• 03.06.2017, 23:45

Summer Ball 2K17
10 timer fest. 15 timer i kjole og sko. 100 ganger verdt opplevelsen.

For en sykt bra dag og kveld jeg hadde i går! Beklager at det har vært stille to dager på bloggen, men hele grunnen til dette har vært SUMMER BALL!! Dagen alle gleder seg til hele året ble absolutt et høydepunkt for meg. Jeg har selv valgt å kun gå på ballet siste året mitt på universitetet for jeg ville ha en stor opplevelse av det hvor jeg ville kjenne mange og ha det gøy med en vennegjeng jeg er kjempeglad i. (Det er også svindyrt når du skal bruke penger på billett, kjole, og drikke..)

Dagen i går startet tidlig med forbredelser. Egentlig startet det dagen før med en spray tan. Ingen bedre følelse enn å føle at man har litt farge!! Selv syns jeg spesielt ansiktet blir så mye mer levende. Gjorde meg klare med mine to gode venninner her (som jeg hater å måtte dra fra ♥), og var innom noen predrinks før vi møttes utenfor vakre Founders for å ta bilder. I går følte jeg meg skikkelig priviligert som får gå på et universitet med en av verdens mest fantastiske bygninger! Tenk å kunne feste hele natten lang innenfor disse veggene!

Anyways, ballet på Royal Holloway kan minne litt om en festival. I south quad var det bygd en stor hovedscene, mens i north quad var det mindre telt med ulik musikk. Rundt omkring var det boder med mat, photobooths, casino, og champagne bar. Her skulle vi altså traske rundt fra åtte om kvelden til seks på morgenen. Det er en stor ting å "overleve" til frokost neste morgen, og jeg er selv utrolig glad for at jeg klarte meg gjennom natten for den siste timen var den beste! Solen gikk opp igjen etter at vi hadde festet gjennom natten, det var fellessang og karaoke, og verdens beste stemning. Ble også skikkelig emosjonell da det føltes som en skikkelig avslutning av mine tre år i England på Royal Holloway, og det er helt ufattelig at jeg skal flytte tilbake til Norge om en uke. Jeg vil bli!!

Jeg syns det er gøy at jeg klarte meg hele kvelden og la meg åtte i morges!! Selv om jeg hadde en død-periode rundt tre var det absolutt verdt å bli igjen, og jeg har mange fine minner igjen med gode venner. I dag sto jeg opp to om dagen, og første jeg gjorde var å sende kjolen på renseri etter å ha blitt sølt prosecco på. Den er jo så fin, så håper den blir god som ny!

Flere bilder kommer i morgen ♥
 

livetmitt93

04.06.2017 kl. 11:41
kos:)

spisogspar

04.06.2017 kl. 16:23
Så fine dere er :)) Høres ut som litt av en opplevelse :))

Lilli

04.06.2017 kl. 18:55
Så fint bilde :)
RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits