloggen og se om noen er interessert!

 

Hver uke i juli legger jeg ut noen ting jeg selger, kontakt meg på rebhas@hotmail.com hvis du er interessert i å kjøpe noe!

 

 

 Kjole fra Ecotè. Str. L

 

 

 MIA Sko (aldri brukt) Str. 38.

 

 

Topp fra River Island. Str. 38 (litt stor i størrelsen).#innkjøp #klær #salg #kjøp #hverdag #blogg #foto

 • 01.07.2015, 10:47

JULI


 

God morgen!

 

Det er 1.juli, og det betyr at jeg får min første lønning i dag! Selv om jeg trenger å spare pengene, føles det utrolig godt å få inn litt på kontoen, spesielt når man har tjent det opp selv. Jeg har også en fridag i dag, så den skal nytes fullt ut! Er så glad for at sola skinner så jeg kan ligge litt på verandaen, og kanskje ta en treningsøkt også ute i det fine været.

 

Da vi er kommet inn i en ny måned, tror jeg mange tenker på mål og ønsker for de neste fire ukene. Mange vil ofte ha en ny start flere ganger i året, og å gå inn i en ny måned er en flott tid til forandring. Selv håper jeg at jeg kan bli flinkere til å holde kontakt med de nærmeste, og å gripe muligheter i hverdagen. Det er altfor mange dager hvor jeg tenker at jeg har kastet bort tid, og det ønsker jeg å få en stopp på.

 

Håper alle får en fantastisk sommermåned og ikke ser tilbake og angrer på ting de ikke gjorde!

Hva er dine ønsker for juli?

 

 

 

 

#juli #sommer #ferie #student #penger

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits