• 30.04.2016, 18:00

House party


Så utrolig glad jeg er for at festen i går gikk bra! Vi endte med rundt 40 stykker som kom og feiret Chloe sin bursdag. God stemning var det hele kvelden, og det var hyggelig å samle flere bekjente før eksamenstiden hvor alle blir opptatt og stresset. Jeg tok ikke så altfor mange bilder (passet heller på at folk ikke gjorde noe dumt i huset vårt haha), men jeg vil si at disse bildene viser hvor bra kvelden var.

Og slik det så det ut i dag. Alltid baksiden med house party, men vi har vært flinke på morgenen til å vaske både benker, stoler, bord, og gulv, så nå sitter vi alle i stuen og kommer nok til å slappe av resten av dagen.

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #fest #bursdag #student #england

 • 29.04.2016, 19:13

Om ikke varmen er her så er sola det


Hello!

De siste par dagene har det vært sol her i England, og jeg har endelig fått sittet litt ute på gresset, kjempedeilig! Nå venter vi bare på at varmen skal komme, så vi kan nyte det å sitte ute enda mer. I dag har jeg jobbet med framføring neste uke før vi skal feire Chloe sin bursdag i kveld. Chloe er både min housemate og nærmeste britiske venninne, så det skal bli hyggelig med feiring, det fortjener hun veldig!

Vi blogges mer i morgen, sikkert med noen bilder fra kvelden!

#blogg #hverdag #sol #vær #student #england #sommer

 • 28.04.2016, 20:59

Bath - perfekte helgetur


Det er nok ikke bare meg som elsker å reise og oppleve nye steder. I dag ønsker jeg å tipse dere om et reisemål som ikke ligger så altfor langt unna der jeg bor i England (litt under tre timer fra London). Bath er en veldig kjent og koselig by i England som jeg og mamma dro til forrige uke. Det er veldig lett å finne fram i sentrum, hopp på en buss så får du oversikt med en gang! Vi var bare i Bath en dag, men jeg syns vi fikk sett ganske mye på en dag. Likevel kan jeg tenke meg at dette er en perfekt helgetur om man ønsker å komme seg litt bort, og jeg tror ikke det er altfor dyrt heller, så lengter du etter en ferietur kan Bath være det du trenger!


Roman Baths  -  Jane Austen Centre  -  High Street  -  Sally Lunn  -  Royal Crescent  -  Bath Abbey  -  Royal Victoria Park 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #england #student #bath #familie #ferie

 • 27.04.2016, 12:45

Work Work Work


7484 ord.

Så utrolig glad jeg er for å endelig ha levert inn essayene mine! Det var virkelig en lang helg med mye lesing og skriving (som dere ser trengte jeg også et par dager til å komme meg etter siden det er onsdag i dag!), men nå har jeg heldigvis bare en framføring igjen før jeg er ferdig med andre året på universitet. Merker det skal bli utrolig godt å kunne ha en pause nå, så jeg gleder meg til neste uke hvor jeg kan starte å lese litt andre bøker, blogge, og være mer med venninner. Jeg venter også to til besøk i mai, så tiden framover blir veldig bra!!

Vi blogges litt senere med bilder fra tur til Bath!

SAMSUNG CSC
Slik har det sett ut på bordet mitt hele helgen haha
SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #studier #england #essay

 • 22.04.2016, 17:01

Tilbake til hverdagen i England


Hei dere!

Jeg vet dere kanskje venter på noen feriebilder nå, og de kommer snart så snart. Siden hverdagen er tilbake etter at mamma dro i går har jeg to essay å levere til mandag, og sitter derfor litt stresset i stuen og prøver å bli ferdig. Ønsker virkelig ikke å måtte skrive hele natt til mandag. Derfor har jeg ikke fått redigert alle bilder ennå, men så fort jeg får gjort det, og innlevert essays, er jeg fullt tilbake, og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til det! Nå har jeg heldigvis hatt noen kjempefine feriedager med mamma hvor vi blant annet var i London, Windsor og Bath, så da er det litt lettere å forstå at nå må man sette seg ned med studier etter å ha hatt det gøy. Gleder meg forresten også til å vise litt innkjøp da det selvfølgelig ble litt shopping med mor og datter på tur!

Vi blogges mer i løpet av helgen, forhåpentligvis blir det ikke bare bilder av bøker!

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #england #student #ferie #essay

 • 19.04.2016, 22:04

I'll be back


Mamma og jeg tar ferie et par dager i England før jeg starter semesteret, vi blogges til torsdag! <3

 • 16.04.2016, 09:37

Det nærmer seg avreise


Blomstene i vindu fortjener litt plass på bloggen, så fine som de er <3

Det er straks tur for noen timer på jobb, før jeg skal nyte den siste kvelden hjemme her i Norge. I morgen tidlig drar jeg og mamma tilbake til England for å kose oss noen dager før jeg starter sommersemesteret på Royal Holloway. Jeg har hatt en superfin ferie hvor jeg har fått vært med venner og familie, på konsert og dinnershow, jobbet og tjent litt penger, alt har egentlig vært utrolig bra! Nå ser jeg fram til litt varmere vær i England og treffe venninnene mine der igjen.

Jeg skal prøve å blogge i kveld, men man vet aldri hvordan pakkingen går haha! Uansett blogges vi snart igjen fra England hvor jeg håper dere syns det er gøy å følge med på den britiske studenthverdagen  : )

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #blomster #student #england #familie #reise

 • 15.04.2016, 22:00

Knallbra!


For en kveld vi hadde i går! Som jeg skrev i i forrige innlegg var hele familien på dinnershow på Wallmans i Oslo, og alle forventninger ble innfridd atter en gang. Det er virkelig noe av det beste jeg kan gjøre for å kose meg litt. og jeg håper jeg kan dra tilbake om ikke altfor lenge. Nå er ikke Wallmans et sted man vil sitte med kamera, man skal jo nyte hele stemningen og showet! Men et par bilder ble det, så her kan dere få et inntrykk av den flotte restauranten.

Vi blogges mer i morgen! Nyt fredagskvelden <3
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


#blogg #hverdag #wallmans #oslo #familie #mat #musikk #teater #show

 • 14.04.2016, 12:00

Wallmans


Dagen i dag har jeg gledet meg til utrolig lenge, for vi skal nemlig på Wallmans i Oslo i kveld!!!

Wallmans er et dinnershow hvor du blir servert gode retter samtidig som det er folk på scenen som opptrer (som også btw er servitører i pausene!) Jeg var der for første gang i fjor da jeg fylte 20, og for en utrolig god stemning det var der! Humor så tårene rant, sexy numre, ubeskrivelig talenter på scenen, og til og med litt allsang. Jeg storkoste meg, og vet at i kveld kommer til å bli minst like bra. I år er det enda flere fra familien som blir med, så det blir hyggelig å ha en siste fin kveld med alle sammen før jeg skal tenke på turen hjem til England denne helgen. 

Denne kvelden skal jeg virkelig nyte! Om du vil vite mer om Wallmans, gå til siden HER. Virkelig å anbefale!
 

Bilder fra Wallmans 2015


#wallmans #restaurant #dinnershow #feire #bursdag #stemning #musikk #dans

 • 13.04.2016, 11:00

Miss Independent


Som jeg gleder meg til å lese denne boken! Det har vært tydelig de siste to dagene at jeg ikke har vært den eneste som har ønsket meg Kristiansen sin bok, men nå er den endelig også min, og jeg gleder meg til å lese tipsene hun har å komme med. Dessverre må jeg vente litt med å åpne boken da jeg har to essay å skrive, men da får jeg bare glede meg noen dager til. Jeg tror vi er mange som kommer til å kjenne oss igjen i boken hennes, og det er gøy at en på sin egen alder har skrevet bok om akkurat det du interesserer deg for. Solen titter også fram i dag, noe som gjør meg utrolig glad! Man får liksom litt ekstra energi når man ser at det er fint vær ute, så jeg må nok kanskje ta med bøker ut å lese i dag. Vi blogges mer i morgen!
 


#blogg #hverdag #bok #tips #mote #skjønnhet #suksess #eirin #missindependent #student #essay

 • 12.04.2016, 13:00

Oslo


 • 11.04.2016, 20:00

En superbra start på uken / Awkward toilet selfie


Har dere hatt en fin start på uken? Jeg er i Oslo i dag for å møte noen venner som studerer i hovedstaden. Oslo er alltid bra å komme til, og jeg har allerede fått gått meg en tur i solen, sittet på Aker Brygge med lunsj og tittet litt i butikker. Vil si det er en ganske så bra start på uken for meg!

Bilder fra i dag kommer i et innlegg i morgen, nå skal jeg først nyte resten av dagen. Vi blogges!

Vil forresten si at det er utrolig hyggelig å se at flere lesere kommer innom, dere er supre <3 Fortell meg gjerne om det er noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om.


SAMSUNG CSC

Hurra for sminken som tok seg godt ut på bildet! Men lite awkward å ta bilder på public toilet.. Vi bloggere gjør det vi må, gjør vi ikke?

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #uke #start #oslo #outfit #antrekk #selfie

 • 10.04.2016, 12:01

I HEART IT


Så deilig å ikke våkne til alarmen denne morgenen! Jeg mener at søndager skal man virkelig nyte, og selv om jeg må sitte å skrive litt på essay i dag skal jeg fortsatt sette av tid til å se på tv, lese noen blogger og slikt. Denne morgenen startet jeg med å se gjennom en av mine store inspirasjonskilder, weheartit. Det er gøy etterhvert  å se på sin egen weheartit side og se hva man har lagret av bilder. Jeg syns det er sant det det ene bilde sier at hvis du vil bli kjent med meg så kan du bare se gjennom mine hearts.

Meg kan dere følge her!

Jeg lagde en collage med noen av de siste bildene jeg lagret på siden min slik at dere kan få et inntrykk av hva jeg liker å samle på.

God søndag <3

#blogg #hverdag #weheartit #bilder #inspirasjon #mote #mat #interiør #sminke

 • 07.04.2016, 23:00

Umulig å motstå


Greit, jeg skal innrømme at jeg er glad i mat. Veldig glad i mat. Spesielt når jeg får noe som dette under. Nå er vi vel alle glad i mat, det er jo for det første noe vi trenger for å leve! Likevel blir jeg nok aldri en av bloggerne som blogger om sunne matvaner og alternativer i hverdagen. Jeg har troa på at så lenge jeg har et balansert kosthold kan jeg ha i meg ulikt godt i mengder. Men det er bra vi blogger ulikt, og det er jo veldig gøy å titte innom mat/kostholdbloggene! Uansett følte jeg i dag for å dele med dere denne gode middagen fra en ganske nyåpnet restaurant her i Askim. Gikk ut og spiste med familien, noe som var veldig hyggelig og en pause jeg trengte fra essay skriving. Nå skal jeg slappe av litt foran tv'en før sengen venter.

Håper dere har hatt en fin torsdag, i morgen er det helg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #mat #restaurant #familie

 • 06.04.2016, 10:59

Prioritering av det viktigste


Familie dere. Familie er det så viktig å ta vare på! Jeg har nå vært hjemme i Norge en uke, og som vanlig har jeg ønsket å bruke mest mulig tid på familien når jeg først har hatt mulighet til å komme hjem en tur. Jeg savner jo familien min når jeg bor i utlandet, uansett hvor mye jeg ellers trives i England, og det har vært utrolig deilig nå med noen dager hjemme. Jeg er glad for at jeg har vært en person som har kranglet lite med foreldrene mine, og jeg tror at når man har bodd så mye borte, setter man bare mer og mer pris på foreldre. Jeg er glad for at jeg prioriterer familien, og håper det er noe jeg alltid vil gjøre i livet.

Nå har jeg jo ikke bare sittet hjemme da! Den siste uken har jeg gjort utrolig mye forskjellig, alt fra å jobbe litt, endelig sett litt tv, feiret mamma sin bursdag, og ikke minst vært på Mariah Carey konsert, en drøm som endelig gikk i oppfyllelse! Jeg har hatt det tipptopp, og rett og slett ønsket å nyte øyeblikk mer enn å dokumentere dem, men nå er jeg tilbake med litt oppdateringer. Under ser dere noen bilder fra forrige torsdag da vi var på konsert.

Vi blogges litt senere igjen!
 
#blogg #hverdag #ferie #norge #konsert #mariahcarey #musikk #familie #best #viktig #prioritering #jobb #bursdag #mat

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits