• 18.08.2017, 16:25

kyliecosmetics


Endelig har alt fra kyliecosmetics kommet i posten! Bestilte for en god stund siden, men ble noe feil med eskene i posten, så nå sitter jeg faktisk utrolig nok igjen med mer enn jeg skulle! Jeg fikk min første Kylie Matte Lip Kit av to gode venninner til min forrige bursdag, og siden da har det vært vanskelig å finne noe bedre. Min første Candy K lip kit brukte jeg så å si hver dag i fem måneder før jeg begynte å skrape ut alt som var igjen, så i sommer ble jeg desperat etter å kjøpe nye fra USA. Nå har jeg fått Candy K, Koko K, og Maliboo, og jeg er superfornøyd! De lukter godt, enkle å ta på, og sitter bra hele dagen.

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg har seriøst brukt hele dagen på sofaen haha.. Startet 13 Reasons Why denne uken, og nå klarer jeg ikke å stoppe. Anyways, ønsker alle en super helg, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 • 17.08.2017, 14:20

Sniktitt på ny leilighet


Hei dere! I dag hadde jeg tenkt til å redigere vlog-tour av leilighet før jeg skulle på jobb, men siden jeg aldri har redigert på mac'en før, tar det litt lenger tid enn planlagt. Men ikke fortvil, den kommer snart! Syns en video gir mye bedre inntrykk av størrelsen og planløsning, men før det har jeg en liten sniktitt til dere av stuen.

Malin og jeg var på interiørshopping her om dagen og fant flere ting som passer supergodt i leiligheten vår! Begge har syntes det har vært viktig at det skal føles som begges hjem, og derfor ville vi kjøpe noe sammen som begge ville bli fornøyd med. Vi fant både litt pynt, putetrekk, lampe, og hyllen på veggen som vi syntes passet godt inn hos oss. Gleder meg til dere får se resten! Ønsker dere en fin torsdag, vi blogges ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 • 16.08.2017, 23:35

Første dag på ny jobb


Så ble det et sent innlegg igjen! Må virkelig bli bedre på å oppdatere dere fortere, men dagene flyr jo forbi når man starter ny jobb! Anyways, nå har jeg hatt to dager med opplæring på Oslo City, og jeg syns det faktisk går veldig bra! Det er definitivt en stor fordel at jeg har jobbet i butikk fra før, for selv om kasse-systemet og slikt er litt annerledes, er jeg allerede vant med rutinene i en butikk som å legge inn varer, rydde og vaske, dagsoppgjør, osv. Likevel kjenner jeg i kveld at hodet har blitt proppet med en god del ny informasjon og, så det blir deilig å sove litt lengre i morgen. Jeg jobber forresten på WOW, så om noen er i Oslo-området er det superhyggelig å treffe dere lesere på senteret! Nå er det leggetid for meg, god natt til dere ♥

 • 15.08.2017, 12:00

Jeg føler meg så heldig


God formiddag! I dag ble jeg overrasket med frokost i stuen av min nye roomie, og det satt jeg så utrolig pris på! Selv om vi bare har bodd sammen i to dager har vi klaffet med en gang, og jeg føler allerede at vi har kjent hverandre lenge. Føler meg rett og slett utrolig heldig med at hun valgte meg til å bo med henne i denne flotte leiligheten!

I dag blir det en veldig spennende dag for jeg skal starte første jobbdag på Oslo City! Jeg ser for meg at det blir mye informasjon å ta inn i dag, men gleder meg til å få jobbe i en ny butikk og møte de andre ansatte. Så nå får jeg snart gjøre meg klar, så blogges vi i kveld om hvordan det gikk! Ha en fin tirsdag ♥
 

 • 13.08.2017, 17:50

Våknet opp på et nytt sted


I dag da jeg åpnet øynene ble jeg møtt av et stort og lyst rom. Etter noen sekunder skjønte jeg at dette faktisk er rommet jeg skal bo på det neste året. Og vet dere hva? Det føltes så sinnsykt godt å vite.

Dagen i dag har for det meste gått til å pakke ut og føle meg hjemme i den nye leiligheten. Jeg har også prøvd å filme en tour i leiligheten, så får prøve å redigere den i kveld til dere! Roomien min flyttet også inn igjen for noen timer siden, så hyggelig å være flere og chille resten av kvelden. Håper dere har en superfin søndag, og nyter fridagen ♥

SAMSUNG CSC

 • 12.08.2017, 08:50

I kveld skjer detGod morgen og god lørdag! I dag da jeg skal på jobb hele dagen før jeg offisielt flytter til ny leilighet i Oslo (!!!), passer det med litt inspirasjon tenker jeg. Jeg gleder meg helt vilt til å komme på plass i leiligheten og få ordnet rommet slik jeg vil ha det, og for tiden er jeg mye på nettet og leter etter fine møbler, bilder, og interiør å pynte rommet med. Så får vi se hvor langt studentpengene rekker haha.. Gleder meg veldig til å vise dere både rommet og hele leiligheten når alt er ferdig, kanskje en vlog tour?

 • 10.08.2017, 23:40

Tilbake fra hyttetur


God kveld! Dette ble et senere innlegg enn planlagt, men bedre sent enn aldri! Som mange fikk med seg i forrige innlegg tok jeg noen dager ferie på fjellet. Vi har en flott hytte ved Rondane som det er så utrolig godt å kunne besøke for å koble av fra hverdagen. Det er så deilig å gå turer i fjellet, samtidig som man har tid til å sette seg med en bok på hytta mens man griller pølser i peisen. Jeg trengte virkelig disse dagene til å samle opp energi, og føler meg nå klar for et par dager til på jobb før jeg offisielt flytter til Oslo!!! Det at jeg er hjemme betyr også wi-fi, så nå kommer innleggene tilbake med jevne mellomrom. Ønsker dere en finfin kveld, så blogges vi snart igjen ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

 • 05.08.2017, 09:05

6 timer


I sommer har jeg funnet ut at seks timer er det ideelle å jobbe. Når jeg jobber seks timer har jeg mulighet til å gjøre noe før eller etter jobb, og jeg har også energi nok. Så fort det blir åtte timer ender resten av dagen ofte i sofaen foran tv'en, og jeg kjenner meg mye trøttere og slappere. Gjør virkelig to timer så mye forskjell?

Vil påpeke at jeg snakker om butikkjobb hvor du står hele dagen og gir service, noe som du bruker mye energi på. I motsetning til klesbutikker som Cubus eller Bik Bok hvor man som oftest går og ser og prøver for seg selv, jobber jeg i privatbutikk hvor vi spesialiserer oss i kunderservice, og gir ofte kunder minst en halvtime hjelp med å finne undertøy og badetøy. Dette er veldig givende når man ser hvor glad alle blir for å føle seg bra i undertøy, men man gir også mye av seg selv og blir velig sliten. Så for meg personlig har jeg funnet ut at 6 is the lucky number. Nå har jeg jobbet 15-timers dager før i flere perioder, men da har jeg jobbet med teater-, eller tv-produksjoner som er drømmen å jobbe med, og da blir det liksom noe annet.

Anyways, i dag er jeg så glad for jeg har siste arbeidsdag før en uke ferie!! Jeg har hatt to uker på rad nå hvor jeg har jobbet seks dager i uken, og nesten alle 8-timers vakter, så jeg gleder meg utrolig mye til å ha noen dager på fjellet med familien, før jeg så endelig flytter til Oslo! Ønsker dere en fin lørdag, så blogges vi ♥ Siden jeg er på hytta med null wi-fi kommer jeg tilbake om et par dager!
 

 • 04.08.2017, 10:30

Jeg har fått nøkkel


Da var det gjort! Jeg har endelig fått vært tilbake i verdens fineste leilighet og fått overtatt nøkler og betalt depositum. Etter å ha bodd i England i et hus med en dusj som ikke fungerte og mugg på veggene er jeg så sinnsykt glad for å bo i en ren og moderne leilighet nær Oslo sentrum. Jeg er også takknemlig for at jeg kun skal bo med en person dette året, og jeg gleder meg til å tilbringe tid sammen så vi kan bli bedre kjent. De siste to årene har jeg bodd med fire andre jenter, og en ting har jeg sagt: aldri igjen!! Det er nesten umulig å matche så mange jenter uten av det blir problemer. Det blir ofte urettferdig når det gjelder rydding og vasking, og det er lettere å oppstå konflikter. Derfor er jeg veldig klar for å kun dele med en person!

Bilder av leiligheten og rommet mitt får dere se når jeg har fått flyttet litt ting dit. Kanskje jeg skulle hatt en vlog tour? Ønsker dere en nydelig fredag! Noen andre som flytter denne måneden?
 

 • 02.08.2017, 22:00

August


August tror jeg er en spennende måned for veldig mange. De fleste starter skole, studie eller kanskje ny jobb denne måneden, og på mange måter er vi alle i gang med et nytt kapittel. For meg har august vært en måned jeg har grugledet meg til veldig lenge, nettopp fordi det vil være en helt ny periode i livet mitt. Etter tre år med studier i England har det vært vanskelig å skulle venne seg til tanken om å flytte hjem til Norge. Jeg elsker å bo i utlandet mer enn noe annet, men etterhvert som ting har kommet på plass i Norge har jeg også sett frem til å starte en ny hverdag i hovedstaden.

Det er faktisk bare en uke til jeg flytter inn i ny leilighet i Oslo, og 15.august starter jeg med ny jobb på Oslo City! Jeg vet dette kommer til å bli et veldig annerledes år, men jeg gleder meg virkelig til en ny hverdag som balanserer jobb og studie, og jeg er veldig klar for et nytt rutinemønster i hverdagen. Ønsker dere alle en fantastisk start på høsten, la oss gjøre august til en superbra måned! 
 

Fem ting jeg vil bli flink på i august

♥  Huske å starte hver morgen med et stort glass vann  ♥

♥  Komme inn i en god døgnrytme hvor jeg har energi nok i hverdagen og ikke kaster bort dagene  ♥

♥  Lage en budsjettplan til mathandel hver uke  ♥

♥  Bli flinkere til å tegne øyenbryn  ♥

♥  Sette av tid til å lese pensum til nytt studie  ♥

Hva er deres mål for august?

 • 01.08.2017, 08:40

Jeg trenger en ny start


Kjære lesere, jeg er tilbake ♥

Det har helt ærlig vært en rar sommer for meg. Overgangen fra å flytte fra England etter å ha bodd og studert der i tre år til å flytte til en helt ny hverdag i hovedstaden har tatt tid å venne seg til. Men de siste par ukene har jeg følt meg ekstremt klar for en ny start, og jeg tror det er godt for meg med en forandring. Denne høsten blir ekstra spesiell, for det er første gang i livet etter 13 år med skolegang og 3 år på universitet hvor jeg kun skal ta et deltidsstudie, og det starter ikke før i november! Resten av tiden skal jeg bruke på å jobbe, og forhåpentligvis blogge og nyte livet litt. Etter en tøff start på 2017 ønsker jeg virkelig å snu året til noe bra, og jeg håper at en ny start i Oslo kan gjøre dette.

Jeg lovte å være tilbake på bloggen 1.august, og nå føler jeg meg klar til å dele en ny og spennende hverdag med dere, for første gang boende i Norge! Følg meg også gjerne på insta og snap for et nærmere innblikk i min nye hverdag:

♥  Instagram: rebeccablogg  ♥

♥  Snapchat: rebeccakh95  ♥


SAMSUNG CSC
 

 • 21.07.2017, 14:05

Jeg tar pause


De siste ukene har det vært stille på bloggen, og jeg burde egentlig tatt pause for en måned siden. Det skjer lite fordi jeg jobber hele tiden, samtidig som det skjer mye fordi jeg skal starte et helt nytt kapittel i Oslo til høsten, og prøver å få bolig, jobb og studie på plass. Jeg ønsker mye heller å komme tilbake som en god aktiv blogger som lesere kan følge hver dag i stedet for et sjeldent innlegg her og der. Derfor er jeg tilbake 1. august når det vil skje store og spennende forandringer i livet mitt! Til da ønsker jeg dere en superfin sommerferie ♥
 

SAMSUNG CSC

 • 02.07.2017, 23:30

Jeg fikk jobben!


Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg har fått jobb i Oslo!! Tenk at jeg fikk jobben etter mitt første jobbintervju. Endelig er planene om å flytte til Oslo realistiske. Med fast inntekt kan jeg endelig begynne å se på boliger, og jeg kan endelig drømme om livet i hovedstaden. Før jeg dro inn til Oslo med jobbsøknader var jeg kjempenervøs. Jeg visste hvor desperat jeg etter å bo der, og visste ikke hvor vanskelig det ville være å finne jobb i storbyen. Natten før så jeg får meg noen måneder med mange intervju, mange nei, men så et ja. Så skjedde dette!

Jeg husker faktisk at jeg slappet veldig av etter min første dag rundt med jobbsøknader. På fire timer leverte jeg rundt 40 søknader, og jeg fikk telefon fra flere. Enten hadde jeg veldig god timing, men uansett følte jeg meg trygg på at jeg ville finne en jobb uansett. Jeg hadde jo tross alt kun vært i Karl Johan og på Oslo City! Oslo har uendelige muligheter, en av grunnene til at jeg ønsker å bo der.

Nå ser jeg utrolig fram til høsten, selv om jeg fortsatt må finne bosted. Tror dere finn.no er best for å søke? Ønsker veldig å bo privat med folk i stedet for studentboliger hvor åtte deler kjøkken.

Ønsker dere en fin søndagskveld, og beklager for at jeg ikke er i bloggrutine om sommeren. Men noen nyheter er kanskje bedre enn full stopp?

Deler mitt gode humør om dagen med dere! Nattinatt ♥

SAMSUNG CSC
 

 • 24.06.2017, 22:45

Lately: snapchat


Oh my days, så glad jeg er for at jeg slipper å ha på alarm i morgen!! Denne uken har jeg jobbet 7-8 timer seks dager, og det har jeg merket på kroppen da jeg ikke har orket å legge noen planer på kvelden. Om jeg ikke har sovnet i sofaen har det blitt mest tv, og legge seg tidlig til neste jobbdag. Så nå er det deilig å endelig ha litt tid til å blogge i kveld.

Nå har jeg akkurat sett på vg lista, og det ble faktisk noen dance moves i stolen! Jeg elsker konserter, så alltid moro å se på, selv om jeg savner vg lista når de hadde mange flere artister fra utlandet. Men det er bra reklame for norske artister da.

Jeg har helt glemt å ta med meg kamera rundt denne uken da det ikke har skjedd så mye spennende, bortsett fra jobbintervju på fredag. Men snaps, det kan dere få!

Legg meg gjerne til for å følge tettere på livet mitt: rebeccakh95
 

  

  

  

 • 21.06.2017, 08:30

Sommerens favoritt i garderoben


God morgen ♥ Det har vært vanskelig å oppdatere dere ofte siden jeg har kommet hjem fra England, men dere skal vite jeg prøver så godt jeg kan! For tiden jobber jeg 7-8 timer seks dager i uken, så når jeg kommer hjem legger jeg meg langflat på sofaen og orker sjelden å gjøre noe ekstra. Men penger må til om jeg vil starte livet i Oslo på en bra måte. Nå har jeg faktisk fått sett på hybelen jeg skal låne av fetteren min, og jeg har fått jobbintervju i Oslo på fredag!! Så krysser virkelig fingrene for at alt skal gå bra, så bolig, jobb og studie kan være i boks til august.

I disse varme dager er jeg helt nødt til å gå med comfy og luftige kjoler, og denne her har blitt en stor favoritt de siste ukene! Beste er at den kan både brukes til hverdags, men også til å gå ut med om kveldene. Definitivt verdt hver eneste krone, og er selvfølgelig fra min favoritt butikk i England, River Island. Her har jeg handlet det meste av klærne mine de tre årene jeg har bodd i England, og alt er bare min stil. Vet de selger noe fra merket på Nelly! Hva er deres sommerfavoritt i garderoben?

Håper dere får en solrik dag, så blogges vi snart igjen ♥
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 • 18.06.2017, 20:20

Hvorfor kan jeg ikke bli i England?


Mange lurer på om jeg skal bli i England etter bachelorgraden min, og tro meg, jeg har virkelig prøvd å se alle muligheter, men jeg får nok dessverre ikke bodd her fordi:

♦ Jeg ønsker ikke å starte på master fordi 1) jeg vet ikke hva jeg vil spesialisere meg i ennå, og 2) det er dyrere enn en bachelor (190 000kr i året), noe jeg rett og slett ikke har råd til akkurat nå. Jeg kan se for meg å komme tilbake til England for en master, men da må jeg tjene opp penger først.

♦ Skulle jeg bodd her ville jeg hatt en jobb innenfor bransjen jeg ønsker å være i, noe som er veldig liten sannsynlighet å få. I tillegg er det rådyrt å bo i London, og skulle jeg fått jobb ville ikke det vært nok penger til å betalt leie. Å skulle alternativt hatt to jobber for å så vidt klare å bo i London er ikke et liv jeg ønsker meg akkurat nå.

Som dere skjønner er det største problemet økonomi. Jeg har allerede mye i lån etter tre år, og ser rett og slett ikke hvordan pengene kan gå opp ved å fortsette å bo her. Jeg syns det er ufattelig trist at penger skal stå i veien for et liv jeg ønsker meg, men slik er realiteten. Når det er sagt, flytter jeg til Oslo i august, og det tror jeg selvfølgelig kan bli veldig bra!

 • 15.06.2017, 20:30

Roma: Reiseguide


Jeg vil påstå at Roma er en by mange ønsker å dra til i løpet av livet. Siden jeg var der for noen uker siden ønsket jeg å lage en liten reiseguide til dere! Forhåpentligvis faller den i smak og kan kanskje komme til nytte i fremtiden. Det finnes selvfølgelig uendelige måter å oppleve Roma på, men denne guiden er lagd slik vi brukte dagene der. Selv om vi var der fem dager har jeg valgt å lagd en guide for tre dager da jeg mener dette er absolutt nok tid til å få med seg det viktigste å se første gang man er i Roma. Jeg har også øverst for hvert avsnitt skrevet navnene på stedene fra kartet vi fikk i Roma, så man kan lett finne frem om man skal dit. Håper dere liker guiden!
 

DAG 1: OPPLEV SENTRUM AV ROMA
PIAZZA DEL POPOLO - VILLA MEDICI - TRINITA DEI MONTI - FONTANA DI TREVI - PANTHEON - PIAZZA NAVONA

SAMSUNG CSC

Første dag er det alltid fint å bli kjent med byen du er kommet til. Jeg vil anbefale å finne hovedgaten Via Del Corso. Fra denne gaten er det korte avstander til flere turistplasser man må få med seg. På den ene siden av gaten finner man spansketrappene som man kan gå opp til et fantastisk utsikt over byen samt en veldig stor og fin park man kan nyte en is i. På denne siden finner man også Trevifontenen lengre sør.

På den andre siden av gaten finner man Pantheon, marked, og Piazza Navona som var et veldig kjekt restaurantstrøk. Til sammen kan man kanskje regne rundt 4-5 timer til å se disse stedene (+/- om man skal shoppe og spise innimellom). Veldig fin måte å gjøre seg kjent med byen.

Vi bodde på Residenza Roma, et lite hotell med kun seks rom. Vi trivdes veldig godt der med 10 minutter fra hovedgaten, 15 minutter fra spansketrappene, 20 minutter fra vatikanet, og 40 minutter fra Colosseum (gåavstander). Eneste vi ikke var fornøyd med var frokosten da vi ikke fikk velge hva vi ville spise, og det var bare en liten croissant. Ellers helt fint rom, og som sagt, veldig sentralt.
Roma er en by jeg vil anbefale å oppleve til fots, da det er fine gåavstander til det meste. Men for all del, husk masse vann og gode sko! Jeg er ekstremt glad for at vi var der i mai, for å gå i 26-30 varmegrader var allerede varmt, så vet ikke hvor langt vi hadde orket å gå hver dag med 30-40 varmegrader i juli.


 

DAG 2: ØSTKANTEN
COLOSSEUM - ARCO DI TITO - ARCO DI CONSTANTINO - VIA SACRA  - SANTA MARIA MAGGIORE

SAMSUNG CSC

Dag to valgte vi å bruke sør i byen (østsiden av elven) og oppleve Colosseum og antikkens Roma. Til denne turen hadde vi forhåndsbestilt en guidetur på tre timer, og vi angret ikke et sekund! Det var en veldig fin tur med god informasjon, og vi fikk tid nok til å ta bilder. Vi ble guidet gjennom Colosseum, Forum Romanum, opp til Palatinerhøyden, og til slutt gjennom Via Sacra. Sykt bra tur! Vi fikk også se Konstantinbuen. Etter å bli guide i tre timer har man resten av dagen til å oppleve mer av den sørlige delen i Roma. Man kan for eksempel gå ned til Piazza Cavalieri di Malta og se Peterskirken gjennom et nøkkelhull. En annen mulihget er å utforske østkanten av byen. For eksempel kan man gå nordover til Domus Aurera, Santa Maria Maggiore kirken, og operaen. Alle gater har noe å by på, og det er en fin opplevelse å gå rundt i Roma.

Det kan være helt ekstreme køer til de mest kjente turiststedene som Colloseum, Vatikanmuseumet, og Peterskirken. Anbefaler derfor på det sterkeste å kjøpe forhåndsbilletter på nettet så man slipper forbi køen. Vi gjorde det og angret ikke et sekund når vi så de lange rekkene med køer i stekende sol!
Er du på utskikk etter en shoppingtur er nok ikke Roma destinasjonen. Roma er en opplevelsesby, og vi selv syns det var lite butikker der, til og med i hovedgaten. Prisene er også helt ekstreme, jeg fant blant annet sminkemerker jeg bruker som utrolig nok er billigere i Norge (det skulle man aldri tro!).DAG 3: VESTKANTEN
MUSEI VATICANI - BASILICA S. PIETRO - CASTEL SANT ANGELO - S. MARIA IN TRASTEVERE 

SAMSUNG CSC

Dag tre valgte vi å holde oss på vestlige siden av elven som renner igjennom Roma. Vi startet med å dra til Vatikanmuseumet som vi hadde forhåndsbestilt billetter til. Denne gangen valgte vi å kun slippe kø da vi fant ut at vi ikke trengte guide for å se skulpturer og malerier. Museumet var utrolig flott å gå igjennom. Man hadde god oversikt og det var lagt opp en fin vei å gå gjennom alle galleriene frem til det sixtinske kapell. Vi valgte å droppe Peterskirken da det var så ekstremt lang kø, men det er absolutt en ting jeg senere ønsker å få med meg og som jeg tenker man burde gjøre i Roma. Etter å ha brukt noen timer på museumet valgte vi å gå sørover til en utsikt vi hadde lest om. Dette var en fin tur hvor man fikk se hele byen. Videre fortsatte vi sørover til bydelen som skal være "det ekte Italia". Her opplevde vi mye mindre turister og det var en fin opplevelse å gå i gatene hvor det var tydelig flere av de som bodde i Roma. På kvelden kan man gå oppover langs elven. Broene er utrolig vakre når de lyser i mørket, og man går også forbi Castel Sant Angelo.

Les menyene på restauranter! Selv om alle serverte pizza, pasta og salat var det ikke alle spisesteder som hadde like bra kvalitet. For meg var det i alle fall stor forskjell om jeg fikk ekte parmaskinke på pizzaen og ikke påleggskinke slengt på. Det eneste jeg angret på jeg ikke hadde gjort før vi dro var å finne spisesteder. Du bør få god piazza og pasta for mellom 10-12 euro per person.

Håper dere fikk noen gode tips om dere booker turen til Roma! ♥

 • 12.06.2017, 01:00

Den verste flyreisen i mitt liv


Tre dager er gått siden dere har hørt fra meg. Jeg kan si at jeg nå er tilbake i Norge. Fredag satt jeg i taxi på vei til Heathrow med to store kofferter på 23 kg. Disse koffertene inneholdt halve livet mitt i England som jeg hadde pakket ned dagene før. Da jeg kom på flyplassen og skulle skrive min norske adresse på lappene man setter på kofferter klarte jeg ikke mer. Jeg knakk sammen. Det gikk opp for meg at jeg har ikke permanent adresse i England lenger. Fra nå av bor jeg i Norge.

Så fort jeg var gjennom sikkerhetskontrollen løp jeg til en do og gråt. Prøvde å samle meg timen før flyturen. Prøvde å heller tenke på alt det fine ved å flytte tilbake til Norge. Det føltes bedre, og jeg klarte meg helt til jeg satt i flyet og så vi lettet. Da trillet tårene igjen og de fortsatte gjennom hele flyturen. Jeg følte bare en eksplosjon av følelser, og følte jeg tenkte frem og tilbake på mye. Jeg tenkte på vennene jeg hadde sagt hade til og mange jeg kanskje ikke vil se igjen på flere år. Noen vil jeg aldri se igjen. Jeg tenkte på fremtiden min i Norge og Oslo. Jeg tenkte på terroren som nettopp var i London og hvordan det føltes annerledes å komme hjem denne gangen. 

Nå har jeg vært to dager i Norge og fått samlet meg. Jeg vet jeg vil sakte men sikkert venne meg til tanken på Norge. Men nå føles det veldig rart. Og derfor har jeg ikke visst hva jeg skulle skrive på bloggen. Men nå får dere høre om en ny hverdag, så dette blir spennende for både dere og meg!

Hva skal dere til høsten?
 

 • 06.06.2017, 14:35

Jeg har panikk


Hva skal man egentlig gjøre når livet man har etablert i tre år plutselig forsvinner? Jeg flytter til Norge på fredag. Det er nesten litt vanskelig å si at jeg flytter hjem for på mange måter er England også mitt hjem. Det går nesten ikke opp for meg at jeg ikke skal tilbake hit til høsten, og jeg føler på en panikk. Det er fortsatt så mye jeg drømmer om å gjøre i England som jeg ikke har fått gjort, og også mange steder jeg vil ta farvel med. Jeg har verdens beste venninner som jeg ikke vil skilles fra, og det blir utrolig vanskelig å ikke lenger se dem hver dag. Jeg kjenner på panikken nå fordi jeg har få dager igjen og føler det ikke er tid nok. Jeg har kofferter å pakke og haugevis av studiepapirer å gå igjennom, men jeg vil jo heller bruke tid på venninner og dra steder en siste gang. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenkte eller gjøre akkurat nå. Det føles som om jeg er i en stille sorgperiode samtidig som en emosjonell berg-om-dalbane.

Til tross for at denne uken er vanskelig kan jeg ikke la være å nevne at jeg også ser frem til et nytt kapittel. Jeg har verdens beste familie og venner i Norge som jeg gleder meg til å se oftere, og det blir spennende å flytte til Oslo til høsten, det føles bare fortsatt veldig fjernt, og akkurat nå ønsker jeg å konsentrere meg om her og nå.

Er det flere som starter et helt nytt kapittel i livet til høsten?
 

Kan ikke tro dette er tre år siden. Min første dag på Royal Holloway.

 • 05.06.2017, 15:00

Summer Ball: Bildedryss RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits