• 28.03.2016, 17:51

Feeerieee


I dag skal jeg komme med et hyggeligere innlegg enn det forrige jeg skrev! Men før jeg starter vil jeg bare si tusen takk for alle fine kommentarer jeg fikk, det er godt å vite at man ikke er den eneste som har noen dårlige dager <3

De siste dagene har jeg hatt det mye bedre. Vårsemesteret er ferdig her i England, og jeg skal hjem to uker til Norge, noe jeg gleder meg veldig til. Uansett hvor mye jeg trives med å bo i England er det verdens beste følelse å komme hjem til familien som man ikke har sett siden juletider. Greit, jeg har to essay å skrive og da, men det orker jeg ikke å tenke på helt ennå..!

Skulle gjerne skrevet litt mer, men jeg må rekke biblioteket og vaske hus før fly i morgen, så vi blogges litt senere! Det jeg også kan si er at nå kommer tiden hvor jeg blogger aktivt hvert eneste år. Sommersemesteret er alltid noen moro uker med mye å skrive, og jeg har også tid til det, hurra!

Chloe og jeg feiret slutt på semesteret med paint partyyyy


#blogg #hverdag #ferie #påske #student #england

  • 25.03.2016, 22:02

Når stress påvirker hverdagen din


I dag dro jeg til Windsor. Jeg satt meg på en benk i solen, og så utover elven mens jeg hørte på musikk til musikanter i gaten. Jeg kan ikke huske forrige gang jeg klarte å sitte stille uten at tankene flyr. Jeg kan ikke huske forrige jeg klarte å sitte stille uten å være stresset. Den følelsen jeg hadde i dag trenger jeg virkelig å ta vare på, for så travel som hverdagen har vært i det siste, er det så viktig å ikke ende opp i en ond sirkel hvor du aldri føler at du får en pause. Jeg har vært ganske dypt inne i den sirkelen de siste tre ukene, men nå da jeg fikk ferie i går håper jeg på å snu om mønteret.

Det er ikke en hyggelig følelse når du tenker så mye at det påvirker hverdagen din. Når du føler at du ikke er deg selv lengre. Når du ikke klarer å ha det gøy. Når du ikke klarer å yte ditt beste. Det er ikke lett for andre heller å se at du sliter. Jeg har aldri tenkt på meg selv som en person som har problemer psykisk, men de siste ukene har virkelig fått meg til å forstå hvordan alle mennesker kan plutselig ende opp der. For meg har det utviklet seg fra et perfekthetssyndrom som jeg kaller det. Gjennom skolegang og livet har jeg følt et stort behov for at alt skal være riktig og perfekt, og når det ikke blir slik kan jeg bli stresset. Dette syndromet tror jeg utrolig mange unge har i dag, da det er vår generasjon prestasjon som presser oss så veldig. Lenge har jeg tenkt at vi nordmenn har det så bra i Norge at vi får disse lidelsene fordi vi ikke trenger å bekymre oss for nødvendige behov som mat og utdannelse, men det er nettopp fordi vi bor i et land med så mye sosiale medier og hvor alle skal klare alt, at jeg tror dette skjer. Derfor tror jeg det er utrolig viktig at vi har mennesker vi er glad i rundt oss som kan minne oss på at du er bra nok som du er, og perfekt er ikke nødvendigivs et godt ord. Jeg er til syvende sist klar over at det eneste som er galt med meg er at jeg er så utslitt at alle sanser er forsterket. Nå skal jeg gå inn i ferie, og jeg vet at alt kommer til å gå tilbake til det normale. Så utrolig godt det skal bli!

Har dere sittet fast før i hodet slik at det har påvirket hverdagen?

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

#hverdag #blogg #psyke #student #england #stress #tanker

  • 20.03.2016, 12:41

Frokost


Morning!

Det er rart hvordan man plutselig tror at livet skal roe seg litt, så plutselig har man full timeplan hver dag. Jeg kjenner hvor viktig det er å ta en ting om gangen nå så man ikke blir for stresset over alt man skal rekke å gjøre. Jeg har ganske mye studier jeg må gjennom den kommende uken, og i tillegg er det siste uken i England før jeg skal hjem til Norge et par uker, så jeg vil jo også være litt med venninner de siste dagene. Balanse er ordet!

Når man har mye å gjøre er det første man må gjøre å unne seg en frokost! Det har jeg gjort i dag, så nå er jeg klar til å skrive noen timer. Ønsker alle en riktig god søndag!
 


#blogg #hverdag #frokost #helg #sønsdag #student #england #ferie

  • 15.03.2016, 13:29

På tide å senke skuldrene (litt i alle fall)


Endelig en fridag. I dag sov jeg faktisk helt til 12, og det var så deilig! Nå kjenner jeg også at det virkelig nærmer seg påske da jeg bare har et par seminarer igjen, og det blir mindre og mindre skrift i almanakken. Det har virkelig vært et tøft semester, men verdt det. Jeg har fått så mange nye erfaringer å ta med meg videre i livet, (og ha på cv!).

Høydepunktet må nok ha vært at jeg nå kan si at jeg har regissert et stykke satt opp på scene i London. Forrige søndag var vi fra RHUL videre til finalen i London Student Drama Festival, og hadde en siste forestilling foran full sal med profesjonelle innen industrien. Det føltes så godt å gjøre noe jeg har drømt om så lenge, og det at vi danket ut flere universiteter i London er utrolig! I tillegg, det å høre publikum le og kose seg under noe du har vært med på å produsert, det er bare en ubeskrivelig følelse, og en av grunnene til hvorfor jeg brenner for teater.

Det er alltid både trist og deilig å være ferdig med prosjekter. Selv om man har gjort mye moro og blitt kjent med nye flotte mennesker, puster man også lettet ut etter hardt arbeid. I dag er jeg klar til å legge to produksjoner bak meg, og fokusere på nye mål og utfordringer. Først og fremst må jeg starte to essay som jeg har over ferien. Jeg ønsker jo ikke å måtte sitte og skrive hele påsken, så jeg håper at jeg klarer å være så flink å starte nå. Men først skal jeg nyte fridagen noen timer. Ønsker dere en fin tirsdag, så blogges vi!

Bilder fra What Comes Next

SAMSUNG CSC#blogg #hverdag #teater #london #student #regi #heldig #skuespill #drama

  • 12.03.2016, 15:32

Se så fine


Forrige søndag fikk jeg blomster av dramakomiteen for stykket jeg regisserte, og nå står de på bordet og blomstrer. Jeg er kanskje ikke så flink til å ta vare på blomster, men jeg setter virkelig pris på dem når de står her!

De siste to dagene har jeg måtte sloss mot feber og tett nese, og det har ikke vært barebare... Nå håper jeg at jeg endelig er på bedringens vei, og jeg er virkelig klar for å være andre steder enn på rommet! Det er utrolig hvor mye man savner små ting i hverdagen når man er syk. Nå føler jeg også dette var en liten advarsel til meg selv da jeg har slitet meg ut tre uker på rad hvor jeg har tatt på meg altfor mye arbeid, noe som resulterte i dårlig immunforsvar. Så fra nå og fram til sommeren skal jeg være forsiktig med hva jeg sier ja til og huske at selv om man vil være med på alt må man også ta vare på seg selv.

Ønsker dere ellers en riktig god helg!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #helg #blomster #fine #syk #frisk

  • 10.03.2016, 23:27

High Fever


God kveld fra England,

Jeg har dessverre ikke så morsomt innlegg til dere i dag, da jeg har hele dagen vært sengeliggende med feber og forkjølelse. Ikke akkurat noe jeg ønsket meg eller har tid til. Det er rett og slett utrolig kjipt, spesielt når jeg kunne vært ute med jentene og gjort mye annet, men det eneste jeg kan gjøre nå er å prøve å bli frisk så fort som mulig til jeg skal regissere igjen i London på søndag.

Har ikke bildet til dette innlegget, jeg har ikke følt meg frisk nok til å verken ta bilder/redigere eller lete i arkiver på laptopen (ja, jeg syns det er rart med blogger som har så sykt fine bilder i innlegg hvor de er syke, men greit, de kan jo godt være forhåndstatt, hva vet jeg), men jeg er tilbake så fort jeg føler meg litt bedre!

Har dere noen tips til å bli kvitt forkjølelse?

xxxx

  • 09.03.2016, 21:11

Liebster Award
Da er det min tur til å ha blitt nominert til Liebster Award! Selv syns jeg dette er en flott måte å oppdage nye blogger på, og jeg tror også at disse innleggene er noe lesere ofte liker, det å høre mer om personen bak bloggen. Nå har det seg slik at jeg har blitt nominert av fem flotte bloggere (tusen takk til alle!), så jeg har endt opp med å bare svare på alle spørsmålene under. Håper dere finner noen interessante fakta om meg, og husk å ta dere en tur innom de andre bloggene også!

Nominert av:

http://tsladder.blogg.no/
http://hverdagslykker.blogg.no/
http://hevhodet.blogg.no/
http://mammacass.blogg.no/
http://foodaddict.blogg.no/

_________________________________________________________________________________________________________

Hva er du mest redd for?

Følte jeg kunne svare på dette spørsmålet to ulike måter:
1) Jeg er redd for nåler og dukker/klovner.
2) Jeg er redd for å kaste bort livet mitt, og ikke leve nok i nuet.

Hva hadde vært din sak nr 1 om du var statsminister for en dag?

La de som vanligvis ikke har en stemme i samfunnet få snakke.

Hvem er dine topp 5 favoritt blogger?

Mine topp 5 bloggere er:

http://sophieelise.blogg.no/
http://martheborge.blogg.no/
http://www.heddaingeborgvik.no
http://www.astridhelen.no/
http://styleconnection.no/Komedie eller skrekkfilm?

For å være helt ærlig er jeg ikke så glad i noen av sjangerne. Jeg liker nok bedre drama og thriller.

Har du noen ganger sluppet en fis offentlig hvor andre har hørt det?

Jeg tror alle har gjort det! Da later man enten som ingenting, eller ler lett av det så det ikke blir for flaut.

Hvem ringer du til i et krisetilfelle?

Det kommer ann på krisen, men enten foreldre, eller ei god venninne.

Hva er dine 3 høyeste verdier?

Jeg som da har studert filosofi de siste ukene spør da hva menes med verdi? Pengeverdi? På den ene siden er familien og bilder mest verdt for meg, men samtidig har jeg også mobilen, et gullsmykke, og bankkortet.

Hva er din favoritt matrett?

Har perioder med hvor jeg har dilla på ulik matretter, men når jeg skal unne meg noe er en skikkelig biffrestaurant utrolig godt!

Hadde du klart deg uten mobilen din en uke?

Jeg tror man kan klare det om man må, men jeg håper jeg slipper det haha!

Hvem ville du gitt en klem akkurat nå?

Mamma og pappa siden jeg ikke har sett dem siden juleferien.

Hva provoserer deg?

Mennesker som ikke skjønner at det finnes to sider av en sak.

Hvem er du?

20-åring med mange drømmer og ambisjoner.

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger for to ulike grunner:
1) Jeg har bodd lenge i utlandet, og syns derfor bloggen er en flott måte å oppdatere venner og familie hjemme i Norge.
2) Jeg har alltid vært typen som elsker å dele livet mitt med andre, samtidig som jeg liker å skrive og ta bilder.

Jobber/studerer du?
Akkurat nå studerer jeg rett utenfor London, noe jeg trives veldig godt med! Jeg går nå andre året av en BA i Drama og teater ved Royal Holloway, University of London. Når jeg er hjemme i Norge jobber jeg i undertøysbutikk.

Hva er det neste målet ditt?

Neste målet mitt er å starte på essayene mine før påsken, så ferien slipper å bli ødelagt.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Jeg håper jeg har funnet meg en jobb jeg trives med, og har noen å dele livet med.

Har du barn/vil du ha barn?

Jeg har ikke barn, og skal jeg være ærlig på bloggen har jeg aldri vært en av de som alltid har drømt om barn og elsket å passe på unger. Jeg ønsker meg nok barn en gang i fremtiden, men det er ikke noe jeg hittil har tenkt på.

Hvordan er drømmemannen/damen for deg?
Drømmemannen er en som har egne meninger og ikke alltid sier; du bestemmer. En lat mann passer ikke meg, jeg trenger en med ambisjoner, og som er reiseglad. Ellers er høy, mørk, kjekk og stram alltid bra :D

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?
Utseende eller personlighet? Utseende må det nok været håret mitt, og personlighet er at jeg aldri gir opp.

Hvem står deg nærmest?
Det må vel være foreldre eller ei god venninne som kjenner meg best.

Hva er målet ditt akkurat nå?

Akkurat nå er det å lese ferdig en artikkel til i morgen før sengekanten venter.

Hvis du kunne reist og hjulpet dyr eller mennesker i nød, hadde du gjort det?

Ja, det hadde jeg.

Hvis det er én ting i livet du kunne forandret på eller gjort på nytt, hva skulle det vært?

Jeg tenker at man ikke skal forandre på fortid, fordi fortiden har gjort deg til den du er. Men det er situasjoner jeg ønsket at jeg kunne håndtert bedre.

Hvilke 5 ting ville du pakket i kofferten om du fikk beskjed om å reise i dag, men ikke visste hvor?

Pass, lommebok, kamera, toalettmappe, og mobil.

Hva er ditt beste ferieminne?

Det er mange! USA minnene må vel være de beste, fra svømme med delfiner, til grand canyon og Las Vegas.

Skriv 3 positive og 3 negative ting ved deg selv.

Positive: glad, ansvarlig, kreativ
Negative: ubesluttsom til tider, i det siste har jeg vært dårlig til å planlegge/prioritere tid, også kan jeg ikke lage mat.

Hvis du fikk 1 million kroner som du skulle donert bort til et valgfritt formål, hvem skulle du donert pengene til og hvorfor?

Alle tenker vel først at man bør hjelpe de i nød, men jeg skulle gjerne ønsket å bruke noe av pengene på kultur.

Hvis du måtte bli en toppidrettsutøver, hvilken idrett/sport hadde du valgt?

Ikke at jeg noengang har vært egnet for sport (!), men det måtte blitt fotball. (Teller dans for det hadde jo absolutt vært best?!)

Hvis du skulle levd som en kjendis for en dag, hvilken kjendis hadde du valgt og hvorfor?

Denne var vanskelig.. Kanskje en kjendis som gjør mye forskjellig? Tyra Banks? Beyoncè?

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Ett skritt nærmere til å finne min plass i livet.

Hva hadde gjort deg lykkelig akkurat nå?

Besøk fra Norge.

Hva er drømmejobben din?

Vil si jeg fortsatt er på leting etter drømmejobben, men noe jeg kunne tenkt meg er regi i teater eller tv.

Hva eller hvem inspirerer deg akkurat nå?

Serier jeg ser på nå inspirerer meg til å blogge.

Hvorfor startet du å blogge?

Jeg trengte et sted hvor jeg kunne slippe ut litt kreativitet og meninger, samtidig som å dele livet mitt med interesserte.

SAMSUNG CSC

Leser du mange blogger fast hver dag?

Jeg har faktisk ikke tid i hverdagen til å lese blogger hver dag, men et par av bloggene jeg har nevnt tidligere titter jeg innom hver uke.

Hvis du kunne velge et sted du ville dratt til i hele verden og vært en måned?

Italia eller Australia.

Hva er en god venn for deg?

En som tar seg tid til å sende en melding til deg når du bor i utlandet haha. Og som ikke glemmer deg etter å ha fått kjæreste. To store tester jeg har lært mye av.

Hva er en dårlig venn for deg?

Du kan jo tenke deg resultatet av svarene over.

Har du noen kjæledyr?

Jeg har hatt marsvin, og hund da jeg bodde i Texas ett år, men har ingen nå.

Hvordan ser en typisk lørdag ut for deg?

Det varierer som student! Noen lørdager har du helt fri og tar turen inn til London, andre lørdager sitter du på biblioteket og jobber hele dagen.

Beskriv tre ting som gjør en blogg interessant for deg?

Kvalitet på bilder er viktig, blir ofte inspirert av gode bilder. Jeg liker bloggere som tør å være ærlige og ta opp tabu i samfunnet. Til slutt handler det jo litt om hva du interesserer deg for, og om bloggen skriver om dette.

Nevn en ting du ikke kunne levd uten.

Musikk.

Blogg eller instagram?

Bruker mye instagram når jeg er travel, men liker kanskje best blogg.

Har du noen mål for 2016?

Se nyttårforsett her!

Hvem ser du opp til?

Mamma og pappa.

Hvis du kunne dra på ferie hvor som helst, hvor hadde du dratt da?

Italia.

Har du noensinne vært forelsket?

Har i alle fall vært veldig betatt av et par gutter, men siden det aldri utviklet seg vet jeg ikke om jeg virkelig var forelsket i dem.

Nettbrett eller pc?

Pc.

Hvem er din celebrity crush?

Mange! haha.. Akkurat nå ser jeg på Revenge og da er jeg over heels for Josh Boman!

Da jeg har blitt nominert av så mange tenkte jeg at de elleve nye bloggerne kan få velge hvilke av sprøsmålene ovenfor de ønsker å svare på (elleve spørsmål)! De neste nominerte bloggerne er:

http://friidaaa.blogg.no/
http://linebmelbye.blogg.no/
http://karolinestensrud.blogg.no/
http://emmamizolsen.blogg.no/
http://isabelmartinez.blogg.no/
http://tildemah.blogg.no/
http://emiliebrox.blogg.no/
http://alexandraflaa.blogg.no/
http://elinenordli.blogg.no/
http://tvv.blogg.no/
http://mementomorii.blogg.no/

Her er reglene:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk den for nominasjonen.
2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.
3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.
4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.
5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen

#blogg #hverdag #nominert #liebster #spørsmål #svar #personlig #bloggere #lesere

  • 08.03.2016, 13:58

London Student Drama Festival


Først må jeg bare si gratulerer med kvinnedagen!

Har gledet meg utrolig mye i dag til å fortelle dere om hva jeg har holdt på med i det siste, og spesielt hva som skjedde på søndag. Denne våren har jeg vært så heldig og fått representert Royal Holloway i London Student Drama Festival. Kort og godt er dette en mulighet for studenter til å vise fram egne produserte stykker foran profesjonelle innen industrien, og en fantastisk erfaring for cv.

Jeg har da vært regissør for dette stykket, og på søndag viste vi det for første gang i London. Jeg tror jeg aldri har sittet og holdt pusten så lenge som jeg gjorde da jeg sendte skuespillerne ut på scenen, men gud, så stolt jeg var da jeg hørte publikums applaus og latter! Det må være en av de beste følelsene i verden å se noe du selv har produsert bli vist på scenen. Kvelden ble heller ikke verre da vi klarte å komme oss til finalen! Finalen er neste søndag i et større teater og med flere profesjonelle dommere. Hard work does pay off.

Btw, i morgen blir Liebster award post lagt ut!
 #blogg #hverdag #student #regi #teater #drama #rhul #england #glad

  • 07.03.2016, 13:15

Tilbake på bloggen


I dag er det ikke bare starten på en ny uke, men også starten på en ny periode med aktiv blogging!

Det har vært spesielt to lange og strevsomme, men også lærerike og morsomme uker her i England. Akkurat nå føler jeg at det er ganske utrolig hvor mye jeg klarte å gjøre i løpet av to uker med minimalt timer søvn. Jeg har hovedsaklig hatt premiere på to show jeg har vært involvert i (regi og dramaturg), og ellers prøvd å ikke henge langt bak med studier.

I dag er det tre uker igjen i England, før jeg skal hjem og ha påskeferie (og et par essay wohoo...). De siste ukene her skal nytes da jeg endelig har tid til å fokusere på litt andre ting enn hva jeg har gjort i det siste. Det skal bli godt med litt mer fritid.

Tenkte den beste måten å starte den nye bloggperioden er med en oppsummering av februar da jeg var borte meste av måneden. De neste innleggene denne uken blir en februaruke med litt oppsumering før vi er tilbake i present time. Jeg gleder meg spesielt til å fortelle dere om gårsdagen, som var en av de beste dagene jeg hatt i England!

Ønsker dere en god mandag!! Her skal solbrillene fram for i dag er det sooool :D

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #uke #mandag #student #england

  • 05.03.2016, 14:21

Countdown


Tilbake på bloggen og klar for å dele mer av livet mitt i England! Studielivet har tatt over all fritid de siste tre ukene, men endelig har det roet seg, og jeg kan ikke vente med å blogge aktivt igjen. Første post deles på mandag. Håper eldre og nye lesere vil finne tilbake til bloggen.

xxxx

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #tilbake #selfie #bilde #helg #aktiv #student #england

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits