• 26.01.2016, 14:13

Polaroid Love


Endelig har jeg fått hengt opp noen bilder på veggen!

Etter å ha i høst fått kommentarer på at rommet mitt ser ut som et hotellrom fordi veggene har vært nakne, har jeg nå klart å bruke litt tid til å fylle i alle fall en av veggene med noen minner. Jeg syns jo selvfølgelig det er koselig med bilder, og spesielt etter jeg fikk polaroid printer til jul, gleder jeg meg til å til slutt få en stor vegg med mange bilder.

Hva skjer ellers om dagen? Jeg har faktisk fri på tirsdager (hurra!), så i dag bruker jeg tiden i sofaen til å lese det jeg må for uken, og få oversikt over alle ting jeg må gjøre. Det er ellers en ganske vanlig uke her i England. Forelesninger og lesing hver dag, teaterøvelser på kvelden, og sosiale arrangementer når tiden strekker til. En ting er sikkert, og det er at jeg trives utrolig godt i England. Det gjør meg trist å tenke at jeg allerede er halvveis med bacheloren og skal etterhvert hjem til Norge, men desto bedre grunn til å virkelig nyte hver eneste dag her.

Ønsker dere en fin tirsdag alle sammen!

xxxx

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #bilder #minner #england #student

 • 25.01.2016, 11:57

Sunday Roast


God morgen!

En ny uke er i gang, og jeg føler meg både klar og forberedt. Spesielt etter denne helgen hvor jeg fikk masse søvn og hadde nok tid til både studier og slappe av foran tv'en. I går kveld hadde vi i tillegg en fantastisk god middag! Så heldig jeg er som har venner som kan lage mat (fordi de som kjenner meg vet at jeg ikke kan..!)

Denne morgenen ble jeg også i ekstra godt humør når jeg så ut av vinduet og skjønte at det er solbrillevær. Jeg må innrømme at jeg er utrolig glad for å slippe mange kuldegrader og snø i Norge. Været i England minner mer om mars, og det kan det gjerne fortsette med for min del!

Ønsker alle en fin uke, så blogges vi!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #uke #mat #middag #vær #solbriller #vår #student #england

 • 21.01.2016, 20:45

Ønsker å blogge


Jeg ønsker å blogge. Jeg ønsker å ha en bra blogg. Men en bra blogg trenger tid. Og jeg har ikke tid. Hvordan kan egentlig studenter på min alder ha tid til å blogge? Jeg studerer en grad, jobber, og prøver ellers å skaffe meg så mye som mulig erfaring på cv'en slik at jeg kan ha muligheten til å jobbe med det jeg ønsker i fremtiden. Jeg kan ikke bare ta meg fri og blogge hele dagen, selv om jeg gjerne skulle gjort det noen ganger. Det er ikke realistisk.

Og likevel gir jeg ikke opp. Jeg elsker å blogge, og selv om jeg ikke klarer å være så aktiv som jeg ønsker, trenger jeg å ha et sted hvor jeg kan dele tanker, ideer, og min hverdag. Jeg trenger det. Og jeg kommer ikke til å stoppe med det første. Det går bare ikke.

#blogg #hverdag #tanker #selfie

 • 19.01.2016, 11:55

Because it makes my day


Noen ganger er det godt å vite at du ikke er den eneste som sliter haha.. Disse fikk meg i alle fall i godt humør denne morgenen!

 

Resten av dagen er jeg busy busy med møter, studier, og rehearsal. Håper dere har en god tirdag!

#blogg #hverdag #weheartit #bilder #moro

 • 18.01.2016, 10:51

Hvilken skal jeg kjøpe?


Denne uken starter jeg med et spørsmål til dere fine lesere!

Jeg har alltid vært utrolig glad i øyenskygger, og betaler som regel noen ekstra kroner for god kvalitet. I flere år har jeg brukt Too Faced sin naturlige palett, og jeg har vært utrolig fornøyd med den! Selv om jeg kunne ha kjøpt den samme igjen kjenner jeg likevel at det er gøy med noe nytt, og da har jeg funnet Smashbox sine paletter som bare er helt fantastiske. Under ser dere en travel size palett med åtte av fargene til den store pakken som har 14 farger.

Så kommer det store spørsmålet; Hvilken skal jeg kjøpe? Hvilken ville dere valgt?

 

Smashbox Full Exposure PaletteSmashbox Travel Size Full Exposure Palette #blogg #hverdag #kjøp #sminke #smashbox #spørsmål

 • 16.01.2016, 22:27

BBC Studio Tour


God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super dag i London, og ser igjennom bilder på pc'en. Jeg og Thea dro i dag på BBC Studio Tour, noe som var utrolig moro. Vi fikk blant annet være i tv-studio, prøve oss som news reporters, og spille inn radio drama. Det var interessant å høre om de ulike jobbene, og jeg fant virkelig ut hva jeg kunne tenkt meg å gjøre om det er noe slikt som dette jeg ønsker å drive med videre. Tror det ikke er så mye mer å si, så her er noen bilder fra turen. Vi hadde det i alle fall utrolig hyggelig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #student #media #london #studio #bbc #tv

 • 15.01.2016, 18:40

Har jeg bare vært her en uke?


Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg! Gikk ikke akkurat som planen å blogge aktivt i 2016, men jeg kan da fortsatt starte på nytt?

Det er utrolig at jeg kom forrige lørdag, så mye som jeg har gjort siden da. Siden mandag har jeg levert inn to essays, hatt forelesninger, og fått oversikt over nye fag denne våren. Hver kveld har jeg også ledet auditions for hovedproduksjonen vår på campus, og om jeg har orket, har jeg vært ute og danset på kvelden. Så jeg har gjort mye spennende, men merker også i dag hvor sliten jeg er etter en hektisk uke. I kveld er første kvelden hvor jeg kun skal slappe av i stua foran tv'en (hurra!), og glede meg til i morgen. Da skal jeg nemlig til London på BBC Studio Tour! En dag i London er en bra dag :D

Ønsker dere en riktig god helg!

SU Night Guilty Pleasures

#blogg #hverdag #uni #student #england #fag #skole #London #tv #auditions #teater

 • 11.01.2016, 18:16

So it begins


Tenk at i dag har jeg levert essayene mine!!

Det er så utrolig godt å etter to måneder legge fra meg alle papirer som har med innleveringene å gjøre. og kunne fokusere på to helt nye fag som jeg starter med senere denne uken. I dag hadde jeg mitt første seminar etter ferien, noe som gikk veldig greit. Det føles egentlig ganske bra å starte opp igjen, og det er utrolig hyggelig å være tilbake og være med housemates. Ellers starter auditions i kveld til hovedproduksjonen på campus, og siden jeg er production liaison trenger jeg å være tilstede for å se at alt går smoothly. På morgenen fikk jeg også fått fylt kjøleskapet med mat, så nå er jeg rett og slett en veldig glad student.

Ønsker dere en god uke!

SAMSUNG CSC#blogg #hverdag #mat #student #england #essay

 • 09.01.2016, 14:09

Someone has arrived


Jeg er tilbake i England! Selv om det alltid er litt rart å reise fra Norge, var det på mange måter godt å komme hjem til huset her i Englefield Green også, det er jo hjemmet mitt det også. Det beste overraskelsen jeg fikk i dag var da jeg gikk ut av flyplassen. 11 varmegrader!! Etter å ha dratt til Gardermoen på morgenen i mange kuldegrader var jo dette noe av det beste jeg kunne bli møtt med! De sier varmegradene skal holde seg til neste uke før det blir litt kaldere, så da skal jeg virkelig nyte denne uken med mild temperatur. Ellers har jeg fortsatt essay å levere på mandag, så det er det jeg kommer til å sitte med i hele dag (i alle fall så lenge jeg holder meg våken, jeg som sto opp 04.00 i dag), men jeg gleder meg til å starte opp igjen og oppleve nye ting som student i England. Så må dere ha det bra der hjemme i Norge og ikke fryse ihjel!

 #blogg #hverdag #helg #reise #student #norge #england #fly #kaldt #vær

 • 08.01.2016, 23:40

Pakket og klart


God kveld dere!

Ble et litt sent innlegg i dag, siste dagen min i Norge har vært utrolig travel! På mandag er det min tur til å starte studiene igjen etter ferien, så i morgen (04.00 om morgenen!!!!) setter jeg meg på fly tilbake til hjemmet mitt i England. Det skal bli godt å komme tilbake, samtidig som jeg har satt pris på dagene hjemme med familie og venner.

Håper dere har hatt en fin fredag, og god helg til dere alle!

Vi blogges igjen fra England, imens kan dere se den gode maten jeg har kost meg med i dag. Kommer til å savne norsk mat helt sykt! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 #blogg #helg #england #reise #studie #student #fly

 • 07.01.2016, 09:55

Essay essay essay


I dag må det nok være den første kjipe dagen i 2016 hvor jeg må sitte foran pc'en og prøve å få skrevet 3000 ord. jeg har nemlig to essay i ferien på 3000 ord hver, noe som ikke er så veldig gøy kan du si.. Jeg irriterer meg over at det tar fra tiden hvor jeg kunne sett venner jeg aldri ser fordi jeg er i England, og det er generelt vanskelig å finne motivasjonen i ferien når det finnes så mange distraksjoner!

Ønsker dere uansett alle en fin dag, la oss alle komme oss gjennom det vi må!

 SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #studier #england #student #essay #skrive

 • 05.01.2016, 21:43

Slik blir jeg klar for det nye året


I samarbeid med Rabble. De har rabattkoder til flere gode butikker og absolutt verdt å sjekke ut.

Hei dere!

Før nyttår la jeg ut noen nyttårsforsett for 2016, og nå er det jo på tide å komme i gang! Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte, og da er det fint å lete etter litt inspirasjon. Disse butikkene har hjulpet stort på motivasjonen min, så mye fint som de har til det nye året. Ta en titt og se om dere også blir inspirert!

Trening: Denne våren ønsker jeg å komme tilbake til treningsrutinen som jeg hadde våren 2015. Jeg savner å føle meg bra, så nå skal jeg tilbake på treningssenteret og bli fornøyd igjen med å stå foran speilet. Det er alltid kjekt med en liten push til å starte med trening etter nyttår, og da syns jeg det å investere i noe nytt treningstøy er en fin motivasjon. Det er utrolig mye fint å finne på nettet, og det å føle seg litt fresh når man trener hjelper på selvtilliten. Sjekk ut disse settene fra Keepfit.

Drop of Mindfulness ICY HER // Casall Vision tights HER // Drop of Mindfulness HUSKY HALTER HER // Puma WT PWRSHAPE Tight HER
 

 Studier: Denne våren ønsker jeg å bli flinkere til å ha kontroll over alle papirene mine. Derfor skal jeg kjøpe noen små ting som hjelper meg til akkurat dette. Disse lure tingene fant jeg hos Adlibris.


Heftemasse PRITT Multi Tac HER // Plastbinders LAUREL HER // Index POST-IT HER // Sanderson 3-pakk notatbøker HER

 

Unn deg noe: Til slutt finnes det ikke noe bedre enn å starte et nytt semester med å vise fram noe nytt man har kjøpt til garderoben! Nå er det jo salg også, så det er sjanser for å gjøre stor kupp! Her er mine favoritter fra Nelly, de har altfor mye fint!!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

 

#blogg #hverdag #rabble #rabattkoder #ønsker #nelly #klær #studier #trening #motivasjon #inspirasjon

 • 05.01.2016, 11:12

Du visste kanskje ikke at jeg: ...


Jeg gleder meg til: nye opplevelser og minner i 2016.

Trening er: gøy når man har tid til en rutine i hverdagen.

Politikk er: noe jeg ønsket at jeg var mer interessert i.

Kjærlighet er: noe jeg alltid har drømt om, og håper på å finne.

Det første jeg gjør om morgenen er: å tenke gjennom om jeg bør stå opp eller om jeg kan ligge ti minutter til.

Om natta: får jeg de aller beste kreative ideene, og ofte trenger jeg å skrive ned ting på mobilen så jeg skal huske det neste dag.

Jeg brenner for: å få fram historier mennesker har å fortelle.

Om fem år har jeg: forhåpentligvis funnet meg en jobb som jeg trives i, og har en spennende hverdag.

Om ti år har jeg: funnet plassen min i livet.

Når jeg skal pynte meg: er det utrolig hvor lang tid jeg klarer å bruke før jeg er ferdig.

Å lyve er: ikke bra, men det er lov til å la være å si noe av høflighet.

Du visste kanskje ikke at jeg: har vært med på en tv-serie på NRK.

Sminke er: noe jeg syns er utrolig gøy. Jeg liker å se på sminke i butikken, prøve ut nye øyenskygger, og føle meg fin.

I vesken har jeg: leppomade, lipliner, lommebok, mobil, nøkler, penn, håndkrem. Har også ofte paraply eller solbriller med tanke på værmelding.

Denne våren skal jeg unne meg: nå har jeg allerede unnet meg en Michael Kors veske rett før jul, slik at jeg ikke skal bruke så mye penger de første månedene, men jeg håper på å unne meg en shoppingtur i Windsor neste uke før det harde skolearbeidet kommer.

La meg gjerne vite hvis dere liker slike innlegg som dette!

 #blogg #hverdag #meg #personlighet #råd #tanker #spørsmål #svar

 

 • 04.01.2016, 11:33

Mål for uken


Hei på dere!

Da er det mandag og jeg vet at mange har begynt på skolen igjen.Jeg har heldigvis noen dager til fri, men samtidig ikke, for jeg har to essay å skrive til neste mandag... Menmen, får prøve å ha tid til både litt kos og jobb. I fjor hadde jeg ingen innlegg med mål for uken, men akkurat denne uken har jeg litt ting å gjøre så tenkte jo at jeg kunne skrive dem ned sånn at jeg faktisk selv får oversikt!

- Skrive ferdig to essay før søndag
- Dra til Oslo å kjøpe det jeg trenger å ha med meg til England
- Pakke kofferten praktisk, jo mindre jeg tar med tilbake, jo bedre!
- Få sett farmor og et par venner før jeg drar
- Bestille mat fra Tesco så jeg har mat i huset når jeg kommer til England på lørdag

Ønsker alle som er på skolen en fin første dag etter ferien!

SAMSUNG CSC

#blogg #hverdag #mandag #skole #fri #essay #jobb #mål #planlegging

 • 03.01.2016, 21:56

Endelig min


Jeg har sett på deg så mange ganger på nettet. På flyplassen. I butikken. Og nå er du endelig på rommet mitt. Min egen Polaroid Zip Printer!!

Først vil jeg takke for all bursdagshilsener i går, det var jo ikke annet enn utrolig koselig! Dagen i går ble veldig bra, jeg gikk ut med familien og spiste, så på film og spiste sjokoladekake. Kan jo ikke bli bedre! Også fikk jeg jo noe jeg har ønsket meg veldig lenge; en Polaroid printer. Så utrolig glad jeg ble da jeg åpnet pakken. Og den er jo mindre enn jeg trodde, perfekt til å reise med! Så nå skal minner bli lagd i 2016 og bli printet ut til veggen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
#blogg #hverdag #gave #printer #polaroid #bilder #gave #bursdag #jul

 • 02.01.2016, 12:09

21 år


God morgen lesere!

I dag visste jeg allerede før jeg våknet at det kom til å bli en bra dag. Jeg har nemlig bursdag og fyller 21 år!! For meg har det vært det siste tallet jeg har ventet på å fylle. så nå er jeg glad og fornøyd, og gleder meg til å ha en chill dag før jeg skal ut å spise med familien.

Ønsker dere en tipptopp dag, det skal jeg ha!

 

#blogg #hverdag #helg #bursdag #glad

 • 01.01.2016, 12:58

Årets første inspo


Dere..
DET ER 2016!

Jeg har stått opp med godt humør og tenkte at jeg kunne starte hele året med mine nyeste hjerter hos WeHeartIt. Januar er en måned jeg gleder meg til hvert år, først og fremt kanskje fordi jeg har bursdag! I morgen fyller jeg 21 år, og det skal bli utrolig bra. I tillegg er det en måned hvor mange virker positive siden de går inn i et nytt år, og mennesker i godt humør er jo noe av det beste som finnes.

Ønsker dere en finfin dag og en flott start på det nye året!

#blogg #hverdag #2016 #bursdag #inspirasjon #collage

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits