• 29.06.2015, 17:45

New Shoes


 

Alle hatt en god mandag så langt?

 

I dag sto jeg i Undertøismagasinet (butikken jeg jobber i), og siklet etter skoene som jeg så i butikken over oss. De hadde  30-, 50-, og 70%  på nesten hele butikken, og det var helt umulig for meg å ikke stikke innom å kjøpe noen par da jeg var ferdig klokken tre. Studenter shopper når det er salg haha! Jeg fant disse nydelige skoene, og da de var så fine og behagelige å gå i, kjøpte jeg like godt to par i ulike farger. Disse kommer jeg absolutt til å gå med utover sommeren, og jeg kan bruke de både i hverdagen, og når jeg skal ut en kveld!

 

Hva syns dere om skoene?

 

 

 

 

  

#innkjøp #shopping #hverdag #student #salg #blogg #foto #sko

 • 27.06.2015, 21:14

Reflecting on Life


 

Jeg vet at jeg ikke har de mest interessante innleggene om dagen, det er ikke alltid like lett å prioritere bloggen når man jobber. Likevel elsker jeg og blogge, og er det en ting jeg ikke gjør, så er det å stoppe! Så håper dere har litt tålmodighet med meg, og dere må bare vite hvor stor pris jeg setter på at dere fortsatt er innom!

 

En ting jeg faktisk klarer å få med meg hver dag er bilder fra weheartit, så i kveld ønsker jeg å dele noen av de siste bildene lagret med sitater. Flere av de handler om hvordan man bør se på livet, og jeg tror det er viktig å bruke litt tid i hverdagen til å reflektere over livet sitt og handlingene sine. Å reflektere kan blant annet:

 

 

inspirere og gi deg ideer

 

hjelpe deg til å hjelpe andre

 

hjelpe deg å lære av dine feil

 

lære deg å se situasjoner med nye øyne

 

hjelpe deg å fokusere og nå nye mål

 

 

Så kanskje i morgen, gi deg selv fem minutter til å tenke over livet ditt og hva du kan gjøre eller endre for å leve et liv du vil være glad og takknemlig for.

 

God lørdagskveld <3

 

 

#hverdag #blogg #quotes #sitater #inspirasjon #motivasjon #sommer #ferie #jobb

 • 26.06.2015, 19:45

Skin Jewel Tattoos


God kveld!

 

 I dag på jobben fikk jeg føle på en av fordelene med å jobbe i butikk! Vi fikk nemlig inn Skin Jewel Tattoos, og da lå det med prøver som jeg fikk gratis. Har hatt lyst på disse lenge, men da de går ut etter rundt fire dager har jeg verken råd eller gidder å bruke penger på det. Men å få det gratis, det gjorde meg ingenting!

 

 Ønsker alle en strålende helg!

 

Har noen prøvd disse?

 

 #inspo #sommer #hverdag #innkjøp #gratis #jobb #ferie #blogg

 • 25.06.2015, 12:29

Man trenger å drømme litt i hverdagen


 

Nå når jeg er på jobb, drømmer jeg om dette. Jeg er veldig glad for at jeg fikk sommerjobb og kan tjene penger, men det betyr også at det ikke blir noen utenlandstur på meg i sommer, noe jeg syns er veldig trist siden det finnes ikke noe bedre enn å reise! Forhåpentligvis kan jeg få reist en tur utenom ferien da jeg har noen fridager innimellom.

Skal dere reise til utlandet i ferien?

 

#inspirasjon #sommer #ferie #hverdag #reise #hav #frukt #godt #øy

 • 23.06.2015, 21:14

30 spørsmål


 

Det er jo mange bloggere som legger ut disse rundene hvor de svarer på spørsmål. Etter å ha lest flere slike innlegg, syns jeg det egentlig er en veldig fin måte å bli kjent med personen bak en blogg, og derfor bestemte jeg meg for å ha et slikt innlegg selv, slik at dere forhåpentligvis får et inntrykk av hvem jeg er som person, og blir bedre kjent med meg. Som blogger ønsker jeg å være en person som andre kan kjenne seg igjen i, men også bli inspirert av, så tenkte dette kunne hjelpe. Here we go:

 
Hva skremte deg om natten da du var barn?
Det er et par filmer som klarte å gjøre meg ganske redd om natten som barn. Jakten på nyrestenen tror jeg var noe av det verste jeg kunne ha sett, og jeg klarte ikke å sovne om natten etter den filmen! Ellers var det ulike skapninger jeg så på tv'en som var skumle, og som jeg var redd for skulle lure rundt på rommet mitt.

 

Hva har du alltid i vesken?
I vesken ligger alltid mobilen, leppomade eller leppestift, liten hårbørste, lommebok, en penn, og antibac

 

Hvilke nettsider besøker du daglig?
Blogg.no er jeg alltid innom for å lese blogger og skrive selv. Ellers er det Facebook for det sosiale, VG for å være litt oppdatert om hva som skjer i verden, og skolesiden vår hvor jeg får beskjeder om hva som skjer. Også sjekker jeg alltid mailen.

 

Hvilken dessert er din favoritt?
Is er og forblir det aller beste jeg vet! Jeg spiser det altfor mye, men så lenge jeg ikke liker potetgull og annet smågodt går vel det bra?! Liker du kaffe?
Jeg klarer ennå ikke å drikke ren svart kaffe, men jeg er veldig glad i blandinger. Det må være en svak kaffesmak i det jeg drikker! 

 

Kan du noen andre språk enn norsk?
Engelsken min er blitt god da jeg bodde et år i Texas (utveksling), og nå studerer i England. Ellers hadde jeg spansk på skolen, men jeg må innrømme at mye har gått i glemmeboksen, noe som jeg syns er veldig dumt, fordi jeg elsker å høre og lære nye språk! 

 

Hva er det siste du skriblet ned på et papir?
Koffert veier 3,5 kg. 

 

Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Altfor lang tid... Men jeg skal fortelle hvorfor! Jeg er en person som virkelig ikke liker å stresse på morgenen hvor man løper rundt med mat mens man ordner seg på badet osv. Derfor står jeg heller tidligere opp slik at jeg faktisk kan sitte litt og spise en ordentlig frokost og kjenne at jeg våkner skikkelig opp. Hvis jeg skal dusje pleier jeg å ha vekkeklokken på to timer før jeg skal et sted, uten dusj, 90 minutter.

 

Hva drikker du helst til frokost?
Skummet melk! Det er noe av det beste jeg kan drikke, og når jeg tenker over det kjøper jeg ganske mye melk i uken.Kan du spille poker?
Det kan jeg faktisk! Når jeg bodde i Texas lærte jeg Texas Hold'em som jeg spilte masse, og det er jo utrolig gøy! (Selv om jeg vil nok ikke spille med ekte penger noengang haha) 

 

Abonnerer du på noe?
Ikke for øyeblikket, men jeg har alltid vært utrolig glad i magasiner, og har flere bokser hjemme med Julia, Topp, Mag, og Cosmopolitan som  jeg abonnerte på i flere år! (Klarer jo ikke å kaste dem heller haha) Nå kjøper jeg Cosmopolitan her i England, og i sommerferien blir det vel Det Nye i Norge.

 

Hvilken film så du sist?
Så Maps to the Stars denne uken som var en utrolig provoserende og fascinerende film! Man følger mennesker som bor i LA hvor penger og filmbransjen er alt som betyr noe. Ganske sterk film etterhvert, og da jeg så på intervju med manusforfatteren hvor han sa at halvparten av dialogene har han tatt opp og hørt folk sagt i LA, begynner man å tenke på hvilke mennesker som bor der. Hvis noen er interessert i filmbransjen vil jeg absolutt anbefale å se filmen, gjør et sterkt inntrykk!

 

Hva bestiller du på cafe?
Nå på sommeren bestiller jeg alltid iskaffe mocca, eller noe type smoothie/frisk fruktdrink. Når det kommer til mat kommer det ofte an på hvordan type cafe det er, men vanligvis er jeg glad i ceasar salat, eller noe med kylling. Hva bruker du helst penger på?
Først prøver jeg vel egentlig å spare de pengene jeg kan. Ellers liker jeg nok best å bruke penger på opplevelser; dra ut med venninner, gå på teater, og slike ting, men det er jo selvfølgelig kun når pengene strekker til, jeg er jo tross alt student! Men viktig å kose seg litt iblant.

 

 

Har du vært i avisen?
Det har jeg faktisk vært en del ganger! Jeg har vært i avisen i sammenheng med at jeg har spilt konserter og teaterstykker, vunnet stipend, og da jeg var med i en tv-serie på NRK. I tillegg var jeg jo selv journalist i lokalavisen i nesten fire år, så da jeg var på utveksling hadde jeg egen spalte hvor jeg skrev om livet i Texas. 

 

Hvilken farge liker du best på neglene?
Jeg er kanskje litt kjedelig, men jeg liker nok best ganske naturlige negler. Så en blank, lyserosa farge er alltid fint. Skal jeg først har sterk farge går jeg for rød, noe jeg også syns er kjempestilig, men har også begynt å like rosa nå om sommeren!

 

Hvor mange steder har du bodd?
I Norge har jeg bodd i samme by helt til jeg fylte 17 år. Siden da har jeg flyttet hvert eneste år, noe som for meg bare har vært gode opplevelser og erfaringer. Jeg dro først på utveksling til Texas i elleve måneder. Deretter flyttet jeg til Halden for meg selv for å fullføre videregående, før jeg så flyttet hit til England. De neste to årene drar jeg fram og tilbake Norge - England. (Under ser dere mitt nåværende "hjem" i England)

 

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Jeg har alltid følt meg gammel for alderen min, men nå da jeg har begynt på universitet føler jeg egentlig at jeg er på linje med de fleste andre, og lever et typisk liv for en 20-åring. Likevel må jeg jo si at jeg opplever visse situasjoner hvor jeg føler meg mer moden og ser en situasjon fra flere perspektiv, og dette tror jeg er fordi at jeg har vokst så mye med å bo alene de siste to årene, både i utlandet og hjemme. 

 

Har du noen gang følt at du ikke er bra nok?
Jeg vil tro at absolutt alle mennesker opplever situasjoner hvor de ikke føler seg bra nok. Det jeg tror er ekstremt viktig er å ikke sammenlikne deg med noen andre, det kan virkelig ødelegge for deg psykisk. 

 

Liker du å møte nye mennesker?
Å møte nye mennesker er gøy og spennende. Du kan lære så mye og bli inspirert av andre.

 

Er du redd for å bli forelsket?
Ja, det er jeg. Med tanke på ting jeg har opplevd i fortiden syns jeg det er vanskelig å stole på noen, og det vil alltid være en risiko for å bli såret. Forelskelse er skummelt, men det er jo også en av verdens beste følelser, så jeg drømmer om følelsen, men er også redd for den. 

 

Er du tålmodig?
Er det mulig å faktisk være tålmodig?! haha, jeg må nok innrømme at jeg ikke er så tålmodig, og blir litt stresset hvis jeg ikke får for eksempel svar på noe litt fort. 

 

Når la du deg igår/inatt?
Altfor sent haha, døgnrytmen min er ødelagt. Tipper vel det ble rundt 1.30... Men jeg måtte jo se ferdig episoden av Revenge!

 

Har du noen gang likt noen som du aldri har hatt en sjanse med?
Celebrity crush?  Haha, jeg tror mange opplever å like noen som man vet man ikke kommer til å bli sammen med, men for meg har det noen ganger vært en del av spenningen, og jeg liker det hvis jeg faktisk må jobbe for noen, for begge skal jo fortjene hverandre.Er det noen du er skuffet over?
Jeg tror de fleste vil oppleve at det er mennesker rund deg som både skuffer og overrasker deg. Da er det viktig å sette pris på de som bryr seg, og når noen skuffer skjønner man kanskje hvilke personer i livet sitt som man skal prioritere. 

 

Hva er galt med deg akkurat nå?
Jeg sitter altfor lenge i sengen og tenker på hva jeg skal gjøre uten å faktisk gjøre noe... 

 

Har du noen gang kastet bort tiden din på noen?
Flere enn en! Det er vanskelig når du skjønner at du gjør mye mer for en person enn hva du får tilbake. igjen, det viktige er da å fokusere på dem som gir noe til deg. 

 

Kyss på første date?
Hvorfor ikke? Hvis kjemien er der og det føles naturlig skal man ikke trekke seg. 

 

Helt ærlig, er du fornøyd med det livet du har nå?
Livet mitt er veldig bra om dagen! Jeg vet hvem jeg er, er komfortabel med hvem jeg er, jeg studerer noe jeg er interessert i, har en fantastisk familie, og har masse muligheter foran meg. Det er en ting som mangler, og det er at jeg ønsket at jeg hadde noen å dele mine opplevelser med, men den personen dukker forhåpentligvis opp om ikke altfor lenge. Alt i alt har jeg ingenting å klage på for øyeblikket.

 Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på spørsmålene?
Lage noe mat, jeg er kjempesulten! 

 

#spørsmål #tanker #foto #blogg #hverdag #inspirasjon

 • 22.06.2015, 19:13

Dessert


Oppdaget at dette er andre gang denne uken jeg poster innlegg om dessert, men det skader vel aldri med et ekstra innlegg når det ser så fristende og godt ut? Definitivt ikke i kosthold-,/treningshumør denne uken, men man må jo kunne ta det litt rolig når man akkurat har fått ferie?

Disse herlighetene fikk jeg i går da vi var hos farmor. Det var et veldig koselig besøk da jeg ikke hadde sett henne siden påsken, og desserten hennes smakte bare helt fantastisk!

Fristende, eller hva?
(Beklager til de som faktisk prøver å holde kostholdet haha)

 

 

#dessert #mat #jordbær #sommer #ferie #hverdag #bilde #blogg

 • 20.06.2015, 20:21

Når man vil ha noe godt


Hei dere!

Håper dere har hatt en super helg så langt! Jeg har nå endelig helg etter å vært på jobb i seks dager, første uke i ny jobb har vært veldig bra, men kjenner at jeg er skikkelig sliten i dag, og det er jo kanskje ikke så rart til?

Så var det tittelen. Da jeg ble med pappa i matbutikken hadde jeg lyst til å lage noe. Jeg liker egentlig ikke å bake/lage/forberede mat i det hele tatt, men i dag ble jeg så fristet i butikken, og jammen kom jeg hjem med det jeg trengte for å lage muffins. Det som jeg blir overrasket over hver gang jeg skal ha muffins, er hvor utrolig fort det er å lage! Det er jo tipptopp hvis man plutselig skal ha gjester, ferdig på under en halvtime! Også er det jo så godt. Måtte le litt da jeg tok bilder da, etter alle de fantastiske cupcakene jeg har sett på nettet ser det jo ut som en fire-åring har pyntet dem, men det er jo bare jeg og de her hjemme som skal spise dem, så da er det vel bare hyggelig? :)

Ønsker dere en god kveld, og tusen takk for alle tips jeg fikk angående å selge klær på nett!

 

#hverdag #jobb #mat #muffins #bake #inspirasjon #kreativ #blogg #foto

 • 18.06.2015, 10:31

Dove Self-Tanner


Irriterer du deg over at endelig når solen er her, så er du helt hvit?!
Jeg ble introdusert for Dove lotion i fjor, og i år har jeg hamstret flere for å se litt brun ut nå på før-sommeren. Den tørker inn nesten med en gang, og morgenen etter våkner jeg opp med en fin farge. Smører et tynt lag over hele kroppen to ganger i uken for å holde på fargen. (Husk å vask hendene så dem ikke blir flekkete!)

Forhåpentligvis blir jeg litt brun av solen etterhvert og, men på dette tidspunktet er det slik jeg får litt farge, og i og med at den er rimelig, er den tipptopp og til å anbefale!

Bruker du produkter for å bli brun?#anbefaling #blogg #innkjøp #hverdag #shopping #brun #lotion

 • 17.06.2015, 16:11

Kan noen hjelpe meg?


Hei dere!

Nå da jeg har kommet hjem har jeg oppdaget hvor mye klær jeg har i klesskapet som ikke passer, eller som jeg ikke har brukt i det hele tatt. Derfor tenkte jeg at det kunne vært lurt å prøve å selge plaggene da mye er lite brukt og fortsatt veldig fint! Det jeg lurer på er hvor på nettet er det best å selge klær? Noen som har erfaring? Eller ønsker dere at jeg skal legge det ut på bloggen?

Håper dere har en fin dag, jeg ble ferdig på jobben tidlig i dag så skal nyte ettermiddagen da jeg jobber til 20.00 de neste dagene.
xxxx

 

#blogg #klær #innkjøp #selge #hjelp #anbefaling

 • 16.06.2015, 08:22

Noe godt på morgenen


Ville bare stikke en tur innom bloggen før jeg drar på jobb. Jeg er så glad for at jeg trives på det nye arbeidsstedet mitt, det er jo en så deilig følelse å ikke grue seg til å gå på jobb om morgenen!

Vil også takke for alle som fortsetter å stikke innom bloggen da jeg er borte en dag, det er utrolig koselig. Selv om jeg jobber seks ganger i uken, stopper ikke bloggen, jeg har masse innlegg jeg ønsker å poste. I tillegg er det snart på vei et nytt design, så det blir utrolig bra!

Ønsker dere en strålende tirsdag <3

 

#mat #godt #jordbær #hverdag

 • 14.06.2015, 19:52

Innkjøp


Hei dere!

Første helgen tilbake i Norge har vært veldig fin. På lørdag jobbet jeg på dagen da jeg i påsken fikk tilbud om sommerjobb! Ble utrolig glad, for jeg trenger virkelig å tjene litt penger, og i tillegg hadde det vært ganske kjedelig å hatt helt fri i tre måneder uten å kunne reise noe. Nå skal jeg tilbringe sommeren hos Undertøismagasinet, og første dagen på jobb var veldig hyggelig, så jeg tror det blir en jobb jeg kommer til å trives i de neste ukene.

En ting jeg gledet meg til å gjøre igjen i Norge var å kjøre! Derfor tok pappa og jeg en tur til Sverige i dag, og da klarte jeg selvfølgelig å få med meg et par poser hjem. Selv om det regner ute akkurat nå, er jeg fortsatt i sommermodus, og disse toppene syns jeg passet til de forhåpentligvis varme sommerdagene som kommer de neste to månedene.

Hva syns dere?
Ønsker alle en fin kveld! 

 

#innkjøp #klær #hverdag #helg #sommer #varme #ferie #tur

 • 13.06.2015, 22:06

Reisen hjem til Norge


God kveld!

Jeg vet at jeg har vært borte et par dager fra bloggen, og det har vært fordi jeg nå er tilbake på norsk jord! Før jeg skriver mer om hvordan det er å være hjemme, så kan jeg jo fortelle litt gjennom bilder hvordan den siste dagene i England var.

Slik så rommet mitt ut:
 

 

TOTALT KAOS. Jeg var flere ganger frustrert over at jeg måtte ta ut ting for å passe vekten (23 kg for et helt år i England?!), men heldigvis fikk jeg til slutt med meg det viktigste. Jeg bestilte også tre bokser som skal stå i England til jeg kommer tilbake i september.
 Slik følte jeg om å dra ifra rommet mitt:


Tenk at jeg aldri skal bo her mer! Jeg gleder meg veldig til å bo i hus med venninner, men tror likevel at jeg kommer til å savne rommet mitt da det var så fint og stort med masse plass, dobbelseng og eget bad.
 

Mens jeg ventet på taxi tok jeg farvel med noen venninner, noe som var utrolig trist og rart. Godt vi har skype over sommeren!

Man må alltid ha en selfie på flyplassen!Og selvfølgelig et bilde når man har landet trygt på flyplassen.

 

Til slutt var det fantastisk å se pappa igjen, og jeg gleder meg masse til å tilbringe resten av ferien med familie og venner hjemme i Norge <3

 

 

Vi snakkes!

#reise #england #norge #hjem #familie #hverdag #pakke

 

 • 11.06.2015, 23:17

Slik føles det


I morgen drar jeg hjem til Norge. Jeg skal ha sommerferie i nesten tre måneder før jeg kommer tilbake hit til Royal Holloway sent i september. Tidligere i år har jeg gledet meg siste uken til å komme hjem og ha ferie, men denne gangen kjenner jeg det virkelig annerledes. Jeg har en veldig blandet følelse i magen. Jeg har knyttet utrolig mange bånd her borte og blitt kjent med noen helt fantastiske mennesker. Disse ønsker jeg ikke å dra ifra. For meg er det virkelig slik at de du har rundt deg i en periode i livet blir dine nærmeste. Ja, barndomsvenner syns jeg er veldig viktig å ta vare på, men det er vennene dine nå som kjenner deg for den du er i dag, og vet alt som foregår rundt deg og i livet ditt. Jeg kommer virkelig til å savne flere her, og derfor kjenner jeg at det er litt trist å dra hjem. Heldigvis lever vi i en tid hvor vi har skype og andre muligheter å kommunisere på! Og jeg gleder meg jo selvfølgelig også til å komme hjem til familie og venner i Norge <3

Vil også bare si tusen takk for utrolig hyggelige kommentarer i det siste, for noen flotte lesere jeg har!

Deler noen minner fra første år på Royal Holloway#tanker #hverdag #ferie #student #england #reise

 • 08.06.2015, 12:20

Tar livet med ro


..i alle fall for et par timer!
Posh hadde premiere i går, og forestillingen var helt fantastisk! Beste jeg har sett på campus så langt i år, og jeg gleder meg til å se to show til.

I natt har jeg nesten ikke sovet. Jeg har noen slike netter, og årsaken er alltid at jeg har altfor mange tanker som surrer i hodet. Det er alltid på kvelden jeg oppsummerer dagen, tenker på planer neste dag og resten av uken, tenker på ting jeg må ordne, ting jeg har lyst til, osv. Derfor våknet jeg nesten hver time i natt, og da jeg våknet var jeg fortsatt i diskusjon om hva jeg skulle gjøre i dag! Noen ganger ønsker jeg virkelig at jeg ikke var typen som tenker så mye, men når jeg tenker meg om, var nok ikke planlegging den eneste grunnen til at jeg lå våken. Jeg er ganske emosjonell om dagen, og det har ikke noe med perioden å gjøre! Det er rett og slett mye som skjer på en uke. Lillesøster kommer hjem fra et utvekslingsår i USA, jeg har fullført første år av bachelor i England, om onsdag får jeg vite om jeg skal regissere til høsten, og i tillegg sier jeg farvel til herlige mennesker som jeg kommer til å savne utrolig mye i sommerferien!

Mye som skjer denne uken altså, og da er det godt å kunne ha et par timer ute i solen med Cosmopolitan!
Hva gjør du denne uken? 
 #sol #sommer #blad #student #hverdag #ferie #england #tanker #teater #forestilling #natt #emosjonell #utveksling #bachelor

 • 07.06.2015, 13:20

Leopard


 • 06.06.2015, 23:25

Velfortjent seier


I kveld hadde jeg tid til å se TheVoice finalen på Sumo, og jeg er veldig fornøyd med at Yvonne vant. Siden jeg driver med teater er en formidlingsevne noe av det viktigste og første jeg ser etter, og Yvonne hadde denne gaven. Syns hun gjorde en super jobb, og fortjener absolutt platekontrakten. Spår en lysende framtid for denne jenta!

Mens vi venter på platen anbefaler jeg å høre på ikke bare Yvonne sine sanger, men alle andres på Spoitfy. Syns selv det er supert å kunne høre på favorittlåter flere ganger, og det var flere veldig gode sangere med denne sesongen!

Så du på finalen av The Voice?

 #voice #talent #evne #anbefaling #program #blogg #hvardag #flink #sang

 • 06.06.2015, 13:30

I'm in Love


Dette er nok mitt siste innkjøp i England før jeg drar hjem, men jammen hvor fornøyd jeg er! Kjøpte disse sandalene da jeg var i Staines, og nå gleder jeg meg bare utrolig mye til å bruke dem i sommer. Fargen er en av mine favoritter for tiden, og skoene passer til mye i klesskapet mitt. New Look er virkelig favorittbutikken min i England, jeg kommer aldri ut uten noe haha!

I dag har jeg en rolig dag hvor jeg egentlig kan ta meg tid til å gjøre hva jeg måtte ønske, så det er veldig deilig. Det eneste jeg må ordne er at jeg har ansvar for en piknik i morgen med drama, så må finne fram noen tepper og gjøre det hyggelig. I natt var det Summer Ball, så ser nok ikke så mange folk ute da det varte til syv på morgenen! Det var utrolig kjipt i går å ikke skulle dit, men bare billetten kostet 1000kr, og for meg var det ikke verdt å dra dit første året. Jeg føler det er noe man gjør andre og tredje året når man har kommet enda nærmere hverandre og kjenner mange av menneskene der, så jeg ser heller fram til arrangementet neste år. 

Ønsker alle en strålende lørdag!
Hva syns dere om sandalene?

 #hverdag #shopping #ferie #sommer #sko #england #foto #rosa #blomster

 • 05.06.2015, 12:41

Posh


Heihei!
Etter to plutselig veldig travle uker, ser det nå ut som jeg kan slappe av og kose meg den siste uken i England. Det betyr litt mer tid til å blogge, lese pensum, pakke, og nyte siste dager med venner.

Uansett, her er som lovet traileren til Posh! Stykket har premiere til søndag, og jeg er så utrolig stolt og glad for å ha vært med på denne prosessen. Det har vært dyktige og dedikerte mennesker rundt meg som har gjort denne forestillingen til noe av det beste jeg har sett på campus i år. Jeg gleder meg til andre skal få se hva vi har jobbet med, og når jeg er med på slike ting som dette er det ingen tvil om at teater er en veldig stor del av meg og har en stor plass i hjertet mitt.

Hva syns dere om traileren?

 

#england #posh #trailer #anbefaling #student #hverdag #ferie #bachelor #teater #forestilling #sommer

 • 02.06.2015, 22:04

Play! Festival


God kveld!

I dag startet Play! festivalen på campus hvor drama-, kunst-, og musikkavdelingen får vist seg fram. Hele uken er det konserter, forestillinger, foredrag, utstillinger, og masse annet som skjer, og jeg syns det er flott at skolen gir oss mulighet til å både være involvert i, og se på alle disse tingene. Selv er jeg med i produksjonsteamet til Posh som har premiere til helgen. Trailer skal jeg legge ut i morgen, den ble så bra!

Jeg klarte å få med meg to forestillinger på campus i dag, ellers trengte jeg å og slappe av litt av da jeg trenger å blir frisk, også skal jeg tidlig opp i morgen på en hel dag med opplæring for å sitte i drama komiteen neste år. Det blir nok en lang, men innholdsrik dag!

Håper dere har en fin uke så langt, så snakkes vi om ikke så lenge!
(Og siden det ikke har vært så mye å ta bilder av, legger jeg heller til den nydelige desserten jeg koste meg med i dag. To hele kurver klarte jeg å få i meg!) 
#student #ferie #england #teater #festival #sommer

 • 01.06.2015, 20:26

The Riot is Coming


Heihei!

I går hadde jeg rehearsal hele dagen (ti timer faktisk!), så slo ikke på pc'en før rundt midnatt. Om en uke er vi klare for å vise fram POSH, et stykke basert på Bullingdon Club (google it). Stykket skal spilles ute, og i går forsto jeg virkelig hvor privilegerte vi er som har muligheten til å bruke de flotte omgivelsene på campus. Founders er en av de vakreste bygningene jeg noen gang har sett, og at vi skal få spille teater utenfor denne bygningen er bare helt fantastisk! Vi filmet også trailer i går, så den får dere se om noen dager.

Ellers har dessverre lange netter og det uforutsigbare været gjort så jeg har blitt forkjølet. Det passer meg veldig dårlig da jeg har utrolig mye på gang de siste to ukene før jeg kommer hjem, men litt hosting og tett nese skal ikke stoppe meg! De neste dagene blir jeg ikke å være så aktiv på bloggen da jeg blant annet skal ha opplæring av rollen min i komiteen til høsten. Blir spennende!

Håper alle får en fin uke, nå er det snart ferie på oss alle! Under ser dere de fantastiske kostymene som er skreddersydd for guttene:
(Dere kan jo tenke dere hvor morsomt det var da vi alle gikk ut å spiste middag på puben med kostymene på!)
 

#hverdag #student #teater #sommer #ferie #england

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits