• 30.05.2015, 19:02

Kvalitetstid


Hei på dere!

Enda en dag med bilder fra piknik og hygge ute. Man må jo nyte været så godt man kan når solen først titter frem bak skyene! Vi har hatt det superkoselig i dag, spist god lunsj, spilt fotball og andre leker, og skolen ga til og med ut gratis is! Det sier i alle fall ikke jeg nei til haha. I tillegg hadde de photobooth som er noe av det morsomste man kan finne på med venner! Vellykket dag med andre ord.

Håper dere har hatt en like strålende dag hjemme i Norge! Tenk, nå kommer jeg også hjem om to uker <3

 
 #sommer #hverdag #student #ferie #blogg #sol #være #jordbær #mat #leker #foto

 • 29.05.2015, 12:46

Disse får meg i godt humør!


Sommerferien nærmer seg for oss alle, og det finnes ikke noe bedre enn å komme i humør med litt gladmusikk! Her er noen av sangene som får meg i skikkelig sommermodus om dagen!

Hvilke sanger er sommer for deg?#musikk #anbefaling #blogg #hverdag #sommer #mat #reise 

 • 28.05.2015, 14:21

Picnic in the Sun


Dette er noe av det koseligste jeg har gjort på lenge! Vi er en gjeng venninner fra drama som bestemte oss for å handle litt snacks, og sette oss ute og i det nydelige været. Det er jo så deilig å ha noen slike dager hvor man kan slappe helt av og bare nyte litt tid ute i solen med gode venner.

I dag har jeg ikke store planer, håper på å lese litt mer pensum til høsten (som faktisk er veldig interessant!), også er det Shakespeare festival de neste to dagene, så tenker å ta meg en tur dit.

Ønsker alle en fin torsdag!

 #piknikk #sol #sommer #ferie #student #hverdag #england 

 • 27.05.2015, 13:47

Throwback: Grand Canyon


En av de beste opplevelsene jeg har hatt i mitt liv!

 Hva drømmer du om å oppleve?

 

#reise #foto #inspirasjon #usa #blogg #ferie #utveksling

 • 26.05.2015, 13:16

Hva definerer bloggen din?


Ofte sitter jeg og tenker på hva jeg vil med bloggen. Hva handler den om? Hva ønsker jeg å vise på bloggen? Hvilken kategori havner jeg egentlig i?

I utgangspunktet startet jeg blogg for å oppdater familie og venner i Norge og USA om livet mitt i England. Likevel er det blitt en stor hobby, jeg har jo før jobbet som både fotograf og journalist i lokalavisen, og vet at det å skrive og ta bilder er noe jeg brenner for.

Bloggen min er en hverdagsblogg, men likevel håper jeg at den skiller seg ut fordi jeg studerer i England. Jeg håper at jeg kan legge ut mer og mer tips og tanker om hvordan det er å studere og bo i utlandet, ettersom jeg erfarer mer og mer her i England. Det er en stor opplevelse, og jeg som elsker å dele ting med andre, føler at det å blogge passer midt i blinken!

Noen ganger sitter også jeg, som nok mange andre, og tenker på hvordan man kan få flere lesere. Må man planlegge å poste haugevis av innlegg, eller gjøre noe provoserende for oppmerksomhet? Hvor annerledes må man være for å slå igjennom? For meg er det viktig at man finner glede i det å skriver og ha en blogg. Jeg ønsker selvfølgelig at så mange som mulig leser det jeg skriver, fordi det rett og slett er veldig hyggelig! Samtidig er jeg glad for at jeg ikke føler et press eller blir frustrert hvis jeg ikke får blogget en dag. Det skal jo være gøy, og jeg ønsker meg lesere som er genuint interessert i å lese om det jeg skriver.

Hva definerer bloggen din?


 

#blogg #tanker #foto #lesere #inspirasjon #hverdag #blomster #antrekk #student

 • 25.05.2015, 12:20

Let Me Show You Chelsea


Hvis noen hadde spurt meg hvor jeg drømmer om å bo i verden, ville jeg svart at det ene stedet er Chelsea. Det er et område i London hvor du finner de best kledde menneskene, de vakreste britiske mennene, de fineste dyreste husene, og de kuleste stedene å henge. Om man kan kalle det positivt eller negativt vet jeg ikke, men jeg har alltid vært så utrolig fascinert av overklassen og hvordan de lever livene sine. Jeg lyver hvis jeg sier at jeg ikke drømmer om et slikt liv, selv om jeg selvfølgelig ser realiteten i øynene at mye skal til for å komme seg dit! Da folk ikke har råd til å bo i London, har de i alle fall ikke mulighet til å få seg et sted i Chelsea!

Hvis dere ønsker et innblikk i hvordan det er der vil jeg virkelig anbefale reality-serien Made in Chelsea. Her får du se mange av de flotte stedene i området, og dette er jo vanlige mennesker som bor der, så jeg har jo faktisk spottet dem før på gaten! Uansett, dette er virkelig et drømmested å bo!

Hvor ønsker du deg i verden?

 (Var forresten veldig gøy med kommentarer på forrige innlegg, morsomt hvor utrolig forskjellige man er!)
 #chelsea #london #drøm #hverdag #student #reise #hjem #inspirasjon #selfie #outfit #antrekk #shopping

 • 24.05.2015, 11:41

Her går det unna!


God morgen!

Etter at jeg skrev innlegget i går om fornøyelsesparken jeg var i, tenkte jeg på hvor kult det hadde vært om dere kunne få sett hvordan det var å kjøre berg- og dalbanene. Så kom jeg over disse videoene på youtube, og da måtte jeg selvfølgelig lage et ekstra innlegg om Thorpe Park! Dette var de beste banene jeg tok, elsker fart og spenning, og dette var skikkelig moro!

Er du glad i berg- og dalbaner?
 

SAW

 

STEATH


COLOSSUS


#park #gøy #hverdag #helg #reise #student #fart #video

 • 23.05.2015, 13:38

Thorpe Park


Hei dere!

I går var dagen fylt med latter, kiling i magen, og masse fart og spenning! Her hvor jeg bor i England har vi nemlig en av de mest populære fornøyelsesparkene kun 20 minutter unna, så nå var det på tide å besøke den da alle endelig var ferdig med eksamen. Da det er to år siden forrige gang jeg var i en park, synes jeg bare det var utrolig morsom å med alle attraksjonene. Jeg har alltid vært glad i berg- og dalbaner, og skulle selvfølgelig opp i alle sammen haha. Alt i alt en super vellykket dag!

I dag blir det en rolig dag på campus hvor jeg håper på å få startet å lese litt på pensum til neste år. Ønsker alle en nydelig lørdag <3

 
#park #venner #student #hverdag #helg #england #reise #fart #gøy #foto #blogg

 • 21.05.2015, 22:15

Chavs


What's up?

I går var det enda en vellykket temafest med de andre dramastudentene. Vi hadde to alternativer, 1) Posh eller 2) Chav. Vi valgte som dere ser chav, selv om vi var vel noen ganske girly-chavs haha. Vi startet tidlig på kvelden med å kle oss før vi hadde vors på pub og dro etterhvert videre til selve festen på campus. Kvelden var tipptopp, god musikk, og jeg kan ikke huske forrige gang jeg danset så mye, absolutt elsker dansegulv.

Skulle gjerne ha oppdatert tidligere, men da det har vært så fantastisk vær her i dag ville det vært ille å sittet inne på rommet med pc. Sol og sommer har jeg ventet på lenge, så når vi får slike varme sommerdager skal de nytes 100%! I morgen blir forresten også en utrolig morsom dag da vi skal til Thorpe Park (Tusenfryd). Det er hele to år siden forrige gang jeg var i en amusement park, og jeg gleder meg kjempemasse til berg- og dalbaner, og alt det andre morsomme parker kan tilby.

Håper alle har hatt en super dag, og at det er bra vær hjemme også!

 #tema #hverdag #student #sommer #sol #vær #shopping #antrekk #outfit #foto #selfie #drama #fest #vors #venner

 • 19.05.2015, 22:03

Crop Tops


God kveld kjære lesere!

I dag har jeg vært helt utslitt etter å ha vært ute på pub i går kveld. Sov veldig lite, så meste har dagen har blitt kastet bort på å prøve å få litt søvn og slappe av i sengen. Men det er ikke hva dette innlegget skulle handle om!

Topper er alltid gøy å vise frem, og nå da det er blitt sommer har disse fått plass i klesskapet mitt. Gleder meg masse til å gå med de ukene fremover. Hva synes du om mine siste innkjøp?
  #innkjøp #klær #shopping #hverdag #student #sommer #farger 

 • 18.05.2015, 13:25

RHOscars


God formiddag!
Hvordan har mandagen startet for dere? Her regner det som bare det, men det gir en god unnskyldning til å sitte i sengen og kose seg med litt blogging og en bok.

Da helgen selvfølgelig ble viet til å poste innlegg om 17. mai, er det likevel nå på tide og fortelle hva jeg gjorde på lørdag! Jeg hadde nemlig en av de beste kveldene jeg har hatt i hele år på universitetet! Hvert år arrangeres det nemlig RHOscars som er vår versjon av Oscar utdelingen. Da vi setter opp til sammen rundt ti produksjoner i året, både musikaler, Shakespeare, og andre teaterstykker, har vi nok av mennesker som virkelig fortjener en klapp på skulderen for den gode jobben de har gjort, både skuespillere, og produksjonsteam.

Hele dagen handlet om den store kvelden, og jeg ordnet meg sammen med noen herlige jenter, før vi alle satte foten mot SU. Vi ble møtt av en rød løper, og det var så gøy å se alle så utrolig pent pyntet! Guttene hadde tatt på finstasen, og jentene så helt smashing ut. Kvelden ble svært vellykket, både utdelingen og festen etterpå, og det eneste jeg tenkte på da jeg kom hjem var at jeg gledet meg til to år til med slike kvelder med disse fantastiske menneskene.

 Her er et lite bildedryss fra kvelden:#drama #teater #fest #helg #student #hverdag #blogg #foto #outfit #antrekk #bachelor #sommer #utdeling

 • 17.05.2015, 23:07

Hipp hurra fra England!


Gratulerer med dagen!

Håper at alle hjemme i Norge har fått kost seg masse med familie, tog, grilling, og hygge. Selv har Thea og jeg hatt vår egen lille feiring her i England. Selve dagen startet med at jeg så på NRK og sending fra Slottsparken, noe som ga meg en veldig god følelse, og det er utrolig hvor fort man blir rørt og tårene triller når man bor i utlandet og ser på hva som skjer i sitt eget land. Man får virkelig en nasjonalfølelse, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg er født og oppvokst i Norge.

Utover dagen tok jeg meg en tur til butikken for å handle inn alt jeg kunne finne av rødt, hvitt og blått (noe som ikke var altfor vanskelig siden det tross alt er fargene som gjelder her og!), i tillegg til frukt, bær, is, og kakemix. Thea var så flink og bakte, og vi endte opp med masse god mat, eller det var vel egentlig bare dessert haha, men utrolig godt! Det var feiring av 17.mai i London i dag, men da både jeg og Thea var oppe til langt på natt pga jobb og arrangement, bestemte vi oss for å bli hjemme, og vi hadde det jo superkoselig, så 17. mai ble en god dag her i England og!

Ønsker alle en riktig god kveld, og håper alle får en god start på uken!

 #norge #nasjonaldag #hurra #blogg #hverdag #foto #england #kaker #mat

 • 16.05.2015, 11:48

Dette er litt rart


Hei på dere!

Den siste uken har jeg merket at det er litt rart å være i England da alle snakker om konfirmasjoner og 17.mai. Nå har jeg vært borte på denne dagen før, da jeg var på utveksling i Texas, men det er likevel alltid litt merkelig at man ikke er hjemme på Norges nasjonaldag. Denne dagen hvor folk skal kose seg i Norge, tenkte jeg meg en tur i matbutikken og gjøre andre praktiske ting haha, det er så rart! Likevel skal jeg tenke masse på alle hjemme, og Thea og jeg skal bake og lage vår egen liten feiring av dagen!

 Håper alle har det tipptopp hjemme!
Her er et bilde av slikt jeg feiret i Texas haha.. (hjelp, jeg har forandret meg litt på to år!)

 
#norge #nasjonaldag #student #hverdag #england 

 • 15.05.2015, 10:53

RHOscars temafest (DIY)


Forrige uke hadde vi RHOscars Nominations (dere kan jo gjette dere til hva det er), og som vanlig var det temafest, denne gangen NASA/space. Da det er så mange temafester på campus er det ikke alltid like lett å finne på kostyme, og man har ikke penger til å kjøpet plagg hver eneste uke. Derfor tenkte jeg å vise dere noe jeg ofte gjør, nemlig å lage en egen topp! Å kjøpe en hvit t-skjorte på Primark koster 30 kr, så da har jeg kjøpt et par slike, klippet dem slik jeg ønsker og til slutt tegnet på dem med tusj. Veldig kjekt, og utrolig enkelt! Så har man kanskje ikke gjort den største innsatsen, men man er likevel ikke utenfor. Skal man på den andre siden kle seg opp, gjør man det ekstreme her, og går all in, slik som dere ser Tim gjorde med bokser, aluminiumfolie, teip og tråd. Tar av meg hatten for han haha! 

Selve RHOscar utdelingen er kommende lørdag, så det gleder jeg meg veldig til, jeg som ikke er like opptatt med 17.mai forberedelser!

Hva synes dere om resultatet?
 

#tema #fest #utdeling #teater #drama #outfit #antrekk #inspirasjon #foto #selfie #hverdag #student

 • 14.05.2015, 13:32

Reunited in London!


God formiddag!

I går hørte dere ikke noe fra meg, rett og slett fordi jeg endelig etter nesten to år møtte en av verts-søstrene mine igjen! Som kanskje noen vet, var jeg på utveksling i Texas andre året på videregående (rebeccainusa.blogg.no), og nå ble jeg endelig reunited med Shelby, min eldste verts-søster. Hun flyttet til London med mannen sin, og det var så utrolig koselig å møtes igjen! Mange minner strømmet tilbake, og jeg skjønner at jeg faktisk bodde et helt år borte, og knyttet meg veldig til familien min der. Nå håper jeg bare på at jeg snart kan dra tilbake til Texas igjen, og møte resten av gjengen!

Mesteparten av dagen ble tilbragt i et av Londons aller fineste områder, Chelsea, og vi koste oss med å gå rundt og ta en cafètur nå og da. Jeg som er så fan av serien Made in Chelsea måtte jo selvfølgelig legge til funfacts til flere av stedene vi gikk forbi haha. Med det flotte været og ikke minst selskapet, ble dagen superduper, og nå håper jeg at vi holder kontakten godt slik at vi kan møtes igjen etter sommerferien <3

 

 

#london #chelsea #student #hverdag #familie #foto

 • 12.05.2015, 12:14

Courses Autumn 2015


God formiddag!

Nå har vi endelig fått vite hvilke fag vi skal ha neste år så tenkte det er morsomt, i alle fall for familie og venner, å høre litt om dem. Her er det slik at andre året kan vi velge to fag, og får tilvalgt tre fag. Tredje året velger vi alle fagene selv. Dette er fagene jeg skal ha til høsten:

Playwriting: Vi vil diskutere ulike manusforfattere, hvordan man skriver et manus (struktur, scener, dialog, og karakter), og få muligheten til å skrive egne scener og til slutt et eget manus.

Greek Tragedy: Se på gresk tragedie i historisk kontekst, diskutere hvordan teaterstykkene ble tatt imot da de først kom ut, hvordan gresk tragedie blir iscenesatt i moderne tid, og om det ligger mer bak stykkene enn man tror.

The Idea of Acting: Diskutere forholdet mellom skuespiller og karakter, hva som er "bra" og "dårlig" skuespill, kan alle spille skuespill, hvorfor blir yrket bli sett på som farlig. Diskutere skuespill i historisk kontekst, se på utviklingen av skuespillermetoder, og se på folk som kritiserer eller forsvarer teater.

Collecting performance: hvordan og hvorfor vi samler på/dokumenterer teater i den moderne verden.

Philosophy and the Arts: Filosofere og diskutere hvorfor mennesker forteller historier, lager filmer, komponerer musikk, skriver, osv, finnes det en oppskrift som sier hva en god film, god bok, eller godt teaterstykke er, reflekterer kunst samfunnet og kulturen vår, hvor går grensen for den kreative frihet.

Jeg er egentlig veldig fornøyd med alle fagene. Etter å ha gått på teater i mange år, er det utrolig spennende å gå mer i dybden, gleder meg masse! 
Hva skal dere gjøre til høsten? 

 

#hverdag #student #blogg #england #drama #foto #tanker #teater #outfit #antrekk

 • 11.05.2015, 13:00

Kingston


Før Thea dro tilbake til Norge fikk vi tatt oss en jentetur til Kingston! Jeg hadde aldri vært der før, så det var hyggelig å kunne gå rundt og oppleve enda et sted som ligger nærme meg i England. Kingston er jo kjent for å være en by med mange studenter (mye nordmenn), shopping og utesteder, og det var vel det inntrykket jeg fikk også da jeg var der. Hyggelig sted som jeg vil dra tilbake til de neste to årene.

Ønsker alle en super dag, og håper det er fint vær hjemme!

 

#blogg #foto #hverdag #helg #student #shopping #innkjøp #england #reise #jentetur

 • 10.05.2015, 14:23

Hipp hurra for deg!


Da jeg sto opp i dag visste jeg allerede at denne søndagen kom til å bli en typisk søndag hvor jeg kommer til å slappe helt av. Etter en veldig travel uke har jeg nå endelig sommerferie (i alle fall nesten), og den skal nytes! Derfor tenkte jeg å starte "ferien" med å gjøre akkurat det jeg vil, bruke så lang tid jeg ønsker på pc'en, se på en hel film uten å måtte stoppe den fordi jeg ikke har tid, og finne fram Cosmopolitan som jeg endelig har tid til å lese ute i det fine været.

Selv om det blir en vanlig dag for meg, er det likevel ikke en vanlig dag, for i dag har pappa nemlig bursdag!! Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg var hjemme i dag og kunne feire med han og familien, men om fem uker er jeg hjemme igjen, og da vet jeg at vi får tilbragt masse tid sammen. Likevel, siden jeg vet han leser bloggen, benytter jeg sjansen til å si at

JEG ER VELDIG GLAD I DEG

 Ønsker alle en god søndag <3

#bursdag #hverdag #student #blogg #familie #foto #søndag 

 • 09.05.2015, 02:12

Ferdig med første år av bachelor!


Klokken er visst allerede to om natten, og jeg skjønner at det har vært en lang, men veldig god dag!

Først må jeg starte med å si at jeg er offisielt ferdig med første året av min treårige utdanning!! Helt utrolig. Hele morgenen gikk til både å opptre, og se på andre opptre da vi alle hadde vår aller siste framføring som freshers. Hadde det selv veldig gøy med våres opptreden, og ble utrolig inspirert av et par andre. Da vi er seks grupper som har studert seks ulike teaterkompanier var det utrolig spennende å se hvor ulike retninger hver gruppe gikk når det gjaldt framføring.

Etter å ha sett alle opptre måtte vi selvfølgelig feire! Derfor dro vi til vår faste pub, Monkeys, for å spise middag, og det var utrolig koselig å være samlet med klassen for siste gang. Jeg kommer til å savne flere utrolig mye neste år da jeg skilles fra de fleste. (Alle har ulike fag neste år)

Fra puben dro jeg på øvelse i fire timer til en av produksjonene som settes opp i juni på campus. Det skal være teater ute ved Founders (fine bygningen), noe som blir utrolig morsomt!

Nå er alle og koser seg på fest, men for meg som skal tidlig opp i morgen (jentetur til Kingston), fristet det heller med en dusj, is, og The Voice i sengen. Nå er akkurat episoden ferdig, og jeg burde egentlig lagt meg, men måtte bare skrive et innlegg først om dagen. De neste dagene blir rolige, jeg er jo ferdig med all skole, men det betyr ikke at jeg kan dra hjem til Norge helt ennå. Jeg skal som allerede nevnt være involvert i en forestilling på campus, prøve å få regissere til høsten, på kurs som forbereder oss til fagene neste år, og selvfølgelig nyte solfylte dager i England!

Dere alle leser nok dette i morgen, så da håper jeg dere har en super dag, mens jeg koser meg i Kingston!

xxxx
For en herlig gjeng <3

#student #hverdag #blogg #foto #kos #bachelor #england #mat

 • 07.05.2015, 11:44

Dagens youtube


God dag all sammen!
Måtte stikke en rask tur innom for å vise dere denne videoen. Typisk ting jeg kunne gjort med venninner, sikker på at de hadde det vanvittig morsomt under filming!
Har dere noen gode youtube-videoer å anbefale? 
 

#youtube #hverdag #blogg #student #mix #sanger #jenter #inspirasjon

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits