• 28.07.2014, 22:00

Hyttetur


Tilbringer dagene på fjellet. Utrolig deilig å komme til vakker natur og kunne føle at man har tid til å sette seg ned med en god bok. Fjellet betyr også mange flotte gåturer, og det har det også blitt i dag. Derfor blir det litt dårlig med oppdatering, men er tilbake om et par dager. Håper alle fortsetter å ha en god sommerferie!

Spending some days at my cabin. It's always so nice to come up here. Beautiful nature all around. Finally I feel like I can sit down and just read. Hope everyone is having a great summer! • 27.07.2014, 12:29

RHUL Freshers 2014


De siste dagene har jeg vært helt klistret til pc'en, til tross for det fantastiske været. Jeg har nemlig søkt meg litt rundt på facebook, og fant fram til mange grupper og arrangementer for freshers week! Gjennom disse gruppene har jeg også funnet flere som også skal studere drama and theatre, og jeg har snakket med mange av mine fremtidige "klassekamerater". De fleste hittil er briter, og det er utrolig hyggelig å bli kjent med dem alle sammen! Nå har vi lagd en egen gruppe for drama and theatre, og vi har også fått kontakt med andre studenter som allerede har gått der ett år. Selv om jeg var glad for en lang ferie, merker jeg nå at dagene går sakte da jeg bare venter på å kunne dra til England!

This week, I did some research, and I found some events during freshers week at RHUL! I also got to know a few of my future "class mates", and I'm so excited to get started right now! September, come soon, please!#bachelor #studier #hverdag #England #London #fest #venner

 • 26.07.2014, 13:20

Fiesta!


Sombrero, farger, mønstre, og salsa tequila. I går festet vi som mexicanere!

Det var en utrolig morsom kveld med masse leker, tull og sprell. Avskjedsfest er jo i utgangspunktet trist, men vi sa heller farvel med et smil om munnen og nøt den siste tiden sammen. Venninna mi drar snart til Mexico, utrolig spennende! Ønsker henne virkelig noen fantastiske måneder på eventyr!

Jeg er typen som har det så gøy at jeg glemmer å ta bilder, men jeg fant ett på mobilen neste dag, så det får nøye seg.
(Ser dere etter, står vi i basseng med vannballonger!)

#salsa #tequila #fest #drink #ferie #sommer #sol #Mexico #fun #venner

 • 25.07.2014, 12:34

Gowar Hall Block F Level 2 Flat B


Dette er altså mitt nye hjem fra september, og jeg er virkelig fornøyd med bygningen jeg kom i! Da jeg måtte rangere bygningene satt jeg Gowar på andreplass fordi den var litt dyr, men nå da jeg skal bo der er jeg veldig glad for at det var her jeg endte opp. Jeg får heller bruke litt mindre penger på andre ting. Det beste med rommet er at jeg får eget bad!! Det var utrolig viktig for meg, tenk å kunne ha sin egen dusj og do! I tillegg får jeg også dobbelseng, noe som blir deilig med tanken på at jeg er vant til å ha stor seng med god plass. Enda et pluss med bygningen er at den ligger rett ved siden av treningssenteret, hurra! Selv om jeg høres lat ut når jeg sier dette, er det faktisk mye lettere å ville trene mye når bygget ligger rett ved siden av. Hadde treningssenter rett ved huset mitt i Texas, og jeg har aldri trent så mye i mitt liv som jeg gjorde der fordi det var så lett tilgjengelig! I bygningen bor det folk som studerer til både bachelor og master, noe jeg liker, da kan man bli kjent med mange ulike typer og bli introdusert til mange! Kjøkken deler jeg med syv andre, men det tror jeg blir koselig, spent på hvem jeg skal dele etasje med!

I've been offered accommodation on campus! Very excited. It's a little bit more expensive that we had forseen, but I'll have my own bathroom, so I'm very pleased! We're eight people sharing a kitchen on each floor, so I'm eager to find out who I'm going to share with! The building is right next to the gym, so I will definitely be there a lot. Starting to feel ready to leave Norway!

 

 #bachelor #london #england #studier #leilighet #interiør #skole


 • 24.07.2014, 13:52

90 degrees.. in Norway?!


Lever dere fortsatt?

Selv om jeg er glad i varme og har bodd i Texas, er det likevel umulig å gjøre noe i denne varmen! Da jeg sjekket gradene i dag var det faktisk varmere her enn i Texas. Wow.. trodde aldri jeg kom til å oppleve det.

Dagene er derfor ganske slappe. Siden det har vært ganske fullt ved strendene, tenkte jeg i dag og lage mitt eget lille "sommerparadis" hjemme i hagen. La meg derfor ute på et håndkle og lot vannsprederen stå på slik at jeg kjente kalde dråper over rygg og bein, mens jeg fortsatt kunne kose meg med Cosmopolitan, vannmelon og musikk. Bedre kan det ikke bli!

Håper alle nyter flotte sommerdager, om det er ute på sjøen, i storbyen, i utlandet, eller hjemme med familie og venner!

(15 minutter etter.. det regner!)

 #sommer #ferie #sol #varme #cosmopolitan #blad #melon #sunglasses #musikk

 • 22.07.2014, 21:17

Femininity


Femininity is not just lipstick, stylish hairdos, and trendy clothes.
It is the divine adornment of humanity. It finds expression in your
qualities of your capacity to love, your spirituality, delicacy, radiance,
sensitivity, creativity, charm, graciousness, gentleness,
dignity, and quiet strength.


-
James E. Faust
#photoshoot #female #tanker #quote #red #lipstick

 • 21.07.2014, 12:11

Blomsterkransen


De siste dagene har gått til å slappe av. Jeg prøver å få gjort ting jeg vanligvis ikke føler jeg har tid til, og håper på å samle opp energi slik at jeg er klar for å studere til høsten. I tillegg møter jeg mange venner som jeg vet flytter til høsten. Det er rart at etter flere år sammen blir vi alle splittet, og man får virkelig testet vennskap i fremtiden. Likevel er jeg veldig trygg på vennene mine, og tror vi klarer å oppdatere hverandre og holde kontakten selv om vi ikke ser hverandre så ofte.

Når det gjelder klesstil har jeg virkelig fått sansen for blomster, og kanskje mest blomsterkranser. Synes det er noe veldig romantisk og elegant ved dem, og det er veldig gøy å style!

Hva synes dere om blomsterkranser?
#sommer #ferie #blomster #sol #happy

 • 20.07.2014, 19:39

RHUL CAMPUS


I de tidligere innleggene har jeg lagt ut et par bilder av hovedbygningen (slottet!), og en av teatersalene på campus, men jeg kan jo vise dere kart over hele området så dere forstår hvor stort det er! På campus finnes blant annet treningssenter, starbucks, bar, og galleri, i tillegg til ni bygninger for studenter å bo i. Jeg skal bo på campus første året, og venter på å få vite hvilken bygning jeg har fått plass i. Etter første år på skolen, flytter jeg muligens inn med venner jeg får i løpet av året. Det er veldig populært, vanlig og anbefalt av skolen slik at de alltid har plass til nye studenter. Jeg gleder meg masse til å dra over og bo på dette fantastiske området!
 
I thought I could show y'all a map of the entire campus. It's pretty big! They've got everything; Starbucks, a gallery, a workout center, as well as nine buildings for the students to live in. I am going to live on campus, at least freshmen year. After that, I might move in with friends I make.Blue = Accommodation


#campus #bachelor #utdanning #london #drama

 • 18.07.2014, 12:25

Tv-serie verdt å sjekke ut!


Pappa og jeg startet ferien med å starte på en ny tv-serie, Resurrection, og wow.. For en fantastisk serie! Hver episode treffer meg i hjertet, og serien har så mange sterke øyeblikk. Bakgrunnen for hele serien er at mennesker som har dødd, plutselig kommer tilbake flere år senere. Alt foregår i en liten by i Missouri, Arcadia. Bare det å lage en historie rundt mennesker som kommer tilbake fra de døde er i utgangspunktet veldig sterkt. Serien følger mennesker som får tilbake sønner, mødre og fedre, og andre kjære. Noen ser på dette som en ny sjanse og bruker hvert eneste sekund til å sette pris på mirakelet,mens andre sliter med å forstå situasjonen og tro på at det kan være virkelig. Tv-serien er virkelig en tankevekker til tider, og får en til å reflektere mye rundt begrepet tid, og hvor mye tid vi får på jorda, og med mennesker vi bryr oss om. Anbefaler å se noen episoder. Dette er ikke en serie med masse action i 40 minutter, men mange fine øyeblikk og viser det sårbare mennesket.

RGtNrz8dhV4

 #tv-serie #film #love #ferie

 • 16.07.2014, 12:19

Tom leilighet


Denne uka tømmer jeg leiligheten min, og det er utrolig trist! For første gang har jeg følt at jeg har hatt "mitt eget" hjem, og det er veldig rart å skulle gi fra seg hjemmet sitt til noen andre. Det blir også rart å flytte hjem, men det er jo kun for to måneder før jeg drar videre til England, og det er selvfølgelig hyggelig å kunne tilbringe tid med familien før jeg reiser. Heldigvis fikk jeg med meg de to tingene jeg ønsket; den gode senga mi, og klesstativet mitt!

Leiligheten er nå tom og klar for nye i august, så hvis noen er interessert ligger leiligheten ute her:

http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=49909970&searchclickthrough=true

#interiør #student

 

 • 14.07.2014, 16:09

Hiv O-Hoi!


Første gang jeg skriver innlegg på mobil, merkelig! Jaja, det må til når man ikke har pc tilgjengelig. I går hadde jeg en helt fantastisk kveld! Dro for å se en god venn spille i Tordenskiold i Fredrikstad. Det var en utrolig herlig oppsetning, spesielt for barn, så alle som har mulighet bør dra og se, de har tre forestilliger igjen! Teater er virkelig helt fantastisk. Det gir meg så mye glede, og med så flinke folk som spilte i går kveld, var det en stor fornøyelse å se på!

#sommer #sol #teater #ferie #fredrikstad #pirater


Vi liker pirater!!

 • 13.07.2014, 11:02

En herlig overraskelse!


Nå er jeg hjemme etter noen fantastiske dager i Kristiansand. Det er virkelig en av norges vakreste sommerbyer! På vei hjem dro vi innom Fredrikstad, og der fikk vi oss en fin overraskelse; siden det var festival var Sondre Lerche på scenen klar for konsert! Jeg har alltid syntes han har vært så herlig og sjarmerende på tv, så det var utrolig morsomt å se på ham, og enda morsommere da jeg fikk snakket med han etterpå og fortalt han hvor flott han var! En god slutt på ferien, og da har jeg fått med meg både Jarle Bernhoft, Jamie Cullum, og Sondre Lerche!

(Ble dessverre litt uklart bilde, var ikke forberedt på dette flotte møtet!)

#konsert #festival #sommer #ferie #sol #hav #båter #musikk 

 • 12.07.2014, 12:14

What will I study?


Det tok litt tid å finne ut hvordan bachelor jeg ønsker meg. Gjennom hele oppveksten har jeg drømt om å bli skuespiller, men etter hvert som årene har gått, har jeg fått mer og mer interesse for regi. Derfor valgte jeg å starte på et studie som kan gi meg flere muligheter i fremtiden. I stedet for å ta en ren acting bachelor, skal jeg nå studere til en bachelor in drama and theatre. Studiet er delt opp med 50% teori og 50% praksis, noe jeg tenkte ville passe for meg. I tillegg til å spille teater vil jeg også lære om hele produksjonsprosessen, og prøve meg på flere ting. Andre og tredje året kan man spesialisere seg innenfor lys, lyd, design, manus, eller annet, og jeg ønsker da hittil å spesialisere meg i regi. Jeg vil også gå ganske dypt inn i teaterhistorie og dramapedagogikk, noe som blir spennende! Mange får jobb senere, og det kan være alt fra;
- skuespiller
- regissør
- produsent
- manusforfatter
- lærer
- journalist/kritiker
- lys/lyd design
- markedsføring
- scenograf
Skolen har godt nettverk til mange profesjonelle utøvere, og i løpet av de tre årene har man mulighet til å bli plassert ved et teater, noe jeg håper jeg kan få muligheten til! I tillegg til studiet, arrangeres det mange oppsetninger gjennom året hvor man velger frivillig om man vil engasjere seg, men dette er jo veldig lurt. Skolen har også to flotte teatersaler, den ene splitter ny! Kan senere legge ut mer informasjon om course jeg skal ta når jeg får det. Er noen mer interessert finner dere mer informasjon her:

https://www.royalholloway.ac.uk/dramaandtheatre/prospectiveundergraduates/home.aspx

I finally decided that I wanted a bachelor in drama and theatre. Not only am I going to perform, but I will also learn about the different aspects of theatre and production. The study will open doors for many different careers, such as directing, teaching, producing, screenwriting, journalism, acting etc. The school has great connections to many professional performers, and during the three years, some will have the opportunity to work at a theatre, so I hope I will be one of them! There are many productions during the year, and I would assume that it would be smart engaging in them for experience and cv. If you want to know more, check out the website:

https://www.royalholloway.ac.uk/dramaandtheatre/prospectiveundergraduates/home.aspx


Caryl Churchill Theatre

#bachelor #london #school #drama #teater #skuespill #fremtid

 • 08.07.2014, 07:31

Wow, I can get used to this!


Etter en introduksjon passer det vel fint med et innlegg om hvilken skole jeg skal gå på i England? Jeg har vært så heldig og fått skoleplass ved Royal Holloway, en godt beryktet skole 40 minutter utenfor London sentrum. Skolen har nesten 10 000 studenter, og er kjent for forskning, sport, og musikk og drama. For en som liker gammel historie og bygninger er dette virkelig paradis! Skoleområdet er noe av det vakreste jeg har sett, og å sette opp forestillinger ute må være helt fantastisk! Selv om jeg først ønsket å bo nærmere sentrum, er jeg nå veldig glad for å bo litt utenfor London. Det vil bli tre intense år med mye arbeid, og det er nok derfor godt å ikke bli distrahert av bylivet. I tillegg ville nok ikke økonomien hatt så godt av det..

Jeg tror jeg kommer til å trives utrolig godt, og kan rett og slett ikke vente med å starte!

Many of you are probably wondering where I am going to study? Well, after looking at several universities in England, it came down to a school that's 40 minutes away from downtown London. Royal Holloway has a good reputation being ranked 12th in the UK by the Times Higher Education World University. It is known for its research, sports and performing arts. As y'all can see on the pictures down below, the campus is truly one of the most beautiful places I've ever seen. For one who loves old history and architecture, this is really the place to be. It's also known for a relaxed environment, but still got a cosmopolitan vibe, which I like. I first wanted to get a portion of the city life living in London, so it was a downside knowing that the university is 40 minutes away from London. However, thinking a lot, I actually get the best of both worlds! I will have the city life as well as a beautiful environment. And, let's be honest, there's a huge probability that I would struggle financially having clothing stores at each corner.. So far, I've only heard good things about RHUL, so I'm very excited to go there, and I do believe I will have the time of my life there!

 
Gorgeous, right?

#bachelor #england #royal #london

 • 06.07.2014, 13:28

A new chapter of my life begins.. now


I dag er det nøyaktig ett år siden jeg forlot mitt andre hjem. Magnolia. Texas. USA. Jeg kom hjem med minner for livet, nye erfaringer, og en god del ny kunnskap og innsikt, ikke bare om verden, men også om meg selv. Å blogge gjennom utvekslingsåret mitt var en fin måte for meg å kunne dele opplevelsene mine, samtidig som å samle alt på ett sted. I løpet av det siste året har jeg vært innom bloggen flere ganger og blitt minnet på et fantastisk kapittel i livet mitt som er foreviget i hjertet og minnet.

Da jeg nå er ferdig med videregående, er jeg igjen klar for å dra ut i verden, og etter en pause fra bloggen, kjenner jeg skrivekløen i fingrene og trangen til å uttrykke meg selv. Derfor starter jeg på nytt, men denne gangen fra min nye destinasjon: ENGLAND. Her skal jeg bo i tre år og studere til bachelor.

Så familie og venner, bekjente eller andre som er interesserte, jeg gleder meg til å dele mine opplevelser med dere, og håper flere vil synes det er morsomt å følge med!

 

Today, it has been a year since I left my family and friends in Texas. I came home and felt like a different person. I gained so much knowledge, not only about the American culture, but when it came to know my own beliefs, values and limits. It was an experience of a lifetime, and a piece of my heart now belongs to Texas.

During my exchange year, I wrote a blog where I shared my life in Texas with my Norwegian family and friends. Now that I'm moving to England, I'm ready to continue writing, but this time, also in English so that my friends and family in Texas also are able to keep up. I can't wait to see what Enlgand has in store for me, and I'm excited to share it with y'all!

 

#england #utveksling

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits