• 30.04.2015, 12:25

In the summer I go hippie


Vet ikke med dere, men om sommeren elsker jeg hårbånd, og med disse nye solbrillene blir looken komplett!
Perfekt til festivaler og lange sommernetter.

Hvordan stil liker dere om sommeren?

 

#innkjøp #shopping #sommer #student #hverdag #blogg #reise #england #fri #foto #solbriller #hippie #festival

 • 29.04.2015, 22:36

Essay done!!


God kveld!

Endelig, etter å ha stirret på pc-skjermen i to hele dager, er jeg ferdig med mitt siste essay for i år. Det er så utrolig deilig å tenke på at jeg nå kun har en framføring igjen før jeg er ferdig med skoleåret! Tenk, første år av min treårige bachelor er snart ferdig. Veldig rart.

Det som har vært verst med å skrive essay disse to dagene har vært å titte ut av vinduet på solen som skinte. Nå gleder jeg meg så utrolig mye til å gå ut og nyte sommerværet! Det eneste jeg har tatt meg friheten til disse dagene er å gå på treningssenteret. Jeg har nå vært der fire dager på rad, og jeg håper å fortsette rutinen.

Håper dere alle har en like god kveld som dere ser jeg har nå haha!


#student #hverdag #england #foto #selfie #blogg #ferie #sommer

 • 27.04.2015, 15:12

Innkjøp fra Staines


Her er som lovet innlegg med alt jeg kjøpte i går i Staines. Da det var 20% på nesten alt fikk jeg mye for en veldig rimelig pris, så er superfornøyd!

De neste to dagene blir det stille på meg da jeg har "essay-eksamen". Vi får 72 fra vi får en oppgave til å levere et essay, så det skal blir interessant...

Vi snakkes om et par dager!

 

 #student #hverdag #england #reise #shopping #innkjøp

 • 26.04.2015, 19:04

Hello from England!


Da er jeg tilbake på campus, og det har vært veldig bra hittil! I går pakket jeg ut av koffertene og slappet av da jeg var ganske trøtt. I dag derimot har jeg hatt en skikkelig produktiv dag! Våknet rundt 09.00 og fant fort ut at jeg skulle ta en tur til Staines og kjøpe noen praktiske ting. Det jeg ikke visste var at det var siste dag hvor det var 20% i alle butikker for studenter! Wohoo! Så da endte jeg med en shoppingrunde, og jeg er superfornøyd med alt jeg kjøpte, skal legge ut innlegg med alt i morgen!

Ellers har jeg også fått handlet mat, trent på senteret, og nå gleder jeg meg utrolig mye til å se venninnene mine som kommer om noen timer!

Ønsker alle en god kveld xxxx

 #student #hverdag #helg #foto #starbucks #shopping #klær #glad

 • 25.04.2015, 09:55

Pakket og klar for England


I kveld har jeg pakket og pakket, og nå er det meste klart for avreise i morgen! Har hatt en kjempefin påskeferie, men nå er jeg klar til å dra tilbake noen uker.

Takk for alle som har vært innom bloggen den siste uken, jeg har vært litt for travel til å svare på alle kommentarer, men tar det fort igjen til uken!

 Vi blogges i England!#pakke #hverdag #blogg #student #foto #england

 • 23.04.2015, 20:35

Sommermodus


Man blir vel aldri lei av en collage som viser den deilige tiden vi har i møte?

Håper dere har hatt en god dag, jeg har selv jobbet, men tenkt på varme dager, is, strand, bikini, bilder, smoothie, og alt annet som kan forbindes med sommer!


#collage #inspirasjon #blogg #hverdag #sommer #frukt #strand #reise

 • 22.04.2015, 18:07

Det går bra med studier når man har noe godt å spise


I dag har jeg utnyttet dagen til å ligge lenge på verandaen ute i solen. Sett på værmeldingen at det skal bli regn neste uke, så da skal jeg prøve å få så mye sol som mulig nå! Jeg leser og forbereder meg til essay på mandag, men som dere ser på overskriften klarer jeg å overleve da vi hadde is og jordbær hjemme. Må innrømme jeg synes det er komisk at jeg i det ene øyeblikket trener ute og tenker på at jeg skal i form til sommeren, mens ti minutter senere tenker jeg at man må ha noe å kose seg med ute i solen haha.. Jaja, hardt å motstå fristelser som is og jordbær.

De neste dagene må jeg pakke til England da jeg drar tilbake. Hadde du spurt meg forrige uke om jeg ville tilbake ville jeg sagt nei, men nå er jeg klar for å møte alle igjen og kose meg de siste ukene som fresher! Sykt at jeg snart har fullført første år av en bachelor!

Håper dere har hatt en riktig fin dag!

 #sommer #sol #ferie #student #england #hverdag #is #godt #jordbær #mat #lese #studier #tanker

 • 21.04.2015, 20:19

Jeg tar bilder fordi jeg liker det, ikke fordi jeg er en blogger


Min blogg er en hverdagsblogg. Jeg skriver om studentlivet i England. Likevel ønsker jeg å bruke bloggen til å dele med dere noen av mine interesser, og i tillegg dele noen tanker om temaer jeg brenner litt ekstra for å ta opp. 

Det å ta bilder er ikke en ny interesse som har kommet med bloggen. Siden jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera med noen av konfirmasjonspengene mine, har jeg hatt stor glede av, både alene og med venninner, å finne nye vrier og kreative løsninger til hvordan man kan uttrykke seg gjennom en linse. Jeg likte selvfølgelig å ta bilder før konfirmasjonen og, men dette var første jeg gang jeg hadde skikkelig utstyr og muligheter for å ta noen ordentlige flotte bilder. Da jeg fylte 15 år fikk jeg også jobb som ungdomsjournalist i lokalavisa, noe som betydde at jeg kunne bruke kamera i jobb, noe som var kjempegøy. Jeg endte med å jobbe der i fire år, og fikk mye ny kunnskap om fotografering.

Hvis dere har lest bloggen min en stund, har dere fått med dere at jeg studerer BA Drama and Theatre og ønsker aller helst å bli regissør, både for film og scene. Jeg liker å fortelle historier. Det er noe jeg gjør gjennom en linse. Jeg synes det er fantastisk hvordan vi kan med lys, perspektiv, og vinkler, få til en historie. og jeg vil påstå at jeg aldri ville ønsket å bli regissør uten å føle at jeg har et øye for det.

En av grunnene til at jeg først skriver dette innlegget er fordi jeg hører altfor mange folk si hvor utrolig teit blogging er. I samfunnet vi lever i i dag er faktisk blogging en hobby slik som alt annet. Du kan synes at blogging er teit, men tror du ikke da at jeg syns det er like teit at du kaster en ball inn i et nett? Jeg tror blogging som hobby har oppstått på grunn av medier osv, men det er ikke annet enn en ny generasjon som vokser. Det er et sted man kan dele minner, holde kontakt med familie og venner som bor andre steder i verden, og et sted å se tilbake på hvordan man var år tilbake.

Det er flere som sier at bloggere bare tar bilde fordi de må det. Jeg er enig at det er bloggere der ute som kjenner på dette presset. Likevel vil jeg også fremheve hvor mange jenter det er som faktisk synes det er gøy, og ville ha tatt bilder uansett om de hadde en blogg eller ikke. Jeg drev med photoshoots lenge før jeg blogget! Jeg har så mange mapper på pc'en som jeg aldri har lagt ut på bloggen. Dette er fordi jeg faktisk liker å ta bilder på fritiden. Og hvis flere tror vi er selvsentrerte fordi vi tar bilder av antrekk, finnes det altfor mange jenter uten blogg som tar selfies og legger ut andre steder!

Jeg tar bilder fordi jeg liker det, ikke fordi jeg er en blogger

Vil gjerne høre deres meninger om dette, og håper dere har hatt en bra dag ute i det fantastiske været!
 
Photoshoot før jeg blogget i 2009 Photoshoot 2015, like gøy nå som da!

#blogg #tanker #bilder #foto #selfie #antrekk

 • 20.04.2015, 14:37

Innkjøp


Da jeg var i Oslo i helgen fant jeg to topper som jeg synes passet å gå med nå utover vår og sommer, og fikk de til og med for en rimelig pris! Det er så herlig med sol om dagen, det påvirker hele humøret, og jeg gleder meg til å ha på disse toppene utover.

Det er ikke så mye mer spennende som skjer her hjemme, jeg jobber med oppgave, pakker, og prøver å finne meg jobb til sommeren. Mye som skal gjøres, så da er det bra at jeg i alle fall er i godt humør!

Har dere kjøpt noen klesplagg for sommeren ennå?
 

 #innkjøp #shopping #oslo #foto #hverdag #topper

 • 19.04.2015, 11:12

Sunny weather in Oslo


Søndag!
En dag man slapper helt av, eller en dag man skjerper seg og skjønner at man må jobbe og få unnagjort litt ting. Denne søndagen må jeg dessverre bruke tid på definisjon to av en søndag, men etter å ha hatt en fantastisk dag i Oslo i går, går det å jobbe i dag veldig fint!

I går fikk jeg møtt to gode venner som studerer i Oslo, utrolig hyggelig! Tenk at vi kunne sitte ute i solen og spise lunsj? Det tror jeg var første gang i år, men så sykt deilig. Endelig kommer sommeren, og jeg er klar for å ta den imot med åpne armer! (Etter et par til treningsøkter kanskje haha..)

Klarte til og med å kjøpe noen farger til klesskapet, (er altfor glad i svart, hvitt, og grått), kommer et innlegg i morgen med noe innkjøp!

Håper de fleste kan kose seg i dag og nyte nok en søndag!

 

#sol #varme #cafe #hverdag #helg #hygge #foto #solbriller #shopping #innkjøp

 • 17.04.2015, 17:30

Throwback San Fransisco


Fortsetter å dele litt bilder fra steder jeg har vært, denne gangen fra verdens flotteste sted, San Fransisco!!

Har dere vært i noen stater i USA?
 #usa #utveksling #savn #hverdag #sol #sommer #reise

 • 16.04.2015, 22:39

3 blogger


I kveld har jeg kost meg og sett på mange fine blogger! Blir alltid overrasket over hvor mange spennende innlegg og flinke bloggere det finnes. Derfor har jeg lyst til å plukke fram tre bloggere som jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av, både når det kommer til design, bilder, kreativitet og tekst, og som fortjener litt oppmerksomhet.

Igjen, tusen takk for alle som la igjen bloggadressen sin, flere som får en ny fast leser!
Hva synes dere om disse bloggerne?

http://smad.blogg.no/http://elf.blogg.no/http://trineng.blogg.no/#blogg #anbefaling #hverdag #mote

 • 16.04.2015, 11:49

I dag skal jeg være produktiv!


God morgen :)
Som dere ser på overskriften, har jeg store planer for i dag! Det er deilig å våkne opp og faktisk føle seg oppegående og klar til å gjøre noe med positiv innstilling!

Gårsdagen føltes ganske lang da jeg måtte jobbe med en skoleoppgave. Selv om det er kjipt å måtte jobbe når jeg egentlig har ferie, er jeg glad for at vi fikk oppgaven i ferien og ikke siste uken før da det var stress med alt annet. I dag er motet mitt oppe da jeg kom langt på vei med planlegging i går, og er i dag klar til å finne fram ark og fargeblyanter til å lage en portfolio (som er oppgaven). I tillegg håper jeg på å gå igjennom klesskapet mitt og finne ut hva jeg skal pakke med når jeg drar tilbake til England snart, og forhåpentligvis ha tid igjen til å lese alle bloggene som kommenterte på et annet innlegg tidligere denne uken. Gleder meg veldig til å bruke litt tid på hver og en blogg og bli inspirert!

Som dere ser har jeg også hatt en deilig rolig morgen med god frokost og blad. Da jeg bor i England har jeg aldri lest Shape Up, men har sett så mange bloggere kjøpe det, så da var det gøy å kunne ta en titt på bladet selv! Noen som leser disse bladene fast?

Håper alle får en super torsdag! 

xxxx#morgen #hverdag #ferie #blogg #jobb #skole #student #blad #trening #helse #mote #produktiv #anbefaling

 • 14.04.2015, 11:33

Disse må dere se!


Forrige uke koste pappa og jeg meg med noen animasjonsfilmer, og jeg ble introdusert for et par nye som jeg absolutt elsker! Disse to filmene må dere bare se. Utrolig morsomme, godt manus, god historie, fantastisk persongalleri og fantastisk musikk, det kan jo ikke bli bedre! Det var så lett å leve seg inn, og jeg lo og gråt om hverandre gjennom begge filmene. Virkelig lenge siden jeg har funnet en god animasjonsfilm, så var glad for at man fortsatt i en alder av 20 år kan kose seg med et par.

Har dere sett noen gode animasjonsfilmer?

How to Train Your Dragon


Se trailer her

The Croods


Se trailer her

#filmer #anbefaling #hverdag #blogg #trailer #animasjon

 • 13.04.2015, 12:08

Jeg vil lese din blogg!


Denne overskriften har dere sikkert sett ofte, men jeg har faktisk gledet meg veldig til å poste innlegget!

Nå da jeg har to uker til ferie i Norge før jeg drar tilbake til England har jeg mer tid enn normalt til å lese blogger. Vet allerede at det er mange flotte blogger der ute, og jeg håper på å få litt inspirasjon og oppdage noen nye herlige bloggere. Så legg igjen en kommentar, jeg gleder meg til å lese akkurat din blogg, og hvem vet, kanskje jeg ønsker å dele et par favoritter på bloggen min?

Vil også minne om at jeg har fått en facebook-side til bloggen for de som ønsker å følge her!

Håper alle får en super start på uken! Husk å legg igjen en kommentar <3
 
#anbefaling #blogg #hverdag #ferie

 • 12.04.2015, 12:38

I love ice cream


Er det en ting jeg aldri klarer å takke nei til, en ting jeg aldri kan kutte ned på, så er det is. Jeg trenger ikke smågodt. Jeg trenger ikke sjokolade. Ikke potetgull. Ikke kaker. Ikke brus. Men is, det må jeg bare ha! Helt sikker på at jeg kunne gått ned i vekt hvis jeg tok bort isen, men noe skal man kose seg med, og selv om jeg ønsker å ha et godt kosthold vil jeg alltid unne meg litt is. Kutter heller ned på alt annet.

Har dere noe godt dere ikke klarer dere uten?
 #is #godt #hverdag #helse

 • 11.04.2015, 11:38

Svar på spørsmålsrunde


Har litt dårlig samvittighet for at det tok såpass lang tid før dette innlegget kom! Det gikk rett og slett litt i glemmeboksen, men her er altså svarene på spørsmålsrunden.Tusen takk for alle som sendte inn spørsmål!

REISE

Hvis du kunne reise hvor som helst i verden akkurat nå, hvor ville du dratt, og hvorfor?
Det måtte nesten bli Texas, da jeg savner vertsfamilien og venninnene mine der utrolig mye! Jeg har ikke sett dem siden jeg var der på utveksling i 2013, så kan ikke vente til jeg får spart opp nok penger til å besøke dem <3 

Hvor ville du helst bodd i verden?
Vanskelig å vite! Drømmen har alltid vært å bo i en ganske stor by, men hvor det blir i verden er jeg ikke sikker. Men jeg forelsket meg veldig i NY, ellers tror jeg London eller en annen by i Europa ville vært noe for meg.

Hva er ditt ultimate reisemål?
Hmm, jeg har lenge hatt en drøm om å reise rundt i Italia da jeg aldri har vært der og har så utrolig lyst til å dra, så det er egentlig første stedet jeg tenker på akkurat nå haha!

ENGLAND

Hvor lenge har du studert i England, og hvor lenge skal du fortsette?
Jeg er nå nesten ferdig med mitt første år. Studerer bachelor som tilsier tre år, så ha to år igjen der som jeg ser fram til.

Hvis det ikke ble England, hvor skulle du dratt?
Jeg tenkte på Australia, men da ville jeg kun studert ett år, da jeg synes tre år så langt borte fra Norge ville blitt for mye. 

Kunne du tenkt deg å bo fast i England?
Jeg vurderer å ta master der, så blir kanskje to ekstra år. Da det er nærme Norge, og jeg liker kulturen og menneskene er det absolutt en mulighet for at jeg ville ha slått meg ned der i fremtiden.

Hvordan syns du det er å studere i England?
Hittil har det vært en god og lærerik opplevelse! Jeg tror det er viktig å ha et åpent sinn og ikke ha hodet i Norge, da hjemlengsel og det å ikke kunne tilpasse seg en ny kultur kan ødelegge mye. Selv har jeg alltid vært interessert i andre kulturer, så det er spennende å bare bli introdusert til mennesker fra hele verden! Noen kan synes det er utfordrende med språket, men jeg har vært ganske heldig siden jeg bodde et år i Texas. Likevel er akademisk skriving vanskelig til tider. Ellers er det både skummelt og spennende å finne seg selv og hva man står for i en annen kultur, og det er flere ganger dine syn og meninger blir utfordret. Hmm, merker det er mye å skrive rundt dette spørsmålet, så tror jeg velger å skrive et helt innlegg senere haha! Men håper noen har blitt noe smartere.

Beste og verste med å bo i England?
Det verste har helt klart vært å bo med et par som bråker helt ekstremt og ikke eier respekt eller hygiene på kjøkkenet! Kan ikke vente med å bo i hus neste år. Blir også litt fort lei av maten, men det har nok mer med at jeg ikke er så kreativ haha.. 
Det beste må være mulighetene til å møte så mange forskjellig flotte mennesker, korte avstander til byer, og noe av høfligheten som sitter i ryggraden på de fleste briter som er veldig sjarmerende.

PERSONLIG

Aller beste minne?
Jeg tror mange har flere store øyeblikk i livet de alltid kommer til å huske, og i utgangspunktet vil jeg alltid si at de beste minnene er sammen med de du er glad i, selv om du ikke husker alle detaljer. Se bort i fra familie, er det noen ting som sitter godt igjen; da jeg svømte med delfiner, da jeg var på min første musikal i London, da jeg sto og så utover Grand Canyon, da jeg fikk rolle i tv-serie på NRK, og sikkert mange flere! Man lever lenge på gode minner.

Hva er drømmejobben?
Selv om jeg som liten ønsket å bli skuespiller, har drømmen de siste årene vært  å kunne regissere. Jeg vet uansett at jeg ønsker å jobbe med scene-, film-, og tv-produksjon. Får se hva som skjer etter de neste to årene i England!

Hvor ser du deg selv om fem år?
Jeg tror jeg er akkurat ferdig eller holder på med en master, har kanskje funnet meg en samboer, og er klar for å gå ut i jobblivet. Tror det blir en bra tid da jeg vet at de neste årene vil jeg lære meg selv å kjenne, og finne ut hva jeg virkelig ønsker med livet. Jeg ser absolutt fram til alt fremtiden har å bringe.

Tre positive og tre negative sider ved deg selv?
+
Jeg har alltid klart å stå på mitt, og ikke bli påvirket av andre
Jeg vil påstå at jeg er ei ganske glad og positiv jente som ser på livet som et hav av muligheter
Jeg ønsker alltid å gjør mitt beste, og er hardtarbeidende, noe jeg har fått tilbake for flere ganger

-  
Dårlig vane med å alltid pelle på noe, drive med et eller annet, ikke sitte stille
Ofte føler jeg at det er negativt at jeg alltid skal overanalysere alt mulig, og kan ende med å sitte stille på en stol i 30 minutter og tenke på konsekvenser av handlinger
Tror jeg har vokst opp i en generasjon som dessverre gjør dette mye, jeg skulle ønske at jeg ofte ikke var så rask til å dømme andre mennesker etter førsteinntrykk
 

Bruker du extension?
Nei, det gjør jeg ikke, har aldri farget håret eller brukt noe extension, it's all natural haha! 

#spørsmålsrunde #svar #student #england #tanker #blogg 

 • 09.04.2015, 23:43

Så dere Bloggerne?


God kveld!

Ikke ofte jeg legge ut to innlegg på samme dag, men det er jo faktisk mulig da jeg har ferie haha.  Det var kanskje flere enn meg som så den første episoden av sesong fire av Bloggerne i dag? Jeg må innrømme at jeg synes det er topp at det sendes på tv igjen. Når man leser en blogg danner man seg alltid et bilde av personen bak bloggen, positivt eller negativt, men derfor synes jeg det er så fint at denne serien gir bloggerne en sjanse til å gi av seg selv, og lesere en mulighet til å kanskje se de i et annet lys. Noen ganger har jeg faktisk sagt til voksne som snakker negativt om bloggere, at de må se noen av personene i serien da mange legger alle bloggere under rosablogg-kategorien, noe som ikke er greit! Synes det også er fint at de viser at blogging faktisk krever mye tid og jobb.

Hva synes dere om serien?
 #blogg #serie #toppliste #hverdag #tanker

 • 09.04.2015, 11:04

Throwback: California


For meg er det beste som finnes å reise og oppleve nye steder, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler at wanderlust beskriver meg helt perfekt! Det er nok flere enn meg som drømmer om å reise jorden rundt, til Italia, Australia, Hawaii, Thailand, og så mange andre steder.

Jeg har vært utrolig heldig da jeg bare er 20 år, men har allerede fått se så mange flotte steder i verden. Da det nærmer seg sommer fikk jeg lyst til å legge ut noen innlegg med steder jeg har vært. Kanskje noen drømmer seg bort, blir inspirert, eller motivert til å spare penger til reising? Jeg syns ikke bare det er helt fantastisk, men også viktig og utforske verden og se at det finnes andre mennesker og kulturer enn ens egen. Gjennom livet har jeg merket en stor forskjell og modenhet på mennesker som har sett mer enn kun Norge.

Disse bildene er fra en West Coast Trip som jeg var med på i 2013 gjennom utvekslingsåret mitt i USA.

Hvor ønsker dere å reise?

 #reise #usa #california #disney #strand #sol #ferie #utveksling

 • 08.04.2015, 11:02

Favourites


På denne tiden av året bruker jeg utrolig mange basic topper som passer perfekt med skinnjakke eller en lang blazer/cardigan.
Her er noen av mine favoritter i klesskapet denne våren!

Ser du noe du liker?
 #innkjøp #klesplagg #hverdag #blogg #foto #favoritter

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits