hits
 • 26.12.2017, 23:11

Bloggpause


Selv om jeg ikke vil ta bloggpause er det nok det beste å si at jeg tar en pause. Jeg har dessverre ikke tid i hverdagen min til å prioritere bloggen, noe som er trist, men sant, og derfor velger jeg heller å komme tilbake sterkere i 2018 når jeg kanskje får mulighet og tid. Takker for alle fine kommentarer og følgere i 2017 ♥

God jul og godt nytt år!

 • 31.10.2016, 16:00

H A L L O W E E NHappy Halloween! Vil tro det er mange som allerede har hatt det gøy i helgen med å kle seg ut? Eller gått knask eller knep? Eller kanskje bare sittet godt pakket inn i stuen med de beste filmklassikerne innenfor "Halloween-sjangeren"?

I dag er det min tur til å skulle kle meg ut. Selv om jeg aldri har vært den største fanen av Halloween, (har jo alltid vært livredd for skumle kostymer, klovner (spesielt nå!!), og lurer kanskje litt på hvorfor vi egentlig feirer med disse tingene) er jeg invitert i bursdag/halloween party, og det kan man jo ikke si nei til! Så selv om dagen blir tilbragt på biblioteket (var i Staines en tur og fikk kjøpt kostyme på morgenen da, det får dere se senere!), har jeg definitivt noe å glede meg til senere! Håper alle har en fin mandag, og pass dere for klovner! Lots of love ♥


En Halloween-collage måtte selvfølgelig få plass på bloggen i dag

 • 28.11.2015, 17:35

Youtube talent: So cool


God ettermiddag til dere!

Det er lørdag, og endelig en dag jeg har noen timer til å slappe av på sofaen med pc'en på fanget. Det har vært en lang uke, og dessverre får jeg ikke slappet av mye mer før ferien starter, men desto viktigere å nyte dagen i dag! Derfor koser jeg meg med blogger, skriver innlegg for de neste dagene, og søker inspirasjon. Ei god venninne kom over denne videoen som jeg bare måtte dele med dere. Todrick Hall lager videoer hvor han lager medleys av sanger til kjente artister, og jeg syns han bare er amazing. Under kan dere høre Rihanna medley.

Ønsker dere ellers en fin lørdagskveld <3

 

#blogg #hverdag #musikk #talent #helg

 • 15.11.2015, 20:38

Nytt design


Hei og god kveld!

 Nå har jeg akkurat fått hjelp til å sette inn nytt design på bloggen, deilig med litt forandring! Selv begynte jeg å bli smålei av at bildene aldri ble vist på midten av skjermen, men på den ene siden haha.. Så nå føles bloggen ny og ren og fin, og jeg håper jeg har fått et mer oversiktlig og innbydende bloggdesign for lesere.

 Ønsker dere en god søndagkveld <3

 #blogg #hverdag #helg #design #inspirasjon #selfie #header

 • 14.11.2015, 16:42

Pray For Paris


 Hva har skjedd med verden? Det er så vondt å se terrorangrepene i Paris. At mennesker er i stand til slike handlinger er helt vanvittig. Likevel er det slike øyeblikk hvor vi ser at verden står sammen. Vi er alle opptatt av det samme. Britene og oss i England sitter og ser og leser de samme nyhetene som i Norge, og overalt i verden. Det at vi sammen ber for Paris, og viser vår støtte syns jeg på mange måter er veldig sterkt, og viser at det finnes mye godt i verden til tross for de grusomme hendelsene.

 

La kjærlighet vinne over hat

 

 

 #prayforparis #kjærlighet #verden #ståsammen

 • 04.11.2015, 23:44

Bond


 Er det flere enn meg som har gledet seg til å se James Bond igjen på storskjermen?

 Selv har jeg alle filmene hjemme, og jeg er superklar til å se Spectre i morgen med gode venner. Til da hører jeg på den fine låten Sam Smith har lagd til filmen.  

 

#blogg #hverdag #student #film #jamesbond #kino

 • 03.11.2015, 14:16

Fine dager


 Da er mamma dratt hjem igjen til Norge, og hverdagen er tilbake her i England. Vi hadde noen utrolig fine dager sammen hvor vi blant annet opplevde nye sider av London, musikal, Windsor, og Hampton Court. Det er utrolig hyggelig for meg å vise familie og bekjente hvordan jeg bor, og ta dem med til steder i nærområdet, så besøk av mamma satt jeg stor pris på.

  Nå sitter jeg igjen med mange bilder og gode minner, og ser fram mot neste besøk. Her er et lite bildedryss fra helgen, håper dere ellers har en fin tirsdag <3

 #blogg #hverdag #england #reise #familie #ferie #helg #mamma

 • 29.10.2015, 22:12

Mommy's in England


God kveld! 

 I dag jeg mest innom for å si at MAMMA ER PÅ BESØK!!! Det skal bli så utrolig bra å tilbringe noen dager med henne i England. Dessverre betyr det også at det ikke blir så mye blogging i helgen, men før dere vet det er jeg tilbake med bilder, shopping, antrekk, osv! 

Ønsker dere en superfin helg <3
 

#hverdag #blogg #familie #mamma #reise #london #helg

 • 25.10.2015, 13:13

She is back!


 Har dere hørt den nye låten til Adele?

 Her i England begynte vi veldig å lure når stemmen hennes hørtes i en av pausene til X Factor. Selv er jeg utrolig glad for at hun kommer ut med nytt album i november. De to første har noen av mine favorittsanger, og jeg syns ikke den nye låten skuffer. Det blir spennende å få høre mer av det nye albumet, og se om hun kjører samme stil som det forrige eller ikke. 

 


 

#blogg #hverdag #musikk #tips #tilbake #student

 • 24.10.2015, 13:05

Thea's 20th


Musikk. Hvitvin. Dansing. Latter. Leker. Bursdagsfester er noe jeg syns er kjempemoro, og i går var det Thea sin tur til å bli 20!! Tror vi alle syns det var en topp kveld med god stemning, kan jo la bildene snakke for seg!  

 #blogg #hverdag #student #england #bursdag #feiring #venner #helg #fest #musikk #jellyshots #tips

 • 23.10.2015, 14:55

Disse albumene hører vi på i England


Er det andre enn meg som syns det er utrolig deilig med fredag denne uken?

 Det har vært mye å gjøre i det siste her i England. Det å være student kan være slitsomt til tider, og jeg kjenner selv at jeg blir mer stresset i hverdagen når jeg ikke engang klarer å komme gjennom all lesing til et seminar. Jeg syns det er flaut å ikke være forberedt. I tillegg føler jeg at jeg kaster bort penger når jeg ikke kan være aktiv nok i timen, så denne helgen skal jeg sitte å lese. Målet er å lese alt til neste uke så jeg slipper å tenke på å lese etter seminarer da jeg som regel er sliten eller har andre ting på agendaen.

 

 Selv om studier tar mye tid, sitter jeg ikke bare hjemme og leser. Denne uken har jeg vært både i bursdag, og ute og danset. Det er så god følelse å gå ut med venninner og hygge seg etter en dag med lesing, og det er det lille avbrekket jeg trenger for å få motivasjonen opp igjen. Jeg tror det er utrolig viktig at man tar seg tid i hverdagen til å gjøre noe hyggelig, ellers blir man sittende hjemme, og bare tenker over alt man må og burde gjøre. Balance is the key!

 

 Siden det er fredag og helg tenkte jeg å dele litt av musikken vi hører på når vi er ute og har det gøy! Dette er album som går om og om igjen, og jeg har nevnt noen låter som vi liker veldig godt.

 

 Da er det bare igjen å ønske dere en riktig god helg fra England!

xxxx 

 

The Weeknd


Often // Can't Feel My Face // Losers

 

Rudimental 


Lay It All On Me // Never Let You Go // Rumour Mill

 

  Jess Glynne 


Don't Be So Hard On Yourself // Ain't Got Far To Go // No Rights No Wrongs

#blogg #hverdag #student #england #musikk #tips #helg #fest

 • 20.10.2015, 14:42

Små gleder


Tenker dere noen gang på hvor lite det er som skal til for å få opp humøret?

 For meg er det å komme ned i stuen på morgenen og se blomster i vinduet utrolig hyggelig, og det påvirker humøret med en gang! 

 Hva gjør deg glad i hverdagen? 

  #blogg #hverdag #blomster #hjem #interiør #reise #england #student

 • 15.10.2015, 14:27

Busy


Hei på dere!

 Etter å ha tatt en lur midt på dagen er jeg klar nok i hodet til å skrive et innlegg til dere. Som dere skjønner er studentlivet busy busy busy!! Det er jo bare helt vanvittig at det er personer som klarer å studere, blogge, og ha fritidsinteresser ved siden av. Selv savner jeg veldig å blogge, og bare det å kunne skrive om noe man har lyst til. Ikke det at jeg ikke liker fagene jeg studerer, men noen ganger er det utrolig deilig å slippe å skrive disse store akademiske formelle setningene. Så forhåpentligvis får jeg litt tid til å blogge mer snart, men studier kommer alltid først.

 Livet er ellers bra. De fleste dager står jeg opp og lager frokost, hvis jeg har tid prøver jeg å lese før jeg drar på forelesning/seminar. Etter tre timer er jeg hjemme igjen, lager mat, leser mer, og til slutt bruker kveldene enten på interesser som teaterøvelser, eller går ut på pub. Jeg må si det er utrolig deilig å bo i hus dette året, og hjemme har vi det alltid hyggelig i stuen.

 Framover er det også mye som skjer. I morgen skal jeg til London for å se teaterstykke med en av klassene mine. Mamma kommer på besøk om to uker, og det er flere arrangementer hvor datoene nærmer seg. Dessverre er det også kort tid til innleveringer, presentasjoner, og essays, men det tar vi når den tiden kommer.

 Liten oppdatering fra meg, vi blogges snart igjen! 

  #blogg #hverdag #student #england #teater #stress #studier #reise #london #selfie #foto

 • 11.10.2015, 23:27

Steam Fair


Hva er vel bedre enn tivoli etter en lang dag med bare lesing?

 Rett ved huset vårt i Englefield Green er det en park hvor det nå var gjort om til tivoli. Da måtte vi selvfølgelig ta oss en tur. Koselig kveld med housemates <3 

 

#hverdag #blogg #student #england #tivoli #fri #studier

 • 10.10.2015, 13:19

Shopping in Windsor - Part 1


I sommer savnet jeg butikkene i England så utrolig mye!!   N e w   L o o k,    T o p s h o p,   R i v e r   I s l a n d. Det er så mye fint her, og spesielt denne høsten elsker jeg moten med blant annet Faux Fur, frynser, og skjerf i ulike mønster. Jeg merket i fjor at moten i England og Norge var forskjellig på visse tidspunkt, så vet ikke om det samme er in nå i Norge, men her i England er denne høstens kolleksjoner bare fantastiske og 100% etter min smak!

 Her er noen av plaggene jeg tok med meg hjem fra Windsor, mer shopping kommer!

  

 TOPSHOP 

 

NEW LOOK

 

 

H&M

 NEW LOOK

 DOROTHY PERKINS

 #blogg #hverdag #shopping #innkjøp #klær #plagg #nytt #england #student

 • 09.10.2015, 21:00

Shopping sa du?


I sommerferien lovte jeg meg selv at jeg skulle unne meg en skikkelig shoppingrunde når jeg kom tilbake til England. Denne uken var jeg i Windsor, og her ser dere hvordan det gikk..! 

 Hva jeg kjøpte får dere se i morgen! 

 

 

 #blogg #hverdag #shopping #windsor #student #england

 • 08.10.2015, 22:48

Timetable


Et innlegg kanskje mest tenkt for familien, og de som er ekstra interessert i å høre om studiene mine.

 Slik ser timeplanen min ut denne høsten:

 

Mandag: 1 - 4 pm
Playwriting

 

Tirsdag: 2 - 5 pm
Greek Tragedy

 

Onsdag: 10 - 1 pm

The Idea of Acting

 

Torsdag: 10 - 1 pm

Greek Tragedy

 

Fredag:

FRI!!!

 

 

Som dere ser har jeg kun tre timer om dagen. Det ser kanskje kort ut, men når man har kun ett fag i tre timer er det utrolig hvor mye man har tid til å lære og gjøre! Timene er ofte en god balanse mellom teori og praksis, men mesteparten av tiden går til å diskutere artikler, skuespill og bøker vi leser i forveien av seminaret. Tre timer er kanskje lite, men det betyr ikke at du har fri resten av dagen. Vi har mye å lese hver uke, og jeg må bruke flere timer til å komme gjennom alt lesestoff. Til tirsdag for eksempel må jeg lese to artikler, to kapitler fra en bok, og et skuespill, noe som tilsier rundt 300 sider i et fag. Så det er ganske mye å lese når det er så mange sider til hvert eneste fag hver uke. Gresk Tragedie har jeg to ganger i uken da det er et fag som kun blir undervist på høsten, men vi skal likevel gjennom et årsstudium. Fredager har jeg fri, og langhelg, noe som er utrolig deilig! Jeg får det lille avbrekket jeg trenger før jeg starter på ny uke, og får tid til mathandling, trening og andre ting.

  Fortsatt nysgjerrig? Legg gjerne igjen en kommentar med hva du ønsker jeg skal skrive om i forhold til studier! 

 

  #blogg #hverdag #timeplan #student #england #teater #drama

 • 07.10.2015, 10:10

Søte små


Denne morgenen har jeg brukt penger på å pynte vinduet mitt! Jeg har aldri vært flink med planter, men da disse ble solgt på campus kunne jeg ikke gå forbi uten å ta med meg dem hjem! Kaktus (også med blomster!!), orkideer, og et utvalg av grønne planter trenger heldigvis ikke å vannes altfor ofte, så dette er planter jeg kan klare å ta vare på haha..

 Hva liker du å pynte med hjemme?

Ønsker dere en finfin onsdag <3 

 

 #blogg #hverdag #interiør #rhul #student #blomst #planter

 • 05.10.2015, 18:23

Welcome to my neighbourhood


Hello!

 Før jeg ønsker dere en god mandag må jeg bare la dere få vite hvor utrolig koselig det var i går å høre at dere er glad for at jeg er tilbake på bloggen. Det å vite at flere hjemme i Norge er innom siden er så hyggelig, og det gir alltid litt ekstra motivasjon til å oppdatere oftere, så tusen takk for alle fine kommentarer jeg fikk <3

 Første uken med studier forsto jeg fort at mandager og tirsdager er ukens travleste dager. Da seminarene er midt på dagen får man liksom ikke gjort så mye ekstra enn å lese på morgenen, og lage middag og slappe av/gå ut om kvelden. I dag har jeg en del å lese, så pc'en skal gjemmes vekk etter dette innlegget er skrevet..

 Vet ikke hvordan været har vært i Norge, men her i Egham var det fantastisk vær hele forrige uke, og derfor en perfekt anledning til å ta litt bilder, så her er noen fra da jeg gikk en runde i nabolaget, enjoy!

 xxxx 

 

#blogg #hverdag #student #england #reise #blomster #pub #uteliv #gate

 • 04.10.2015, 12:40

Back on Track


Nå er det lenge siden dere har hørt noe fra meg! Ble selv overrasket over å se at forrige innlegg var 26. september, sjeldent jeg har blogget så lite, men når man ikke blogger så mye pleier det som regel å bety at man koser seg og har det bra?

 Hverdagen er tilbake her i England, og jeg merker en ganske så stor forskjell fra første året. Vi har mer å lese, og det ligger mer press på oss på å gjøre det bra. Derfor har jeg ikke like mye fritid nå som jeg hadde i fjor, men jeg har fortsatt kvelder fri hvor jeg ofte går ut eller koser meg hjemme med housemates. Ved siden av studier er jeg production liaison for en av produksjonene på campus, noe som er veldig gøy og en super erfaring. I tillegg har jeg meldt meg inn i tv-kanalen på campus, da jeg ønsker å lære mer om film-, og tv-produksjon.

 Jeg ser utrolig frem mot første semester. Det kommer til å bli noen harde, men også morsomme uker, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer! Siden jeg har spart noen bilder til andre kommende innlegg får dere heller få en lovely selfie. 

 

xxxx 

 

 

#blogg #fredag #helg #hverdag #student #england #foto #selfie #rhul

RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign