• 30.06.2016, 20:00

OMG!Jeg liker SKAM. Jeg syns det faktisk er utrolig underholdende! Dette er nok mest fordi jeg selv gikk på videregående kort tid siden, så det er så mange situasjoner og samtaler i serien som jeg kjenner igjen fra hverdagen, og jeg kan nevne ekte personer som deler trekk med nesten alle karakterene i serien. Derfor var jeg som mange andre supergiret i går da teaser til sesong tre kom ut! Etter alle spekulasjoner om hvem av de tre gjenværende jentene som skal få ha hovedrollen ser det nå ut som Isak og guttene skal få mer oppmerksomhet? For en sykt bra twist. Jeg digger det rett og slett. Digget traileren og gleder meg til høststart. Legger ved trailer for de som ikke har sett den ennå! Btw, i morgen kommer mer bilder fra Brighton!

 


#blogg #hverdag #skam #serie #nytt #gira

 • 29.06.2016, 13:00

Litt fri må man ha iblant


SAMSUNG CSC

Det er onsdag og jeg har fri i dag! Dette er første innlegg på lenge som jeg har postet midt på dagen i stedet for kvelden, men i dag passet det så bra da jeg har noen timer hjemme på sofaen. Jeg begynner sakte men sikkert å komme inn i en hverdagsrutine i Norge nå, og det føles veldig bra. Studiedager er byttet ut med jobbdager, og sosiale kvelder er kanskje byttet mer inn med rolige kvelder med familien foran tv'n haha. I dag har jeg tid til å lese siste utgaven av Det Nye som kom i posten i går før jeg senere skal på shopping med familien (som om ikke jeg shoppet nok forrige uke..!). Har ikke så mye mer spennende å komme med akkurat nå, men jeg gleder meg fortsatt til å legge ut flere bilder fra Brighton og innkjøp fra Oslo! Vi blogges ♥

#blogg #hverdag #sommer #ferie #jobb #blad #detnye

 • 27.06.2016, 23:00

Hva syns dere?


SAMSUNG CSC

Igjen kommer et sent innlegg fra meg, men jeg er kanskje ikke den eneste som har mest tid til bloggen om kvelden? (Forresten, før jeg fortsetter må jeg takke for dem som delte meningen sin angående når jeg skulle poste innlegg på bloggen. Som noen kanskje har skjønt prøver jeg å legge ut innlegg på hele timer etter klokken 18 da de fleste ønsket kveldsinnlegg. Håper dette er noe lesere liker og gjør det enklere å vite når dere kan stikke innom bloggen!)

I dag er den første uken av åtte uker som ser ganske like ut. Jeg skal jobbe mye i sommer, (I need money! Seriously.), så de neste ukene ser jeg for meg å komme inn i en god hverdagsrutine hvor jeg får nok søvn og får utnyttet dagene til det fulle. Må jo prøve å få lest, blogget og andre ting ved siden av jobben! Så får vi bare se om det kommer et klageinnlegg om noen uker over hvor sliten jeg er på jobb haha..

Uansett, i kveld tenkte jeg at jeg kunne komme med et antrekk jeg har gått mye med de siste par månedene, elsker spesielt denne jakken fra Gina Tricot. Er straks ferdig med å se gjennom de siste bildene fra Brighton og, så de kommer også i løpet av uken!  Ønsker dere ellers en riktig fin uke 

Og helt til slutt.. Island slo England i fotball!! OMG, dette er bare for moro :D 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #plagg #mote #uke #mandag #jobb #sommer #ferie

 • 26.06.2016, 21:00

GucciHar dere hatt en fin søndag? ♥ Det har jo vært så grått og trist vær i dag, så jeg har hatt en skikkelig innedag hvor jeg endelig har fått ryddet rommet, svart på kommentarer på bloggen (fortsatt noen igjen, prøver å komme igjennom alle i dag!), og organisert meg for ukene som kommer. Etter en travel uke med mye moro er det godt å kunne ha søndagen til å samle opp ny energi, det trengte i alle fall jeg etter jobb, osloturer, og elendig døgnrytme denne uken haha..

Anyways, jeg har fortsatt ikke fått vist dere innkjøp fra dagene i Oslo! For å si det slik, jeg har ikke så veldig lyst til å gå inn på kontoen min akkurat nå.. Likevel er jeg jo selvfølgelig superfornøyd med alt jeg har kjøpt, og siden jeg syns det er så mye fint fortjener noen av tingene sitt eget innlegg. Så i kveld starter jeg med å vise den nye parfymen min som bare lukter ekstremt godt! Rett før jeg skulle tilbake til Norge var den gamle parfymen min tom, så den siste uken har jeg prøvd mange forskjellige for å se hvem jeg ønsket å ta med hjem. Hadde utrolig lyst til å prøve noe nytt, og da ble denne Gucci parfymen en overlegen vinner. Hvordan parfyme bruker dere? 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #sommer #parfyme #innkjøp #shopping #oslo #duft #helg #tips #ferie

 • 24.06.2016, 22:00

Mer bilder fra OsloEndelig helg ♥ Jeg startet egentlig helgen i går da jeg var i Oslo og møtte et par gode venner. Det er alltid så hyggelig å se noen etter så mange måneder fra hverandre! I dag har jeg også vært i Oslo med ei til god venninne hvor vi både har shoppet litt og spist supergod mat. Har rett og slett hatt to sykt fine dager i Oslo, så jeg føler at det går greit å gå på jobb i morgen når jeg har hatt det så koselig. Her er noen bilder fra i går, eneste dagen jeg hadde med kamera (trodde jo det skulle regne i dag haha..). Ellers dro jeg før VG-lista på kvelden siden vi så på generalprøver i går, så fikk jo egentlig se en del av konserten da! Håper alle får en riktig fin helg, så blogges vi igjen i morgen kveld ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #sommer #ferie #mat #shopping #venner

 • 24.06.2016, 00:00

Jeg kan ikke bloggeJeg kan ikke blogge for jeg er nemlig ikke hjemme om dagen! I dag har jeg hatt en kjempebra dag i Oslo hvor jeg har møtt venner jeg ikke har sett på superlenge, og i morgen skal jeg inn for å treffe flere! Derfor må jeg nok komme sterkere tilbake på bloggen til helgen. Jobber så mye i juli så det er derfor utrolig viktig for meg å utnytte tiden jeg har nå til å treffe alle ♥ Det er virkelig storsalg i Oslo om dagen da, så gleder meg til å vise dere noen innkjøp fra uken! Vi storkoser oss i alle fall i hovedstaden. Vi blogges om ikke lenge ♥

 

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #oslo #antrekk #sommer #ferie #venner

 • 21.06.2016, 21:00

BrightonÅå, Brighton ♥ Dette er et sted dere virkelig bør notere dere ned. Kunstnerisk og multikulturelt sted, samtidig som man har strandlinje og sjøluften. Uansett om du liker å gå i merkebutikker eller mer vintage, Brighton har absolutt alt! For meg hadde byen noe for enhver smak, og jeg skjønte fort hvorfor det er en av Englands mest populære steder å dra. Her har dere noen bilder fra feriehelgen min der forrige uke!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 #blogg #hverdag #ferie #sommer #reise #Brighton #england #shopping #strand #sjø #by

 • 20.06.2016, 16:00

Oslo leverte


SAMSUNG CSC

For en helg! Etter jobb på lørdag dro jeg rett inn til Oslo for å ha en kveld ute i hovedstaden med venninner, og det ble minst like bra som forventet! Vi storkoste oss hos ei av mine flotte nærme venninner før vi gikk ut på byen og ble ute til neste morgen. Utrolig nok er det min første gang ute i Oslo, men jeg må si det var god stemning, og jeg kunne godt tenkt meg å dra ut der igjen. Jeg kunne likevel ikke la være å sammenlikne klubben, musikken og oppførselen til guttene med England. Jeg fant tydelige forskjeller, noe jeg syns var ganske vittig. (Kanskje jeg skulle skrevet et eget innlegg om dette?) Litt trøtt og ferdig kan man si på søndagen, men kvelden alt i alt var absolutt verdt det. Søndag dro vi til Aker Brygge og satt oss ute i solen med frappe, så det var jo også utrolig deilig. Selv om jeg bare har vært tilbake i Norge fire dager har jeg allerede opplevd mye moro, og jeg gleder meg til flere gode minner i sommer!
 Mange bilder ble det dessverre ikke i løpet av helgen, men dette bildet syns jeg oppsummerer ganske bra. I dag har jeg hatt fri fra jobben og har som mål å pakke ut av kofferten min som ennå ikke har blitt gjort. Greit å føle at jeg har flyttet hjem igjen på rommet, skal jo tross alt bli i Norge til september! Ønsker dere alle en nydelig uke, og takk for alle som leser bloggen, det er så hyggelig å se ♥
 

#blogg #hverdag #fest #venner #helg #ferie #sommer #norge

 • 17.06.2016, 21:00

Bobbi BrownGod kveld ♥ Nå har jeg vært hjemme i Norge siden i går kveld, og jeg sitter faktisk med en skikkelig god følelse. Det er deilig å komme tilbake til en hverdag i Norge som ikke har noe med studier og gjøre, og utrolig nok syns jeg det er ganske så greit å skulle jobbe en del. In fact, jeg har jobbet åtte timer i dag! Kanskje litt lang dag og starte med, men like greit å komme i gang og tjene litt penger igjen, for det å tjene egne penger, det er en utrolig god følelse. På mange måter føler jeg at jeg har to helt forskjellige liv; studentliv i England, og et mer A4-liv i Norge. Kanskje det er bra med en god blanding av disse? Anyways, jeg har hatt så lyst i dag til å dele med dere hva jeg kjøpte på flyplassen i går! Typisk meg å kjøpe noe i siste liten, men jeg kunne bare ikke si nei til Bobbi Brown Sandy Nude Eye Palette. Akkurat slike farger jeg liker å bruke, og boksen var jo bare så lekker! Har dere noe Bobbi Brown sminke? Ønsker dere en riktig god helg ♥ (Btw, skal inn til Oslo etter jobb i morgen, så mulig dere må vente litt ekstra i morgen på innlegg!)

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


#blogg #hverdag #sminke #merke #bobbibrown #jobb #fly #reise #Norge #england

 • 16.06.2016, 18:00

LHR --> OSL


 
Hei dere ♥ Etter en lang dag med pakking er alt klart og jeg setter kursen hjemover mot Norge. Uansett hvor mye jeg trives i England, er det noe spesielt med det å komme hjem til der man er oppvokst, og jeg gleder meg til å tilbringe de neste 2-3 månedene i Norge. Dagene kommer til å bli fylt med mye jobbing med det første, men skal selvfølgelig ellers sette av tid til familie og venner som jeg ikke får sett så ofte. Til slutt elsker jeg jo også sommerferier, for da kan jeg blogge masse! Virkelig interessen etter jobbdager haha. Anyway, vi blogges snart igjen, neste gang når jeg er på norsk jord!
 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #pakke #reise #sommer #ferie #norge #fly

 • 15.06.2016, 22:00

Wildlife FestivalGod kveld! Nå er det virkelig lenge siden dere har hørt fra meg. Det viser seg at det å blogge på ferie er vanskeligere enn man først tror! Jeg ønsket ikke at venninnene mine skulle vente på at jeg skulle blogge, så jeg valgte derfor heller å ta en liten feriepause. Nå er jeg likevel tilbake med flere ting å fortelle, for jeg har virkelig hatt noen opplevelsesrike dager! For det første har jeg endelig vært på musikkfestival i Brighton, noe som var kjempegøy!
 Good vibes overalt og de to store artistene reklamert for, Rudimental og Disclosure, var utrolig bra live. Også elsker jeg virkelig å se hva folk har på seg på festival, det er jo virkelig en anledning til å bruke blomsterkrans, mønster, og flette håret. Fikk i alle fall utrolig mye inspirasjon av å gå rundt og se på andre! Jeg har dessverre ikke så god tid nå til å skrive utdypende om dagene, men tenker kanskje dere får et bedre inntrykk gjennom bilder, så her er et lite bildedryss fra Wildlife ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #festival #musikk #stemning #mennesker #fest #helg #ferie #england #reise

 • 09.06.2016, 01:00

Full Body Express TanMidnatt allerede?! Ops, da ble dette et litt sent innlegg, men sånn går det når man glemmer bort tiden! De siste timene har jeg ligget langflat i sengen og gjort veldig lite. Jeg tok nemlig spray tan tidligere i dag, denne gangen i anledning at jeg skal på festival til helgen. Etter endeløse forsøk med selvbruningskremer har spray tan absolutt blitt min favorittmåte å få litt farge på kroppen når jeg ikke kan få fargen ved å dra til varmere strøk, om den så skulle være falsk (jeg vet jeg ikke er den eneste som jukser haha!). I England er det billigere enn i Norge, så det går helt fint å bestille timer når man skulle ønske, men i Norge får vi se hva jeg ender opp med å gjøre. Vurdert Betakaroten, noen som har prøvd dette? Jeg er uansett utrolig glad for at jeg nå kan gå i kortere kjoler og shorts uten å skamme meg over bleke bein, for tro meg, jeg var virkelig blek! Jeg liker aldri å poste bilder med dårlig kvalitet, men i kveld må jeg nesten bare gjøre det så jeg får vist dere forskjellen før og etter spray tan. 
Hvordan får du brunfargen til sommeren?
#blogg #hverdag #spraytan #brun #sommer #ferie

 • 07.06.2016, 15:00

Summervibes


Hei dere ♥ For noen fantastisk fine dager vi har hatt her i England siden lørdag! Det har vært strålende sol og flere varmegrader, så etter å ha hørt om varmen i Norge flere dager var det deilig å endelig få litt selv haha.. Dette er også grunnen til at det ikke ble noe blogging i går (selv om jeg klarte å skrive mandag på innlegget på søndag, skjønner at ferie gjør så jeg ikke husker hvilken dag det er!). Vi bestemte oss for å dra til fornøyelsesparken Thorpe Park som ligger kvarter unna (også supert tips om du skal på familietur til England!), og der koste vi oss hele dagen. Jeg valgte til å slutt å ikke ta med kamera da jeg ikke ville risikere at det kunne blitt ødelagt/stjålet, men her har dere noen bilder fra weheartit som ga meg skikkelig sommerfølelse i dag.

Forresten! Om dere ikke har lagt merke til det ennå har jeg etter jeg startet å blogge aktivt igjen kun postet innlegg på hele timer. Jeg ønsker en rutine på bloggen slik at dere kan vite når det kommer til å komme ut et innlegg. Foretrekker dere innlegg om morgenen eller kvelden? Ønsker dere en fin tirsdag ♥#blogg #hverdag #sommer #ferie #bilder #gøy #venner #varme #sol #vær #park #bilder #reise

 • 05.06.2016, 11:00

Husk beskyttelse


I dag vil jeg starte med å si hvor utrolig glad jeg er for å se at det er så mange som er innom bloggen nå som jeg har begynt å blogge mer aktivt igjen. Jeg ønsker jo å ha en interessant, inspirerende, og imøtekommende blogg, og selv om jeg ikke alltid rekker å svare alle kommentarer på selve dagen, setter jeg utrolig pris på dere alle som leser innleggene mine!

Så til det egentlig innlegget skulle handle om i dag! Jeg ønsker gjerne å tipse dere om et par av favorittproduktene mine i sommer. Nå som sol og varme er kommet er det utrolig viktig å beskytte huden. Jeg har i alle fall opplevd å bli skikkelig solbrent før, og det var virkelig ikke noe godt! Derfor skal disse absolutt med i bagen når jeg skal på festival neste uke. Har dere noen sommerfavoritter?

Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun HER  //  Piz Buin Tan & Protect HER  // Hawaiian Tropic Travel Kit HER (annonselinker)

#hverdag #blogg #anbefaling #favoritter #ferie #sommer #reise #beskyttelse #sol

 • 04.06.2016, 18:00

Middag langs ThemsenDet er klart at etter en hel måned med eksamener og stress trengte nok de fleste av oss å komme seg ut av huset. Chloe og jeg endte da med en ganske så spontan tur til London!
 Vi bestemte oss for å dra til Southbank, og der nøt vi rett og slett livet noen timer. Er det fint vær i London er det å gå langs Themsen og sette seg på en av de mange restaurantene tipptopp, og vi syns dette var mye viktigere å gjøre enn shopping. God dag med godt selskap, man kan jo ikke ønske seg mer! I kveld er planen å skrive liste med alt jeg trenger å kjøpe før jeg drar hjem til Norge. Morgendagen håper jeg nemlig blir siste handletur, men vi får jo se, jeg er ekstremt flink til å glemme ting, haha... God helg til dere alle, og nyt varmen jeg hører noen av dere har!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #london #studenter #ferie #sommer #mat

 • 03.06.2016, 23:30

SKAM populært i England
Skulle blitt postet et par timer tidligere, men dere vet.. SKAM skjedde..!

...I alle fall i sofaen her hjemme! Med to nordmenn i huset vårt i England kan dere skjønne at når vi etterhvert fikk høre om SKAM måtte vi også se hva alt dette styret handlet om. Og nå sitter vi her, superklare for siste episode av sesong to! Jeg må innrømme at jeg selv har blitt ganske hekta, og syns skaperne har vært utrolig originale og ikke minst geniale med måten de har brukt sosiale medier på å skape denne boblen. Hva syns dere som faktisk er i Norge om alt oppstyret rundt SKAM-serien?

#blogg #hverdag #serie #tv #norge #populært

 • 02.06.2016, 16:00

Girly and sportySAMSUNG CSC

God dag kjære lesere! I dag har jeg en skikkelig chill dag i sengen. For øyeblikket planlegger jeg de siste dagene jeg har i England før jeg drar hjem til sommerferie i Norge. Viktig å føle at jeg har fått gjort det jeg skal, da jeg ikke drar tilbake før i september! Så nå er snart huskelisten ferdig med alt jeg må hamstre med meg hjem, kosmetikk er jo spesielt mye billigere her enn i Norge. Ellers tenker jeg å se litt film i dag, starte å pakke, og ellers bare ta ting som det kommer, er ikke det deilig? Ønsker dere en fin torsdag xxxx (åå, så britisk jeg er med mine x'er haha)

#antrekk #outit #mote #england #hverdag #blogg #jobb #planlegging #sommer #ferie #hjem #norge

 • 01.06.2016, 15:00

Slik blir juniGod moooorg... god dag! 
Jeg lurer på når jeg skal klare å poste et innlegg hvor jeg faktisk kan skrive god morgen. Nå da jeg er ferdig med andre året på universitet har jeg benyttet sjansen til å sove lenge, og de siste par dagene har jeg som oftest våknet naturlig klokken 11. Jaja, det er da lov å kose seg litt før man vet man skal på jobb igjen om noen uker? Uansett, i dag er det første juni!! Som mange andre elsker jeg solfylte dager og varme sommernetter, og derfor er juni alltid en måned å se fram til da det er nå sommeren virkelig begynner å komme. Jeg skal jobbe halve måneden (man trenger jo alltid penger), men noen hyggelige dager skal det også bli, så her er mine ønsker og planer for måneden:
 

Wildlife festival - jeg skal på min første musikkfestival noensinne, og det skal bli utrolig hyggelig. Jeg håper på god stemning, god musikk, og noen dager med superflotte mennesker!

Meg-tid - det vil vel egentlig si å la meg selv få slappe av og bruke tid på ting jeg har lyst til. Jeg ønsker blant annet å endelig kunne sette meg ned med en bok som ikke er relatert til studier.

Klesskap - denne sommeren ønsker jeg å ta en ordentlig runde gjennom klesskapet og finne ting jeg kan selge og gi bort. Derfor er det vel bare å starte i juni når jeg kommer hjem? (Dere kan allerede finne klær jeg selger på facebook-siden min her)

Grille - jeg elsker å grille om sommeren, så når jeg kommer hjem får jeg spørre mor og far om vi kan bruke grillen noen dager. Potetsalat og sommerkoteletter, nam!

Kafé - å sitte med venninner til langt på kveld er jo bare noe av det koseligste jeg vet!

Planken - Jeg har gjort det før og vet hvor bra det kan fungere. Fra og med i dag (1.juni) skal jeg ta planken hver dag i 21 dager (for at det skal bli en rutine), og forhåpentligvis klarer jeg det lengre og lengre slik som forrige gang. En liten ting å gjøre hver dag, men fortsatt en ting som for meg gir motivasjon til å fullføre. Tenker ellers at mye av treningen denne måneden vil bli gåturer ute, noe jeg syns er utrolig hyggelig!

Bloggen - jeg er superklar for å blogge masse i juni! Nå da jeg er ferdig med studier for denne våren har jeg nok av tid, og ønsker at denne bloggen skal igjen bli en aktiv og interessant blogg med kvalitet, noe jeg håper leserne mine vil se.
 

Har dere noen mål for juni?
 

#blogg #hverdag #juni #sommer #ferie #varme #jobb

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits