• 30.05.2017, 13:50

Årets første dag på stranden


Først vil jeg bare takke for kommentarer på forrige innlegget mitt! Det er så hyggelig når folk tar seg tid til å skrive, og deilig for meg å se at jeg ikke er alene om å finne jobbmarkedet håpløst. Dere er gode!

Dette innlegget skulle egentlig vært postet før jeg dro til Roma, men dagene gikk så fort at jeg aldri fikk tid til å gå igjennom alle bildene på macen. Men nå kan jeg endelig vise dere min første dag på stranden i år i England! Brighton er kjent som England sin badeby, og det var utrolig hyggelig å dra tilbake dit med pappa som aldri hadde vært der. Været var perfekt, vi fikk kjenne på sjøluften, og koste oss langs Brighton Pier. En av de beste dagene i 2017 spør du meg, og jeg er veldig glad for at jeg fikk dratt dit en gang til før jeg flytter tilbake til Norge ♥ Har dere vært på stranden i år?


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

  • 29.05.2017, 18:50

Jeg orker ikke mer


Nå er jeg så utrolig lei av å søke jobber! Føler bare jeg synker lengre og lengre ned når jeg prøver å skrive disse søknadsbrevene. Du må lage ny søknad til hvert eneste sted, og det tar så ekstremt lang tid å researche hvert eneste selskap. Syns det også er vanskelig å selge selg selv, hva skal man egentlig skrive? Har sikkert også mistet litt motivasjon siden jeg ikke har fått noen svar på søknadene jeg sendte tidligere i våres, men jeg vet jo godt at arbeidsmarkedet er hardt, og jeg må ikke gi opp. Er det andre i samme situasjon?

Ellers er det jo mandag igjen, og faktisk bare to uker til jeg flytter tilbake til Norge! Det er helt uforståelig når jeg har bodd og etablert et liv i England i tre år, så har mange tanker i hodet om dagen da jeg vet høsten blir et helt nytt kapittel for meg. 

Mer spennende innlegg blir det ikke i dag, for dagen blir tilbragt på sofaen med macen på fanget. Forhåpentligvis får jeg sendt unna fem søknader i dag, men det tror jeg ikke på før jeg ser det i kveld haha. Ønsker dere en super mandag og ny uke!

 

SAMSUNG CSC

  • 28.05.2017, 17:15

Jeg vil aldri glemme dette igjen


For en fantastisk dag jeg hadde med Thea på fredag! Vi har lenge tenkt på å gå fra Englefield Green (stedet vi bor i England) til Windsor som ligger i nærheten. Vi hørte i fjor at man kunne gå fra Virginia Water parken og helt til slottet i Windsor hvor dronningen bor, så det var virkelig på tide at vi tok turen! Selv om det egentlig sto at det ville ta ca. en time fra cafeen i parken, brukte vi i underkant av tre timer å komme oss dit, inkludert en pause på gresset.

Det var helt merkelig å ta turen for man var plutselig midt i britisk Jane Austen typ idyll med gresssletter så langt man kunne se, og i ny og ne så man et par mennesker på sykler eller hester. Det var en utrolig flott tur i vakker natur, og når man kom til The Long Walk opp til slottet var det så utrolig fint å gå! Eneste nedturen med turen var hvor dehydrerte vi til slutt ble av å gå i stekende sol. Hvorfor i huleste tok vi ikke med oss vann?! Det verste var at jeg tenkte på det før vi gikk ut døren, men tenkte det ble tungt. Er det mulig å være så korttenkt.. Tror vi begge var nærme å krabbe opp den siste biten, og vi stormet inn den første puben vi så for å be om vann. Så jeg fikk lært at jeg aldri skal gå uten vann igjen.

Da vi endelig kom frem brukte vi et par timer i Windsor til å sitte ute med både cider og øl og nyte livet. Jeg fikk også kjøpt sko til ballkjolen min, så nå er jeg klar fro Summer Ball neste uke! Gleder meg skikkelig nå, siste store arrangement med alle man kjenner før vi er ferdige på universitetet. Det skal bli så bra!

Hva har dere brukt helgen på?
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

  • 27.05.2017, 15:15

Roma: Bildedryss


God helg kjære lesere! Jeg er akkurat kommet hjem igjen til England etter en helt fantastisk tur til Roma ♥ Roma må være en av de fineste byene jeg hittil har opplevd. Så utrolig mange vakre bygninger å se overalt, koselige smågater, og flotte utsiktsplasser. Dette er definitivt en by jeg ønsker meg tilbake til. Er i gang med en reiseguide for dere, men før den blir ferdig skal dere få et lite bildedryss fra ferien, enjoy!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

  • 22.05.2017, 17:52

Jeg er i Roma


Folkens.. JEG ER I ROMA!!! Det kom veldig brått på etter bacheloroppgave og besøk av pappa, men kunne virkelig ikke passet bedre! Jeg har i flere år drømt om å reise til Roma, og spurt mamma opptil flere ganger om det kunne bli vår neste reisedestinasjon, og nå, endelig, er vi her på skikkelig jentetur.

Det tok meg bare et par timer etter vi landet for å skjønne at dette var en by jeg kom til å like. Byer med historie er noe av det aller fineste jeg vet, og jeg syns gresk og romersk historie er utrolig spennende. Roma byr på fantastiske bygninger, utsikter, og ikke minst god mat! Pizza, pasta, og is, mine store favoritter ♥ Vi koser oss masse her, og jeg gleder meg til flere fine dager framover i denne vakre byen. Flere bilder kommer så fort som mulig jeg har tid til å gå igjennom, og dere skal også få en guide!

Har dere vært i Roma før? Tips til hva vi må se?
 

SAMSUNG CSC

  • 20.05.2017, 14:05

Pappa kom for å feire 17. Mai med meg


Hjelpes, så mange dager siden forrige gang jeg var innom! Det var virkelig ikke meningen, men fordi jeg har fått besøk av pappa i England (yayyy!!!), måtte han selvfølgelig prioriteres ♥ Vi har hatt noen utrolig flotte dager sammen, og det betydde spesielt mye at han var her og feiret 17. Mai med meg. Dette er det fjerde året jeg har vært i utlandet på 17. Mai, og da jeg ikke har fått feiret dagen skikkelig på to år var det ekstremt hyggelig å kunne dra inn til feiringen i London med han! Jeg fikk norske vafler, kroneis og wienerpølse, så jeg kunne ikke fått det bedre!!

Håper dere hadde en superflott 17. Mai hjemme i Norge!!  ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

  • 13.05.2017, 16:20

Eurovision Favoritter


I dag er endelig dagen her hvor kanskje flest mennesker i hele Europa gleder seg til å sitte foran tv-skjermen! Eurovision har blitt en tradisjon for mange, og jeg gleder meg alltid selv til å se på finalen. I år har jeg faktisk også klart å få med meg semifinalene, så da har jeg fått hørt ekstra på sangene. Her har dere mine favoritter i år som har blitt spilt mest på spotify:

 

Moldova - Hey Mamma


 

Sverige - I Can't Go On


 

Polen - FlashlightAustralia - Don't Come Easy

 

Jeg heier selvfølgelig mest på Norge da, og det blir spennende og se hvor de havner på poengstigen! Tror vi skal se finalen på storskjerm på campus, så det blir moro da jeg ser for meg det vil være folk fra alle verdenskanter der. Håper alle har en strålende helg! Hvem er deres favoritt i årets Eurovision?

  • 12.05.2017, 16:15

Kort eller lang kjole


I dag ser jeg på Nelly på kjoler til summer ball. Det er faktisk under en måned til ball nå, så kjenner jeg stresser litt med å finne en kjole. Også er det utrolig vanskelig å vite hva man skal gå med. Du vil ikke ha en lang og trang kjole du ikke kan bevege deg i, men heller ikke en kjole som er for kort til å kose seg på dansegulvet. Uansett fant jeg disse kjolene, har dere noen favoritt? Dere kan finne flere sommerlige kjoler på NELLY.COM. Ønsker dere en superfin helg ♥1 HER  // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Annonse

  • 11.05.2017, 13:20

Hva skjer etter bachelorgraden?Du er trøtt og vil konstant sove hele dagen

Du klarer ikke helt slappe av for du føler hele tiden at det er ting du må gjøre, men det er det jo ikke

Du begynner å tenke mye både tilbake på tiden på universitetet og årene fremover

Du er veldig glad for du føler at du skal ha en velfortjent ferie og endelig ha tid til familie og venner


Dette har i alle fall vært de første dagene mine etter jeg fullførte graden min på mandag. Dagene har både vært bra og merkelige. Det føles som om kropp og sjel er på recovery, og jeg sakte men sikkert tilpasser meg en ny hverdag med dobbelt så mye fri som før.

Overskriften handler ikke bare om disse første dagene etter bacheloren er ferdig. På mange måter vil bloggen min handle mye om livet etter studiet. Hva skal man egentlig gjøre når man er ferdig med bachelorgraden? Noen starter rett på master, noen tar et friår, og andre hopper inn i jobblivet. Frem til dette punktet i livet har jeg alltid hatt en klar vei for hvor jeg ville gå, men nå står jeg ved et veiskille. Jeg ønsker ikke å starte på master ennå, men heller ikke starte rett på jobb. Jeg vil heller ikke ha helt fri. Det er virkelig ikke lett! De neste månedene på bloggen får dere se meg starte et helt nytt kapittel i livet, og jeg syns det er spennende og skummelt å ikke selv vite hva som skjer framover!  Det eneste jeg vet er at livet føles veldig bra akkurat nå, og det håper jeg fortsetter! Ønsker dere en fin dag ♥


SAMSUNG CSC

  • 04.05.2017, 14:10

Jeg har levert bacheloroppgaveJeg vet ikke hvordan jeg kan få uttrykt hva jeg føler nå. Jeg er sykt glad, sykt lettet, og sykt sliten! Etter en uke med 8-15 timer på biblioteket hver eneste dag kan jeg endelig si at jeg har levert bacheloropppgaven og er nesten ferdig med hele graden. Tre år har gått ekstremt fort, samtidig som det føles utrolig bra å gjøre seg klar for et nytt kapittel i livet. LIFE IS GOOD.
 

SAMSUNG CSC

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits