• 28.05.2017, 17:15

Jeg vil aldri glemme dette igjen


For en fantastisk dag jeg hadde med Thea på fredag! Vi har lenge tenkt på å gå fra Englefield Green (stedet vi bor i England) til Windsor som ligger i nærheten. Vi hørte i fjor at man kunne gå fra Virginia Water parken og helt til slottet i Windsor hvor dronningen bor, så det var virkelig på tide at vi tok turen! Selv om det egentlig sto at det ville ta ca. en time fra cafeen i parken, brukte vi i underkant av tre timer å komme oss dit, inkludert en pause på gresset.

Det var helt merkelig å ta turen for man var plutselig midt i britisk Jane Austen typ idyll med gresssletter så langt man kunne se, og i ny og ne så man et par mennesker på sykler eller hester. Det var en utrolig flott tur i vakker natur, og når man kom til The Long Walk opp til slottet var det så utrolig fint å gå! Eneste nedturen med turen var hvor dehydrerte vi til slutt ble av å gå i stekende sol. Hvorfor i huleste tok vi ikke med oss vann?! Det verste var at jeg tenkte på det før vi gikk ut døren, men tenkte det ble tungt. Er det mulig å være så korttenkt.. Tror vi begge var nærme å krabbe opp den siste biten, og vi stormet inn den første puben vi så for å be om vann. Så jeg fikk lært at jeg aldri skal gå uten vann igjen.

Da vi endelig kom frem brukte vi et par timer i Windsor til å sitte ute med både cider og øl og nyte livet. Jeg fikk også kjøpt sko til ballkjolen min, så nå er jeg klar fro Summer Ball neste uke! Gleder meg skikkelig nå, siste store arrangement med alle man kjenner før vi er ferdige på universitetet. Det skal bli så bra!

Hva har dere brukt helgen på?
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

livetmitt93

28.05.2017 kl. 17:54
koselig da:)

Vilde

28.05.2017 kl. 18:09
Så sykt koselig og høres kjempefint ut, men kjipt at dere glemte vann, huff, ikke behagelig i det hele tatt!

Frkfremtid

28.05.2017 kl. 18:30
Det var utrolig fint! Fint antrekk hadde du også! <3

Andrea

28.05.2017 kl. 20:36
Kjempe fine bilder:)

MK

28.05.2017 kl. 22:18
Høres ut som en veldig fin tur selv om det ble en tur uten vann, hehe :-) Kjempefine bilder <3
RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits