• 11.05.2017, 13:20

Hva skjer etter bachelorgraden?Du er trøtt og vil konstant sove hele dagen

Du klarer ikke helt slappe av for du føler hele tiden at det er ting du må gjøre, men det er det jo ikke

Du begynner å tenke mye både tilbake på tiden på universitetet og årene fremover

Du er veldig glad for du føler at du skal ha en velfortjent ferie og endelig ha tid til familie og venner


Dette har i alle fall vært de første dagene mine etter jeg fullførte graden min på mandag. Dagene har både vært bra og merkelige. Det føles som om kropp og sjel er på recovery, og jeg sakte men sikkert tilpasser meg en ny hverdag med dobbelt så mye fri som før.

Overskriften handler ikke bare om disse første dagene etter bacheloren er ferdig. På mange måter vil bloggen min handle mye om livet etter studiet. Hva skal man egentlig gjøre når man er ferdig med bachelorgraden? Noen starter rett på master, noen tar et friår, og andre hopper inn i jobblivet. Frem til dette punktet i livet har jeg alltid hatt en klar vei for hvor jeg ville gå, men nå står jeg ved et veiskille. Jeg ønsker ikke å starte på master ennå, men heller ikke starte rett på jobb. Jeg vil heller ikke ha helt fri. Det er virkelig ikke lett! De neste månedene på bloggen får dere se meg starte et helt nytt kapittel i livet, og jeg syns det er spennende og skummelt å ikke selv vite hva som skjer framover!  Det eneste jeg vet er at livet føles veldig bra akkurat nå, og det håper jeg fortsetter! Ønsker dere en fin dag ♥


SAMSUNG CSC

Marie Svensson

11.05.2017 kl. 15:45
Gratulerer med overstått bachelor!! Jeg forstår deg veldig godt med tankene dine, og håper du finner ut av hva som vil passe deg dette første kommende året.

RebeccaHasselgard

13.05.2017 kl. 16:38
Marie Svensson: Tusen takk! Håper på å få noen ja på søknader, så blir det en bra høst :)

TINANNA

11.05.2017 kl. 20:19
Åh, det må være rart! Gratulerer med overstått bachelor da, ikke dårlig! Er veldig spent på den dagen dette skjer med meg også :D Blir spennende å følge med videre, lurer alltid på ha folk ender opp meg å gjøre etter studiene :)

RebeccaHasselgard

13.05.2017 kl. 16:29
TINANNA: Veldig rar uke, men utrolig godt å vite jeg har lang sommerferie fra nå! :D Så hyggelig du vil følge med, vet selv ikke hvor jeg er om noen måneder, så det blir spennende!!

spisogspar

11.05.2017 kl. 22:06
Ja nå fortjener du en ferie :D

RebeccaHasselgard

13.05.2017 kl. 16:25
spisogspar: det føles utrolig godt å skulle ha lang sommerferie som starter nå! :)

Little Miss Sunshine

12.05.2017 kl. 19:17
Åh, gratulerer! :-D Kjente på det samme selv etter at jeg leverte masteroppgaven min i fjor, ble helt overveldet av hvor mye fri jeg hadde etter så lang tid med intens jobbing!

RebeccaHasselgard

13.05.2017 kl. 16:23
Little Miss Sunshine: Takk! :D Det har vært utrolig rart denne uken, men også veldig deilig å vite at jeg har en lang sommerferie som har startet nå!
RebeccaHasselgard

Legg meg gjerne til på: Instagram: rebeccakh95 Kontakt: rebhas@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits