• 28.01.2017, 00:10

Crispy CalimariGod fredagskveld dere! Etter en fire dager med rehearsal er jeg glad for å endelig ha en helg igjen hvor jeg kan både slappe av og konsentrere meg om min egen bacheloroppgave. Jeg har hatt det veldig hyggelig med gruppen min denne uken da! Kort fortalt har vi en final performance som teller 50% ved siden av bacheloroppgaven. Vi har blitt satt sammen i ensembler og skal i løpet av ti uker produsere en forestilling. Hardt arbeid, men også veldig moro! I dag dro vi også på The Crown etter øvelse for å bli bedre kjent, og det var utrolig koselig. Også fikk jeg endelig hatt crispy calimari igjen da, LOVE!! Anyways, ønsker dere en riktig god helg ♥
 

SAMSUNG CSC

 • 25.01.2017, 21:10

Når man poster samme bilde flere gangerHey darlings ♥ Hjelp, så fort ukene går i England for tiden! Det er virkelig sant at det siste halvåret er det traveleste, mest slitsomme, men også beste semesteret. De to siste dagene har gått til rehearsal for vår final performance som teller 50% (bacheloroppgaven de resterende 50%), så vi ønsker alle at det skal bli en opptreden vi kan være stolte av.

Ellers. Overskriften. Jeg må innrømme at jeg ikke er noe fan av bloggere som bruker samme bilde over and over again. (Syns det ikke gjør noe hvis det er for å oppsummere måneden eller lignende selvfølgelig, da er det jo normalt å legge ut tidligere bilder) Tro meg, jeg legger sykt merke til det, spesielt med bloggene jeg leser hver uke! Men her gjør jeg det samme selv, og skal prøve å unnskylde meg med at bilde er redigert. La dette ut for to uker siden i mye større og farge, men syns det ble så fint i sort-hvitt at jeg måtte legge det ut en gang til da selfies på campus er det mest spennende av bilder jeg tar om dagen. Hva syns dere om bilder som blir brukt om og om igjen som om de er postet for første gang? Vi blogges snart igjen ♥
 

SAMSUNG CSC

 • 23.01.2017, 20:00

Søndagsfølelse på en mandag


SAMSUNG CSC

Er det faktisk mandag? Dette semesteret har jeg fri på mandager, og derfor kjenner jeg at det både er rart, men deilig, å ha en ekstra fridag. Man har jo langhelg hver uke! Derfor tok jeg meg god tid i morges med frokosten, for jeg visste at resten av dagen ville gå til studier. Man har nok ikke så mye fri som man først tror på fridager. Mye skal leses og skrives til bacheloroppgaven min, og det er veldig viktig for meg å sette av masse tid de neste to månedene til å bli fornøyd med den siste oppgaven jeg skal levere på universitetet. Tenk at jeg holder på med min siste oppgave!! Helt sykt.

Håper dere har hatt en fin start på uken ♥
Dere kan fortsatt kommentere på spørsmålsrunden, avsluttes fredag! Dere finner innlegget her

 • 18.01.2017, 23:20

Kylie Jenner Liquid Lipstick


SAMSUNG CSC


På tide å vise frem min nye klare favoritt i sminkepungen! Jeg har hatt lyst til å prøve Kylie Jenner's Liquid Lipsticks i lang tid nå, så dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk dette settet av venninnene mine til bursdagen min! Nå har jeg hatt på meg lipsticken i fire dager, og jeg absolutt elsker den. Den er superlett og ta på, lukter kjempegodt, og sitter godt og lenge (du må nok ta på litt på midten av leppene etter du har spist, men det tenker jeg er likt for alle leppestifter jeg har prøvd). Jeg fikk fargen som heter Candy, og den passer perfekt til hverdagen. Jeg vet allerede at jeg kommer til å kjøpe flere av disse, så anbefaling til alle lesere!

Forresten, jeg må bare få ut dette. Det tok EVIGHETER og ta bildet jeg har endt opp med i innlegget. Det mest irriterende med å bo i England er at jeg ikke har et fint marmorbord som hjemme til å ta bilder. Her i England er alt tre og brunt, og den eneste lyse plassen jeg kunne finne var den lille vinduskarmen min... Så jeg beklager at kvaliteten ikke er like bra som vanlig, men tenkte til slutt at det var viktigere å poste innlegget enn å drite i det. Jeg ville jo så gjerne vise hva jeg har fått! Vi blogges mer til helgen ♥

 • 18.01.2017, 00:40

Lite søvn, men i alle fall sosialGod kveld ♥ Dagen i dag har vært ganske lang, mest fordi jeg var ute i går haha.. Til tross for søvnmangel hadde jeg det veldig hyggelig da! For de som ikke vet er jeg en del av Nordic Society på universitetet, og i går hadde vi en pub crawl før vi dro ut på campus. Da det er mye press siste halvåret av bachelorgraden var det godt å kunne gå ut med venninner og tenke på helt andre ting, spesielt siden jeg ikke går ut så ofte som jeg gjorde første året. Men det er nok bare en naturlig forandring at man mer og mer prioriterer studiene. I tillegg har jeg jo festet ute på de samme stedene i to og et halvt år, så grense på hvor morsomt det er å henge på samme sted hver gang haha. Anyways, håper dere har hatt en fin tirsdag. I morgen får dere litt Kylie Jenner på bloggen!

 

 • 16.01.2017, 14:00

Follow


God mandag dere! Tenkte å starte uken med å vise til andre sosiale medier jeg bruker ved siden av bloggen. Jeg vet selv at jeg syns det er gøy å følge mine favorittbloggere på instagram og snap, så her er mine brukere om dere ønsker å følge meg:


♥   Instagram: rebeccablogg LINK   ♥
♥   Snapchat: rebeccakh95   ♥


 

♥   Facebook-side: Rebecca Hasselgard LINK   ♥


 

Håper dere har hatt en fin start på uken så langt! Selv er planen å lese til bacheloroppgave de neste timene før jeg skal gjøre meg klar for en kveld ute med mine norske venninner i England! Siden jeg var syk forrige uke er det første gang dette semesteret jeg går ut, så det skal bli hyggelig. (Og ja, her i England er de store dagene å gå ut mandag, onsdag, og fredag) Vi blogges mer i morgen, eller kanskje vi snappes i kveld? Uanett snappen ovenfor hinter om morgendagens innlegg. Vi blogges!

 

 • 15.01.2017, 15:00

VinterfavoritterSå utrolig deilig det har vært å ha fri i helgen! I går satt jeg hele dagen hjemme i stuen. Jeg leste ferdig en bok til bacheloroppgaven. Jeg så et par episoder av Once Upon a Time. Jeg lagde god middag med venninner. Jeg ryddet rommet. Jeg hadde rett og slett tid til å gjøre ting jeg både hadde lyst til, og hadde ventet på å få unnagjort. Og det er så deilig å legge seg på kvelden da og føle at man både har fått vært produktiv og kost seg. I dag forbreder jeg meg til en workshop jeg skal ha med noen skuespillere. Jeg regisserer nemlig en tv-serie på campus, så det blir veldig spennende framover og se hvordan det går! Ellers tenker jeg kvelden blir rolig og jeg skal få lest ferdig Det Nye som jeg hadde med over fra Norge. Forresten, nedenfor ser dere også noen av månedens favorittsminke. Spesielt dilla på min mørke NYX Liquid, passer godt til vintersesongen. Håper dere alle har en riktig god helg! 
 

SAMSUNG CSC

 • 12.01.2017, 10:50

Morning SelfieGod formiddag dere! Jeg hadde dessverre en mindre god morgen i dag da elektriker og landlord plutselig kommer bankende på døren og forteller de skal være i huset vårt sånn tre timer og slå av all elektrisitet for å sjekke at alt fungerer. Hallo? Kunne fått beskjed litt tidligere om dette?! Så nå sitter jeg litt småklein på rommet, vet de skal komme opp men ikke når. Vurderer å ta mathandlingen litt tidligere enn planlagt.. Anyways, studier startet i går, og jeg syns det egentlig går helt fint! Eneste med dette semesteret er at jeg må jobbe mye selvstendig med bacheloroppgave, så må huske på å sette av nok tid til den i hverdagen. Ellers skjer det lite spennende, forhåpentligvis er jeg frisk som en fisk snart, og da blir det en liten shoppingtur til Windsor! Ønsker dere en fin torsdag ♥
 

 • 10.01.2017, 23:30

Macbook


SAMSUNG CSC


God kveld ♥ Ser noen gjettet riktig i forrige innlegg når jeg spurte om dere så noe nytt på pulten. Jeg har nemlig kjøpt meg min alle første Macbook!! Var virkelig på tide syns nå jeg. Så nå holder jeg på å lære meg opp på den nye pc'en, fortsatt litt uvant, men jeg kommer meg. Også er den rose gold og da dere! I'm in love. I morgen starter studiene igjen for alvor, føler meg ikke helt klar for det, men hvem blir vel egentlig helt klar? Nattinatt ♥

 • 09.01.2017, 21:15

Tung start på åretEtter en liten pause fra bloggen er jeg tilbake! 2017 startet litt annerledes enn jeg hadde tenkt da jeg ble syk rett etter bursdagen min, og ble sengeliggende dagene før jeg skulle tilbake til England. Derfor gikk ikke essayet jeg skulle skrive helt som planlagt, så denne helgen har jeg jobbet panisk for å få det ferdig til innlevering i dag! Heldigvis gikk det akkurat, og jeg kan nå endelig ha en kveld kun bestående av tv-serier i sengen. I kveld er det flere som skal ut siden det er første dag av semesteret, men jeg skjønte fort at i dag må jeg ta vare på meg da det å levere essayet på campus var som å bestige Kilimanjaro! Jeg er nok ganske slått ut etter forkjølelsen, så å gå ut får vente til helgen tror jeg. Ønsker dere alle en riktig fin kveld! Ser dere forresten hva jeg har kjøpt meg?
 

SAMSUNG CSC

 • 02.01.2017, 23:35

22 årSlår aldri feil å starte et nytt år med bursdagsfeiring!! Dagen har blitt tilbragt med verdens flotteste familie, og jeg legger meg nå med et stort smil om munnen. Så heldig jeg er som har så gode mennesker rundt meg. I dag husket jeg bare å ta ett bilde, men jeg vil si at det beskriver godt hvordan dagen har vært.  

Vi blogges mer fra 9.januar, da har jeg nemlig levert et essay som har halvveis ødelagt denne juleferien!
 

 • 01.01.2017, 21:30

Happy New Year
Velkommen tilbake til bloggen! Det er nå blitt 2017, og jeg har aldri før vært så klar til å starte et nytt år. Til tross for mange fine minner i løpet av 2016 var den siste måneden en veldig tung tid for meg. Studiestress, fremtidspress, og gutter gjorde desember en lang måned. Jeg hadde det rett og slett ikke så bra. Men så fort jeg fikk snakket ut om det og aksepterte det, klarte jeg å se framover og skritt for skritt få slutt på alle tingene som gjorde det vanskelig. Nå har jeg fått litt tid for meg selv og med en støttende familie, og er endelig tilbake, forhåpentligvis bedre enn noensinne, og jeg ser fram til å legge ut forhåpentligvis interessante, inspirerende og gode innlegg til dere gjennom hele 2017.

Som mange andre har jeg noen ønsker, håp og mål for 2017. Selv om du kan gjøre en forandring når som helst, er likevel den siste dagen i året en dag hvor du kjenner et spark i rumpa, og kanskje er litt ekstra motivert til å gjøre livet litt bedre enn det allerede er.

Jeg vil være fornøyd med med selv
Jeg ønsker å gå inn i det nye året med en enda mer positiv innstilling til livet, mennesker, studier, og egentlig alt. Jeg ønsker å stole mer på mine avgjørelser og meninger, og høre på magefølelsen, for den har vist seg å være riktig. Jeg vil slutte å sammelikne meg med andre og konsentrere meg om hvordan jeg kan få frem den beste utgaven av meg selv.

Alt handler om balanse
Jeg ønsker å balansere skolearbeid og det sosiale bedre i år. I 2016 følte jeg ofte at jeg ikke klarte å hygge meg fordi jeg alltid tenkte på alt jeg egentlig måtte få unnagjort. Jeg ønsker å bli flinkere til å gjøre hverdagen litt mer spennende. Det kan være alt fra å finne en ny oppskrift, prøve en ny leppestift osv. Jeg ønsker å sette av god tid til både studier, jobb og venner, og passe på at jeg ikke sliter ut meg selv fullstendig fordi jeg feilprioriterer.

Planlegge tidiligere
Det var mange ting jeg sa nei til i 2016 eller ikke gadd å gjøre fordi det kom så fort på. I år ønsker jeg å bli flinkere til å planlegge litt fremover slik at man ikke dropper ting fordi det er stress.

Huske på de basic behovene
Dere aner ikke hvor mange ganger jeg tenker at jeg må få kontroll over søvnrutinen min. Så hvorfor har jeg ikke klart å gjort det? I 2017 ønsker jeg å være streng mot meg selv da jeg vet det er for det beste. En annen ting jeg også ofte tenker på er at jeg burde drikke mer vann og få mer luft.

Håper alle hadde en superduper nyttårsfeiring i går!

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits