• 31.05.2016, 12:00

Jeg fikk enda mer besøk!Dette innlegget er litt forsinket, men like viktig og hyggelig!

For ikke lenge siden fikk jeg besøk i England av kusinene mine, og det var jo bare kjempekoselig! Uansett hvor mye jeg setter pris på mamma og pappa som besøker meg er det jo alltid litt ekstra stas når det kommer noen andre du kan vise rundt. Heldige var vi med været også, så her et et lite bildedryss fra dagene vi hadde sammen, både i London og mer lokalt. Håper dere ellers har en fin tirsdag!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #england #student #besøk #familie #shopping

 • 30.05.2016, 13:00

Favoritt i klesskapet


God formiddag og mandag!

Denne uken har jeg gledet meg lenge til da jeg endelig skal få slappet av og hatt litt meg-tid. Jeg tror det er kjempeviktig å sette av litt tid til seg selv, og jeg er veldig klar for å få ting jeg ha tenkt på lenge unnagjort. Håper i alle fall dette skal bli en god uke, og håper selvfølgelig det samme om deres!

De siste par ukene har jeg klart å handlet litt mye med alle besøkene jeg har hatt (shopaholic deluxe). En soleklar favoritt allerede har blitt den sorte cardiganen dere ser på bildene under. Perfekt for sommervær, tynn og lett. Også elsker jeg hullete mønster for tiden. Hvordan er egentlig moten nå i Norge? 

 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #antrekk #student #england #klær #mote #mandag #uke

 • 29.05.2016, 21:00

Yes, det blir festival i sommer!


Nå har jeg så utrolig lenge hatt lyst til å dra på musikkfestival, og nå skjer det endelig i juni! Selv om jeg har hørt mye om festivalene i Norge, måtte jeg ta sjansen nå som jeg kunne dra på festival i England. Derfor skal jeg og noen venninner dra sør til Brighton på Wildlife Festival om to uker. Tror det blir en knallbra helg med god stemning, og dere kan glede dere til masse bilder! Jeg har forresten utrolig mye å skrive om for tiden, og det er deilig å endelig ha tid til å blogge aktivt. Takk til dere som fortsetter å komme innom bloggen!
 
Noen tips til hva å ha med seg/ha på seg?

Dere kan finne mer om festivalen HER

#blogg #hverdag #musikk# sommer #festival #england #juni #konsert #fest #hygge

 • 27.05.2016, 11:00

London Next


God formiddag!

Dette innlegget blir kort da jeg drar inn til London om noen få strakser! Det er så deilig å kunne bo nærme storbyen og dra inn når man ser det blir fint vær. I dag skal jeg ut og spise med de jeg har spilt inn Project Directing serien med før vi skal på teater. Superklar, så vi blogges litt senere!
#student #london #hverdag #blogg

 • 25.05.2016, 17:59

Så har jeg blitt reality-stjerne jeg og


 Eller kanskje ikke helt, men du kan i alle fall finne meg på Youtube i reality-serien Project Directing! Dette er en serie inspirert av Project Runway konseptet, bare at det er regissører som konkurrerer mot hverandre. Jeg er en av regissørene i denne serien som vi filmer på campus, og det har vært en utrolig spennende, lærerik og utfordrende prosess! Jeg har virkelig fått testet ut mine gode og dårligere egenskaper når det kommer til regi, og begynner sakte men sikkert å finne hvor jeg hører til innen teaterverdenen. Her er første episode for de som ønsker å ta en titt!
 

Hpb2ngZgNSY
 
 • 18.05.2016, 21:00

Reisetips: Hampton Court


God kveld! Nå er det flere som har ønsket reisetips og ting å se i England fra meg, og dette er jo også noe jeg ønsker å dele på bloggen. Er i gang med å lage en skikkelig guide til dere, men før den kommer, her er et lite tips fra meg:

Uansett om du er glad i historie og kongefamilier eller ikke, er hagene nok til at Hampton Court er verdt et besøk! Passe avstand fra London er dette absolutt en fin utflukt, og man kan også besøke Kingston samme dagen, så har man fått sett litt mer enn bare turiststedene i London. Jeg var her med pappa for en uke siden, og vi koste oss masse med å bare gå rundt og se.

Finn mer informasjon HER

Håper alle hadde en fin 17.mai-feiring i går!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#england #hamptoncourt #student #slott #konge #familie #ferie #tur #hygge #blomster

 • 17.05.2016, 15:00

Litt 17.mai-feiring må vi også få til i England


Gratulerer med dagen kjære vakre Norge!

Dette er en av de få dagene i året det hadde vært koselig å vært hjemme og feiret nasjonaldagen. Det er rart at det er en vanlig dag i England uten tog, flagg, sang. Likevel har vi norske jentene fått tatt oss tid til en god 17.mai frokost og en is blir det nok også etterhvert. Ønsker alle en superfin feiring og dag i Norge! <3
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#nasjonaldag #hurra #Norge #frokost #feiring #venninner #kos

 • 16.05.2016, 14:00

A Walk on the Red Carpet


RHOSCARS 2016

Kvelden hvor alle Performing Arts studenter feirer produksjonene vi har satt opp i løpet av året, og møtes en siste gang til hygge før vi alle tar sommerferie. Jeg hadde en knallbra kveld med flotte mennesker, og glede meg til å tilbringe et år til med mange av dem. Jeg glemte rett å slett å ta masse bilder i løpet av kvelden, men heldigvis har jeg et par å dele.
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


#rhoscars #uni #student #drama #oscar #fest #hyllest #antrekk #selfie

 • 14.05.2016, 14:00

Nå er det jammen meg på tide


God formiddag fra meg som fortsatt ligger og koser seg i sengen!

Det er nå over en uke siden jeg har hatt muligheten til å stå opp når jeg føler for det, så i dag var det godt å slippe å våkne til en alarm syv på morgenen. Her i England er det mye som skjer for tiden, spesielt den siste og kommende uken. Jeg har hatt besøk av pappa og ikke minst fullført andre året mitt på universitetet! Det kjennes godt å være ferdig, jeg er kjempeklar for tredje året, men først gleder jeg meg til en lang sommerferie med jobbing og hygge hjemme i Norge.

Det som er trist med å være travel er å ikke rekke å dele og skrive så mye som jeg ønsker på bloggen. Det skjer ting hele tiden og tiden flyr forbi før jeg får tid til å dokumentere. For meg er bloggen godt å ha også fordi jeg kan ha et sted å samle på tanker og opplevelser, og jeg har kjent veldig på denne uken at jeg trenger å ha dette stedet. Jeg har også lenge drømt  om å kunne teste hvordan det er å blogge aktivt. Jeg ønsker å se hva bloggen kan oppnå når man utnytter dens fulle potensial, og jeg vet også at det kommende året kan jeg ha tid til å prøve dette da jeg kommer til å ha en fleksibel hverdag. Så jeg håper det ligger en spennende framtid for bloggen, og jeg håper at de fantastiske leserne jeg allerede har vil finne dette en blogg verdt å følge!

Vi blogges senere med bilder fra Hampton Court!


#blogg #hverdag #tanker #studier #uni #ferdig #besøk #familie #jobb #england

 • 05.05.2016, 21:00

London is always a good idea


Nordmenn som drar til London en langhelg holder seg ofte til turiststedene, det er i alle fall det jeg har fått inntrykk av. Stopp som Westminster, Oxford Street og Covent Garden virker mest populære, og selv om de også er flotte, har jeg som nå har studert i England i to år funnet et par andre plasser som har blitt de store favorittene. Ønsket å dele noen bilder fra South Kensington som er et av de rikere strøkene på vestkanten. Det er så stilrent der, og jeg bare elsker atmosfæren der. Det er også ofte mindre folk enn i sentrum, hvis folkemengden kan bli litt mye, spesielt i helger og på ettermiddagen.

South Kensington

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #london #familie #ferie #mamma #southkensington

 • 03.05.2016, 22:00

Girls Love Dressing Up


Antrekk og sminke fra house party forrige fredag. Skulle ha postet de før, men bedre sent enn aldri!

Vi blogges mer i morgen da jeg har hatt en 14-timers dag without a break, help me <3


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #fest #antrekk #sminke

 • 02.05.2016, 10:31

May


God morgen!

I går gikk vi inn i ny måned, noe som passet meg veldig bra. Mai er en måned hvor temperaturen ute stiger, blomster får farger, og jeg blir også ferdig med andre året mitt på universitet i England. Da jeg også får to besøk denne måneden har det vært en jeg har gledet meg til. De neste dagene er jeg ganske travel med min siste assessment som jeg blir ferdig med torsdag. Etter det kan jeg endelig puste litt rolig ut, og nyte de neste ukene.

Har dere noen planer for mai?
 

#hverdag #blogg #may #måned #vår #student #england

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits