• 29.05.2017, 18:50

Jeg orker ikke mer


Nå er jeg så utrolig lei av å søke jobber! Føler bare jeg synker lengre og lengre ned når jeg prøver å skrive disse søknadsbrevene. Du må lage ny søknad til hvert eneste sted, og det tar så ekstremt lang tid å researche hvert eneste selskap. Syns det også er vanskelig å selge selg selv, hva skal man egentlig skrive? Har sikkert også mistet litt motivasjon siden jeg ikke har fått noen svar på søknadene jeg sendte tidligere i våres, men jeg vet jo godt at arbeidsmarkedet er hardt, og jeg må ikke gi opp. Er det andre i samme situasjon?

Ellers er det jo mandag igjen, og faktisk bare to uker til jeg flytter tilbake til Norge! Det er helt uforståelig når jeg har bodd og etablert et liv i England i tre år, så har mange tanker i hodet om dagen da jeg vet høsten blir et helt nytt kapittel for meg. 

Mer spennende innlegg blir det ikke i dag, for dagen blir tilbragt på sofaen med macen på fanget. Forhåpentligvis får jeg sendt unna fem søknader i dag, men det tror jeg ikke på før jeg ser det i kveld haha. Ønsker dere en super mandag og ny uke!

 

SAMSUNG CSC

Nina

29.05.2017 kl. 19:30
Lykke til :)

Marielle Kristine Eliassen

29.05.2017 kl. 20:22
Kjenner til frustrasjonen, og forstår deg godt! Har samboer som selv sliter med å få en fast jobb. Han ble utdannet platearbeider i 2014, men har ikke hatt noe fast jobb enda. Vært i NAV og fått dagpenger, vært på kurs her og der, hatt noen små jobber, men han har kommet inn i et bemannings byrå - de hjelper han med å få sånne oppdragsjobber på alt fra 1mnd til 6mnd osv :) Ikke gi opp, jeg har troen på deg! :D

mairho

29.05.2017 kl. 21:05
Kjenner godt til følelsen! Da jeg søkte på jobber før var det mye søknadsskriving og intervjuer, men til slutt fikk jeg så og si en jobb rett i hendene ettersom ei venninne av meg sa de trengte flere ansatte på hennes arbeidsplass uten at de hadde utlyst stilling. Så det var rett og slett flaks at jeg fikk jobb! Ellers er det veldig lett å få vikarjobb i barnehage, men jeg vet ikke hvor relevant det er for deg da. Jeg ringte bare rundt og ble til slutt en del oppringt fordi barnehager ofte trenger vikarer :-)

Anna I London

29.05.2017 kl. 21:56
Jeg er i akkurat samme situasjon! Kjempe rart å ikke skulle dra tilbake til London etter sommeren, og har ikke telling på hvor mange søknader jeg har skrevet det siste året... Akkurat nå håper jeg mest på en master i Skottland for å slippe å ta fatt på voksenlivet, haha!

Lykke til med jobbsøking! :)

Little Miss Sunshine

30.05.2017 kl. 09:35
Jeg leverte masteren min i fjor, og jeg har fremdeles ikke jobb, og har fått knapt noen intervjuer. HURRA FOR DET. Men vi får bare jobbe på begge to, for det nytter i hvert fall ikke å gi opp! :-)
RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits